Flat for sale - Gooreind

1 results (1 - 1)
Flat - Apartment for sale Gooreind (RBI75118)
295 000 €

2990 Gooreind

Spacious and bright apartment for sale in the center of Gooreind! The apartment on the first floor has the following layout: - Comfortable entrance hall with guest toilet; - Bright living room with semi-open kitchen ( Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Gooreind (2990).

169 000 €

2920 Kalmthout

Op te frissen appartement met 2 slaapkamers en ruim terras, gelegen nabij het centrum van Heide-Kalmthout. Richtprijs: 169.000 euro Dit appartement is gelegen op de 1ste verdieping van een kleinschalig gebouw en gelegen op wandelafstand van het centrum van Heide-Kalmthout, winkels, scholen en openbaar vervoer. Bij het betreden van het appartement langs inkomhal ontdekt u meteen de leefruimte (ca.28m²) dewelke geniet van veel natuurlijke lichtinval. Aansluitend bevindt zich de keuken die voorzien is van een elektrisch kookvuur en een dampkap. Via de hal bereikt u twee slaapkamers (ca. 10 en 9m²) en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een douche, een toilet, een wastafel, en er is plaats voor een wasmachine. Het grote terras achteraan (ca.22m²) maakt het geheel compleet! Kortom, een gezellig appartement op een gunstige locatie. Maak snel een afspraak! Het appartement is momenteel al jaren correct verhuurd. Oppervlaktematen zijn indicatief. Want to know more?

2 Bedroom(s) 74 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
235 000 €

2920 Kalmthout

Gerenoveerd lichtrijk appartement op centrale ligging. Het appartement geniet een indeling met 2 slaapkamers, living, keuken, badkamer met ligbad en lavabo, berging, afzonderlijk toilet, inkomhal. Mogelijkheid tot aankoop van garagebox : € 17.500. Dak geïsoleerd en vernieuwd. Want to know more?

2 Bedroom(s) 81 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
269 000 €

2920 Kalmthout

Aangenaam appartement met grote privé tuin op centrale ligging. Het appartement geniet een indeling met 3 volwaardige slaapkamers, living, ingerichte keuken, ingerichte badkamer, berging, afzonderlijk toilet, inkomhal, privé tuin +/- 80 m². Mogelijkheid tot aankoop van garagebox : € 17.500. Want to know more?

3 Bedroom(s) 110 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Wuustwezel (RBI14176)

BEN appartement met 2 slaapkamers gelegen op de derde verdieping in het centrum van Wuustwezel. Dit nieuwbouwproject betreft in totaal 14 stijlvolle appartementen met een kwalitatieve afwerking. Betreft de laatste fase (gebouw A) van het nieuwbouwproject Achter D’Hoven. De combinatie van een mooie architectuur (vergelijkbaar met de naastliggende gebouwen), een doordachte ligging én het gebruik van hoogwaardige materialen maken van "Achter D'Hoven" een topproject! Er zijn reeds 4 appartementen verkocht! Indeling: U betreedt het appartement via de inkomhal die doorgang geeft aan de woonkamer, beide slaapkamers, de badkamer en het apart gastentoilet. Aanpalend aan de woonkamer is er het terras en de keuken. Achter de keuken is er een berging/technische ruimte. Er zijn bergingen en staanplaatsen beschikbaar in de ondergrondse verdieping, deze dienen aangekocht te worden in combinatie met een appartement. Voor meer informatie kan u ERA ONE steeds bereiken op volgend nummer ### 91! Want to know more?

2 Bedroom(s) 102 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Wuustwezel (RBI14169)

BEN appartement met 1 slaapkamer gelegen op de eerste verdieping in het centrum van Wuustwezel. Dit nieuwbouwproject betreft in totaal 14 stijlvolle appartementen met een kwalitatieve afwerking. Betreft de laatste fase (gebouw A) van het nieuwbouwproject Achter D’Hoven. De combinatie van een mooie architectuur (vergelijkbaar met de naastliggende gebouwen), een doordachte ligging én het gebruik van hoogwaardige materialen maken van "Achter D'Hoven" een topproject! Er zijn reeds 4 appartementen verkocht! Indeling: U betreedt het appartement via de centrale inkomhal die doorgang geeft aan de woonkamer, de badkamer en de slaapkamer. De woonkamer heeft een open keuken met aanpalend een berging/technische ruimte en een terras. Er zijn bergingen en staanplaatsen beschikbaar in de ondergrondse verdieping, deze dienen aangekocht te worden in combinatie met een appartement. Voor meer informatie kan u ERA ONE steeds bereiken op volgend nummer ### 91! Want to know more?

1 Bedroom(s) 56 7 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Wuustwezel (RBI13845)

Gelijkvloers appartement (BEN) met 1 slaapkamer gelegen in het centrum van Wuustwezel. Dit nieuwbouwproject beschikt in totaal over 14 stijlvolle appartementen met een kwalitatieve afwerking. Betreft de laatste fase (gebouw A) van het nieuwbouwproject Achter D’Hoven. De combinatie van een mooie architectuur (vergelijkbaar met de naastliggende gebouwen), een doordachte ligging én het gebruik van hoogwaardige materialen maken van "Achter D'Hoven" een topproject! Er zijn reeds 4 appartementen verkocht! Indeling: U betreedt het appartement via de woonkamer met open keuken en terras. De woonkamer geeft ook toegang tot de slaapkamer. Verder is er een apart gastentoilet, een berging/technische ruimte en daarnaast de badkamer. Er zijn bergingen en staanplaatsen beschikbaar in de ondergrondse verdieping, deze dienen aangekocht te worden in combinatie met een appartement. Voor meer informatie kan u ERA ONE steeds bereiken op volgend nummer ### 91! Want to know more?

1 Bedroom(s) 65 12 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Wuustwezel (RBI13844)

Gelijkvloers appartement (BEN) met 1 slaapkamer gelegen in het centrum van Wuustwezel. Dit nieuwbouwproject beschikt in totaal over 14 stijlvolle appartementen met een kwalitatieve afwerking. Betreft de laatste fase (gebouw A) van het nieuwbouwproject Achter D’Hoven. De combinatie van een mooie architectuur (vergelijkbaar met de naastliggende gebouwen), een doordachte ligging én het gebruik van hoogwaardige materialen maken van "Achter D'Hoven" een topproject! Er zijn reeds 4 appartementen verkocht! Indeling: U betreedt het appartement via de inkomhal die doorgang geeft aan de woonkamer met aanpalend terras/tuin. In de woonkamer bevindt zich de open keuken. De slaapkamer is te bereiken via de woonkamer en heeft een ensuite badkamer. Verder is en nog een apart gastentoilet en een berging/technische ruimte. Er zijn bergingen en staanplaatsen beschikbaar in de ondergrondse verdieping, deze dienen aangekocht te worden in combinatie met een appartement. Voor meer informatie kan u ERA ONE steeds bereiken op volgend nummer ### 91! Want to know more?

1 Bedroom(s) 60 18 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Wuustwezel (RBI13843)

Gelijkvloers appartement (BEN) met 2 slaapkamers gelegen in het centrum van Wuustwezel. Dit nieuwbouwproject beschikt in totaal over 14 stijlvolle appartementen met een kwalitatieve afwerking. Betreft de laatste fase (gebouw A) van het nieuwbouwproject Achter D’Hoven. De combinatie van een mooie architectuur (vergelijkbaar met de naastliggende gebouwen), een doordachte ligging én het gebruik van hoogwaardige materialen maken van "Achter D'Hoven" een topproject! Er zijn reeds 4 appartementen verkocht! Indeling: U betreedt het appartement via de inkomhal die doorgang geeft aan de woonkamer met open keuken en terras/tuin. De inkomhal geeft ook toegang aan de eerste slaapkamer, de badkamer en het apart gastentoilet. Naast de keuken is er een berging/technische ruimte. Er zijn bergingen en staanplaatsen beschikbaar in de ondergrondse verdieping, deze dienen aangekocht te worden in combinatie met een appartement. Voor meer informatie kan u ERA ONE steeds bereiken op volgend nummer ### 91! Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 15 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Wuustwezel (RBI10958)
295 000 €

2990 Wuustwezel

Dit appartement op de eerste verdieping gelegen te Wuustwezel, Bredabaan heeft volgende kenmerken: Indeling: - inkomhal (ca. 3m²) - gastentoilet met handenwasser - leefruimte (ca. 33m²) met veel lichtinval - open keuken (ca. 5m²) voorzien van spoelbak, kookvuur met dampkap, oven, koelkast en voldoende bergruimte - berging (ca. 3m²) - ruime badkamer (ca. 7m²) voorzien van ligbad met douchescherm, wastafelmeubel en aansluiting voor was- en droogmachine - twee slaapkamers (ca. 13 en 12m²), beiden met toegang tot het terras - zonnig terras aan de achterzijde Diversen: - private garagebox achteraan - zeer centraal gelegen nabij centrum Wuustwezel - syndicus aanwezig - EPC: 95 kWh/m² (A-label!), EK conform - appartement is momenteel verhuurd (ver-)Kopen of (ver-)huren in regio Brasschaat, Brecht, Hoogstraten of Wuustwezel? Met vragen kan u altijd bij ons terecht! Dewaele Vastgoed Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Kalmthout (RBH46541)
245 000 €

2920 Kalmthout

Op te frissen gelijkvloers appartement met tuin op centrale ligging in Kalmthout. Indeling van het appartement: 2 slaapkamers, ingerichte badkamer, ingerichte keuken, ruime living, 2 bergplaatsen. Oppervlakte tuin: +/- 80 m². Individuele nutsvoorzieningen. Mogelijkheid tot aankoop van garagebox: € 17.500. Want to know more?

2 Bedroom(s) 110 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Brecht (RBI58761)

Het project Mara betreft een kleinschalig trendy appartementsgebouw met 5 wooneenheden met 5 garageboxen en 3 parkeerplaatsen. In het gebouw zijn er 5 appartementen ondergebracht, elk voorzien van een ruim buitenterras grenzend aan de leefruimte. Er zijn 2 appartementen gelegen op de gelijkvloerse verdieping met zuid-west georiënteerde private tuin. 1 appartement heeft een aparte ingang via de onder doorrit. Het 2de appartement is net zoals de appartementen op de verdiepingen bereikbaar via een gemeenschappelijke traphal. Achteraan het perceel is een vrijstaand bijgebouw voorzien met 5 garageboxen, mits meerprijs/garagebox. In de tuinzone zijn er nog eens 3 parkeerplaatsen voor auto’s voorzien, mits meerprijs/parkeerplaats. Er is een verplichting tot aankoop van een garagebox en autostaanplaats per appartement. De focus op kwaliteitsvol wonen met aandacht voor licht, lucht en een ideaal binnenklimaat. De appartementen worden verwarmd door middel van vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp met een koelfunctie. Met een E-peil van maximum 20 en zonnepanelen staat energetisch wooncomfort hier duidelijk centraal. De architectuur van het gebouw zorgt voor een hedendaagse dynamiek in het straatbeeld. Er zijn ruime budgetten voorzien om de appartementen af te werken met hoogwaardige keukens, sanitair en vloeren. Want to know more?

3 Bedroom(s) 113 37 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Brecht (RBI58760)

Het project Mara betreft een kleinschalig trendy appartementsgebouw met 5 wooneenheden met 5 garageboxen en 3 parkeerplaatsen. In het gebouw zijn er 5 appartementen ondergebracht, elk voorzien van een ruim buitenterras grenzend aan de leefruimte. Er zijn 2 appartementen gelegen op de gelijkvloerse verdieping met zuid-west georiënteerde private tuin. 1 appartement heeft een aparte ingang via de onder doorrit. Het 2de appartement is net zoals de appartementen op de verdiepingen bereikbaar via een gemeenschappelijke traphal. Achteraan het perceel is een vrijstaand bijgebouw voorzien met 5 garageboxen, mits meerprijs/garagebox. In de tuinzone zijn er nog eens 3 parkeerplaatsen voor auto’s voorzien, mits meerprijs/parkeerplaats. Er is een verplichting tot aankoop van een garagebox en autostaanplaats per appartement. De focus op kwaliteitsvol wonen met aandacht voor licht, lucht en een ideaal binnenklimaat. De appartementen worden verwarmd door middel van vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp met een koelfunctie. Met een E-peil van maximum 20 en zonnepanelen staat energetisch wooncomfort hier duidelijk centraal. De architectuur van het gebouw zorgt voor een hedendaagse dynamiek in het straatbeeld. Er zijn ruime budgetten voorzien om de appartementen af te werken met hoogwaardige keukens, sanitair en vloeren. Want to know more?

2 Bedroom(s) 94 19 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Brecht (RBI58759)

Het project Mara betreft een kleinschalig trendy appartementsgebouw met 5 wooneenheden met 5 garageboxen en 3 parkeerplaatsen. In het gebouw zijn er 5 appartementen ondergebracht, elk voorzien van een ruim buitenterras grenzend aan de leefruimte. Er zijn 2 appartementen gelegen op de gelijkvloerse verdieping met zuid-west georiënteerde private tuin. 1 appartement heeft een aparte ingang via de onder doorrit. Het 2de appartement is net zoals de appartementen op de verdiepingen bereikbaar via een gemeenschappelijke traphal. Achteraan het perceel is een vrijstaand bijgebouw voorzien met 5 garageboxen, mits meerprijs/garagebox. In de tuinzone zijn er nog eens 3 parkeerplaatsen voor auto’s voorzien, mits meerprijs/parkeerplaats. Er is een verplichting tot aankoop van een garagebox en autostaanplaats per appartement. De focus op kwaliteitsvol wonen met aandacht voor licht, lucht en een ideaal binnenklimaat. De appartementen worden verwarmd door middel van vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp met een koelfunctie. Met een E-peil van maximum 20 en zonnepanelen staat energetisch wooncomfort hier duidelijk centraal. De architectuur van het gebouw zorgt voor een hedendaagse dynamiek in het straatbeeld. Er zijn ruime budgetten voorzien om de appartementen af te werken met hoogwaardige keukens, sanitair en vloeren. Want to know more?

2 Bedroom(s) 94 18 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Brecht (RBG78967)
335 000 €

2960 Brecht

Dit hedendaags appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig, verzorgd en rustig gebouw met lift. Indeling: inkomhal, apart gastentoilet met handenwasser, een woon- en eetkamer, een open keuken die is uitgerust met een vaatwasser, een elektrische kookplaat, een koelkast, oven en talrijke opbergkasten. Nabij de keuken is er een aparte provisie-bergplaats. Er zijn 2 slaapkamers (11m² en 18m²). De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, en een wandmeubel met lavabo. In de nachthal kan u nog gebruik maken van een aparte berging die voorzien is met een aansluiting voor was- en droogmachine. Vanuit de slaapkamers kan u het achtergelegen terras (37m²) bereiken. Er is een verplichting tot aankoop van een privatieve garagebox toebehorend aan het appartement mits meerprijs van 25.000 Euro. Op een boogscheut van het openbaar vervoer, winkels, scholen, bakker... Want to know more?

2 Bedroom(s) 104 37 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Brecht (RBI40042)
259 000 €

2960 Brecht

Dit goed onderhouden en mooi appartement is gelegen op de tweede verdieping van een verzorgd en rustig gebouw zonder lift. Indeling: een inkomhal met apart gastentoilet en handenwasser, een ruime woon- en eetkamer 30m², een keuken voorzien van basiscomfort en talrijke opbergkasten. Vanuit de keuken is de keukenberging bereikbaar. Hier is er een aansluiting voor de wasmachine en droogkast voorzien. De badkamer die is uitgerust met een ligbad/douche en een dubbel wandmeubel. Tevens is er een aparte kamer die kan dienen als dressing, bureau of hobbykamer en zijn er 2 slaapkamers (15m² en 9m²) die beide veel lichtinval hebben. Als kers op de taart is er een zuidgeoriënteerd terras aan de achterzijde van het eigendom. Het appartement bevindt zich op een boogscheut van het openbaar vervoer, winkels, invalswegen, autosnelweg, ontspanningsfaciliteiten, ...... Want to know more?

2 Bedroom(s) 87 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
330 000 €

2930 Brasschaat

Zonnige service flat met 2 slaapkamers in een groene omgeving te Brasschaat Locatie: service flat gelegen op de 2de verdieping in Prins Kavelhof. Het is centraal gelegen in een groene omgeving, vlakbij winkels en het centrum van Brasschaat. Het appartement heeft een woonoppervlak van 80m². Indeling: deze service flat beschikt over een inkomhal, een ruime leefruimte met open keuken, twee slaapkamers. Verder is er nog een terras met uitkijk op het groen. Omschrijving: dit appartement combineert een gevoel van licht en ruimte met een rustige en centrale ligging. De service flat is gelegen in het domein Prins kavelhof. Er zijn 191 assistentie woningen opgericht in 2017 en verdeeld over 12 gebouwen. Elke unit is voorzien om zelfstandig te blijven wonen, maar is tevens ingericht naar uw persoonlijke noden (rolstoelvriendelijk ingericht). Bovendien is er ook dagelijks woon-assistentie aanwezig waarvoor u een dagforfait betaalt. Het ziekenhuis AZ Klina is op een boogscheut en u kan op het domein rond kuieren of deelnemen aan activiteiten met de andere bewoners. Alles is afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van kwalitatieve inbouwkasten. Bijzonderheden: - mogelijkheid tot extra diensten (warme maaltijden, poets- en boodschappenhulp...) - dagbesteding in ontmoetingsruimte - groen domein - nabij het centrum van Brasschaat Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
269 000 €

2930 Brasschaat

Gelijkvloers appartement met tuin te koop in Brasschaat Locatie: Dit appartement is gelegen op de Kapellei in Brasschaat. Alle voorzieningen, scholen en winkels zijn direct bereikbaar. Beschrijving: Dit gezellige appartement met twee slaapkamers, staat te koop op de Kapellei in Brasschaat. We betreden dit prachtig appartement op het gelijkvloerse via de inkomhal, dewelke toegang geeft tot alle andere ruimtes. Verder hebben we een ruime leefruimte met grote raampartijen, die zorgen voor een natuurlijke lichtinval. De keuken is volledig geïnstalleerd en geniet van alle comfort. Dit appartement heeft twee slaapkamers. Verder geniet de badkamer van een douche, toilet en een lavabo. De grootste troef van dit appartement is de privé tuin. Bijzonderheden: - EPC 311kWh/ m² jaar - Privé tuin -Twee slaapkamers - Gerenoveerd in 2016 Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse D Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse D Want to know more?

2 Bedroom(s) 79 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
729 000 €

2930 Brasschaat

Residentieel gelegen gelijkvloers luxe-appartement (257 m²) in privé-domein te Vriesdonk. Locatie: dit gelijkvloers hoekappartement gelegen in een exclusief privédomein te Brasschaat biedt een combinatie van ruimte, natuur en comfortabel wonen met een tijdloze architectuur op een toplocatie. Domein Eikendael is gelegen in de prestigieuze wijk 'Vriesdonk'. Het is centraal gelegen nabij het centrum met alle voorzieningen (onderwijs, sport, winkels …) in de buurt. Omschrijving: het gelijkvloers appartement combineert een luxueuze uitstraling met een zee van licht en natuur, dit dankzij de grote raampartijen en het uitzonderlijk ruim terras dat uitkijkt op een deel van het park en de vijver. De grote leefruimte, de hoog afgewerkte materialen (marmer, …) dragen bij tot een luxueus gevoel en het nodige comfort. Indeling: het appartement beschikt over een royale leefruimte en keuken, twee terrassen, hal naar de 4 slaapkamers met 3 (ensuite) badkamers. Als ook is er een ondergrondse dubbele garage en een autostaanplaats. Extra’s: - privédomein met vijver, tennisbanen en ruim park - hoekappartement met ruime terrassen - afgesloten domein met bewaking - privé-lift - dubbele garage en staanplaats - aangelegde tuin dat aansluit op een privé-terras (116 m²) Want to know more?

4 Bedroom(s) 257 116 m² Terrace
contact
details
Email
Call
895 000 €

2930 Brasschaat

Prachtig penthouse met panoramisch zicht in parkdomein Royal Oak in Brasschaat Locatie: Het penthouse is gelegen op de Augustijnslei in Brasschaat. Alle voorzieningen zoals scholen, winkels en ziekenhuis bevinden zich in de directe nabijheid. Dat geldt ook voor de toegangswegen richting Breda, Antwerpen en Brussel. Beschrijving: Dit charmante penthouse met drie slaapkamers en rondom terrassen, staat te koop op de Augustijnslei in Brasschaat. We betreden het appartement op de derde verdieping via de inkomhal. De inkomhal beschikt o.a. over een kamer/bijkeuken met ingemaakte kasten en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Dubbele deuren bieden toegang tot een zeer ruime en zonnige leefruimte die momenteel benut wordt als living, eetkamer en bureau. Een grote schuifpui geeft toegang tot één van de vele terrassen. De volledig geïnstalleerde half open keuken heeft ruimte voor een eettafel en geeft direct toegang tot een terras waar je heerlijk uit de wind kunt genieten van het uitzicht. De masterbedroom met ensuite badkamer bereikt u via de living. Deze masterbedroom is zeer comfortabel ingericht en de aansluitende badkamer is uitgerust met een bad, douche, wastafelmeubel en toilet. De andere twee slaapkamers zijn bereikbaar vanuit de inkomhal en delen een badkamer met wastafel en douche. Vrijwel vanuit alle ruimtes is het mogelijk de terrassen te betreden. Het appartement beschikt verder over een dubbele garage en berging. Dit appartement is een perfecte plek voor mensen die mooi en royaal willen wonen. Het gevoel van privacy en vrijheid wordt nog eens benadrukt doordat men vrijwel van alle ruimtes toegang heeft tot een terras met uitzicht. Bijzonderheden: - EPC 195kWh/m² - Drie slaapkamers - Grote terrassen met panoramisch zicht - Dubbele garage met berging - Vloerverwarming - Zonnepanelen Want to know more?

3 Bedroom(s) 313 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call