Ground floor for sale - Heist-op-den-Berg

3 results (1 - 3)
  Heist-op-den-Berg (RBH06988)

2220 Heist-op-den-Berg

'Residentie GARE II' staat voor een stijlvolle, hedendaagse en tijdloze architectuur. De materiaalkeuze en detaillering resulteert in gevels die eenvoud en klasse uitstralen. Deze vormtaal wordt volledig doorgetrokken in heel het gebouw dat met de grootste zorg voor esthetiek werd ontworpen. Want to know more?

1 Bedroom(s) 93 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Heist-op-den-Berg (RBI55856)
345 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Ready-to-use two-bedroom ground-floor flat with garage. In Heist-op-den-Berg, near the Imelda hospital and various shops.2 km from the bustling city centre. Flat on the ground floor of a small apartment building. Your unique opportunity to make this a comfortable home! The flat was recently fully renovated and received a new gas condensing boiler in 2021. Everything is ready for a new occupant. In the entrance hall, you immediately feel the warmth and hospitality this flat has to offer. The cosy living room is the ideal place to relax. With two spacious bedrooms, you're sure to find room to rest after a long day. The bathroom has been freshened up and is equipped with bath and washbasin. An added bonus is the basement and garage.This keeps your home tidy and gives you plenty of room for extra stuff. Finally, an "asbestos-safe" attestation which ensures you as a future occupant. Located on a bustling stone road, this flat offers optimal access to Mechelen and Antwerp. Moreover, several shops, cafés and restaurants are within easy reach. Contact Laurent for a visit! ### - ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 109 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Heist-op-den-Berg (RBI31673)
276 450 €

2220 Heist-op-den-Berg

Prachtig nieuwbouwproject 'Residentie GARE II' op wandelafstand van centrum Heist-op-den-Berg alsook stationsbuurt. 'Residentie GARE II' staat voor een stijlvolle, hedendaagse en tijdloze architectuur. De materiaalkeuze en detaillering resulteert in gevels die eenvoud en klasse uitstralen. Deze vormtaal wordt volledig doorgetrokken in heel het gebouw dat met de grootste zorg voor esthetiek werd ontworpen. Dit kleinschalig project zal bestaan uit 8 prachtige appartementen in combinatie met bovengrondse garages. De appartementen zullen voorzien worden met 1 en 2 slaapkamers met oppervlaktes tussen 75m² en 108m² allen voorzien van grote raampartijen met veel natuurlijke lichtinval en lage energiebehoefte met fiscaal voordeel. 'GARE II' is een BEN project waarbij groendaken voor extra koelte zorgen in de zomer terwijl warmtepompen en zonnepanelen het energieverbruik tot een minimum beperken. Het bruisende centrum van Heist-op-den-Berg zorgt voor een uitstekende levenskwaliteit, een begrip binnen de streek! Vraagt uw woning teveel onderhoud? U droomt van meer tijd voor uzelf in een aangename omgeving? Vind hier de gemoedsrust en het comfort die u zoekt! Kom snel eens langs bij ons, dan geven we u graag meer uitleg op maat. U kan ons ook contacteren voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. U zal vakkundig bijgestaan worden in combinatie met een persoonlijke aanpak voor uw aan en verkoop. Graag meer informatie? ### - ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 93 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Heist-op-den-Berg (2220) + Suburbs.

408 173 €

2590 Berlaar

Luxueus gelijkvloers nieuwbouwappartement op toplocatie. Deze zeer energie zuinige nieuwbouwresidentie bestaat uit slechts 3 luxe appartementen. Gelijkvloers appartement bestaat uit inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte met open keuken aan privé tuin/terras, 3 slaapkamers, bergruimte, wasplaats en badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo in meubel. 2 Carports en tuinberging inbegrepen. Bijzonderheden; - E peil +/- 5 - Zeer hoogwaardige afwerking - Elk appartement heeft afvalberging en fietsstalling - Elk appartement beschikt over eigen zonnepanelen en warmtepomp Want to know more?

3 Bedroom(s) 134 22 m² Terrace
contact
details
Email
Call

Den Balderlaer, een elegant nieuwbouwproject met een eigentijdse architectuur, vormt een verfijnde toevoeging aan het pittoreske Berlaar. Te midden van een gemeente doordrenkt met geschiedenis, gekenmerkt door vier prachtige kerken en evenveel majestueuze kastelen, biedt dit project een unieke combinatie van moderne luxe en historische rijkdom. Gelegen nabij de Grote Nete liggen verschillende fiets-en wandeltochten hier om de hoek. Voor wie verder weg wil, ligt Berlaar op slechts 10 minuten rijden van Lier, 20 minuten van Mechelen en een half uur van Antwerpen, waardoor het een ideale uitvalsbasis is. Dit project omvat 11 appartementen en 8 woningen in de eerste fase, allen gebouwd met een focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie, met een E-peil Met warmtepompen en zonnepanelen is Den Balderlaer een ECO-project dat bijdraagt aan een groenere leefomgeving. Dit gelijkvloers appartement geniet een bewoonbare oppervlakte van 100,81 m2 met 3 slaapkamers, een tuin van maar liefst 82m2 en een terras van 13m2. Het autoluwe gebied van 15.600m² biedt een rustige, groene omgeving die uitnodigt tot comfortabel wonen. De toenemende vraag naar huurwoningen en het beperkte aanbod maken dit project tevens aantrekkelijk als investering. Het belooft niet alleen een comfortabele woonomgeving, maar ook een aantrekkelijk rendement op de investering. Wonen en/of investeren in Den Balderlaer staat gelijk aan vooruitstrevendheid. Dit project anticipeert op de toekomst, zowel op het gebied van comfortabel wonen als op het gebied van investeringsmogelijkheden. De verkoop verloopt onder het BTW-stelsel (21%). Interesse in dit opwindend project? Neem dan contact op ### of per mail ### . We beantwoorden met plezier uw vragen en lichten het project graag toe tijdens een persoonlijk gesprek. Troeven: – Hoogwaardige afwerking – E peil – Goede ligging – Kwalitatieve buitenruimtes – Fietsenstalling en garageboxen Vg, Wg, Gvv, Gvkr, Gmo Want to know more?

3 Bedroom(s) 101 13 m² Terrace
contact
details
Email
Call
210 000 €

2590 Berlaar

Verlaagd tarief: 6 % BTW mogelijk indien u voldoet aan de voorwaarden !! Silla is een modern en duurzaam nieuwbouwproject dat bestaat uit 21 appartementen en 3 eengezinswoningen. Bovendien kan u genieten van een fiscaal voordeel: 100 % vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende vijf jaar. Dit komt door het gunstige e-peil van maximum 20. Dit e-peil wordt gerealiseerd door het voorzien van een lucht/water warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem en zonnepanelen. Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak via ### of via ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 72 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Berlaar (RBI51031)

Nieuwbouwappartement met 2slp en diepe tuin. Het gebouw is energie-neutraal en is opgedeeld in één gelijkvloers appartement en één appartement op het eerste verdiep. Indeling: leefruimte met aansluitend de eetplaats en open keuken met veel lichtinval, grote raampartijen leidend naar het ruime terras en diepe tuin met buitenberging. Verder vindt u 2 ruime slaapkamers, gastentoilet, diepe berging en een badkamer met dubbele lavabo en douche. Het gebouw zal voorzien zijn van zonnepanelen (individuele fotovoltaïsche installatie) en een ventilatiesysteem C+. De keuken en badkamer kunnen nog volledig naar wens van de koper gezet worden mits rekening te houden met een bepaald budget. Dit appartement beschikt over één overdekte staanplaats. E-peil: 30 (BEN) Vloerverwarming is mogelijk indien de koper dit wenst. Oplevering: april 2024 Beide appartementen worden verkocht onder het B.T.W. stelsel van 21%. Voor meer informatie over dit project, contacteer ImmoSP op het nummer ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 120 29 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Berlaar (RBF57992)
345 000 €

2590 Berlaar

Kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 2 appartementen van 120 vierkante meter te Berlaar. Het gebouw is energie-neutraal en is opgedeeld in één gelijkvloers appartement en één appartement op het eerste verdiep bestaande uit: Het gelijkvloers appartement: inkomhal, een ruime leefruimte met aansluitend de eetplaats en open keuken met veel lichtinval, grote raampartijen en toegang tot de tuin, badkamer met dubbele lavabo en douche, apart toilet, twee slaapkamers en een ruime berging. Aan de voorzijde van het gebouw treffen we drie autostaanplaatsen en langs de zijkant is er nog een buitenberging. Het gebouw zal voorzien zijn van zonnepanelen (individuele fotovoltaïsche installatie) en een ventilatiesysteem. De keuken en badkamer kunnen nog volledig naar wens van de koper gezet worden mits rekening te houden met een bepaald budget. E-peil: 30 (BEN) Beschikbaarheid: bij oplevering Beide appartementen worden verkocht onder het B.T.W. stelsel (21%) op het totale bedrag. Voor meer informatie over dit project, contacteer ImmoSP op het nummer ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Hulshout (RBI74490)
199 000 €

2235 Hulshout

Gunstig gelegen recent gelijkvloers appartement (’00), van Residentie "Alfonso" met garage en twee slaapkamers. De indeling van het appartement omvat een ruime lichtrijke leefruimte met ingerichte open keuken uitgerust met een keramische kookplaat met dampkap, anderhalve spoelbak en een ijskast. Verder door een apart toilet, handige wasberging en twee slaapkamers. Tenslotte de praktische badkamer met douche en lavabo. Inclusief in de prijs een afgesloten garage inbegrepen achteraan het appartementsgebouw. Elektriciteit conform! Rolluiken aanwezig, verwarming op basis van aardgas met een condensatieketel. Interesse in dit goed gelegen gelijkvloers appartement? Contacteer ons dan snel! Vraagprijs exclusief registratie- en notariskosten. -Wil u weten wat uw eigen woning echt waard is? We schatten altijd gratis en correct!- Want to know more?

2 Bedroom(s) 72
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Begijnendijk (RBD29516)

MOGELIJKE AANKOOP AAN 6% BTW! De residentie DIJK VAN DE BEGIJNEN is gelegen in de dorpskern op fiets- en wandelafstand van alle handelszaken en in de nabijheid van scholen en openbaar vervoer. Alle appartementen zijn voorzien van een ruim zonneterras. Deze appartementen zijn geschikt voor eigen bewoning én ideaal investeringsvastgoed. Het gebouw is een actueel ontwerp met hedendaagse architectuur van het architectenbureau ARCHITEAM. Het project van drie verdiepingen bestaat uit 19 wooneenheden met 1, 2 of 3 slaapkamerappartementen met oppervlaktes vanaf 66m² tot 131m². Ieder appartement is super praktisch ingedeeld en heeft een mooie lichtinval. Deze appartementen zijn zeer kwaliteitsvol afgewerkt. • Oplevering einde 2022 • Energiezuinig minimum E30 (BEN-norm!) • Mogelijkheid om appartement te personaliseren • Vloerverwarming • Ventilatiesysteem D • Eventueel VERKOOP ONDER 6% BTW Prijs kelder variërend tussen € 5.000 excl. kosten. Prijs autostaanplaats in gemeenschappelijke ondergrondse garage : € 26.000 euro excl. kosten. Meer informatie over de mogelijkheden? Contacteer ons via ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 87 12 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Begijnendijk (RBD29514)

MOGELIJKE AANKOOP AAN 6% BTW! De residentie DIJK VAN DE BEGIJNEN is gelegen in de dorpskern op fiets- en wandelafstand van alle handelszaken en in de nabijheid van scholen en openbaar vervoer. Alle appartementen zijn voorzien van een ruim zonneterras. Deze appartementen zijn geschikt voor eigen bewoning én ideaal investeringsvastgoed. Het gebouw is een actueel ontwerp met hedendaagse architectuur van het architectenbureau ARCHITEAM. Het project van drie verdiepingen bestaat uit 19 wooneenheden met 1, 2 of 3 slaapkamerappartementen met oppervlaktes vanaf 66m² tot 131m². Ieder appartement is super praktisch ingedeeld en heeft een mooie lichtinval. Deze appartementen zijn zeer kwaliteitsvol afgewerkt. • Oplevering einde 2022 • Energiezuinig minimum E30 (BEN-norm!) • Mogelijkheid om appartement te personaliseren • Vloerverwarming • Ventilatiesysteem D • Eventueel VERKOOP ONDER 6% BTW Prijs kelder variërend tussen € 5.000 excl. kosten. Prijs autostaanplaats in gemeenschappelijke ondergrondse garage : € 26.000 euro excl. kosten. Meer informatie over de mogelijkheden? Contacteer ons via ### of via ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 67 12 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Begijnendijk (RBD29511)

MOGELIJKE AANKOOP AAN 6% BTW! De residentie DIJK VAN DE BEGIJNEN is gelegen in de dorpskern op fiets- en wandelafstand van alle handelszaken en in de nabijheid van scholen en openbaar vervoer. Alle appartementen zijn voorzien van een ruim zonneterras. Deze appartementen zijn geschikt voor eigen bewoning én ideaal investeringsvastgoed. Het gebouw is een actueel ontwerp met hedendaagse architectuur van het architectenbureau ARCHITEAM. Het project van drie verdiepingen bestaat uit 19 wooneenheden met 1, 2 of 3 slaapkamerappartementen met oppervlaktes vanaf 66m² tot 131m². Ieder appartement is super praktisch ingedeeld en heeft een mooie lichtinval. Deze appartementen zijn zeer kwaliteitsvol afgewerkt. • Oplevering einde 2022 • Energiezuinig minimum E30 (BEN-norm!) • Mogelijkheid om appartement te personaliseren • Vloerverwarming • Ventilatiesysteem D • Eventueel VERKOOP ONDER 6% BTW Prijs kelder variërend tussen € 5.000 excl. kosten. Prijs autostaanplaats in gemeenschappelijke ondergrondse garage : € 26.000 euro excl. kosten. Meer informatie over de mogelijkheden? Contacteer ons via ### of via ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 75 12 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Begijnendijk (RBD29507)

MOGELIJKE AANKOOP AAN 6% BTW! De residentie DIJK VAN DE BEGIJNEN is gelegen in de dorpskern op fiets- en wandelafstand van alle handelszaken en in de nabijheid van scholen en openbaar vervoer. Alle appartementen zijn voorzien van een ruim zonneterras. Deze appartementen zijn geschikt voor eigen bewoning én ideaal investeringsvastgoed. Het gebouw is een actueel ontwerp met hedendaagse architectuur van het architectenbureau ARCHITEAM. Het project van drie verdiepingen bestaat uit 19 wooneenheden met 1, 2 of 3 slaapkamerappartementen met oppervlaktes vanaf 66m² tot 131m². Ieder appartement is super praktisch ingedeeld en heeft een mooie lichtinval. Deze appartementen zijn zeer kwaliteitsvol afgewerkt. • Energiezuinig minimum E30 (BEN-norm!) • Mogelijkheid om appartement te personaliseren • Vloerverwarming • Ventilatiesysteem D • Afwerking keuken, sanitair en vloeren nog te kiezen. Oplevering afhankelijk levertermijnen en uitvoering. • Eventueel VERKOOP ONDER 6% BTW Prijs kelder variërend tussen € 5.000 excl. kosten. Prijs autostaanplaats in gemeenschappelijke ondergrondse garage : € 26.000 euro excl. kosten. Meer informatie over de mogelijkheden? Contacteer ons via ### of via ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 71 12 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Begijnendijk (RBD29505)

MOGELIJKE AANKOOP AAN 6% BTW! De residentie DIJK VAN DE BEGIJNEN is gelegen in de dorpskern op fiets- en wandelafstand van alle handelszaken en in de nabijheid van scholen en openbaar vervoer. Alle appartementen zijn voorzien van een ruim zonneterras. Deze appartementen zijn geschikt voor eigen bewoning én ideaal investeringsvastgoed. Het gebouw is een actueel ontwerp met hedendaagse architectuur van het architectenbureau ARCHITEAM. Het project van drie verdiepingen bestaat uit 19 wooneenheden met 1, 2 of 3 slaapkamerappartementen met oppervlaktes vanaf 66m² tot 131m². Ieder appartement is super praktisch ingedeeld en heeft een mooie lichtinval. Deze appartementen zijn zeer kwaliteitsvol afgewerkt. • Oplevering einde 2022 • Energiezuinig minimum E30 (BEN-norm!) • Mogelijkheid om appartement te personaliseren • Vloerverwarming • Ventilatiesysteem D • Eventueel VERKOOP ONDER 6% BTW Prijs kelder variërend tussen € 5.000 excl. kosten. Prijs autostaanplaats in gemeenschappelijke ondergrondse garage : € 26.000 euro excl. kosten. Meer informatie over de mogelijkheden? Contacteer ons via ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 91 18 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Tremelo (RBG19140)
308 625 €

3120 Tremelo

BAAL/TREMELO : An exclusive project of 3 residences, each with 5 apartments, is being built on the corner of Parkheidestraat and Bakelstraat. The available apartments have a living area between 66m² and 144m² and have spacious terraces, varying between 12m² and 82m². All buildings open onto a collective green inner garden. Under the building is an underground car park with 19 open parking spaces at €23,000, individual cellars at €7,000 and a bicycle shed for 30 bicycles, as well as 5 outdoor parking spaces for visitors. The ideal apartments if you are looking for an apartment in a non-traditional location in the center and fully surrounded by greenery through the surrounding area and the local garden around • Completion end of 2023 - beginning 2024 • Energy efficient E-30 • quality finishes • Ability to personalize apartment • underfloor heating • ventilation system D • SALE UNDER 21% VAT Contact us for more information and/or a non-binding presentation by appointment on ### or ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Herenthout (RBI90575)
299 000 €

2270 Herenthout

LAATSTE APPARTEMENTEN!! De Alvo-supermarkt, beter gekend als De Poelmans, wordt getransformeerd tot een nieuw project van Elements Development. De naam knipoogt naar de rijke geschiedenis van de Herenthoutse diamantslijpers in de 20e eeuw. Diamant spreekt een breed publiek aan dankzij de slimme en lichte indeling, uitstekende ligging en no-nonsense architectuur. Trek er meteen zelf in of verhuur het nog een paar jaar en ga er later zelf wonen. Diamant is een BEN-project. Dat wil zeggen dat je veel minder energie verbruikt voor verwarming, koeling, ventilatie en warm water. Je bespaart dus flink op de energiefactuur. Bovendien zijn BEN-woningen fiscaal interessant, want je krijgt korting op je onroerende voorheffing. E-peil max 20 Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 19 m² Terrace
contact
details
Email
Call
280 000 €

2270 Herenthout

Recent gelijkvloers appartement met twee slaapkamers op een prachtig domein nabij centrum Herenthout. Dit instapklaar appartement werd gebouw in 2020, is zeer energiezuinig en bevindt zich in een uitstekende staat van onderhoud. Ligging: Gelegen in Park "Hooghuys", een stijlvol project in de prachtige parktuin van het historisch Hooghuys met kasteel en vijver. Op wandelafstand van het centrum van Herenthout en de Merodese Bossen. Vertoef je liever tussen de velden? Dan hoef je enkel het straat over te steken! Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de E313 zeer vlot bereikbaar. Beschrijving: Vanuit de inkomhal heb je toegang naar de verschillende ruimtes, zijnde een gastentoilet, badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo in meubel, berging, twee slaapkamers en een lichtrijke woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, dampkap, combi oven, koelkast en vaatwasser. Via het schuifraam in de leefruimte bereik je het zuid gericht terras met groen uitzicht op het kasteel. Er is een ondergrondse staanplaats bij aan te kopen voor 20.000 euro. Extra's: - EPC 71 kWh/m²/jaar - Elektriciteit conform - Voldoet aan de hedendaagse normen - Lift aanwezig - Videofoon aanwezig - Ook ideaal als investering Want to know more?

2 Bedroom(s) 78 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Herenthout (RBI29462)
329 000 €

2270 Herenthout

Mooi en recent appartement op de gelijkvloerse verdieping. GVL: inkomhal; gastentoilet; woonkamer voorzien van parket; geïnstalleerde keuken; 2 ruime slaapkamers; badkamer met douche, toilet en dubbele lavabo; beging met aansluiting wasmachine. In de kelder nog een autostaanplaats en grote berging. Algemeen: - Zuid gericht terras - Inclusief autostaanplaats en grote berging in de kelder - EPC label B - Uitstekende ligging - ingemaakte kasten Bekijk zeker de 360° rondgang via onze website! Voor meer info of een bezoek: ### of ### . Alle attesten beschikbaar op onze website bij downloads. Want to know more?

2 Bedroom(s) 91 20 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Price on request

2270 Herenthout

Prachtig luxueus afgewerkt gelijkvloers appartement met 3 slaapkamers! Dit zo goed als nieuw zeer hoogwaardig afgewerkt appartement is een echt pareltje en biedt alle hedendaags energiezuinig comfort. Het tot in de puntjes afgewerkt appartement bestaat uit inkomhal met ingemaakte kasten en gastentoilet, hyper geïnstalleerde open keuken, lichtrijke leefruimte aan terras en tuin met elektrische open haard en ingemaakte kasten / afsluitbare bureauwand. Er zijn 3 volwaardige ruime slaapkamers met ingemaakte kasten of inloopdressing en badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo in meubel. Bijzonderheden: - Vloerverwarming & zonneboiler - Alarm & elektrische rolluiken in de slaapkamers - Grote afgewerkte kelderruimte met rechtstreekse toegang (65 m²) - 1 carport & berging in tuin aan te kopen voor 26.000 euro - Volledig aangelegde tuin met terras en kunstgras - Geen gemeenschappelijke kosten Want to know more?

3 Bedroom(s) 186 22 m² Terrace
contact
details
Email
Call
289 000 €

2500 Lier

Openhuizendag op zaterdag 2 december van 12u30 - 13u30 Prachtig recent gelijkvloers appartement (80m²) voorzien van 2 slaapkamers en zonnige tuin op toplocatie te Lier! Ligging: Gelegen op toplocatie te Lier, centraal maar tevens rustig nabij Lier centrum en het station. Nabij grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeentes! Indeling: Inkomhal, vestiairekast, gastentoilet, badkamer, masterbedroom, tweede slaapkamer, leefruimte, keuken, berging, tuin met terras. Omschrijving: U betreedt het appartement via de ruime inkomhal met vestiairekast en apart gastentoilet. Via de nachthal bereiken we de ruime masterbedroom en de tweede slaapkamer. De badkamer is voorzien van ligbad met regendouche, was meubel en wandradiator. De open keuken is volledig geïnstalleerd met kwalitatieve toestellen en voorzien van ruime aparte berging/technische ruimte. Voorts de leefruimte die ruim en lichtrijk is en toegang biedt tot de gezellige tuin met terras. Het appartement is recent (2017) zodus volledig instap klaar en voldoet aan alle normen! Kortom: Prachtig appartement met mogelijkheden volledig instapklaar op toplocatie te Lier! Bijzonderheden: - gunstig EPC - EK-conform - dubbele beglazing - geïsoleerd dak - Cv op gas met condenserende brander "Vaillant" EPC: 88kWh/m²jaar Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call