Industrial building for sale - Maaseik

6 results (1 - 6)
Industrial building for sale Maaseik (RBE67490)
204 000 €

3680 Maaseik

Aan de voornaamste toegangsweg naar het Industrieterrein Jagersborg wordt de laatste hand gelegd aan bedrijvenpark 'Gremelslo'. De site voorziet in 22 mooie bedrijfsunits met oppervlaktes van 200m² tot 600m², zowel in verkoop als verhuur. Het is mogelijk om units samen te voegen en grotere oppervlaktes te creëren. Zowel de N73 als de N78 zijn vlot bereikbaar en de A2 autosnelweg bevindt zich op 9 km. De koop-units worden casco opgeleverd. Oplevering is voorzien voor augustus/september 2022. Kenmerken unit 20: Oppervlakte: 226.70 m² Afmetingen: L 20.03 m x B 11.32 m Vrije hoogte: 5,50 m Brandklasse: C Aantal parkeerplaatsen: 2 Lastenboeken op aanvraag verkrijgbaar. Vg - Igb - Gmo - Gvkr - Gvv Voor meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Maaseik (RBE67489)
182 500 €

3680 Maaseik

Aan de voornaamste toegangsweg naar het Industrieterrein Jagersborg wordt de laatste hand gelegd aan bedrijvenpark 'Gremelslo'. De site voorziet in 22 mooie bedrijfsunits met oppervlaktes van 200m² tot 600m², zowel in verkoop als verhuur. Het is mogelijk om units samen te voegen en grotere oppervlaktes te creëren. Zowel de N73 als de N78 zijn vlot bereikbaar en de A2 autosnelweg bevindt zich op 9 km. De koop-units worden casco opgeleverd. Oplevering is voorzien voor augustus/september 2022. Kenmerken unit 19: Oppervlakte: 203 m² Afmetingen: L 20.03 m x B 10 m Vrije hoogte: 5,50 m Brandklasse: C Aantal parkeerplaatsen: 2 Lastenboeken op aanvraag verkrijgbaar. Vg - Igb - Gmo - Gvkr - Gvv Voor meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Maaseik (RBE67488)
182 500 €

3680 Maaseik

Aan de voornaamste toegangsweg naar het Industrieterrein Jagersborg wordt de laatste hand gelegd aan bedrijvenpark 'Gremelslo'. De site voorziet in 22 mooie bedrijfsunits met oppervlaktes van 200m² tot 600m², zowel in verkoop als verhuur. Het is mogelijk om units samen te voegen en grotere oppervlaktes te creëren. Zowel de N73 als de N78 zijn vlot bereikbaar en de A2 autosnelweg bevindt zich op 9 km. De koop-units worden casco opgeleverd. Oplevering is voorzien voor augustus/september 2022. Kenmerken unit 18: Oppervlakte: 203 m² Afmetingen: L 20.03 m x B 10 m Vrije hoogte: 5,50 m Brandklasse: C Aantal parkeerplaatsen: 2 Lastenboeken op aanvraag verkrijgbaar. Vg - Igb - Gmo - Gvkr - Gvv Voor meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Price on request

3680 Maaseik

Aan de voornaamste toegangsweg naar het Industrieterrein Jagersborg wordt de laatste hand gelegd aan bedrijvenpark 'Gremelslo'. De site voorziet in 22 mooie bedrijfsunits met oppervlaktes van 200m² tot 600m², zowel in verkoop als verhuur. Het is mogelijk om units samen te voegen en grotere oppervlaktes te creëren. Zowel de N73 als de N78 zijn vlot bereikbaar en de A2 autosnelweg bevindt zich op 9 km. De koop-units worden casco opgeleverd. Oplevering is voorzien voor augustus/september 2022. Kenmerken unit 17: Oppervlakte: 205.50 m² Afmetingen: L 20,03 m x B 10,26 m Vrije hoogte: 5,50 m Brandklasse: C Aantal parkeerplaatsen: 2 Lastenboeken op aanvraag verkrijgbaar. Vg - Igb - Gmo - Gvkr - Gvv Voor meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Maaseik (RBD30514)
204 000 €

3680 Maaseik

UNIT 20 VAN 226,70M² IN GREMELSLO BEDRIJVENPARK TE MAASEIK. KENMERKEN: - oppervlakte: 226,70m² - afmetingen: 11,32m x 20,03m - vrije hoogte: 5,50m - sectionaalpoort - lichtdoorlatend rookluik - overdekte laad- en loszone -- ALGEMEEN: Aan de toegang van het industrieterrein Jagersborg te Maaseik wordt de oude MEFIL-site omgevormd tot een modern bedrijvenpark. U geniet hier van een optimale zichtbaarheid vanaf de Diestersteenweg. Het plan voorziet in 22 bedrijfsunits met oppervlaktes variërend tussen 200m² en 600m². Samenvoeging is mogelijk zodat er flexibel kan worden ingespeeld op de noden en vragen van de ondernemers. De units op de kop zullen voorzien worden van glazen gevels. Hier kunnen bijvoorbeeld kantoor- of toonzaalfuncties onder gebracht worden (detailhandel niet toegelaten, enkel als ondersteunende functie). De koopunits worden in een CASCO-staat opgeleverd. De huurunits worden voorzien van elektriciteit, verlichting en sanitair. -- Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Maaseik (RBD30513)
182 500 €

3680 Maaseik

UNIT 19 VAN 203M² IN GREMELSLO BEDRIJVENPARK TE MAASEIK. KENMERKEN: - oppervlakte: 203m² - afmetingen: 10m x 20,03m - vrije hoogte: 5,50m - sectionaalpoort - lichtdoorlatend rookluik - overdekte laad- en loszone -- ALGEMEEN: Aan de toegang van het industrieterrein Jagersborg te Maaseik wordt de oude MEFIL-site omgevormd tot een modern bedrijvenpark. U geniet hier van een optimale zichtbaarheid vanaf de Diestersteenweg. Het plan voorziet in 22 bedrijfsunits met oppervlaktes variërend tussen 200m² en 600m². Samenvoeging is mogelijk zodat er flexibel kan worden ingespeeld op de noden en vragen van de ondernemers. De units op de kop zullen voorzien worden van glazen gevels. Hier kunnen bijvoorbeeld kantoor- of toonzaalfuncties onder gebracht worden (detailhandel niet toegelaten, enkel als ondersteunende functie). De koopunits worden in een CASCO-staat opgeleverd. De huurunits worden voorzien van elektriciteit, verlichting en sanitair. -- Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Maaseik (3680) + Suburbs.

218 824 €

3640 Ophoven

Dit nieuwbouw KMO-park, genaamd 'Kallisto', zit in de laatste fase van afwerking. De site vormt een mooi geheel met enkele topvoordelen zoals private parkeergelegenheden, buitenopslag en grote raampartijen. De buitenruimte wordt mooi aangelegd met klinkers en asfalt en afgewerkt met hier en daar beplanting. Met haar tijdloze, doch moderne architectuur, strategische ligging langs de Venlosesteenweg en flexibiliteit in afwerking is dit de ideale investering voor elke kleine en middelgrote ondernemer. U kan de units nog volledig naar eigen noden en wensen inrichten. Alle voorzieningen zijn gelegd, er dient enkel nog aangesloten te worden. Wat dient u te weten? - 23 units, nog 12 beschikbaar - Oppervlaktes tussen 186 m2 en 288 m2 - Minstens 2 private parkeerplaatsen per unit (niet in de prijs inbegrepen) - Beschikbaar vanaf 1 november 2022 - Mogelijkheid om 2 of meerdere units samen te voegen Specificaties: Unit 10 Parking 19 - 20 Want to know more?

contact
details
Email
Call

VERHUURDE KMO-UNIT 19 VAN 186M² IN HET NIEUWE BEDRIJVENPARK KALLISTO TE KINROOI. Langs de Venlosesteenweg te Kinrooi is de oude site van de 7-Ambachten omgevormd tot een modern bedrijvenpark. Een absolutie ZICHT-locatie dus en een uitermate goede bereikbaarheid. --- Kenmerken: - oppervlakte: 186m² - vrije hoogte: 6m - sectionaalpoort - loopdeur met bovenglas --- Deze KMO-unit is verhuurd aan € 825,-/maand + € 70,-/maand algemene onkosten. Een KMO-unit als investering, enkele troeven: - mooi rendement - weinig huurrisico - weinig risico op beschadegingen - mogelijkheid tot recuperen BTW op aankoop Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Kinrooi (RAK21290)
Price on request

3640 Kinrooi

Agropolis is dé vestigingslocatie voor land- en tuinbouw (gerelateerde) bedrijven die een uniek, innovatief concept in huis hebben. Agropolis biedt bedrijven een totaalpakket van diensten en faciliteiten, zowel voor startups als mature bedrijven. Ze creëren de ideale omgeving voor het opzetten van uw onderneming. Concreet wordt een bedrijvenpark ter beschikking gesteld aan bedrijven die een eigen gebouw wensen op te richten. De incubator staat ter beschikking van startups en dienstverlenende bedrijven en is voorzien van de nodige accommodatie en begeleiding. De site is gelegen in een landbouwrijk gebied en goed toegankelijk via de nationale wegen. De site is op slechts enkele minuten verwijderd van de E25, waardoor een vlotte verbinding met Eindhoven, Maastricht en luik wordt gemaakt. Oppervlaktes vanaf +/- 10 are tot enkele hectaren zijn beschikbaar. De gronden worden aangeboden in de vorm van een opstalrecht. Gvg - Ag - Gmo - Gvkr - Gvv Voor meer info kan kan u ons contacteren via: ### of ### Want to know more?

1000
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Dilsen (RBH79338)
262 100 €

3650 Dilsen

UNIT 13 (BLOK B) VAN 245M² GELEGEN OP HET IQ-PARK TE LANKLAAR. --- KENMERKEN: - oppervlakte hal: 245m² - 1 sectionaalpoort (4.00m breed x 4.20m hoog) - gevelbekleding: geïsoleerde sandwichpanelen - gepolierde betonvloer - vloer geïsoleerd - verkoop in CASCO staat --- FASE 4: Fase 4 van het IQ-Park omvat de bouw van 18 bedrijfsunits met of zonder kantoren en de optie van een unit met conciërgewoning uitgevend op de Zuid-Willemsvaart. Daarnaast komt er op de site een gebouw van zes verdiepingen hoog met een diverse invulling, van kantoorruimtes en vergaderzalen , tot een bistro en rooftoprestaurant . Ook wordt op de 5de verdieping een conciërgewoning voorzien met een uniek zicht op het water. Dit alles midden in de kennisregio Eindhoven-Luik-Maastricht-Aken, met uitgebreide mogelijkheden tot groei en innovatie. --- KMO-UNITS: De KMO-units worden verdeeld over 3 gebouwen en hebben een oppervlakte vanaf 246m² . Een aantal units zijn voorzien van een tussenvloer waar een kantoor ingericht kan worden. Het gebouw gelegen langs de Zuid-Willemsvaart omvat 3 units welke de mogelijkheden hebben om een conciërgewoning in onder te brengen. --- KOPGEBOUW: Het kopgebouw van zes verdiepingen hoog omvat een mix van horeca, kantoorruimtes en conciërgewoning. - Gelijkvloers: bistro van 175m² + 94m² terras. - 1° verdieping: vergaderzalen 103,50m² - 2°, 3°, 4° verdieping: kantoorruimtes vanaf 133m² tot 846m² - 5° verdieping: conciërgewoning 157m² - 5° verdieping: ondersteunende ruimtes voor rooftoprestaurant 98m² - 6° verdieping: rooftoprestaurant 186m² + terras 102m². --- Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en plannen. Meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Dilsen (RBH79337)
262 100 €

3650 Dilsen

UNIT 08 (BLOK B) VAN 247M² GELEGEN OP HET IQ-PARK TE LANKLAAR. --- KENMERKEN: - oppervlakte hal: 247m² - 1 sectionaalpoort (4.00m breed x 4.20m hoog) - gevelbekleding: geïsoleerde sandwichpanelen - gepolierde betonvloer - vloer geïsoleerd - verkoop in CASCO staat --- FASE 4: Fase 4 van het IQ-Park omvat de bouw van 18 bedrijfsunits met of zonder kantoren en de optie van een unit met conciërgewoning uitgevend op de Zuid-Willemsvaart. Daarnaast komt er op de site een gebouw van zes verdiepingen hoog met een diverse invulling, van kantoorruimtes en vergaderzalen , tot een bistro en rooftoprestaurant . Ook wordt op de 5de verdieping een conciërgewoning voorzien met een uniek zicht op het water. Dit alles midden in de kennisregio Eindhoven-Luik-Maastricht-Aken, met uitgebreide mogelijkheden tot groei en innovatie. --- KMO-UNITS: De KMO-units worden verdeeld over 3 gebouwen en hebben een oppervlakte vanaf 246m² . Een aantal units zijn voorzien van een tussenvloer waar een kantoor ingericht kan worden. Het gebouw gelegen langs de Zuid-Willemsvaart omvat 3 units welke de mogelijkheden hebben om een conciërgewoning in onder te brengen. --- KOPGEBOUW: Het kopgebouw van zes verdiepingen hoog omvat een mix van horeca, kantoorruimtes en conciërgewoning. - Gelijkvloers: bistro van 175m² + 94m² terras. - 1° verdieping: vergaderzalen 103,50m² - 2°, 3°, 4° verdieping: kantoorruimtes vanaf 133m² tot 846m² - 5° verdieping: conciërgewoning 157m² - 5° verdieping: ondersteunende ruimtes voor rooftoprestaurant 98m² - 6° verdieping: rooftoprestaurant 186m² + terras 102m². --- Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en plannen. Meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Dilsen (RBH79336)
397 700 €

3650 Dilsen

UNIT 05 (BLOK C) VAN 360M² GELEGEN OP HET IQ-PARK TE LANKLAAR. --- KENMERKEN: - oppervlakte hal: 360m² - 1 sectionaalpoort (4.00m breed x 4.20m hoog) - gevelbekleding: geïsoleerde sandwichpanelen - gepolierde betonvloer - vloer geïsoleerd - verkoop in CASCO staat --- FASE 4: Fase 4 van het IQ-Park omvat de bouw van 18 bedrijfsunits met of zonder kantoren en de optie van een unit met conciërgewoning uitgevend op de Zuid-Willemsvaart. Daarnaast komt er op de site een gebouw van zes verdiepingen hoog met een diverse invulling, van kantoorruimtes en vergaderzalen , tot een bistro en rooftoprestaurant . Ook wordt op de 5de verdieping een conciërgewoning voorzien met een uniek zicht op het water. Dit alles midden in de kennisregio Eindhoven-Luik-Maastricht-Aken, met uitgebreide mogelijkheden tot groei en innovatie. --- KMO-UNITS: De KMO-units worden verdeeld over 3 gebouwen en hebben een oppervlakte vanaf 246m² . Een aantal units zijn voorzien van een tussenvloer waar een kantoor ingericht kan worden. Het gebouw gelegen langs de Zuid-Willemsvaart omvat 3 units welke de mogelijkheden hebben om een conciërgewoning in onder te brengen. --- KOPGEBOUW: Het kopgebouw van zes verdiepingen hoog omvat een mix van horeca, kantoorruimtes en conciërgewoning. - Gelijkvloers: bistro van 175m² + 94m² terras. - 1° verdieping: vergaderzalen 103,50m² - 2°, 3°, 4° verdieping: kantoorruimtes vanaf 133m² tot 846m² - 5° verdieping: conciërgewoning 157m² - 5° verdieping: ondersteunende ruimtes voor rooftoprestaurant 98m² - 6° verdieping: rooftoprestaurant 186m² + terras 102m². --- Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en plannen. Meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Dilsen (RBH79335)
441 100 €

3650 Dilsen

UNIT 18 (BLOK B) VAN 366M² + 82M² VERDIEPING GELEGEN OP HET IQ-PARK TE LANKLAAR. --- KENMERKEN: - oppervlakte hal: 366m² - oppervlakte verdiep: 82m² - 1 sectionaalpoort (4.00m breed x 4.20m hoog) - gevelbekleding: geïsoleerde sandwichpanelen - gepolierde betonvloer - vloer geïsoleerd - verkoop in CASCO staat --- FASE 4: Fase 4 van het IQ-Park omvat de bouw van 18 bedrijfsunits met of zonder kantoren en de optie van een unit met conciërgewoning uitgevend op de Zuid-Willemsvaart. Daarnaast komt er op de site een gebouw van zes verdiepingen hoog met een diverse invulling, van kantoorruimtes en vergaderzalen , tot een bistro en rooftoprestaurant . Ook wordt op de 5de verdieping een conciërgewoning voorzien met een uniek zicht op het water. Dit alles midden in de kennisregio Eindhoven-Luik-Maastricht-Aken, met uitgebreide mogelijkheden tot groei en innovatie. --- KMO-UNITS: De KMO-units worden verdeeld over 3 gebouwen en hebben een oppervlakte vanaf 246m² . Een aantal units zijn voorzien van een tussenvloer waar een kantoor ingericht kan worden. Het gebouw gelegen langs de Zuid-Willemsvaart omvat 3 units welke de mogelijkheden hebben om een conciërgewoning in onder te brengen. --- KOPGEBOUW: Het kopgebouw van zes verdiepingen hoog omvat een mix van horeca, kantoorruimtes en conciërgewoning. - Gelijkvloers: bistro van 175m² + 94m² terras. - 1° verdieping: vergaderzalen 103,50m² - 2°, 3°, 4° verdieping: kantoorruimtes vanaf 133m² tot 846m² - 5° verdieping: conciërgewoning 157m² - 5° verdieping: ondersteunende ruimtes voor rooftoprestaurant 98m² - 6° verdieping: rooftoprestaurant 186m² + terras 102m². --- Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en plannen. Meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Dilsen (RBH79334)
262 100 €

3650 Dilsen

UNIT 16 (BLOK B) VAN 248M² GELEGEN OP HET IQ-PARK TE LANKLAAR. --- KENMERKEN: - oppervlakte hal: 248m² - 1 sectionaalpoort (4.00m breed x 4.20m hoog) - gevelbekleding: geïsoleerde sandwichpanelen - gepolierde betonvloer - vloer geïsoleerd - verkoop in CASCO staat --- FASE 4: Fase 4 van het IQ-Park omvat de bouw van 18 bedrijfsunits met of zonder kantoren en de optie van een unit met conciërgewoning uitgevend op de Zuid-Willemsvaart. Daarnaast komt er op de site een gebouw van zes verdiepingen hoog met een diverse invulling, van kantoorruimtes en vergaderzalen , tot een bistro en rooftoprestaurant . Ook wordt op de 5de verdieping een conciërgewoning voorzien met een uniek zicht op het water. Dit alles midden in de kennisregio Eindhoven-Luik-Maastricht-Aken, met uitgebreide mogelijkheden tot groei en innovatie. --- KMO-UNITS: De KMO-units worden verdeeld over 3 gebouwen en hebben een oppervlakte vanaf 246m² . Een aantal units zijn voorzien van een tussenvloer waar een kantoor ingericht kan worden. Het gebouw gelegen langs de Zuid-Willemsvaart omvat 3 units welke de mogelijkheden hebben om een conciërgewoning in onder te brengen. --- KOPGEBOUW: Het kopgebouw van zes verdiepingen hoog omvat een mix van horeca, kantoorruimtes en conciërgewoning. - Gelijkvloers: bistro van 175m² + 94m² terras. - 1° verdieping: vergaderzalen 103,50m² - 2°, 3°, 4° verdieping: kantoorruimtes vanaf 133m² tot 846m² - 5° verdieping: conciërgewoning 157m² - 5° verdieping: ondersteunende ruimtes voor rooftoprestaurant 98m² - 6° verdieping: rooftoprestaurant 186m² + terras 102m². --- Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en plannen. Meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Dilsen (RBH43568)
185 000 €

3650 Dilsen

BEDRIJFS- KANTOORGEBOUW GELEGEN TE ROTEM OP 7A65CA . TROEVEN: - Bruikbare vloeroppervlakte van 190m² (inclusief kelderverdieping van 60m²). - 2 Kantoorruimtes (30m²). - 2 Inpandige garages met automatische sectionale poort. - Carport met ruimte voor 4 wagens. - 5 Parkeerplaatsen aan de voorzijde van het bedrijfsgebouw. KELDERVERDIEPING (hoogte 2,40 meter) - Kelderruimte 1 (5,50m x 3,50m = 19,25m²): verwarming voorzien, gepolierde betonvloer. - Kelderruimte 2 (3,50m x 2,40m = 8,40m²): verwarming voorzien, gepolierde betonvloer. - Kelderruimte 3 (3,80m x 2,50m = 9,50m²): verwarming voorzien, gepolierde betonvloer. - Kelderruimte 4 (3,80m x 1,80m = 6,84m²): CV-installatie stookolie, stookolietank, dompelpomp, gepolierde betonvloer. - Kelderruimte 5 (3,80m x 3,60m = 13,68m²): verwarming voorzien, gepolierde betonvloer. GELIJKVLOERS - Inkomhal (2,70m x 1,80m = 4,86m²): tegelvloer. - Kantoorruimte 1 (3,70m x 3,40m = 12,58m²): inbouwkasten, tegelvloer. - Kantoorruimte 2 (3,70m x 3,85m = 14,25m²): inbouwkast, tegelvloer. - Toilet (1,00m x 1,75m = 1,75m²): zittoilet, lavabo, onderkast, tegelvloer. - Traphal (3,50m x 3,80m = 13,30m²): trap naar kelderverdieping, tegelvloer. - Inpandige garage 1 (5,50m x 3,50m = 19,25m²): automatische sectionale poort, tegelvloer. - Inpandige garage 2 (9,50m x 6,00m = 57,00m²): automatische sectionale poort, verwarming voorzien, tegelvloer. EXTERIEUR - Carport. - Automatische metalen toegangspoort (garage). - 5 Parkings. EXTRA INFORMATIE - Energielabel C: unieke code certificaat: 2572298 - geldig t.e.m. 27/03/2032. - Het is niet toegestaan om een ambachtelijk of industrieel bedrijf te vestigen. Advies over de invulling dient op voorhand aan de dienst omgeving te Dilsen-Stokkem gevraagd te worden om na te gaan of deze niet in strijd is met de landelijke verkaveling. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

765
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Dilsen (RBG57708)
259 000 €

3650 Dilsen

KANTOOR 4.02 VAN 145M² + 10M² TERRAS GELEGEN OP DE 2DE VERDIEPING IN HET KOPGEBOUW VAN HET IQ-PARK TE LANKLAAR. --- Deze kantoorruimte is gelegen in het kopgebouw dat op de 2de, 3de en 4de verdieping kantoorruimtes voorziet vanaf 133m² tot 846m². U geniet hier van een uniek zicht op de Zuid-Willemsvaart, hetgeen een unieke werkbeleving creëert. Verder voorziet het kopgebouw in een bistro op het gelijkvloers, een conciërgewoning op de 5de verdieping en een rooftoprestaurant op de 6de verdieping. In dit gebouw draait alles om een unieke woon- en werkbeleving. --- KENMERKEN: - kantoor: 145m² + 10m² terras - gelegen op de 4de verdieping - in kopgebouw met horeca en conciërgewoning - verkoop in CASCO staat --- FASE 4: Fase 4 van het IQ-Park omvat de bouw van 18 bedrijfsunits met of zonder kantoren en de optie van een unit met conciërgewoning uitgevend op de Zuid-Willemsvaart. Daarnaast komt er op de site een gebouw van zes verdiepingen hoog met een diverse invulling, van kantoorruimtes en vergaderzalen , tot een bistro en rooftoprestaurant . Ook wordt op de 5de verdieping een conciërgewoning voorzien met een uniek zicht op het water. Dit alles midden in de kennisregio Eindhoven-Luik-Maastricht-Aken, met uitgebreide mogelijkheden tot groei en innovatie. --- KMO-UNITS: De KMO-units worden verdeeld over 3 gebouwen en hebben een oppervlakte vanaf 246m² . Een aantal units zijn voorzien van een tussenvloer waar een kantoor ingericht kan worden. Het gebouw gelegen langs de Zuid-Willemsvaart omvat 3 units welke de mogelijkheden hebben om een conciërgewoning in onder te brengen. --- KOPGEBOUW: Het kopgebouw van zes verdiepingen hoog omvat een mix van horeca, kantoorruimtes en conciërgewoning. - Gelijkvloers: bistro van 175m² + 94m² terras. - 1° verdieping: vergaderzalen 103,50m² - 2°, 3°, 4° verdieping: kantoorruimtes vanaf 133m² tot 846m² - 5° verdieping: conciërgewoning 157m² - 5° verdieping: ondersteunende ruimtes voor rooftoprestaurant 98m² - 6° verdieping: rooftoprestaurant 186m² + terras 102m². --- Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en plannen. Meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Dilsen (RBG57707)
250 000 €

3650 Dilsen

KANTOOR 4.01 VAN 138M² + 11M² TERRAS GELEGEN OP DE 2DE VERDIEPING IN HET KOPGEBOUW VAN HET IQ-PARK TE LANKLAAR. --- Deze kantoorruimte is gelegen in het kopgebouw dat op de 2de, 3de en 4de verdieping kantoorruimtes voorziet vanaf 133m² tot 846m². U geniet hier van een uniek zicht op de Zuid-Willemsvaart, hetgeen een unieke werkbeleving creëert. Verder voorziet het kopgebouw in een bistro op het gelijkvloers, een conciërgewoning op de 5de verdieping en een rooftoprestaurant op de 6de verdieping. In dit gebouw draait alles om een unieke woon- en werkbeleving. --- KENMERKEN: - kantoor: 138m² + 11m² terras - gelegen op de 4de verdieping - in kopgebouw met horeca en conciërgewoning - verkoop in CASCO staat --- FASE 4: Fase 4 van het IQ-Park omvat de bouw van 18 bedrijfsunits met of zonder kantoren en de optie van een unit met conciërgewoning uitgevend op de Zuid-Willemsvaart. Daarnaast komt er op de site een gebouw van zes verdiepingen hoog met een diverse invulling, van kantoorruimtes en vergaderzalen , tot een bistro en rooftoprestaurant . Ook wordt op de 5de verdieping een conciërgewoning voorzien met een uniek zicht op het water. Dit alles midden in de kennisregio Eindhoven-Luik-Maastricht-Aken, met uitgebreide mogelijkheden tot groei en innovatie. --- KMO-UNITS: De KMO-units worden verdeeld over 3 gebouwen en hebben een oppervlakte vanaf 246m² . Een aantal units zijn voorzien van een tussenvloer waar een kantoor ingericht kan worden. Het gebouw gelegen langs de Zuid-Willemsvaart omvat 3 units welke de mogelijkheden hebben om een conciërgewoning in onder te brengen. --- KOPGEBOUW: Het kopgebouw van zes verdiepingen hoog omvat een mix van horeca, kantoorruimtes en conciërgewoning. - Gelijkvloers: bistro van 175m² + 94m² terras. - 1° verdieping: vergaderzalen 103,50m² - 2°, 3°, 4° verdieping: kantoorruimtes vanaf 133m² tot 846m² - 5° verdieping: conciërgewoning 157m² - 5° verdieping: ondersteunende ruimtes voor rooftoprestaurant 98m² - 6° verdieping: rooftoprestaurant 186m² + terras 102m². --- Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en plannen. Meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Dilsen (RBG57706)
240 000 €

3650 Dilsen

KANTOOR 3.02 VAN 133M² + 21m² TERRAS GELEGEN OP DE 2DE VERDIEPING IN HET KOPGEBOUW VAN HET IQ-PARK TE LANKLAAR. --- Deze kantoorruimte is gelegen in het kopgebouw dat op de 2de, 3de en 4de verdieping kantoorruimtes voorziet vanaf 133m² tot 846m². U geniet hier van een uniek zicht op de Zuid-Willemsvaart, hetgeen een unieke werkbeleving creëert. Verder voorziet het kopgebouw in een bistro op het gelijkvloers, een conciërgewoning op de 5de verdieping en een rooftoprestaurant op de 6de verdieping. In dit gebouw draait alles om een unieke woon- en werkbeleving. --- KENMERKEN: - kantoor: 133m² + 21m² terras - gelegen op de 3de verdieping - in kopgebouw met horeca en conciërgewoning - verkoop in CASCO staat --- FASE 4: Fase 4 van het IQ-Park omvat de bouw van 18 bedrijfsunits met of zonder kantoren en de optie van een unit met conciërgewoning uitgevend op de Zuid-Willemsvaart. Daarnaast komt er op de site een gebouw van zes verdiepingen hoog met een diverse invulling, van kantoorruimtes en vergaderzalen , tot een bistro en rooftoprestaurant . Ook wordt op de 5de verdieping een conciërgewoning voorzien met een uniek zicht op het water. Dit alles midden in de kennisregio Eindhoven-Luik-Maastricht-Aken, met uitgebreide mogelijkheden tot groei en innovatie. --- KMO-UNITS: De KMO-units worden verdeeld over 3 gebouwen en hebben een oppervlakte vanaf 246m² . Een aantal units zijn voorzien van een tussenvloer waar een kantoor ingericht kan worden. Het gebouw gelegen langs de Zuid-Willemsvaart omvat 3 units welke de mogelijkheden hebben om een conciërgewoning in onder te brengen. --- KOPGEBOUW: Het kopgebouw van zes verdiepingen hoog omvat een mix van horeca, kantoorruimtes en conciërgewoning. - Gelijkvloers: bistro van 175m² + 94m² terras. - 1° verdieping: vergaderzalen 103,50m² - 2°, 3°, 4° verdieping: kantoorruimtes vanaf 133m² tot 846m² - 5° verdieping: conciërgewoning 157m² - 5° verdieping: ondersteunende ruimtes voor rooftoprestaurant 98m² - 6° verdieping: rooftoprestaurant 186m² + terras 102m². --- Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en plannen. Meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Dilsen (RBG57705)
251 000 €

3650 Dilsen

KANTOOR 3.01 VAN 149M² GELEGEN OP DE 2DE VERDIEPING IN HET KOPGEBOUW VAN HET IQ-PARK TE LANKLAAR. --- Deze kantoorruimte is gelegen in het kopgebouw dat op de 2de, 3de en 4de verdieping kantoorruimtes voorziet vanaf 133m² tot 846m². U geniet hier van een uniek zicht op de Zuid-Willemsvaart, hetgeen een unieke werkbeleving creëert. Verder voorziet het kopgebouw in een bistro op het gelijkvloers, een conciërgewoning op de 5de verdieping en een rooftoprestaurant op de 6de verdieping. In dit gebouw draait alles om een unieke woon- en werkbeleving. --- KENMERKEN: - kantoor: 149m² - gelegen op de 3de verdieping - in kopgebouw met horeca en conciërgewoning - verkoop in CASCO staat --- FASE 4: Fase 4 van het IQ-Park omvat de bouw van 18 bedrijfsunits met of zonder kantoren en de optie van een unit met conciërgewoning uitgevend op de Zuid-Willemsvaart. Daarnaast komt er op de site een gebouw van zes verdiepingen hoog met een diverse invulling, van kantoorruimtes en vergaderzalen , tot een bistro en rooftoprestaurant . Ook wordt op de 5de verdieping een conciërgewoning voorzien met een uniek zicht op het water. Dit alles midden in de kennisregio Eindhoven-Luik-Maastricht-Aken, met uitgebreide mogelijkheden tot groei en innovatie. --- KMO-UNITS: De KMO-units worden verdeeld over 3 gebouwen en hebben een oppervlakte vanaf 246m² . Een aantal units zijn voorzien van een tussenvloer waar een kantoor ingericht kan worden. Het gebouw gelegen langs de Zuid-Willemsvaart omvat 3 units welke de mogelijkheden hebben om een conciërgewoning in onder te brengen. --- KOPGEBOUW: Het kopgebouw van zes verdiepingen hoog omvat een mix van horeca, kantoorruimtes en conciërgewoning. - Gelijkvloers: bistro van 175m² + 94m² terras. - 1° verdieping: vergaderzalen 103,50m² - 2°, 3°, 4° verdieping: kantoorruimtes vanaf 133m² tot 846m² - 5° verdieping: conciërgewoning 157m² - 5° verdieping: ondersteunende ruimtes voor rooftoprestaurant 98m² - 6° verdieping: rooftoprestaurant 186m² + terras 102m². --- Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en plannen. Meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Dilsen (RBG57704)
249 000 €

3650 Dilsen

KANTOOR 2.02 VAN 145M² + 10M² TERRAS GELEGEN OP DE 2DE VERDIEPING IN HET KOPGEBOUW VAN HET IQ-PARK TE LANKLAAR. --- Deze kantoorruimte is gelegen in het kopgebouw dat op de 2de, 3de en 4de verdieping kantoorruimtes voorziet vanaf 133m² tot 846m². U geniet hier van een uniek zicht op de Zuid-Willemsvaart, hetgeen een unieke werkbeleving creëert. Verder voorziet het kopgebouw in een bistro op het gelijkvloers, een conciërgewoning op de 5de verdieping en een rooftoprestaurant op de 6de verdieping. In dit gebouw draait alles om een unieke woon- en werkbeleving. --- KENMERKEN: - kantoor: 144,50m² + 10m² terras - gelegen op de 2de verdieping - in kopgebouw met horeca en conciërgewoning - verkoop in CASCO staat --- FASE 4: Fase 4 van het IQ-Park omvat de bouw van 18 bedrijfsunits met of zonder kantoren en de optie van een unit met conciërgewoning uitgevend op de Zuid-Willemsvaart. Daarnaast komt er op de site een gebouw van zes verdiepingen hoog met een diverse invulling, van kantoorruimtes en vergaderzalen , tot een bistro en rooftoprestaurant . Ook wordt op de 5de verdieping een conciërgewoning voorzien met een uniek zicht op het water. Dit alles midden in de kennisregio Eindhoven-Luik-Maastricht-Aken, met uitgebreide mogelijkheden tot groei en innovatie. --- KMO-UNITS: De KMO-units worden verdeeld over 3 gebouwen en hebben een oppervlakte vanaf 246m² . Een aantal units zijn voorzien van een tussenvloer waar een kantoor ingericht kan worden. Het gebouw gelegen langs de Zuid-Willemsvaart omvat 3 units welke de mogelijkheden hebben om een conciërgewoning in onder te brengen. --- KOPGEBOUW: Het kopgebouw van zes verdiepingen hoog omvat een mix van horeca, kantoorruimtes en conciërgewoning. - Gelijkvloers: bistro van 175m² + 94m² terras. - 1° verdieping: vergaderzalen 103,50m² - 2°, 3°, 4° verdieping: kantoorruimtes vanaf 133m² tot 846m² - 5° verdieping: conciërgewoning 157m² - 5° verdieping: ondersteunende ruimtes voor rooftoprestaurant 98m² - 6° verdieping: rooftoprestaurant 186m² + terras 102m². --- Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en plannen. Meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call