Commercial building for sale - Outgaarden

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Outgaarden (3321).

275 000 €

3300 Tienen

In het centrum van de stad treffen we deze voormalige succesvolle pizzazaak aan. Op het gelijkvloers is er een handelsruimte met diverse keukens en zitplaatsen. Via een aparte inkomhal kom je op het duplex appartement. Dit omvat een leefkeuken, living met zicht op het terras, de badkamer met dubbele wastafel en douche, en een tweede afzonderlijk toilet. Op de bovenste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een berging. Via een vaste trap bereik je de zolder met mogelijkheid tot extra kamers. De woning is onderkelderd. De commerciële ligging is absoluut een pluspunt. Wees er snel bij en boek een afspraak voor een bezichtiging. Want to know more?

110
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Hoegaarden (VBA46760)
650 000 €

3320 Hoegaarden

Mixed-use building in the center of Hougaarden, comprising a large commercial ground floor, currently used as a pizzeria and party room. The 1st floor comprises a duplex apartment with separate entrance, of +/- 156m², in need of renovation. The ground floor offers a total surface area of +/- 289 m² with a fully equipped professional kitchen. Property available for sale. Avis au restaurateur. Want to know more?

800
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Hoegaarden (RBI79284)
340 000 €

3320 Hoegaarden

Op 50 meter van de Grote Markt te Hoegaarden treffen we dit opbrengsthuis aan. Dit pand bestaat uit een handelsruimte op het gelijkvloers, een duplexappartement met tuin en een dakappartement. Via de inkomhal kom je in de handelsruimte, een voormalig bankkantoor. De ruimte heeft verder een keuken, toilet, bureau en afzonderlijke kofferzaal. Op de eerste verdieping bevindt zich een duplexappartement met een leefruimte, open keuken en eetplaats, toilet en een zonneterras met tuin. Via een interne trap kom je op de duplexverdieping met 2 slaapkamers en een badkamer. Een aparte trap brengt je naar de 3de verdieping met een 1-slaapkamer appartement. Het dakappartement is momenteel verhuurd. Interesse in deze opbrengsteigendom? Aarzel dan niet om contact te nemen. Want to know more?

282
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Tienen (RBH54162)
299 000 €

3300 Tienen

Op een commerciële ligging bij de trendy Spiegelstraat en de grote Kazerneparking vinden we deze instapklare woning met handelsruimte. Op het gelijkvloers is momenteel de bekende handelszaak Yvys gevestigd. Boven de handelszaak is er een triplexapp. met op de eerste verdieping de woonkamer, de keuken en een groot terras waar je helemaal tot rust komt. De 2e verdieping is voorzien van de master slaapkamer, de badkamer met ligbad en douche en een tweede slaapkamer. De derde verdieping heeft nog 2 slpks en wasplaats. De woning is verder voorzien van digitale nutsmeters, waterverzachter van Ecowater en gasketel van SaintRoch. Bij interesse kan het handelsfonds (inclusief: oa professionele keuken, airco met 3 units, koeltoog) overgenomen worden. Dit is een uitzonderlijke kans voor wie op zoek is naar een instapklaar handelspand en een ruime woning in het centrum van Tienen. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak. Want to know more?

91
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Tienen (RBI67131)
475 000 €

3300 Tienen

In een recent gerenoveerd pand op de Oplintersesteenweg treffen we deze moderne kapperszaak met woonst aan. Het pand is uitgerust met alle moderne technieken. In 2015 werd het salon volledig vernieuwd, werden er 3 airco units geplaatst, een condensatie gasketel en in 2018 een hyper moderne keuken. Er liggen 60 zonnepanelen op het dak met certificaten tot april 2032. In 2022 werd een thuisbatterij systeem van iLumen geïnstalleerd. Deze instapklare zaak (90m²) beschikt privaat tevens over een multifunctionele zaal van maar liefst 80 m². Achter de woning is er ruime parkeergelegenheid. Op het gelijkvloers bevinden zich verder de badkamer met dressing, een ruime berging en een wasplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een grote leefruimte. De woning is tevens gedeeltelijk onderkelderd. Bent u op zoek naar een modern gebouw met veel ruimte en een aangename plek om te wonen, dan is dit jouw kans. Contacteeer ons voor een bezoek ter plaatse om deze parel nader te ontdekken. Want to know more?

1003 12 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Tienen (RBI65192)
275 000 €

3300 Tienen

Uitstekend gelegen handelshuis ingericht als brasserie (124m²) met daarboven een zeer ruim appartement op de Grote markt in Tienen. Het triplexappartement telt een ruime lichtrijke leefruimte met aansluitende een geïnstalleerde keuken, een badkamer met badkamermeubel en bad, een gastentoilet en op de bovenverdieping komen deze ruimtes voor een 2 de keer terug. Het handelspand is op dit moment ingericht als brasserie met volledig geïnstalleerde keuken en toog, de inboedel kan mee overgenomen worden. Op de Grote Markt zijn meerdere doeleinden voor het pand mogelijk, met andere woorden voldoende mogelijkheden om naar eigen smaak in te richten. Benieuwd naar dit uniek gelegen handelshuis? Contacteer ons! Want to know more?

124
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Tienen (RBI51661)
350 000 €

3300 Tienen

Do you dream of being able to combine living and working? Then this building in the center of cozy Tienen is definitely something for you! On the main market, we find this commercial building with an upper house. Due to its central location, the commercial building enjoys a lot of passage and visibility. At the same time, the commercial building is also easily accessible, including the car park in front of the door. Several schools, restaurants and supermarkets are located in the immediate vicinity, which also makes it very pleasant to live. Layout: -1 Basement: Stair cellar, boiler cellar, wine cellar, storage cellar 0 Commercial space, two offices, sanitary facilities, stairs, storage +1 staircase, entire floor used as storage +2 stairs, second floor is empty and divided into different rooms Attic (unfurnished attic), accessible via a fixed tap The garden has been landscaped with a terrace and guided trees. The commercial building on the ground floor has a large commercial space that can be used for various activities. There are also office spaces and a pleasant city garden. The commercial building then has access to a basement that can be used for additional storage space. Today, the upper floors are used as storage space. However, these spaces can be perfectly converted into a beautiful home with several bedrooms and authentic elements. Are you interested in this property? Do not hesitate to contact us at ### or send an email to ### Want to know more?

530
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Tienen (RBF00499)
595 000 €

3300 Tienen

Dit uitzonderlijk pand bestaat uit een mooi ingerichte handelsruimte met etalages en een groot atelier. Op de eerste verdieping bevindt zich het leefappartement bestaande uit een eetplaats met open keuken, living, badkamer en 1 grote slaapkamer. Blikvanger is het fantastisch terras met zicht op groen en dit midden in het centrum van de stad. Zowel in de winkel als het leefappartement is er airco aanwezig. Verder heeft het gebouw nog 2 appartementen, waarvan 1 duplex appartement. Dit is een buitenkans voor wie een commercieel pand zoekt met woongelegenheid en verhuurmogelijkheden. Want to know more?

231
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Tienen (RBG31959)
595 000 €

3300 Tienen

Opbrengsteigendom te koop, verhuurd aan Eldi, gelegen in een retailpark met o.a. ‘Lecot’, ‘Smatch’, … in de directe omgeving. Dit betreft een commercieel gelijkvloers, met een oppervlakte van ca. 320 m², verhuurd aan Eldi met een maandelijkse huurprijs van 2.608 euro. Grote gemeenschappelijke parking aanwezig. Benieuwd naar dit investeringsvastgoed te koop regio Tienen? Contacteer ### of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Tienen (RBF81464)
229 000 €

3300 Tienen

In het centrum van de stad ligt deze volledig gerenoveerde verkoopsruimte die vele mogelijkheden biedt voor een vrij beroep, handelszaak of kantoorruimte. Momenteel is het pand verhuurd als winkelruimte. Dit ruime handelspand met veel etalage/lichtinval heeft 2 inkomdeuren en 2 bureelruimtes. Er is een sanitaire cel voorzien met 2 toiletten en een kichenette. Er zijn tevens nog diverse opslagslagruimtes en een kelderruimte met nutsvoorzieningen. Voor het pand liggen er meerdere publieke parkeerplaatsen. Want to know more?

280
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Tienen (RAO59145)
420 000 €

3300 Tienen

Groot winkelpand met vele vitrine in drukste centrum straat gedeelte van Tienen op 180m van de grote Markt. Bestaat uit gelijkvloers handelsruimte + bovenliggende verdiepen als stockage- en werkruimte. Voor meer info en/of een bezichtiging, contacteer ons via mail! Want to know more?

190
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Jodoigne (VBA27546)
249 000 €

1370 Jodoigne

Located in the center of Jodoigne, this impressive commercial space with rear access offers a usable area of +/- 640m² on a 10a 56ca plot. It comprises a large showcase area, a +/- 550m² commercial space, a large 83m² storeroom + 47m² first floor, and a +/- 70m² first floor in the "original house" and attic suitable for conversion. Access and parking possible at the rear via an alley. Want to know more?

1056 8 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Jodoigne (VBA06778)
280 000 €

1370 Jodoigne

Présentation complète avec plans et vidéo dynamique: ### Située dans le centre de Jodoigne, cette surface commerciale de 150m² bénéficie d'une belle largeur en vitrine de plus de 15 m sur une chaussée fréquentée. Ce bien est composé de deux espace de bureaux, un spacieux espace de commerce, un espace cuisine et une véranda donnant sur un agréable jardin de 57 m². Le bien laisse libre court à vos idées. Idéal pour magasin ou bureau. Possibilité locative: 1620€ Belle opportunité, à voir sans tarder! Vente sous réserve d'accord des propriétaires! Want to know more?

238
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Jodoigne (VAZ79419)
115 000 €

1370 Jodoigne

Located in the center of town, attractive retail space with store window on ground floor of +/- 75m² (store, sanitary facilities and kitchen) with attractive courtyard/garden and cellar. Good condition. Property free of occupation. Great opportunity! Want to know more?

contact
details
Email
Call
450 000 €

1370 Jodoigne

Idéalement situé sur un axe principal et dans le centre de Jodoigne, avec parkings très aisé à proximité, cet agréable espace commercial situé dans un immeuble de caractère offre un espace exploitable total de 650m² et une façade à rue de 20m² avec vitrines. Cet espace se compose d’un espace principal dédié à la vente de 420m², diverses réserves, sanitaires homme-femme, cuisine, bureau, chaufferie, cour…Accès séparé via un passage latéral vers les réserves et locaux techniques. Étage à réaménager (actuellement 3 pièces) pour un total de +/- 60m² .Actuellement équipé en matériel incendie, pré-équipement vidéo surveillance, alarme, … A visiter sans tarder. Want to know more?

789
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Jodoigne (VAZ42490)
175 000 €

1370 Jodoigne

Ideally located in the city center and near the large green parking, very nice office space of +/- 120m ² fully renovated and in excellent condition. The property benefits from a 5m frontage, a beautiful window and very good level of equipment (alarm, network cabling, air conditioning, ...). The property has a hall (reception with counter, 3 offices, toilets, a local archives with large closets, dining area and kitchen space. Nice opportunity. Rental obligation to respect Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Meldert (RBD29680)
395 000 €

3320 Meldert

Interessant investeringspand met gegarandeerde opbrengst (netto 4,1%) ! Dit prachtig gerenoveerde handelspand (frituur) is zeer goed gelegen in het gezellige Meldert. Boven het handelspand heeft u een woonst. Het gelijkvloers omvat: frituur (toog + eetplaats), keuken, trappenhal, koelcel/frigo, toilet, terras, tuin en een oprit. Het eerste verdiep omvat de woonst en is ingedeeld als overloop/trappenhal, woonkamer, volledig geïnstalleerde keuken, slaapkamer, badkamer met inloopdouche, toilet, lavabo en plaats voor wasmachine en droogkast. De zolder is bereikbaar via vaste trap en biedt uitbreidingsmogelijkheden. Het handelspand werd gerenoveerd in 2010 en het appartement recent in 2014. Verwarming via CV op aardgas en overal zijn dubbele PVC-ramen voorzien. Het dak is geïsoleerd. Het handelspand is verhuurd aan € 1.500 / maand. Want to know more?

530 20 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Landen (RBI75043)
195 000 €

3400 Landen

Dit handelspand is gelegen op de hoek van het Marktplein en de Stationsstraat te Landen: Dé commerciële straat van de stad. We betreden het handelspand via de deur op de hoek. Er zijn zowel aan de Stationsstraat als aan het Marktplein grote ramen, ideaal om vitrines te maken. De handelsruimte heeft een oppervlakte van 96m². Op het gelijkvloers is er een apart toilet. Er is een grote kelder aanwezig van dezelfde oppervlakte als de handelsruimte. Deze is toegankelijk via de trap naast de toog. Ideaal voor stockageruimte. In de kelder is tevens een keukentje voorzien. Parkeergelegenheid op het Marktplein. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Landen (RBI06209)
430 000 €

3400 Landen

Handelspand met woonst in de winkelstraat. Handelspand met woonst, gelegen op wandelafstand van het bus- en treinstation. Het pand is op het gelijkvloers ingedeeld in twee handelsruimtes met aparte ingang. Handelsruimte 1 is bestaande uit winkel, opslagruimte, keuken en toilet. Handelsruimte 2 is bestaande uit twee ruimtes. Erboven is er een instapklaar duplexappartement bestaande uit: Inkomhal, ruime woonkamer met volledig ingerichte keuken (oven, microgolf, ingebouwde koelkast, ingebouwde vaatwasser) inductiekookplaat, beide ruimtes met zicht op het grote terras met aansluitende ruime tuin en dit te midden van het stad. Keuken + woonkamer zijn voorzien van elektrische rolluiken + een elektrisch zonneluifel. Er bevinden zich op deze verdieping 2 slaapkamers, een apart toilet en een volledig uitgeruste badkamer met dubbele lavabo, bad en aparte douche. Op de bovenverdieping bevinden er zich nog 2 ruime slaapkamers elk voorzien van ruime inbouwkasten Het pand is deels verhuurd wat een mooie opbrengst garandeert. Want to know more?

613
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Orp-Jauche (VWD06907)
295 000 €

1350 Orp-Jauche

L'Immobilière François Barbière & Associés vous propose ce bel immeuble mixte idéalement situé en plein axe routier avec une visibilité exceptionnelle à Orp-Jauche. La partie commerciale, actuellement dédiée à un garage, d'une superficie de +/- 300 m2 ayant un beau potentiel vous permettra de concrétiser vos projets avec différentes possibilités d’aménagements. Quant à elle, la partie appartement de +/- 87 m2 composée de 2 chambres, située au premier étage de l’immeuble, possède une entrée indépendante ainsi qu’une terrasse sur le toit de +/- 56 m2.Ce bien vous intéresse ? Demandez-nous plus de renseignements via ### . Remarque: Remettre offre à partir du prix indiqué dans l'annonce, sous réserve d’acceptation du propriétaire. Want to know more?

1050
contact
details
Email
Call