Flat to rent - Zandvliet

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Zandvliet (2040).

875 €

2040 Berendrecht

Berendrecht - Centrum, gigantisch appartement van 165m² + groot terras. Hoekgebouw met veel lichtinval. Individuele meters voor aardgas, water en elektriciteit. Géén gemeenschappelijke kosten ! Parkeergelegenheid voor de deur. Op wandelafstand van openbaar vervoer, scholen, winkels, groen,... toto's interieur eerstdaags beschikbaar. Want to know more?

4 Bedroom(s) 163
contact
details
Email
Call
975 €

2940 Stabroek

Zeer ruim appartement met 2 slaapkamers en garage! Ligging: Centraal gelegen met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. Indeling: Woonkamer, keuken, bergplaats, badkamer, gastentoilet, 2 slaapkamers, terras en garage. Beschrijving: Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een rustig gebouw. Men betreedt het appartement via de ruime inkomhal. De lichtrijke leefruimte sluit mooi aan aan de open keuken. Deze is volledig voorzien van een kookvuur, dampkap, koelkast, vriezer, oven, microgolf en vaatwasser. In de badkamer kan men een dubbele lavabo, douche en aansluiting voor was & droog terugvinden. Achteraan het appartement kan u de 2 slaapkamers vinden. De grootste slaapkamer geeft toegang tot het terras. In de gang is er nog een gastentoilet voorzien. Verder is er nog een garage die kan dienen als extra bergruimte voor auto of fietsen. Het appartement kan gemeubeld worden gehuurd. Extra's: - EPC 138 kwh/m²/jaar - Gas, elektriciteit en water op eigen meter - Gemeenschappelijke kosten: €30 (provisie poets gang, syndicus en gemene delen) - Inclusief garage - Gemeubeld 100 m² cfr. EPC Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse A Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse A Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for rent Hoevenen (RBI76992)
950 €

2940 Hoevenen

Energiezuinig appartement gelegen op de 1ste verdieping in een kleinschalig gebouw met lift. Het appartement heeft een leefruimte met open, geïnstalleerde keuken. Raampartijen over de gehele lengte van de lichtrijke woonkamer met zicht op het riante, zuidwest gerichte zonneterras. Grenzend aan de keuken een technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine. Nachthal die toegang geeft tot 2 volwaardige slaapkamers, badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbel lavabomeubel, apart toilet en extra berging. Ruime kelder. Het appartement is volledig betegeld. Automatische poort die toegang geeft tot het binnengebied naar de garagebox. Extra parkeerplaats voorzien voor bezoekers. Onmiddellijk beschikbaar. Algemene onkosten gemene delen €70 per maand. Individueel verbruik nutsvoorzieningen (water, gas en elektriciteit). Want to know more?

2 Bedroom(s) 85 26 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Ground floor for rent Hoevenen (RBI54028)
850 €

2940 Hoevenen

Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers Ligging: Centraal gelegen met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. Indeling: Woonkamer, keuken, badkamer, gastentoilet, bergruimte, 2 slaapkamers en garage als bergruimte Beschrijving: Het appartement is gelegen op het gelijkvloers. Men betreedt het appartement via de inkomhal. Van hier uit kan men de leefruimte betreden. De keuken is aansluitend aan de woonkamer en geïnstalleerd met kookvuur, dampkap, koelkast met vriesvak en vaatwasser. De badkamer is afgewerkt met een bad-douchecombinatie en lavabo. Achteraan het appartement kan u de slaapkamers vinden. In de gang is er nog een gastentoilet en bergplaats voorzien. Verder is er nog een garage die kan dienen als extra bergruimte voor fietsen. Extra's: - EPC 254 kwh/m²/jaar - Gemeenschappelijke kosten: €110 (provisie privé water, privé gas, poets gang, syndicus en gemene delen) - Inclusief garage (deze kan als bergruimte worden gebruikt) 82 m² cfr. EPC Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse D Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse D Want to know more?

2 Bedroom(s) 82 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for rent Antwerp (VBA30094)
1 100 €

2030 Antwerp

The new building complex "Doktoren" is a unique building near 't Eilandje thanks to its 81 meters height with 23 floors and its F-shape. The apartment in question is located on the 20th floor and offers beautiful views of green surroundings and water. The property features a spacious furnished living room with open kitchen, a bedroom, bathroom, separate toilet room, storage room and a terrace. Additionally, this property features a basement storage room and underground parking. You can stay in this cozy furnished apartment for 1100 euros / month + a monthly provision fee of 125 euros. Want to know more?

1 Bedroom(s) 70 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for rent Kapellen (RBI85032)
850 €

2950 Kapellen

Prachtig gelegen gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers in Kapellen. Het pand is gelegen in een rustige woonwijk nabij het centrum van Kapellen, en dit op een boogscheut van het gemeentepark. Een viertal buslijnen stoppen op wandelafstand en ook het station is gemakkelijk te voet bereikbaar. Met de wagen geraak je tot de snelweg binnen een tijdspanne van amper 10 minuten. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw van 2 hoog, waarvan het dak conform de norm 2020 is.De ramen in de woning beschikken over dubbele beglazing (hout) en de verwarming is op gas. Je komt binnen in de hal, die zich centraal in de woning bevindt. Aan de voorzijde situeert zich de woonkamer (32 m²) met aansluitend de aparte keuken (7 m²), die uitgerust is met een kookvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde oven, frigo en diepvries. Centraal in het appartement treffen we de badkamer (4 m²), die voorzien is van een lavabomeubel en douche. De wc is apart. Aan de achterzijde situeren zich de 2 slaapkamers van 9 m² en 12 m². Tot slot is de garagebox die mee gehuurd moet worden voor 50€ per maand. Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for rent Kapellen (RBI70376)
2 900 €

2950 Kapellen

Lichtrijk en ruim appartement (325m²) in residentie Fairway Indeling: inkomhal, 4 slaapkamers, 3 badkamers, leefruimte, eetruimte, leefkeuken, bijkeuken, terras, gemeenschappelijke tuin en 3 staanplaatsen Beschrijving: luxe appartement van 325m² groot. Men heeft toegang tot het appartement via 2 ingangen. Vanuit de eerste inkomhal kom je in de zeer grote leefruimte terecht. Deze kijkt uit op het ruime terras en de gemeenschappelijke tuin. Verder kan men de charmante eetruimte terugvinden. Deze ruimtes zijn ook volledig af te sluiten van elkaar. De grote leefkeuken is volledig voorzien van de nodige toestellen. De bijkeuken is een ruimte dat kan dienen als wasplaats. Via de nachthal heeft u toegang tot de grootste slaapkamer met ingemaakte kasten en kan u daar ook aansluitend de eerste badkamer terugvinden. Gaat u verder dan kan u de overige 3 slaapkamers en 2 badkamers vinden. Doorheen de gang zijn er ingemaakte kasten waardoor er veel opbergmogelijkheden zijn. Om het volledig af te maken kan u in de kelder nog 2 bergplaatsen en 3 staanplaatsen terugvinden. Extra: - Gemeenschappelijke kosten: €675 (elektriciteit gemene delen, tuinonderhoud, onderhoud gemene delen, ...) - 3x staanplaats - 2x kelderberging - Elektriciteit en water op eigen meter - Elektrische verwarming 325 m² cfr. EPC Want to know more?

4 Bedroom(s) 325 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Duplex for rent Kapellen (RBH49666)
1 150 €

2950 Kapellen

Indeling: 2de verdieping: Inkomhal, leef- en eetruimte, half-open keuken met berging, slaapkamer 1 met aansluitend de 1ste badkamer, gastentoilet. 3de verdieping: Nachthal, 2de badkamer, slaapkamer 2, slaapkamer 3, gastentoilet. Beschrijving: het duplex appartement is gelegen op de 2de & 3de verdieping van een kleinschalig gebouw. De ruime eet- en leefruimte genieten van veel natuurlijk lichtinval door de aanwezigheid van grote raampartijen. Aansluitend hebben we de half-open keuken die voorzien is van alle toestellen & comfort (keramische kookplaat, vaatwasser, ijskast, diepvries en dampkap) met aansluitend de berging. De eerste slaapkamer bevindt zicht op de 2de verdieping. Aansluitend vinden we de 1ste badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en aansluiting voor was & droog. Via de lift komt u meteen in het appartement. Deze toegang is beveiligd met een sleutel. De 3de verdieping is bereikbaar via de trap. Hier komen we meteen uit in de ruime nachthal. Op deze verdieping zijn nog 2 ruime slaapkamers te vinden alsook de 2de badkamer met inloopdouche, bad & dubbele lavabo en het 2de gastentoilet. Ook dit verdiep geniet van veel natuurlijk lichtinval. Extra: - Alle nutsvoorziening individueel - Private, ruime kelderberging - EPC: 103 kWh/m2/jaar - Gemeenschappelijke kosten: €80 (Verbruik gemeenschappelijke delen & lift) Want to know more?

3 Bedroom(s) 135 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
865 €

2920 Kalmthout

Zeer ruim dakappartement met 2 slaapkamers en garage! Ligging: Centraal gelegen met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. Indeling: Woonkamer, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, terras en garage. Beschrijving: Het appartement is gelegen op de derde verdieping van een rustig gebouw. Vanuit de lichtrijke leefruimte heeft men toegang tot alle andere ruimtes. Aansluitend aan de leefruimte is de keuken die voorzien is van een koelkast (met vriesvakje), microgolf, vaatwasser, kookplaat en dampkap. In de badkamer kan men een dubbele lavabo, bad, toilet en aansluiting voor wasmachine terugvinden. Verder in het appartement kan u de 2 slaapkamers vinden. Het ruime dakappartement is voorzien van een groot terras met windschermen om ook de privacy te garanderen. Verder is er nog een garagebox ter beschikking. Extra's: - EPC 123 kwh/m²/jaar - Gas, elektriciteit en water op eigen meter - Gemeenschappelijke kosten: €100 (provisie poets gang, onderhoud lift en elektriciteit gemene delen) - Inclusief garage - Beschikbaarheid van het appartement te bespreken (februari - maart) 100 m² cfr. EPC Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse D Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse D Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for rent Ekeren (RBI90239)
900 €

2180 Ekeren

Ruim 2 slaapkamer appartement met terras vlakbij centrum Ekeren! Indeling: inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, badkamer, 2 slaapkamers en balkon. Beschrijving: Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een rustig gebouw. We betreden het appartement via de ruime inkomhal die grote ingemaakte kasten bevat en toegang geeft tot alle ruimtes. De lichtrijke leefruimte bevat veel natuurlijk zonlicht en geeft toegang tot het terras. De keuken is voorzien van koelkast, diepvries, oven, vaatwasser, microgolf, kookplaat en dampkap. Achterin het appartement zijn er 2 ruime slaapkamers met rolluiken. De badkamer bevat een douche en een wasmeubel met opbergruimte. Ligging: Centraal en gunstig gelegen met openbaar vervoer, winkels, invalswegen, horeca,... op wandelafstand. Extra: - EPC: 128 kWh /m²/jaar - Gemeenschappelijke kosten: €150 maand (incl. privé verwarming, syndicus, poets gang, gemene delen, onderhoud tuinen, onderhoud lift, kost voor vuilbakken) 88 m² cfr. EPC Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse D Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse D Want to know more?

2 Bedroom(s) 88 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for rent Ekeren (RBI89014)
880 €

2180 Ekeren

Ruim appartement met 2 slaapkamers, gemeenschappelijk zwembad en ondergrondse autostaanplaats. We vinden deze huislijke residentie terug op amper 300m van het station van Ekeren. Idyllisch en rust zijn de kernwoorden van het domein. Het is een ruim appartement met 84m2 bewoonbare oppervlakte. De leefruimte heeft een grote raam naar het terras. De halfopen keuken is volledig geïnstalleerd en is voorzien van de nodige luxe en comfort. De nachthal geeft toegang naar het aparte toilet met lavabo, de dressing en de 2 slaapkamers. De badkamer heeft een ligbad met douchegordijn, dubbele wastafel en aansluiting voor droog- en wasmachine. Achter een paneel is een HR-niet-condensatieketel. Er zijn aluminium ramen met dubbele beglazing. Het unieke aan dit appartement is dat er een gemeenschappelijk zwembad is in de grote tuin. In deze tuin kan je tevens gezellig barbecueën en zonnen met al je vrienden of familie. In de huurprijs is ook een ondergrondse staanplaats (#36) en kelder van 5m2 inbegrepen. Breng een bezoek en laat je helemaal betoveren door deze prachtige setting. Er is een lift in het gebouw aanwezig. De huurprijs is 880,00 EURO en de vaste kosten komen op 100 EURO. In deze prijs is het onderhoud van de tuin inbegrepen, alsook de verwarming en onderhoud van het zwembad in het seizoen. BESCHIKBAAR VANAF MIDDEN FEBRUARI 2024. Want to know more?

2 Bedroom(s) 84 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for rent Ekeren (RBI88236)
725 €

2180 Ekeren

Dit comfortabel appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw zonder lift. Indeling: een inkomhal, een woon- en eetkamer 18m² op tegel, een open keuken 11m² die is uitgerust met een koelkast, een diepvries, een elektrische kookplaats, een oven en een vaatwasser. Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot de badkamer die voorzien is van een inloopdouche, een toilet en een wandmeubel en aangrenzend treft u de slaapkamer 13m² op laminaat. Tevens is er een autostaanplaats en een privatieve kelderberging met aansluiting voor uw wasmachine/droogkast aan het eigendom verbonden. Ideaal gelegen, namelijk in het centrum van Ekeren. Op een steenworp van het openbaar vervoer, winkels, ontspanningsfaciliteiten, restaurants, invals- en autosnelwegen, ... Want to know more?

1 Bedroom(s) 65 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Ground floor for rent Ekeren (RBI86549)
925 €

2180 Ekeren

APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS, APARTE BERGING & GARAGEBOX! Een rondleiding doorheen het appartement: Dit appartement beschikt over een lichtrijke leefruimte. Aansluitend bevindt zich de keuken voorzien van: voldoende opbergkasten, een dubbele spoelbak met afdruiprek, kookvuur, dampkap, ijskast en diepvriezer. De badkamer beschikt over een ligbad met douche functie en meubel met dubbele wastafel. Ook is er een apart toilet aanwezig met handenwasser. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers. De eerste heeft een oppervlakte van 12m2 en de tweede slaapkamer heeft een oppervlakte van 11m2. Als kers op de taart beschikt dit appartement over een garagebox, die in de huurprijs is inbegrepen! Vaste kosten €20 Beschikbaar vanaf: 1 februari 2024. Benieuwd naar deze topper? Contacteer ons dan zeker voor een vrijblijvend bezoek! Telefonisch: ### of via e-mail: ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 78 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Ground floor for rent Ekeren (RBI81253)
885 €

2180 Ekeren

Gunstig gelegen gelijkvloers appartement met tuin en garage in Ekeren. Dit appartement is zeer gunstig gelegen nabij winkels, openbaar vervoer en scholen. Indeling: Inkomhal die toegang biedt naar de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een elektrisch vuur, dampkap, heteluchtoven, koelkast, spoelbak en opbergruimte. Via een schuifraam in de woonkamer heeft u toegang tot het terras en de privatieve tuin . Het appartement beschikt over 1 ruime slaapkamer. Naast de slaapkamer bevindt zich de badkamer met een bad, lavabo meubel en een toilet. Verder is er nog een berging met aansluiting voor een wasmachine en droogkast. Bijzonderheden: ·individuele meters voor gas, water en elektriciteit ·Lage gemeenschappelijke kosten (10 €/maand) ·Gunstig EPC (152 kWh/m².jaar) ·Garagebox achter het gebouw inbegrepen in de huurprijs Want to know more?

1 Bedroom(s) 75 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for rent Ekeren (RBI80342)
795 €

2180 Ekeren

Bent u opzoek naar een ruim twee slaapkamer appartement in een rustige buurt? Dan is dit echt iets voor u! Op wandelafstand van de Oude Landen, vlakbij scholen, supermarkten en een goede verbinding met de autostrade bevindt zich dit ruim twee slaapkamer appartement. Het appartement zelf bevindt zich op de tweede verdieping van een goed onderhouden kleinschalig gebouw. De indeling ziet er als volgt uit: ruime leefruimte met aansluitend een uitgeruste keuken, twee slaapkamers waarvan de kleinste toegang geeft tot het terras, een zeer ruime badkamer met douche, apart toilet en een ruime berging met aansluiting voor een wasmachine. De maandelijkse lasten bedragen 25 euro daarnaast wordt er een provisie van 100 euro per maand gevraagd voor het privatief gebruik van water en gas. EPC= 236kWh Want to know more?

2 Bedroom(s) 87 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
675 €

2180 Ekeren

Gezellig 1 slaapkamer appartement in Ekeren! Ligging: Centraal nabij Ekeren centrum, vlotte verbinding naar autostrade, nabij alle invalswegen. Indeling: Inkomhal, eet - en leefruimte, keuken, badkamer, slaapkamer, wasplaats, balkon en kelderberging. Beschrijving: We betreden het appartement via de inkomhal die tevens toegang biedt tot alle andere ruimtes. Vooraan het appartement bevindt zich de gezellige eet - en leefruimte. Aansluitend hebben we de keuken voorzien van een ijskast, keramische kookplaat en dampkap. Verder hebben we de badkamer voorzien van inloopdouche, lavabo en toilet. Achteraan het appartement bevindt zich de ruime slaapkamer. Tot slot hebben we het balkon vooraan die we kunnen betreden langs de leefruimte en de afgesloten veranda achteraan (6m²) bereikbaar via de slaapkamer voorzien van aansluiting voor was & droog. Extra's: - EPC 295 kwh/m²/jaar - Gemeenschappelijke kosten: €50 (provisie privé water) - Met veranda achteraan én terras vooraan 53 m² cfr. EPC Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse C Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse C Want to know more?

1 Bedroom(s) 53 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
840 €

2180 Ekeren

Gezellig 2 slaapkamer appartement! Indeling: Inkomhal, toilet, badkamer, leef - en eetruimte, half - open keuken, 2 slaapkamers (16 & 12 m²). Beschrijving: Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw. We betreden het appartement via de inkomhal dewelke toegang geeft tot het gastentoilet. In het toilet is er een aansluiting voorzien voor was - en droogmachine. Verder hebben we de badkamer die is uitgerust met een douche en aparte wastafel met opbergruimte. Centraal in het appartement vinden we de leef - en eetruimte met aansluitend de half - open keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, gasvuur met dampkap, combi - oven en ijskast. Achteraan vinden we de 2 slaapkamers. De 2de slaapkamer (12m²) is bereikbaar via de grote slaapkamer (16m²). Ligging: Dicht bij het centrum van Ekeren. Scholen, winkels en horeca ... op wandelafstand. Extra: - EPC: 522kWh/m²/jaar (nieuw EPC is in aanvraag) - Gemeenschappelijke kosten: €55 (privé water, verbruik van de gemeenschappelijke delen) - Gas en elektriciteit op eigen meter 82 m² cfr. EPC Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse A Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse A Want to know more?

2 Bedroom(s) 82
contact
details
Email
Call

Deze gerenoveerde studio is ideaal gelegen vlak aan het park “Bremweide”. Aangenaam en rustig gelegen zijn verbindingswegen, openbaar vervoer, het “Wijnegem Shopping Center”, het “Rivierenhof”, … allemaal op een boogscheut verwijderd. De studio bevindt zich op het gelijkvloers van een verzorgd en kleinschalig gebouw en werd de afgelopen jaren volledig gerenoveerd. De ruime studio bestaat uit een inkomhal en een ruim en licht leefgedeelte met open keuken. De leefruimte werd tevens deels afgesloten met een muur waardoor een slaapgedeelte gecreëerd kan worden. Via de leefruimte is er toegang tot het terras en de gezellige tuin. De badkamer bestaat uit een douche, lavabo en aansluiting voor een wasmachine en droogkast. Gemeenschappelijke kosten: 10 euro per maand. Epc: 257 kWh/m² . Want to know more?

1 Bedroom(s) 53 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
950 €

2000 Antwerp

Perfect gesitueerd, nabij Plantentuin Den Botaniek, de Stadsschouwburg en de Meir! Centraal gelegen maar toch vlakbij belangrijke invalswegen. Horeca, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand. Indeling: Inkomhal, leef- en eetruimte, keuken, berging, badkamer, slaapkamer 1, slaapkamer 2 en terras. Het appartement is gelegen op de vijfde en hoogste verdieping van een aangenaam en rustig appartementsgebouw en is bereikbaar met de trap en lift. We betreden het appartement in de inkomhal dewelke beschikt over een vestiairekast. De ruime leef- en eetruimte is gelegen aan de voorzijde van het appartement en geeft toegang tot de keuken. De keuken beschikt over een vaatwasser, oven, spoelbak, vuur en ijskast. De leef- en eetruimte geeft ook toegang tot een handige berging. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de twee slaapkamers, waarvan één zeer grote. De kleine kamer geeft toegang tot het terras. Tot slot beschikt de badkamer over een inloopdouche, dubbele lavabo en aansluiting voor een wasmachine. Bezoek zeker aanbevolen. Extra: - EPC: 242 kWh/m2/jaar - Gemeenschappelijke kosten: €50,00 - Alle nutsvoorzieningen op eigen meters - Ideale locatie 97 m² cfr. EPC Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse C Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse C Want to know more?

2 Bedroom(s) 97 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
775 €

2000 Antwerp

Ligging: Dit appartement is perfect gesitueerd, nabij het Eilandje en de Paardenmarkt. Centraal gelegen, maar toch vlakbij belangrijke invalswegen en met horeca, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand. Indeling: Woonkamer met open keuken, badkamer, slaapkamer, terras. Beschrijving: We betreden het appartement in de woonkamer met rechts de open keuken, die is uitgerust met een koelkast met vriesvak, inductievuur, dampkap, spoelbak, oven en vaatwasser. Links hebben we de slaapkamer, die meer dan ruim genoeg is voor een tweepersoonsbed. Aan de overkant van de slaapkamer komen we in de badkamer met een mooie inloopdouche, toilet en wastafel. Verder is er ook nog de technische ruimte met onder andere aansluiting voor een wasmachine. In de kelder vinden we ook nog een fietsenstalling en een extra privatieve kelderberging. Extra: - EPC: 55 kWh/m²(jaar) - Vaste kosten: provisie van €100 inclusief onderhoud gebouw, lift, syndicus en privé gas - Water en elektriciteit is individueel G-score: C P-score: C Want to know more?

1 Bedroom(s) 53 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call