Businesses for sale - Lokeren

40 results (1 - 20)
Office space for sale Lokeren (RBI79988)
1 183 900 €

9160 Lokeren

Het Office Park Lokeren is een modern, duurzaam en energiezuinig kantoorproject met uitstekende zichtbaarheid vlakbij de afrit van de E17.Met al zijn voorzieningen is dit Office Park de ideale terugvalbasis voor alle types bedrijven en organisaties.Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer of met de fiets (treinstation op fietsafstand).Op de site zelf zijn er 47 bovengrondse en 47 ondergrondse parkeerplaatsen voorzien, met een extra openbare parking op wandelafstand rechtover het gebouw. (ondergrondse parking heeft 12 elektrische laadpunten)Het gebouw maakt gebruik van geothermie en zonnepanelen voor de nutsvoorzieningen. (EPB 39)Dit zorgt ervoor dat het verbruik van alle huurders een pak lager ligt dan gemiddeld in een ander kantoorgebouw.Er zijn ook koelbalken aanwezig met een dubbele functie: ze zorgen voor verwarmen in de winter en koelen in de zomer.De gemeenschappelijke delen worden op een natuurlijke manier verlucht, de kantoren mechanisch.Technisch:- VH: 2,70m- Badgesysteem- Verwarming en koeling via klimaatbalken + mechanische extractie voor luchtverversing in kantoren- Gemeenschappelijke delen op natuurlijke wijze verlucht- Zonnepanelen- 14 laadpalen in ondergrondse parking- fietsenstalling- ruime parkeergelegenheid op de siteBeschikbaarheden:0.1 TE KOOP (445m²)0.2 TE HUUR (172m²)0.3 TE HUUR (350m²)0.4 TE KOOP (439m²)1.1 TE HUUR (445m²)1.2 TE HUUR (261m²)1.3B TE HUUR (178m²)2.4 TE HUUR (439m²)Verkoopprijs is inclusief 10 parkeerplaatsen & deelname in heel het terrein. Na 15 jaar ook deelname in geothermie.Huurprijs = €144/m²/jaarDirect BeschikbaarWenst u meer informatie of wil u een bezoek inplannen?Aarzel niet en contacteer Simon Vandenberghe via ### of ### 58BIV 516 159 Want to know more?

439
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Lokeren (RBI61582)
556 450 €

9160 Lokeren

Unit 1C van 359m² gelegen in het nieuw op te richten bedrijvenpark E17/4. Deze nieuwbouw KMO-units zijn gebouwd in het industriepark E17/4. Vlotte bereikbaarheid op slechts 3 km van de afrit E17 Lokeren gelegen tussen Gent en Antwerpen. Het perceel is langs de E17 gelegen. De geïsoleerde loodsen zijn opgebouwd uit een betonstructuur, zijn volledig overspannen, vrije hoogte van 6m, lichtkoepel (1,8m op 3m), glazen inkomgedeelte met enkele glazen deur in aluminium schrijnwerk, polybetonvloer met draagkracht van 3T/m², geïsoleerde betonwanden voor thermisch/akoestisch comfort (donkere uitvoering), wit gelakt steeldeck, scheidingswanden tussen de units 14 cm beton, 2 automatische sectionale poorten, gemeenschappelijke septische put en waterput van 10.000l, drijfkracht (32A), units worden voorzien van Elektriciteit, water en telecom.De opslag/atelierruimte maakt deel uit van een kwalitatief KMO-project bestaande uit 17 KMO-units en rooftopkantoren. Prijslijst, extra kosten en plannen te bekomen via mail. Meer info: ### Want to know more?

359
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Lokeren (RBI55980)
600 000 €

9160 Lokeren

Dit perceel van 17.919m2 bevat een groot magazijn van 662m2, serres met een oppervlakte van 3600m2 en een stuk landbouwgrond van 6600m2 Het perceel is toegankelijk via een lange inrit aan de kaaswinkeldreef. Het voorliggend terrein is voorzien van grind en kan dus veel parkeergelegenheid bieden. Links voor het magazijn bevindt zich een laadkade, rechts vooraan is er een groot watererservoir. Via de sectionaal poort kom je binnen in de loods/bergruimte. Er is een koelcel en een sanitair blok aanwezig. Achter het magazijn vinden we de serres die gebruik kunnen maken van een beregeningssysteem en de verwarming (2 stookolietanks van 30.000l). Helemaal achteraan is er nog een stuk landbouwgrond. Dit perceel ligt in agrarisch gebied maar kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Er is een vlotte verbinding naar de E17, E34 en R4. De markthuur bedraagt ongeveer €60000/jaar, dus ook als opbrengsteigendoom is dit de moeite waard! Contacteer An via an@rosseel of ### voor meer info of een bezoek. Want to know more?

17919
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Lokeren (RBI47953)
169 000 €

9160 Lokeren

Dit handelspand is ideaal voor heropbouw, zeer commercieel gelegen, middenin het centrum van Heiende - Lokeren. De winkelruimte is momenteel ingericht als een slagerij met net ernaast een ruime werkplaats die ook via de sectionale poort toegankelijk is via een tussensas. Achteraan bevindt zich een eerste koelcel en hier kan je ook naar het terras en de tuin. In een bijgebouw bevindt zich een tweede werkplaats met twee bijhorende koelcellen. Achter de winkelruimte beschik je over een leefruimte met aanpalende keuken en badkamer. Er is ook een kleine kelder voorzien. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers waarvan één ook toegang verschaft tot de zolder waar eventueel nog een extra kamer kan ingericht worden. Dit is een instelprijs. Inschrijvingen via mail naar ### met vermelding van naam en gsm nummer, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: ### - Voor financieel advies of een ,vrijblijvende, gratis schatting kan u ook steeds bij ons terecht - Want to know more?

322
contact
details
Email
Call
Office space for sale Lokeren (RBI28520)
1 094 700 €

9160 Lokeren

Dit is het eerste kantoorgebouw in het Waasland met een BEN-label (bijna energie neutraal gebouw). Het gebouw heeft een EPB-waarde van 38 (zie energieprestatiecertificaat in bijlage). De 4.500 m² huur- en koopkantoren hebben niet alleen een centrale ligging maar ook een aantal opvallende architectuurkenmerken. Ze maken ook gebruik van de meest duurzame technieken die comfort koppelen aan een uitermate laag energieverbruik. De locatie, juist aan de op en afritten van E17, alsook aan de inkom van industriepark E17/3 en E17/4 zorgen voor een vlotte bereikbaarheid en visualiteit. Bovenop de 94 parkeerplaatsen (deels met laadpunten) die voorzien zijn op de site kan er ook gebruik gemaakt worden van de carpool parking aan de overkant van de straat waar ook 110 parkeerplaatsen aanwezig zijn met laadpunten. Ook is er een bushalte vanaf september 2023 juist voor het Office Park gebouw en aan de carpoolparking. Elke unit is reeds 100% afgewerkt met akoestisch plafond, verlichting, verluchting, klimatisatie, CO2-meting, bandrasters ter hoogte van mogelijke wandindeling voor vergaderzalen, chappe, vloerbekleding, vloerdozen met 4 stopcontacten en datapunten, patchkast, fiber proximus & telenet, alarm, uitgeruste kitchenette met koelkast, vaatwas en microgolf, … Elke unit heeft ook een extra goede geluidsisolatie waardoor er geen geluid van de straatzijde binnenin de unit te horen is. Het gebouw is uitgerust met een centraal klimaatsysteem die instaat voor de volledige verwarming en koeling van de verschillende lokalen. Dus zowel in de winter als in de zomer aangemane temperaturen om in te vertoeven. Het Beoveld met 64 boringen op 150M diepte waar de temperatuur constant 16 graden is en een centrale warmtepomp zorgen voor de warmte- en koudeopwekking. In het tussenseizoen is het systeem dusdanig ontworpen om de benodigde energie voor warmteopwekking te recupereren voor de koudeopwekking. Een voorbeeld om energie te besparen en mee te denken aan het milieu! De verschillende distributiekringen worden eveneens weersafhankelijk gestuurd om maximaal aan energie te beperken. Voor het afgiftesysteem in de kantoren wordt gekozen voor klimaatbalken. Deze zorgen voor een optimaal comfort door verse geconditioneerde lucht over een warmwaterbatterij (of koudwaterbatterij) te blazen. Gezien de lage temperatuursverwarming en de hoge water temperatuur in geval van koeling is er van trek geen sprake maar wel van zeer aangename temperatuursverdeling. Contact Neem vrijblijvend contact op met Jeroen voor meer informatie of een bezoek ter plaatse: ### (Jeroen), ### of via ### Want to know more?

445
contact
details
Email
Call
Industrial building for sale Lokeren (RBI26706)
4 224 525 €

9160 Lokeren

2726m² magazijn op een unieke locatie langs de E17 gelegen in het nieuwe bedrijvenpark E17/4.Ligging: Vlotte bereikbaarheid op slechts 3 km van de afrit E17 Lokeren gelegen tussen Gent en Antwerpen.De loods kan op maat uitgewerkt worden. Daarbij moeten er nog kantoren in het naastliggende project bijgekocht worden (nog niet in de prijs inbegrepen). Dit nog op te richten gebouw maakt deel uit van het nieuwe bedrijvenpark met een unieke visibiliteit. De unit is naast een kwalitatief KMO-project gelegen bestaande uit 17 KMO-units en 2 kantoorunits.Bij interesse, aarzel niet ons te contacteren. Want to know more?

2726
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Lokeren (RBI14220)
272 500 €

9160 Lokeren

These new commercial properties for sale have a top commercial location in the center of Lokeren and benefit from easy accessibility thanks to the proximity of the N47. The retail premises are delivered airframe and enjoy an above-ground parking in front of the door. These commercial properties are part of a beautiful reconversion project where an old industrial site has been converted into a park with homes, apartments and a children's nursery. There are 47 park apartments above the commercial premises. There is also an underground car park under the building. Surfaces: From 43 m² to 331 m². Specifications: - airframe delivered - parking included - all commercial activities are allowed including hospitality (but only day catering) Availability: Available after deed. Are you interested in these properties for sale in the center of Lokeren? Then contact us at ### or ### . Want to know more?

161 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Lokeren (RBI14219)
377 500 €

9160 Lokeren

These new commercial properties for sale have a top commercial location in the center of Lokeren and benefit from easy accessibility thanks to the proximity of the N47. The retail premises are delivered airframe and enjoy an above-ground parking in front of the door. These commercial properties are part of a beautiful reconversion project where an old industrial site has been converted into a park with homes, apartments and a children's nursery. There are 47 park apartments above the commercial premises. There is also an underground car park under the building. Surfaces: From 43 m² to 331 m². Specifications: - airframe delivered - parking included - all commercial activities are allowed including hospitality (but only day catering) Availability: Available after deed. Are you interested in these properties for sale in the center of Lokeren? Then contact us at ### or ### . Want to know more?

242 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Lokeren (RBI14217)
240 000 €

9160 Lokeren

These new commercial properties for sale have a top commercial location in the center of Lokeren and benefit from easy accessibility thanks to the proximity of the N47. The retail premises are delivered airframe and enjoy an above-ground parking in front of the door. These commercial properties are part of a beautiful reconversion project where an old industrial site has been converted into a park with homes, apartments and a children's nursery. There are 47 park apartments above the commercial premises. There is also an underground car park under the building. Surfaces: From 43 m² to 331 m². Specifications: - airframe delivered - parking included - all commercial activities are allowed including hospitality (but only day catering) Availability: Available after deed. Are you interested in these properties for sale in the center of Lokeren? Then contact us at ### or ### . Want to know more?

170 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Lokeren (RBI14212)
352 500 €

9160 Lokeren

These new commercial properties for sale have a top commercial location in the center of Lokeren and benefit from easy accessibility thanks to the proximity of the N47. The retail premises are delivered airframe and enjoy an above-ground parking in front of the door. These commercial properties are part of a beautiful reconversion project where an old industrial site has been converted into a park with homes, apartments and a children's nursery. There are 47 park apartments above the commercial premises. There is also an underground car park under the building. Surfaces: From 43 m² to 331 m². Specifications: - airframe delivered - parking included - all commercial activities are allowed including hospitality (but only day catering) Availability: Available after deed. Are you interested in these properties for sale in the center of Lokeren? Then contact us at ### or ### . Want to know more?

228 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Lokeren (RBI14211)
279 500 €

9160 Lokeren

These new commercial properties for sale have a top commercial location in the center of Lokeren and benefit from easy accessibility thanks to the proximity of the N47. The retail premises are delivered airframe and enjoy an above-ground parking in front of the door. These commercial properties are part of a beautiful reconversion project where an old industrial site has been converted into a park with homes, apartments and a children's nursery. There are 47 park apartments above the commercial premises. There is also an underground car park under the building. Surfaces: From 43 m² to 331 m². Specifications: - airframe delivered - parking included - all commercial activities are allowed including hospitality (but only day catering) Availability: Available after deed. Are you interested in these properties for sale in the center of Lokeren? Then contact us at ### or ### . Want to know more?

169 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Lokeren (RBI14210)
233 000 €

9160 Lokeren

These new commercial properties for sale have a top commercial location in the center of Lokeren and benefit from easy accessibility thanks to the proximity of the N47. The retail premises are delivered airframe and enjoy an above-ground parking in front of the door. These commercial properties are part of a beautiful reconversion project where an old industrial site has been converted into a park with homes, apartments and a children's nursery. There are 47 park apartments above the commercial premises. There is also an underground car park under the building. Surfaces: From 43 m² to 331 m². Specifications: - airframe delivered - parking included - all commercial activities are allowed including hospitality (but only day catering) Availability: Available after deed. Are you interested in these properties for sale in the center of Lokeren? Then contact us at ### or ### . Want to know more?

162 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Lokeren (RBI14209)
512 000 €

9160 Lokeren

These new commercial properties for sale have a top commercial location in the center of Lokeren and benefit from easy accessibility thanks to the proximity of the N47. The retail premises are delivered airframe and enjoy an above-ground parking in front of the door. These commercial properties are part of a beautiful reconversion project where an old industrial site has been converted into a park with homes, apartments and a children's nursery. There are 47 park apartments above the commercial premises. There is also an underground car park under the building. Surfaces: From 43 m² to 331 m². Specifications: - airframe delivered - parking included - all commercial activities are allowed including hospitality (but only day catering) Availability: Available after deed. Are you interested in these properties for sale in the center of Lokeren? Then contact us at ### or ### . Want to know more?

331 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Lokeren (RBI14208)
352 000 €

9160 Lokeren

These new commercial properties for sale have a top commercial location in the center of Lokeren and benefit from easy accessibility thanks to the proximity of the N47. The retail premises are delivered airframe and enjoy an above-ground parking in front of the door. These commercial properties are part of a beautiful reconversion project where an old industrial site has been converted into a park with homes, apartments and a children's nursery. There are 47 park apartments above the commercial premises. There is also an underground car park under the building. Surfaces: From 43 m² to 331 m². Specifications: - airframe delivered - parking included - all commercial activities are allowed including hospitality (but only day catering) Availability: Available after deed. Are you interested in these properties for sale in the center of Lokeren? Then contact us at ### or ### . Want to know more?

215 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Lokeren (RBI14207)
335 000 €

9160 Lokeren

These new commercial properties for sale have a top commercial location in the center of Lokeren and benefit from easy accessibility thanks to the proximity of the N47. The retail premises are delivered airframe and enjoy an above-ground parking in front of the door. These commercial properties are part of a beautiful reconversion project where an old industrial site has been converted into a park with homes, apartments and a children's nursery. There are 47 park apartments above the commercial premises. There is also an underground car park under the building. Surfaces: From 43 m² to 331 m². Specifications: - airframe delivered - parking included - all commercial activities are allowed including hospitality (but only day catering) Availability: Available after deed. Are you interested in these properties for sale in the center of Lokeren? Then contact us at ### or ### . Want to know more?

204 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Lokeren (RBI14206)
320 500 €

9160 Lokeren

These new commercial properties for sale have a top commercial location in the center of Lokeren and benefit from easy accessibility thanks to the proximity of the N47. The retail premises are delivered airframe and enjoy an above-ground parking in front of the door. These commercial properties are part of a beautiful reconversion project where an old industrial site has been converted into a park with homes, apartments and a children's nursery. There are 47 park apartments above the commercial premises. There is also an underground car park under the building. Surfaces: From 43 m² to 331 m². Specifications: - airframe delivered - parking included - all commercial activities are allowed including hospitality (but only day catering) Availability: Available after deed. Are you interested in these properties for sale in the center of Lokeren? Then contact us at ### or ### . Want to know more?

219 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Lokeren (RBI14205)
312 500 €

9160 Lokeren

These new commercial properties for sale have a top commercial location in the center of Lokeren and benefit from easy accessibility thanks to the proximity of the N47. The retail premises are delivered airframe and enjoy an above-ground parking in front of the door. These commercial properties are part of a beautiful reconversion project where an old industrial site has been converted into a park with homes, apartments and a children's nursery. There are 47 park apartments above the commercial premises. There is also an underground car park under the building. Surfaces: From 43 m² to 331 m². Specifications: - airframe delivered - parking included - all commercial activities are allowed including hospitality (but only day catering) Availability: Available after deed. Are you interested in these properties for sale in the center of Lokeren? Then contact us at ### or ### . Want to know more?

216 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Lokeren (RBI14204)
450 000 €

9160 Lokeren

These new commercial properties for sale have a top commercial location in the center of Lokeren and benefit from easy accessibility thanks to the proximity of the N47. The retail premises are delivered airframe and enjoy an above-ground parking in front of the door. These commercial properties are part of a beautiful reconversion project where an old industrial site has been converted into a park with homes, apartments and a children's nursery. There are 47 park apartments above the commercial premises. There is also an underground car park under the building. Surfaces: From 43 m² to 331 m². Specifications: - airframe delivered - parking included - all commercial activities are allowed including hospitality (but only day catering) Availability: Available after deed. Are you interested in these properties for sale in the center of Lokeren? Then contact us at ### or ### . Want to know more?

288 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call