Businesses for sale - Maasmechelen

19 results (1 - 19)

3630 Maasmechelen

206 522 € - 302 437 €

Comfortabel en uiterst centraal wonen in hartje Maasmechelen! Residentie TownHall is een energiezuinig nieuwbouwproject gelegen op de hoek van de Rijksweg en Rozenstraat in Maasmechelen. Dé opportuniteit voor wie mobiliteit en duurzaamheid belangrijk is! Met winkels, scholen, horeca, parken en verschillende diensten om de hoek is deze residentie de juiste keuze voor uw nieuwbouwappartement. Residentie TownHall is een uniek woonproject bestaande uit verschillende URBAN VILLA’s. De gebouwen zijn ontworpen met aandacht voor privacy. De terrassen van elk gebouw zijn op de hoeken geplaatst zodat je afgeschermd bent van andere terrassen. In elk gebouw zal er een lift en een trappenhal zijn die tot in de kelder gaat. Per gebouw zijn er voldoende parkeerplaatsen voorzien, evenals opbergplaatsen. De appartementen grenzen aan de achterzijde aan een gezellig binnenplein. De groen beplanting creëert een aangename leefomgeving. Een binnenplein is de ideale plaats waar je buren je vrienden worden, waar je op een zwoele zomeravond gezellig kan keuvelen en waar de kinderen zich kunnen uitleven na een dagje school. URBAN VILLA BLOK F Weldra start de opbouw van de laatste villa gelegen in residentie TownHall! Deze villa bestaat uit 2 handelspanden en 13 comfortabele appartementen. Kies uit 13 appartementen met vloerverwarming, bestaande uit 1 of 2 slaapkamers én met een ruim, overdekt terras. U kan het appartement naar keuze laten afwerken binnen de voorziene budgetten. Mogelijkheid tot aankoop aan verlaagd BTW-tarief van 6 % mits voldaan aan de voorwaarden! Want to know more?

1 - 2 Bedroom(s) 77 - 186 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Maasmechelen (RBI79249)
1 545 000 €

3630 Maasmechelen

Bedrijfsgebouw van 3.491m² gelegen op aanhorige grond van 1ha00a07ca in Bedrijvenzone Oude Bunders te Maasmechelen. Dit gebouw (momenteel een voedingsproductiebedrijf) omvat een kantoorgedeelte van waarvan 303m² op het gelijkvloers en 297m² op de eerste verdieping en een bedrijfshal (incl. technische dakruimte) van 2891m². Het gelijkvloers bestaat naast kantoren, inkomhal, kleedkamers, douche en toiletten dus ook uit de bedrijfshal die momenteel voorzien is van een grote koelcel en vriescel. Maximale vrije hoogte bedraagt 8m en de vloerbelasting 2.500kg/m². Het eerste verdiep is opgedeeld in kantoren met vergaderzaal, laboratorium/kantoren, productie- en opslagruimte. Er is een hoogspanningscabine en een waterzuiveringsstation aanwezig. Het dak biedt voldoende draagkracht voor zonnepanelen. Het terrein is volledig omheind met automatische schuifpoort. De buitenruimte bedraagt 7.807m². De bedrijvenzone Oude Bunders is gelegen op 1 km van de afrit Maasmechelen op de E314. Beschikbaar Q3 2024. INFO ### Want to know more?

10007 3491 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Maasmechelen (RWC31929)
199 000 €

3630 Maasmechelen

Handelspand met een zeer gunstige ligging in het centrum van Maasmechelen en in de nabijheid van de commerciële centra van M2 en Maasmechelen Village. Handelsruimte gelijkvloers ingedeeld in 1 grote ruimte voorzien van een grote etalage volledig uitgevoerd in glas en een glazen toegangsdeur. Een apart toilet. Aan de achterzijde bevindt zich een bergruimte met wasbak. Zeer energiezuinige verwarming en koeling middels een lucht-lucht warmtepomp. Energielabel B. Vergunning: in aanvraag/Bestemming: in aanvraag/Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd/Voorkooprecht: in aanvraag/Verkavelingsvergunning: in aanvraag/P-score: B/ G-score: B. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Maasmechelen (RBI40761)
389 000 €

3630 Maasmechelen

COMMERCIEEL GELEGEN HANDELSPAND IN MAASMECHELEN. TROEVEN - Top commerciële ligging. - Vlotte bereikbaarheid. - Parkeergelegenheid voor het pand én aan de achterzijde van het gebouw. KELDERVERDIEPING - Kelderruimte. VERDIEPING -0,5 - Winkelruimte: toegang tot kelder, tegelvloer. VERDIEPING 00 - Winkelruimte: trap naar verdieping etage -0,5 & etage+0,5, tegelvloer. VERDIEPING +0,5 - Winkelruimte: toegangsdeur naar exterieur achterzijde gebouw, houten vloer. - Toiletten: 2 toiletten (zittoilet), lavabo, tegelvloer. - Kitchenete: onderkast met enkele lavabo, 2 bovenkasten, tegelvloer. EXTERIEUR - 8 Vaste autostaanplaatsen aan de achterzijde van het gebouw. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

1207
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Maasmechelen (RBI15281)
Price on request

3630 Maasmechelen

HANDELSPAND MET 2 APPARTEMENTEN OF PROJECTGROND TE MAASMECHELEN. TROEVEN - Alle voorzieningen voor horecauitbating aanwezig. - Zeer ruim horecapand. - 2 appartementen op verdieping. - Zonnepanelen (123 stuks met minstens 20 groenestroomcertificaten/jaar aan 270,00 EUR/stuk tot 2032). - Mogelijkheid tot overname zaak via aandelenoverdracht. - Mogelijkheid tot aankoop als projectgrond. KELDERVERDIEPING (ca. 500m²) Het pand is volledig onderkelderd en de kelderverdieping bestaat uit: - Toiletten horecazaak. - Opslagruimte. - Garages. GELIJKVLOERS >> handelsruimte/horecazaak (500m²) - Horecazaak (442,95m²): momenteel ingericht als speelzaal met pooltafels. - Keuken (3,87m x 3,02m = 11,69m²). - Sas (4,51m x 1,47m = 6,63m²): doorgang naar toiletten (-1). - Sas (2,16m x 3,91m = 8,45m²): doorgang naar appartement (+1). - Aparte ruimte/vergaderruimte (10,51m x 2,97m = 31,21m²). VERDIEPING +01 >> 2 appartementen Appartement 1 (ca 50m²). Appartement 2 ( ca 111 m²): wordt momenteel verhuurd. VERDIEPING +02 (140m²) - Zolderruimte (140m²). EXTERIEUR - Terras aan de voorzijde van het pand. - Parkeergelegenheid voorzien aan de achterzijde van het pand. - Laadpaal. EXTRA INFORMATIE - Verwarming mogelijk op zowel aardgas als mazout. ENERGIEPRESTATIECERTIFICATEN - Rijksweg 360, 3630 Maasmechelen: label C - unieke code 2970455. - Noordstraat 38, 3630 Maasmechelen: label C - unieke code 2973529. - Noordstraat 38/1, 3630 Maasmechelen: label E: 460kWh/(m ² jaar) - unieke code 2327478. Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Alle informatie kunt u terugvinden via ### Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

1303
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Maasmechelen (RBI14161)
Price on request

3630 Maasmechelen

Te koop: Restaurant + handelsfonds “ ‘t Törrep” in Maasmechelen Bent u op zoek naar een unieke kans om een gerenommeerd en volledig ingericht restaurant over te nemen? Dan is “ ‘t Törrep” gelegen aan de Dokter Haubenlaan 71 in het bruisende centrum van Maasmechelen-Aan-de-Maas dé perfecte gelegenheid voor u! Dit geliefde etablissement is een begrip in de regio en staat bekend om zijn verrukkelijke mosselen, smaakvol wild en authentieke Vlaamse keuken. Het restaurant wordt te koop of te huur aangeboden. Een gevestigde naam in Maasmechelen “ ’t Törrep” heeft zich diep geworteld in het hart van Maasmechelen-Aan-de-Maas en geniet van een trouwe klantenkring. Met zijn uitstekende reputatie voor gastronomische ervaringen en warme gastvrijheid, trekt dit restaurant zowel locals als toeristen aan die op zoek zijn naar een gezellige plek om te vertoeven. De centrale locatie zorgt voor een constante stroom van potentiële klanten en maakt het tot een populaire bestemming in de omgeving. De horecazaak heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 456 m2 en een capaciteit van om en bij de 180 zitplaatsen binnen en buiten. Aan de voor- en achterzijde van het gebouw én in de veranda kan het cliënteel heerlijk genieten van de zonnestralen op de terrassen. De op maat gemaakt keuken is uitgerust met de nieuwste culinaire stufjes en alle benodigde apparatuur om de meest smaakvolle gerechten te bereiden. De kelder en de extra ruimte boven het restaurant zorgen voor voldoende opbergmogelijkheden. Deze unieke kans wordt nog aantrekkelijker doordat de volledige inboedel is inbegrepen in de prijs. Niet alleen is “ ‘t Törrep” een welbekend restaurant, maar het omvat ook een aantrekkelijk vastgoedaanbod. Het pand bevat niet alleen het handelsgelijkvloers waar het restaurant is gevestigd, maar ook een comfortabel appartement erboven, bereikbaar via een aparte ingang. Deze praktische indeling biedt talloze mogelijkheden voor ondernemers die de droom hebben om te wonen en werken in het bruisende hart van Maasmechelen. Het appartement beschikt over een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 142 m2 en is voorzien van een leefruimte, keuken met kookeilend, 2 ruime slaapkamers, badkamer met inloopdouche, dressing en een terras. Mis deze kans niet om trotse eigenaar te worden van dit restaurant met handelsfonds + appartement dat klaar is om zijn gastronomische reis verder te zetten. Bij interesse kan u ons contacteren op het nummer ### via e-mail op ### of kom gerust even langs op ons kantoor! PLUSPUNTEN: Top-locatie in het hartje van Maasmechelen Aanwezige naambekendheid Restaurant + handelsfonds + appartement inbegrepen Op maat gemaakte keuken Terras aan voor- en achterzijde Want to know more?

486
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Maasmechelen (RBH88991)
Price on request

3630 Maasmechelen

Comfortabel en uiterst centraal wonen in hartje Maasmechelen! Residentie TownHall is een energiezuinig nieuwbouwproject gelegen op de hoek van de Rijksweg en Rozenstraat in Maasmechelen. Dé opportuniteit voor wie mobiliteit en duurzaamheid belangrijk is! Met winkels, scholen, horeca, parken en verschillende diensten om de hoek is deze residentie de juiste keuze voor uw nieuwbouwappartement. Residentie TownHall is een uniek woonproject bestaande uit verschillende URBAN VILLA’s. De gebouwen zijn ontworpen met aandacht voor privacy. De terrassen van elk gebouw zijn op de hoeken geplaatst zodat je afgeschermd bent van andere terrassen. In elk gebouw zal er een lift en een trappenhal zijn die tot in de kelder gaat. Per gebouw zijn er voldoende parkeerplaatsen voorzien, evenals opbergplaatsen. De appartementen grenzen aan de achterzijde aan een gezellig binnenplein. De groen beplanting creëert een aangename leefomgeving. Een binnenplein is de ideale plaats waar je buren je vrienden worden, waar je op een zwoele zomeravond gezellig kan keuvelen en waar de kinderen zich kunnen uitleven na een dagje school. URBAN VILLA BLOK F Weldra start de opbouw van de laatste villa gelegen in residentie TownHall! Deze villa bestaat uit 2 handelspanden en 13 comfortabele appartementen. Kies uit 13 appartementen met vloerverwarming, bestaande uit 1 of 2 slaapkamers én met een ruim, overdekt terras. U kan het appartement naar keuze laten afwerken binnen de voorziene budgetten. Mogelijkheid tot aankoop aan verlaagd BTW-tarief van 6 % mits voldaan aan de voorwaarden! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Maasmechelen (RBH88990)
Price on request

3630 Maasmechelen

Comfortabel en uiterst centraal wonen in hartje Maasmechelen! Residentie TownHall is een energiezuinig nieuwbouwproject gelegen op de hoek van de Rijksweg en Rozenstraat in Maasmechelen. Dé opportuniteit voor wie mobiliteit en duurzaamheid belangrijk is! Met winkels, scholen, horeca, parken en verschillende diensten om de hoek is deze residentie de juiste keuze voor uw nieuwbouwappartement. Residentie TownHall is een uniek woonproject bestaande uit verschillende URBAN VILLA’s. De gebouwen zijn ontworpen met aandacht voor privacy. De terrassen van elk gebouw zijn op de hoeken geplaatst zodat je afgeschermd bent van andere terrassen. In elk gebouw zal er een lift en een trappenhal zijn die tot in de kelder gaat. Per gebouw zijn er voldoende parkeerplaatsen voorzien, evenals opbergplaatsen. De appartementen grenzen aan de achterzijde aan een gezellig binnenplein. De groen beplanting creëert een aangename leefomgeving. Een binnenplein is de ideale plaats waar je buren je vrienden worden, waar je op een zwoele zomeravond gezellig kan keuvelen en waar de kinderen zich kunnen uitleven na een dagje school. URBAN VILLA BLOK F Weldra start de opbouw van de laatste villa gelegen in residentie TownHall! Deze villa bestaat uit 2 handelspanden en 13 comfortabele appartementen. Kies uit 13 appartementen met vloerverwarming, bestaande uit 1 of 2 slaapkamers én met een ruim, overdekt terras. U kan het appartement naar keuze laten afwerken binnen de voorziene budgetten. Mogelijkheid tot aankoop aan verlaagd BTW-tarief van 6 % mits voldaan aan de voorwaarden! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Opgrimbie (RBH72879)
1 089 000 €

3630 Opgrimbie

Over the years, the famous banquet hall with restaurant has grown into a fixture in Opgrimbie and the surrounding area. The building is beautifully surrounded by greenery and is a popular location for weddings, communions, birthday parties, receptions, company parties, seminars, meetings,... STRENGTHS: - Commercial prime location near cycling routes - Renovated in 2008 - 6 party rooms - Spacious car park with 60 parking spaces - Separate entrance for brasserie and banquet halls POSSIBILITIES: - Various destination options (office, practice, wellness,...) CAPACITY: - Brasserie 26 seats - Closed porch 26 seats - Meeting room 10 seats - Winter garden 36 seats - Banquet hall (ground floor) 200 seats - Banquet hall (floor) 300 seats PURCHASE MODALITIES: - Classic sale with asking price €1,089,000 - Rent/purchase possible - To take over household effects for a fee LAYOUT: GROUND FLOOR (623 m²) - Brasserie with meeting room - Closed porch - Winter garden with access to the outdoor terrace - Banquet hall 1 with bar - Professional kitchen with freight elevator - Women's and men's toilets - Office - Storage FLOOR (346 m²) - Banquet hall 2 with bar - Women's and men's toilets BASEMENT (110 m²) - Partly basement Want to know more?

3705
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Maasmechelen (RBH50188)
840 000 €

3630 Maasmechelen

Looking for a polyvalent sports building with restaurants, a living area on 2,110 m² in Maasmechelen? This unique offer is located in a sports recreation area near Maasmechelen Village and M2 shopping centers. Currently, the sports building is operated by the famous bowling 'Admiral'. The sports area is multifunctional and can, for example, serve as a gym, indoor mini golf, indoor padel,... The living area offers all the comfort you need to live in peace and close to work. Don't miss this opportunity and get in touch for more information! LAYOUT SPORTS BUILDING (1,122 m² - built in 1999) - Bowling with party room - Tooth - 2 kitchens - Restaurant - Changing rooms - Sanitary areas LIVING AREA (240 m² - built in 2006) - Spacious entrance hall with guest toilet - Large open living space with open kitchen - Separate office space - Equipped bathroom with corner bath and shower - Spacious pantry/laundry room for all kinds of items - 2 spacious bedrooms (3 possible) - Large outdoor terrace BASEMENT (240 m²) - Spacious garage - Storage spaces Want to know more?

2110 1602 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Maasmechelen (RWC29725)
389 000 €

3630 Maasmechelen

Handelspand op toplocatie. Een top commerciële ligging langs doorgaande weg, in het centrum van Maasmechelen. Met een vlotte verbinding naar M2, Value Retail, Maastricht en de op- en afritten van de autostrades richting A’pen, Brussel, Nederland. Het handelspand is gelegen in Residentie Villa Emporio en beschikt over een grote handelsruimte opgedeeld in verschillende etages, deze zijn bereikbaar via een vaste trap. De benedenverdieping geeft toegang tot de kelderruimte of extra opslagruimte. Dit pand is vlot bereikbaar en beschikt over parkeermogelijkheid voor het pand en 8 vaste autostaanplaatsen aan de achterzijde van het gebouw. Verwarming op aardgas. Energielabel F. Stedenbouwkundige vergunning: ja/Woongebied /Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd/Geen voorkooprecht/ Geen verkavelingsvergunning/ Niet overstromingsgevoelig/ P-score: B/ G-score: A. Want to know more?

450
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Maasmechelen (RBH08110)
479 000 €

3630 Maasmechelen

WONING MET HANDELSRUIMTE MET 4 SLAAPKAMERS OP EEN PERCEEL VAN 9A95CA TE LEUT. TROEVEN - Ligging: goede bereikbaarheid. - Combinatie wonen en werken; uitoefenen vrij beroep mogelijk. - Bewoonbare oppervlakte van maar liefst 285m². - Momenteel ingericht met 55m² handelsruimte. - Praktische indeling. - 4 Slaapkamers. KELDERVERDIEPING (ca. 80m²) Volledig onderkelderd waarvan gedeelte kruipkelder. GELIJKVLOERS (154,15m²) - Inkomhal (5,80m x 3,15m = 18,27m²): tegelvloer. - Woonkamer ((4,75m x 8,00m) + (1,25m x 3,15m) = 41,94m²): tegelvloer. - Keuken (5,80m x 3,60m = 20,88m²): geïnstalleerd met onder- en bovenkasten, lades, elektrische kookplaat, dampkap, oven, microgolfoven en koelkast, tegelvloer. - Toilet (1,20m x 0,90m = 1,08m²): zittoilet, lavabo, tegelvloer. - Berging (3,25m x 2,25m = 7,31m²): lavabo, tegelvloer. - Inpandige garage (5,00m x 6,05m = 30,25m²): dubbele garage, doorgang naar kelder, tegelvloer. - Sas (1,10m x 4,70m = 5,17m²): tegelvloer. - Handelsruimte (5,80m x 6,50m = 37,70m²): momenteel apotheek, ingericht met inbouwkasten, lavabo, tegelvloer. - Bureau (4,70m x 3,75m = 17,63m²): momenteel onderdeel van de apotheek, tegelvloer. VERDIEPING +01 (158,31m²) - Overloop (7,30m x 3,15m = 22,99m²): laminaatvloer. - Badkamer (3,05m x 4,65m = 14,18m²): ingericht met badkamermeubel (enkele lavabo, onderkast, lades en kolomkast), ligbad, aparte douche en toilet, laminaatvloer. - Slaapkamer 1 (8,00m x 4,75m = 38,00m²): linoleumvloer. - Slaapkamer 2 (3,75m x 4,65m = 17,44m²): linoleumvloer. - Slaapkamer 3 (6,00m x 3,75m = 22,50m²): linoleumvloer. - Slaapkamer 4 (6,50m x 4,50m = 29,25m²): laminaatvloer. - Berging (3,00m x 4,65m = 13,95m²): linoleumvloer. EXTERIEUR - Parkeermogelijkheid voor het pand. - Omheinde tuin. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Maasmechelen (RBF76572)
177 440 €

3630 Maasmechelen

Handelsgelijkvloers of kantoorruimte van 178m², gelegen in Residentie Sentier 106 in het centrum van Maasmechelen. U geniet hier van een mooie zichtlocatie met verschillende andere handelszaken op het gelijkvloers. KENMERKEN GEBOUW: - oppervlakte: 178m² (uitbreidbaar tot 450m²) - casco-staat, verdere afwerking voor de koper Er is een publieke parking voor het gebouw en privatieve staanplaatsen achter het pand. Igb – Vg – GMO – Gvkr – Gvv Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Maasmechelen (RBF76571)
287 571 €

3630 Maasmechelen

Handelsgelijkvloers of kantoorruimte van 272m², gelegen in Residentie Sentier 106 in het centrum van Maasmechelen. U geniet hier van een mooie zichtlocatie met verschillende andere handelszaken op het gelijkvloers. KENMERKEN GEBOUW: - oppervlakte: 272m² (uitbreidbaar tot 450m²) - casco-staat, verdere afwerking voor de koper Er is een publieke parking voor het gebouw en privatieve staanplaatsen achter het pand. Igb – Vg – GMO – Gvkr – Gvv Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Maasmechelen (RBF76504)
489 500 €

3630 Maasmechelen

Handelsgelijkvloers of kantoorruimte van 450m², gelegen in Residentie Sentier 106 in het centrum van Maasmechelen. U geniet hier van een mooie zichtlocatie met verschillende andere handelszaken op het gelijkvloers. KENMERKEN GEBOUW: - oppervlakte: 450m² (opdeelbaar in 2 stukken van 178m² en 272m²) - casco-staat, verdere afwerking voor de koper Er is een publieke parking voor het gebouw en privatieve staanplaatsen achter het pand. Igb – Vg – GMO – Gvkr – Gvv Want to know more?

contact
details
Email
Call
129 000 €

3630 Eisden

Prachtig afgewerkt en instapklaar multifunctioneel Handelspand. Geschikt voor winkel, kantoor, kapsalon of andere op het gelijkvloers van een gebouw. Zeer commerciële ligging, op de alom bekende winkelstraat Pauwengraaf en in de nabijheid van de commerciële centra van M2 en Maasmechelen Village. Handelsruimte gelijkvloers ingedeeld in 1 grote ruimte voorzien van een grote etalage volledig uitgevoerd in glas en een glazen toegangsdeur. Een apart toilet. Aan de achterzijde bevindt zich een grote keuken, die volledig is ingericht met keukenmeubilair. Een kleine binnenkoer is toegankelijk vanuit de keuken. Verwarming op aardgas. Energielabel B. Wordt momenteel verhuurd als winkel. Dit pand is makkelijk bereikbaar en er is parkeergelegenheid voor de deur en in de directe omgeving. Vergunning uitgereikt/Woongebied/Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd/Geen voorkooprecht/Verkavelingsvergunning. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Maasmechelen (RWC24849)
145 000 €

3630 Maasmechelen

Nieuwbouw casco handelspand, zeer gunstig gelegen in het centrum van Maasmechelen. Dit pand bestaat uit een handelsruimte van 91m². Wordt wind-waterdicht verkocht. Kelder voorzien in de ondergrondse parkeergarage. Mogelijkheid tot bijkopen van een autostaanplaats. Bouwjaar 2021. Wordt verkocht onder het registratierecht. Vergunning uitgereikt/Woongebied/Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd/Geen voorkooprecht/Geen verkavelingsvergunning. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Maasmechelen (RBD18150)
177 440 €

3630 Maasmechelen

HANDELS- KANTOORPAND VAN 178M² GELEGEN IN CENTRUM MAASMECHELEN. Deze ruimte maakt deel uit van het standingvol gebouw Residentie Sentier 106 en ligt pal in het centrum van Maasmechelen, tegenover het gemeentehuis. U geniet hier van een TOP-zichtlocatie met verschillende andere handelszaken op het gelijkvloers. Het pand wordt aangeboden in CASCO-staat. Zo heeft u de mogelijkheid het pand in te richten naar eigen wensen en behoefte. Er is een publieke parking voor het gebouw en in de prijs zijn tevens 2 privatieve staanplaatsen achter het pand begrepen. Mogelijkheid tot bijkomen van een kelderberging. Splitsing: Het pand maakt momenteel deel uit van een groter geheel (445m²) en wordt bijgevolg aangeboden/verkocht onder de voorwaarde bekomen akkoord met de opdeling (mondeling reeds afgetoetst bij de gemeente) en onder voorwaarde dat het naastliggende gedeelte gelijktijdig verkocht kan worden. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Maasmechelen (RBD18149)
287 571 €

3630 Maasmechelen

HANDELS- KANTOORPAND VAN 272M² GELEGEN IN CENTRUM MAASMECHELEN. Deze ruimte maakt deel uit van het standingvol gebouw Residentie Sentier 106 en ligt pal in het centrum van Maasmechelen, tegenover het gemeentehuis. U geniet hier van een TOP-zichtlocatie met verschillende andere handelszaken op het gelijkvloers. Het pand wordt aangeboden in CASCO-staat. Zo heeft u de mogelijkheid het pand in te richten naar eigen wensen en behoefte. Er is een publieke parking voor het gebouw en in de prijs zijn tevens 4 privatieve staanplaatsen achter het pand begrepen. Mogelijkheid tot bijkomen van een kelderberging. Splitsing: Het pand maakt momenteel deel uit van een groter geheel (445m²) en wordt bijgevolg aangeboden/verkocht onder de voorwaarde bekomen akkoord met de opdeling (mondeling reeds afgetoetst bij de gemeente) en onder voorwaarde dat het naastliggende gedeelte gelijktijdig verkocht kan worden. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Maasmechelen (3630) + Suburbs.

Industrial building for sale Rekem (RBI77065)
520 000 €

3621 Rekem

Polyvalent onroerend goed, op korte termijn beschikbaar, voorzien van de volgende kenmerken: ` optimale bereikbaarheid vanwege snelle verbindingen richting de autosnelwegen E314/E 313 en de Nederlandse grens ` meerdere bestemmingsmogelijkheden vanwege de situering in woongebieden ` ruime parkeerfaciliteiten op eigen terrein ` positieve bodemattesten ` asbestveilig ` publiciteitsmogelijkheden ter plaatse ` investeren in dit aanbod is een meerwaarde, zowel voor de eindgebruiker als voor de belegger INDELING ° niveau 0 - ca. 1300 m² open parkings en stapelplaatsen, centrale bureelruimte met archief, twee geschakelde en extern toegankelijke ateliers, sanitair, achterliggende grond Indien u meer wilt weten over dit multifunctioneel aanbod of een afspraak ter plaatse wenst, kan u terecht op onze website ### of neem gerust telefonisch contact op via het nummer ### Want to know more?

2218 1300 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call