Farming site for sale - Poperinge

1 results (1 - 1)

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Poperinge (8970) + Suburbs.

Farming site for sale Dranouter (RBI76224)
Price on request

8951 Dranouter

Mooie authentieke hoeve te koop te DranouterGelegen aan de voet van de Kemmelberg met prachtig zicht.Karakter van vierkantshoeve met rechts bakstenen stalgebouwen en links bakstenen schuurAfzonderlijke loods/rundveestalAanpalende weide, gelegen op 1 ha 44 are 20 ca Want to know more?

14420
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Kemmel (RBI82374)
749 999 €

8956 Kemmel

Moderne hoeve met loods op 3.965m² Het gelijkvloers bestaat uit een ruime inkomhal met gastentoilet, bergruimte en ingebouwde kasten, een lichtrijke leefruimte met open zicht over de groene omgeving, aparte bureauruimte, volledig ingerichte open keuken met kookeiland, extra doucheruimte/wasplaats en berging. De woning beschikt tevens over een extra ruimte beneden, mog. tot kamer, bureauruimte,... Op de 1ste verdieping vinden we: 4 grote slaapkamers waarvan 1 met dakterras met prachtig uitzicht over de nabijgelegen velden, een ruime badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en ligbad, apart toilet, dressing, bergruimte en zolderberging. Links van de woning is een loods met een totale opp. van 716m² en een aparte garage van 132m2. Mogelijkheid om landbouwgrond bij te kopen (10€/m2) Troeven aan deze hoeve: - Gunstig EPC (label A!) - Zonnepanelen met groenestroomcertificaten - Regenputten 2x 15.000 liter - IBA - Rustige ligging met prachtig zicht! Want to know more?

3965
contact
details
Email
Call
295 000 €

8902 Voormezele

Uniek aanbod! Nieuw te bouwen hoeve op totale oppervlakte van 3600 m².Voor wie zijn droomhuis wil realiseren op een locatie met een prachtig verzicht op de landelijke omgeving.Deze hoeve is gelegen in Voormezele op een boogscheut van centrum Ieper.Tal van mogelijkheden na het verkrijgen van een omgevingsvergunning:Herbouwen op gewijzigde plaats (woning is momenteel getroffen door de rooilijn):De bestaande woning mag herbouwd worden tot een volume van 1000 m³.De bestaande schuur (bijgebouw) mag herbouwd worden binnen hetzelfde volume. Troeven: Ruim perceel; Prachtig verzicht; Voor wie zijn droomhuis wenst te realiseren! Wenst u een bezichtiging of meer info? Contacteer ons op het nummer: ### Want to know more?

3600
contact
details
Email
Call
525 000 €

7782 Ploegsteert

Prachtige boerderij met 2 bijgebouwen te koop op een top locatie, op 30 min van Kortrijk en ! - Gelegen aan het natuurreservaat van Ploegsteert !! Dit is een bescherm natuurdomein van 150 HA ! De woning omvat: 4 slaapkamers, Inkomhal, Bureau ruimte, Ruime garage met geïsoleerde zolder ruimte, Ruime keuken, Lichtrijke leefruimte, Vlotte verbinding, 2 bijgebouwen Contacteer snel voor een bezoek op deze unieke plaats op het nr. ### of mail naar ### Want to know more?

6314
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Passendale (RBI61381)
1 200 000 €

8980 Passendale

Maison prête à être emménagée, avec 4 puits de lumière, dans un endroit unique Cette propriété possède 6 hangars et se trouve dans un endroit unique avec des vues à chaque coin de rue. Le plan de la maison est le suivant : Entrée, séjour, cuisine, garage, toilettes, hall de nuit, salle de bains et enfin 4 chambres. Mésure des hangars : - +/- 719m² - +/- 441m² - +/- 1063m² - +/- 570m² Points forts : + Vues uniques + Facilité d'accès + Grande surface (54,759m²) + permission d'elevage + maison de l'année 1998 + les hangars ( de l'année 1991-2012-1995) Want to know more?

54759 2950 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Moorslede (RBI22136)
575 000 €

8890 Moorslede

Landelijke en pittoreske hoeve met paardenaccommodatie te koop op een perceel van 10100m2 in Slypskapelle (Moorslede) !! Startprijs bedraagt EUR 575.000,00. Elk prijsvoorstel vanaf deze prijs zal worden voorgelegd aan de eigenaars die zich het recht voorbehouden dat al dan niet te aanvaarden. De hoeve is gelegen langs een rustige weg met open zicht op de velden, doch centraal nabij het centrum van Moorslede met vlotte verbinding naar Roeselare en Ieper. Het perceel omvat een te renoveren woning met enkele bijgebouwen, een heel recente binnenpiste, 24 paardenboxen en een varkensstal. De bijgebouwen doen dienst als stalling voor paarden, zadelkamer en als stockageruimte. De woning wordt verwarmd via pelletkachels. Ideaal voor een paardenliefhebber! Interesse? Contacteer ons voor meer informatie en/of een bezoek! (Ref. 15441) Want to know more?

10100
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Diksmuide (RBI56358)
499 000 €

8600 Diksmuide

Bent u op zoek naar een authentieke hoeve met een ziel? Blijf dan even stilstaan bij domein 'De Meerlaan', gelegen in het landelijke Esen aan de hoek van de Steenstraat met de Schoorlingstraat. Deze karaktervolle eigendom, waar u kunt genieten van de idyllische ligging tussen de groene velden van de Westhoek, beschikt maar liefst over een totale grondoppervlakte van 10.240 m2.Momenteel zijn er 2 huisnummers toegekend aan dit pand (zonder functiewijziging). Op heden is dit echter niet meer mogelijk, waardoor het gebouw slechts geschikt is voor één ruime ééngezinswoning. Het is echter zeer eenvoudig om hier terug één grote woning van te maken. De bewoonbare oppervlakte bedraagt op heden maar liefst 299 m2. Het oprichten van een bijkomende zorgunit behoort wel tot de mogelijkheden. Op heden vindt u er in totaal 7 slaapkamers, 2 badkamers, 2 woonkamers, 2 keukens, een kelder en een grote polyvalente ruimte met zonnig terras en doorgang tot aan de vijver. Een leuk weetje is dat u kunt genieten van 100% biologische grond, waar niet alleen de oehoe zich thuis voelt, maar ook de kolonies sprinkhanen en padden zorgen voor het ecologisch evenwicht. Mocht u nog meer landbouwgrond nodig hebben? Geen probleem. Het aanpalende weiland kan mogelijk mee aangekocht worden.Troeven van de woning: Idyllische ligging, fietsknooppunt. Biogrond, bijgebouw met aanhorigheden, serres en vijver. Vakantiegevoel in eigen huis. Tal van mogelijkheden (kinderboerderij, woonst met opslag, voedselbos, land- en tuinbouw, bed&breakfast, vakantiewoning in bijgebouw, gastenkamers, dienstenfunctie, paardenhouderij, manège, dierenasiel, dierenpension, dierenartsenpraktijk, jeugdlogies, tuinaanlegbedrijf, etc ...) Altijd al gedroomd van wonen en/of werken in een groene omgeving? Dan zal deze verborgen, rustieke parel u zeker kunnen overtuigen tijdens een bezoekmoment. Contacteer mij dan op het nummer ### of mail naar ### . Want to know more?

10240 6 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Hollebeke (RBI47935)
550 000 €

8902 Hollebeke

Uniek gelegen hoeve in het areaal van de vroegere kloostertuin van de augstijnenabdij van Voormezele op een oppervlakte van 1ha 7a 54ca. De hoeve bestaat uit een vleugel met woning, schuur en stal uit de jaren 1920, parallel met de Sint-Elooisweg. Naast de woonvleugel staan twee stalvleugels uit de eerste helft van de jaren 1940 in gemengde beton- en houtbouw. Unieke ligging in centrum van Voormezele. Want to know more?

10754
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Beauvoorde (RBI35444)
435 000 €

8630 Beauvoorde

BEAUVOORDE: Charmant hoevetje op mooie landelijke ligging met woonhuis, garages, bijgebouw, stal, schuur en weide op 1ha 97a totale grondoppervlakte. Dit hoevetje was al eeuwen lang van generatie op generatie steeds zo'n typisch boerderijtje geweest zoals je er heden ten dage nog maar zelden tegenkomt in groot-Veurne. Gezien het gebrek aan verdere opvolgers gaat het hoevetje nu op zoek naar nieuwe eigenaars die er hopelijk ook generatie op generatie van kunnen genieten. - Woonhuis: het woonhuis werd eigenhandig door de vorige eigenaar nieuw gebouwd eind jaren '50, dus zeker nog altijd een kloek en degelijk woonhuis maar het volledige comfort is aan vernieuwing toe, de huidige indeling bestaat beneden uit volgende ruimtes: gang/badkamer en WC, keukenruimte, zitplaats, 2 kamers en kelder, boven is er één grote zolderruimte met een zolderkamertje.- Naast het woonhuis werd halverwege de jaren '70 een garage en berging bijgebouwd.- De huidige bijgebouwen waren vroeger stallingen, in totaal ca 150m² met bijhorende hooi- en strooizolder erboven.- In 1971 werd een nieuw melkveestal ingewijd (ca 250m²), deze is ingedeeld met de typische "voedergang" met aan beide kanten de "slieten" voor de runderen, ook het typische "melkkotje" is nog aanwezig.- Verder hebben we nog de authentieke schuur, hiervan werd geen oorspronkelijk bouwjaar meer terug gevonden maar dat deze 100 jaar en meer is, dat is zeker, we herkennen het typische dakgebinte en gelijksoortige inrijpoorten. Naast het huis was er vroeger de moestuin (momenteel gazon) en de natuurlijke wal (alsook drinkput voor de dieren). Volledig aanpalend aan de bebouwingen (en bijna in een mooie rechthoekige blok) is er de weide, volledig omheind en voorzien van elektrische afsluiting. Vanuit het woonhuis is er zicht op de weide! Het eigendom is voorzien van een private dreef. Het eigendom is geen Onroerend Erfgoed en niet beschermd. Qua omgeving is dit top: rustige, groene en landelijke woonomgeving, volop genieten van de troeven van het platteland, met vlotte verbinding richting Veurne en de kust! Want to know more?

19751 100 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Alveringem (RBI15569)
499 000 €

8690 Alveringem

Op een boogscheut van Alveringem, in de driehoek Veurne-Diksmuide-Poperinge, huisvest dit fantastische landhuis met bijgebouwen. Deze eigendom is gelegen op een domein van maar liefst 11.514 m² en baadt in een oase van rust en natuur dat grenst aan uitgestrekte laaggelegen weiden en hooilanden die een unieke fauna en flora herbergt. De bebouwde oppervlakte bedraagt 1250 m², bestaande uit een woonhuis en verschillende bijgebouwen. Uiterst geschikt voor paarden- of dierenliefhebbers. BOUWPLANNEN VERGUNDE TOESTAND TE VERKRIJGEN OP AANVRAAG!!! (HERBOUW 6% BTW) De render is gebaseerd op de plannen en is dus ook intellectueel eigendom van Vandewynckel Karel architecten. Deze beelden zijn een visualisatie van de vergunde toestand. Deze nieuwbouw kan dus gerealiseerd worden op dit eigendom. Troeven: * Izenberge (deelgemeente Alveringem) * Bouwvergunning aanwezig (te verkrijgen op aanvraag) * Herbouw aan 6% BTW * perceel 11.514 m² * 1250 m² bebouwde oppervlakte * 2 Grote regenwaterputten Aarzel niet en plan een bezoek in! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Farming site for sale Beauvoorde (RBI14939)
1 199 000 €

8630 Beauvoorde

BEAUVOORDE: Fantastisch mooi gelegen en ingerichte hoeve met woonhuis, loodsen, stallingen met paardenboxen en weide met buitenpiste op 1ha 65a 91ca.In één van Vlaanderens mooiste dorpjes vinden we deze hoeve terug in een landelijk en groen kader. Beauvoorde is een deelgemeente van Veurne en biedt een vlotte verbinding richting de kust, Veurne en oprit E40 (10 minuutjes rijden). De Blauwhuisstraat is een typisch plattelandsbaantje met alleen maar plaatselijk verkeer en loopt volledig tussen velden en weides. De dreef naar de hoeve wordt in het kader van de ruilverkaveling nog heraangelegd. Eén maal U de hoeve betreedt kunt U via een betonnen oprit naar de loodsen of via het automatische hekken en de oprit in klinkers naar het woonhuis. Het woonhuis werd in 2004 volledig onder handen genomen en voorzien van alle moderne technische inrichting en snufjes maar met behoud van het authentieke landelijke kader van het oorspronkelijke boerenhuis. Beneden is er volgende indeling: inkomhall met vestiairekast, open ingerichte keuken met eetplaats, zitplaats met OH, badkamer met inloopdouche en ligbad, wasplaats/berging, bureauruimte, TV-kamer en kelder. Boven is er een ruime nachthall, 4 slaapkamers en een 2de badkamer met douche.Extra's: warmtepomp, zonnepanelen met groene stroomcertificaten, vloer- en dakisolatie, nieuwe elektriciteit, stadswater en regenwater, waterzuivering voorzien,...Het is volop genieten van de zon aan de achterkant van de woning. Daar vinden we niet alleen ruime terrassen terug maar is er ook een buitenbar voorzien, alsook een extra zaaltje (ca 100m²) die heel wat mogelijkheden biedt. De twee loodsen samen en een extra open loodsruimte zijn in totaal ca 565m² en beschikken over nieuwe daken met dakgoten, alsook gepolierde betonnen vloer. Het aanpalend weiland is opgedeeld in 3 stukken en beschikt ook over een buitenpiste (20m x 60m) voor paarden en eveneens een schuilhok en berging. De stallingen zijn in totaal ca 245m² en beschikken over 5 ingerichte paardenboxen. Het volledige eigendom is voorzien van een houten omheining. Zalig wegdromen op deze prachtige landelijk locatie met tal van mogelijkheden! Want to know more?

16591 5 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Alveringem (RBI11720)
499 000 €

8690 Alveringem

Op een boogscheut van Alveringem, in de driehoek Veurne-Diksmuide-Poperinge, huisvest dit fantastische landhuis met bijgebouwen. Deze eigendom is gelegen op een domein van maar liefst 11.514 m² en baadt in een oase van rust en natuur dat grenst aan uitgestrekte laaggelegen weiden en hooilanden die een unieke fauna en flora herbergt. De bebouwde oppervlakte bedraagt 1250 m², bestaande uit een woonhuis en verschillende bijgebouwen. Uiterst geschikt voor paarden- of dierenliefhebbers. BOUWPLANNEN VERGUNDE TOESTAND TE VERKRIJGEN OP AANVRAAG!!! (HERBOUW 6% BTW) Troeven: * Izenberge (deelgemeente Alveringem) * Bouwvergunning aanwezig (te verkrijgen op aanvraag) * Herbouw aan 6% BTW * perceel 11.514 m² * 1250 m² bebouwde oppervlakte * 2 Grote regenwaterputten Aarzel niet en plan een bezoek in! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Farming site for sale Diksmuide (RBH87714)
Price on request

8600 Diksmuide

Diksmuide - Kaaskerkestraat N35 - perceel 2,68haGunstig gelegen te renoveren/slopen hoeve met bijgebouwen en aanpalende wei - en akkerlanden.Hoevewoning (bouwvolume:367m³; mogelijkheid uitbreiding tot 1000m³) of eventueel ook vakantiewoning (mits verkrijgen vergunning).Achteruit bouwen mogelijk.(Momenteel bedrijfswoning doch omgevingsvergunning functiewijziging woonfunctie wordt aangevraagd)Stadswater, aardgasaansluiting, regenwater, elektriciteit.Goede verbinding naar de kust N35 Nieuwpoort , Veurne op 7 km en centrum Diksmuide op 6km).Ideaal voor mensen op zoek naar ruimte met prachtige verzichten.Kadastrale percelen : 32473 Diksmuide 3AFD / Kaaskerke perceelnrs: 162/170a/163/169k/168a/167aGebouw ID 17253705 score A, Gebouw ID17210323 schore A, Gebouw ID 17266756 score A , Perceelscore D Want to know more?

26800
contact
details
Email
Call
Price on request

8940 Wervik

Bienvenue dans cette ferme de forme carrée, qui allie charme et modernité. Située sur un vaste terrain de 1,3 hectare, cette propriété offre beaucoup d'espace et d'intimité, tout en étant proche des commodités locales. Maison principale : La maison est un espace confortable pour se détendre après une longue journée. Les choix bien équipés offrent beaucoup d'espace pour se réunir en famille. Il y a également deux chambres à coucher. Le grenier et le sous-sol offrent de nombreux espaces de rangement. Cette propriété a tout ce dont vous avez besoin pour vous détendre tranquillement ou pour travailler sur vos hobbies. Propriété 2 : Ici, il y a également deux chambres à coucher. Les salles de séjour dégagent une atmosphère chaleureuse, tout comme la cuisine équipée. Cette ferme carrée offre également de nombreuses possibilités pour les animaux, grâce aux étables spacieuses. La grange à foin est un espace multifonctionnel. 240m2 et 174m2 L'emplacement de cette propriété est parfait pour ceux qui aiment la vie rurale. Wervik offre une excellente infrastructure d'écoles, de magasins et de restaurants à une courte distance de la propriété. Saisissez cette rare opportunité de posséder une ferme carrée unique sur 1,3ha. Cette propriété offre un grand potentiel pour une utilisation résidentielle et agricole. Contactez-nous dès aujourd'hui pour faire de votre rêve de vie rurale une réalité. Want to know more?

13102 850 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Westrozebeke (RBH77034)
649 000 €

8840 Westrozebeke

In a rural side road of quiet Westrozebeke, you will find this breathtaking farmhouse. On the ground floor of this charming house there is a spacious entrance hall that is connected to the bright living room and kitchen. On the ground floor there are 2 bedrooms, a bathroom, a toilet, a spacious garage, a hobby room and a veranda. On the second floor there is a multipurpose room, an additional room and a renovated bedroom. As icing on the cake, there is a spacious garage and a hobby room. In the sun-drenched garden we find a small forest, a tennis court and a pond with terrace. Do you see yourself living in this gem? Then don't hesitate and schedule your visit now! Advantages * Large plot * Quiet location * Lots of possibilities Note: automatically translated 1) Urban development destination: Lvaa: Landscape with valuable agricultural area 2) Protected heritage: no 3) Listed heritage: not applicable 4) Inspection certificate for electricity: yes (not conform) 5) Renovation obligation: yes or no 6) Flood report: Plot score or P-score: A: no flooding modelled Building score or G-score: A: no flooding modelled Location in signal area: no Location in defined riparian zone or defined flood plain: no Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No / Urban planning certificate: No Want to know more?

1 Parking place(s) 10899 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Wervik (RBG61867)
Price on request

8940 Wervik

Hoeve met bedrijfswoning en stallen te koop te WervikMet aanpalende gronden totaal 2 ha 02 are 10 caHoeve en gronden zijn verpacht Want to know more?

20210
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Ploegsteert (RBG28818)
569 950 €

7782 Ploegsteert

Très beau corps de ferme rénové de 140m2 au sol c’est-à-dire 300m2 habitable au total avec le premier étage. Au rez-de-chaussée : • le hall d’entrée • 1 living • une cuisine • un bureau • une buanderie avec grenier aménageable L’étage vous propose : • un Hall de distribution • 4 chambres • une salle de bain Le tout habitable sans frais. Chauffage central au mazout, éclairage à LED. Toit isolé de 8 cm à la laine de verre. Une cour de 540 m2 vous accueillera desservant à droite une dépendance non attenante au corps de ferme de 140 m2 au sol avec un étage facilement aménageable, pouvant servir de grange, de box à chevaux, de garages, d’étable, d’atelier, de stockage, de restaurant, etc… A gauche, vous trouverez la deuxième dépendance également non attenante au corps de ferme de 110 m2 avec un étage facilement aménageable pouvant servir de bureaux, de gîte, de maisonnette, etc… L’intérieur des 2 dépendances est à l’état brut permettant des transformations aisées. Le corps de ferme et les 2 dépendances avec cachet préservé dans un cadre champêtre est situé sur une parcelle de 7.240 m2 avec passage latéral d’une largeur de 5 m le long de la propriété de façon à accéder à la parcelle située derrière le corps de ferme sans devoir passer par la cour. La fermette est située sur une parcelle rectangulaire de 55m de front à rue et une profondeur de 133m. Cette propriété est une fermette située à 20 minutes de Lille et à 30 minutes de Courtrai. Ce bien est idéalement destiné aux professions libérales, aux restaurateurs, hôtellerie, chambres d’hôtes, éleveurs de chevaux ou autres élevages, aux particuliers etc… de nombreuses possibilités, gros potentiel. La fermette est constituée de 3 bâtiments distincts non attenants en forme de U. Contactez-nous au ### et ​​réservez votre visite!! (Ref. 15066) Want to know more?

7240
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Ploegsteert (RBG28817)
569 950 €

7782 Ploegsteert

Très beau corps de ferme rénové de 140m2 au sol c’est-à-dire 300m2 habitable au total avec le premier étage. Au rez-de-chaussée : • le hall d’entrée • 1 living • une cuisine • un bureau • une buanderie avec grenier aménageable L’étage vous propose : • un Hall de distribution • 4 chambres • une salle de bain Le tout habitable sans frais. Chauffage central au mazout, éclairage à LED. Toit isolé de 8 cm à la laine de verre. Une cour de 540 m2 vous accueillera desservant à droite une dépendance non attenante au corps de ferme de 140 m2 au sol avec un étage facilement aménageable, pouvant servir de grange, de box à chevaux, de garages, d’étable, d’atelier, de stockage, de restaurant, etc… A gauche, vous trouverez la deuxième dépendance également non attenante au corps de ferme de 110 m2 avec un étage facilement aménageable pouvant servir de bureaux, de gîte, de maisonnette, etc… L’intérieur des 2 dépendances est à l’état brut permettant des transformations aisées. Le corps de ferme et les 2 dépendances avec cachet préservé dans un cadre champêtre est situé sur une parcelle de 7.240 m2 avec passage latéral d’une largeur de 5 m le long de la propriété de façon à accéder à la parcelle située derrière le corps de ferme sans devoir passer par la cour. La fermette est située sur une parcelle rectangulaire de 55m de front à rue et une profondeur de 133m. Cette propriété est une fermette située à 20 minutes de Lille et à 30 minutes de Courtrai. Ce bien est idéalement destiné aux professions libérales, aux restaurateurs, hôtellerie, chambres d’hôtes, éleveurs de chevaux ou autres élevages, aux particuliers etc… de nombreuses possibilités, gros potentiel. La fermette est constituée de 3 bâtiments distincts non attenants en forme de U. Contactez-nous au ### et ​​réservez votre visite!! (Ref. 15066) Want to know more?

7240
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Ploegsteert (RBG28816)
569 950 €

7782 Ploegsteert

Très beau corps de ferme rénové de 140m2 au sol c’est-à-dire 300m2 habitable au total avec le premier étage. Au rez-de-chaussée : • le hall d’entrée • 1 living • une cuisine • un bureau • une buanderie avec grenier aménageable L’étage vous propose : • un Hall de distribution • 4 chambres • une salle de bain Le tout habitable sans frais. Chauffage central au mazout, éclairage à LED. Toit isolé de 8 cm à la laine de verre. Une cour de 540 m2 vous accueillera desservant à droite une dépendance non attenante au corps de ferme de 140 m2 au sol avec un étage facilement aménageable, pouvant servir de grange, de box à chevaux, de garages, d’étable, d’atelier, de stockage, de restaurant, etc… A gauche, vous trouverez la deuxième dépendance également non attenante au corps de ferme de 110 m2 avec un étage facilement aménageable pouvant servir de bureaux, de gîte, de maisonnette, etc… L’intérieur des 2 dépendances est à l’état brut permettant des transformations aisées. Le corps de ferme et les 2 dépendances avec cachet préservé dans un cadre champêtre est situé sur une parcelle de 7.240 m2 avec passage latéral d’une largeur de 5 m le long de la propriété de façon à accéder à la parcelle située derrière le corps de ferme sans devoir passer par la cour. La fermette est située sur une parcelle rectangulaire de 55m de front à rue et une profondeur de 133m. Cette propriété est une fermette située à 20 minutes de Lille et à 30 minutes de Courtrai. Ce bien est idéalement destiné aux professions libérales, aux restaurateurs, hôtellerie, chambres d’hôtes, éleveurs de chevaux ou autres élevages, aux particuliers etc… de nombreuses possibilités, gros potentiel. La fermette est constituée de 3 bâtiments distincts non attenants en forme de U. Contactez-nous au ### et ​​réservez votre visite!! (Ref. 15066) Want to know more?

7240
contact
details
Email
Call