Office space for sale - Kumtich

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Kumtich (3300).

Office space for sale Tienen (RBE40747)
330 000 €

3300 Tienen

Op de prachtige gerenoveerde site van de voormalige school “ Immaculata” vinden we deze ruime kantoorlokalen terug. De “Immaculate site “ bevindt zich in de nabijheid van de Grote Markt aan de Nieuwsstraat. Op het derde verdiep van het voormalige klooster bevinden deze 5 kantoorlokalen in de vorm van een ‘box in the box’ waarbij het uitzicht van het dak behouden is. Er is ook nog een technische ruimte en de mogelijkheid om een kitchenette in te richten. De lokalen worden door een elektrisch gestuurde warmtepomp verwarmd of gekoeld en dit op zeer korte tijd waardoor de lokalen zeer geschikt zijn om individueel te gebruiken, ook co-working.De 5 kantoorlokalen hebben een bruto oppervlakte van 174m² en een totale netto oppervlakte van 131m².Zeer lichtrijke lokalen.Vanaf 1 januari 2022 start de renovatieverplichting voor alle niet-residentiële gebouwen.Binnen de vijf jaar na overdracht van een gebouweenheid, zal het aan energiebesparende maatregelen moeten voldoen. Daar bovenop moeten kleine niet-residentiële gebouwen vanaf 2022 een energielabel C of beter behalen en moeten grote niet-residentiële gebouwen vanaf 2023 in een minimaal aandeel hernieuwbare energie voorzien.Meer info : ### verkoop is onder registratie/Btw.Op onze website kan u nog andere kantoor- en winkelruimten te koop vinden op deze locatie. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Tienen (RBE40746)
490 000 €

3300 Tienen

Op de prachtige gerenoveerde site van de voormalige school “ Immaculata” vinden we deze ruime kantoorlokalen terug. De “Immaculate site “ bevindt zich in de nabijheid van de Grote Markt aan de Nieuwsstraat. De lokalen zijn bereikbaar via een lift in een modern bijbouw in glas. Er zijn zes kantoorlokalen, alsook een technische en sanitaire ruimte, die volledig instapklaar zijn. Het privatief heeft een aparte stroom- en gasaansluiting. Er is ook de mogelijkheid om een kitchenette te installeren. De bruto oppervlakte bedraagt 244 m² en de totale netto oppervlakte van de lokalen bedraagt 210 m².Vanaf 1 januari 2022 start de renovatieverplichting voor alle niet-residentiële gebouwen.Binnen de vijf jaar na overdracht van een gebouweenheid, zal het aan energiebesparende maatregelen moeten voldoen. Daar bovenop moeten kleine niet-residentiële gebouwen vanaf 2022 een energielabel C of beter behalen en moeten grote niet-residentiële gebouwen vanaf 2023 in een minimaal aandeel hernieuwbare energie voorzien.Meer info : ### van de zes lokalen zijn sinds 01/07/2018 voor een duur van negen jaar verhuurd.Verkoop onder registratie en Btw-stelsel.Op onze website kan u nog andere kantoor- en winkelruimten te koop vinden op deze locatie. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Tienen (RBE40745)
390 000 €

3300 Tienen

Op de prachtige gerenoveerde site van de voormalige school “ Immaculata” vinden we deze ruime kantoorlokalen terug. De “Immaculate site “ bevindt zich in de nabijheid van de Grote Markt aan de Nieuwsstraat.Op het tweede verdiep dat bereikbaar is via een lift of een vaste trap bevinden deze 4 kantoorlokalen onder de vorm van een” box in the box “ waarbij het uitzicht van het dak behouden is. De kantoorlokalen hebben en bruto oppervlakte van 270m² . Er is ook een sanitaire ruimte, berging, ruim terras en keuken aanwezig. Prachtige ruimtes met veel lichtinval en mooie authentieke elementenVanaf 1 januari 2022 start de renovatieverplichting voor alle niet-residentiële gebouwen.Binnen de vijf jaar na overdracht van een gebouweenheid, zal het aan energiebesparende maatregelen moeten voldoen. Daar bovenop moeten kleine niet-residentiële gebouwen vanaf 2022 een energielabel C of beter behalen en moeten grote niet-residentiële gebouwen vanaf 2023 in een minimaal aandeel hernieuwbare energie voorzien.Meer info : ### verkoop is onder registratie/Btw.Op onze website kan u nog andere kantoor- en winkelruimten te koop vinden op deze locatie. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Tienen (RBG77133)
195 000 €

3300 Tienen

In de belangrijkste winkelstraat van Tienen ligt deze handelsruimte op het gelijkvloers van een kleinschalig appartementcomplex. Momenteel is er een ontvangstruimte met 2 loketten, diverse kantoorruimtes, een ruime keuken en berging op de begane grond. Via een brede trap bereik je de grote vergaderruimtes op de eerste verdieping. Er is tevens nog een kelder aanwezig voor extra opbergruimte. Dit appartement biedt vele mogelijkheden: een kantoor of winkelruimte op een absolute topligging. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere inlichtingen. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Tienen (RBG45697)
598 040 €

3300 Tienen

Fantastically located new SME development "Drie Tommen" in Tienen, only 500 m from the Ring Road (R27) with easy access to the Sint-Truidensesteenweg (N3) and the E40 exit 25 Tienen. Leuven can be reached after +/- 15 minutes driving. The qualitative project consists of 9 SME-units with a surface of 100 m² to 222 m², which can be combined to larger entities. Each warehouse is equipped with an automatic sectional door (4 m x 4.5 m) with separate access door, polished concrete floor and skylight. The clear height is 6 m and the various utility pipes (water, electricity and data) are individually brought in per warehouse. There are 2 private parking spaces per unit. The 2 smallest units (2 x 95 m²) at the corners of the project must be purchased with the adjacent 222 m² warehouses. Possibility of turnkey unit in consultation with the developer (finish of your choice). Start of works May 2022, expected completion Q1 2023. Establish your company at this magnificent location, also interesting as an investment with an attractive potential return. Contact PANORAMA for additional (technical) information, plans or a site visit ### Want to know more?

237 237 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for sale Lovenjoel (RBI39995)
430 000 €

3360 Lovenjoel

Dit kantoor, gelegen in het Lovenjoel, is een unieke vondst. Het pand, gebouwd in 1915, ademt geschiedenis en karakter. Met een perceeloppervlakte van 617 m2 biedt deze locatie voldoende ruimte voor diverse zakelijke activiteiten en of groepspraktijken zoals notaris, kine, huisarts, tandarts, advocaat , accountant enz. Het kantoor beschikt over een lift, wat zorgt voor een gemakkelijke toegang tot alle verdiepingen voor medewerkers en klanten, maar ook voor mensen met een beperkte mobiliteit. Dit kantoor heeft een EPC-waarde van 263.00 en een energielabel C. Dit betekent dat het pand voldoet aan de vereisten op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid. Hierdoor kunnen bedrijven die waarde hechten aan milieuvriendelijkheid en kostenbesparing in dit kantoor hun ideale werkplek vinden. Bovendien biedt dit kantoorgebouw voldoende parkeergelegenheid met 10 parkeerplaatsen. Of je nu een startende ondernemer bent die op zoek is naar een ruime kantoorruimte, of een gevestigd bedrijf dat uitbreidingsmogelijkheden zoekt, dit pand heeft veel te bieden. Met zijn moderne voorzieningen en ruime parkeergelegenheid is dit kantoor in Lovenjoel een uitstekende keuze voor elke onderneming. Interesse ? Neem zeker contact op met Luc Van de Gaer via ### of ### Want to know more?

617 10 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Office space for sale Bierbeek (VAY43998)
Price on request

3360 Bierbeek

Bierbeek : In groene omgeving èn goede bereikbaarheid Leuven centrum en autostrade. Immo à la carte stelt voor ; een exclusieve eigendom in een voormalig Kerkgebouw met vele mogelijkheden. Het park waarin dit pand zich bevindt biedt wandelpaden en zicht op de vallei. Er zijn 2 polyvalente ruimten beschikbaar in dit Kerkgebouw : een gelijkvloers met 6 autostaanplaatsen in open lucht , afwerking kitchenette , sanitair, binnendeuren, vloerverwarming. Kerkgebouw met een gelijkvloerse ontvangstruimte met vestiaire en sanitair, een monumentale trap leidt naar de gewelfde kerkruimte (508m2) met daarin een volledig ingerichte bar. Afwerking : lastenboek in opmaak in overleg af te werken. Voor deze ruimte zijn er 10 ondergrondse autostaanplaatsen voorzien in de ondergrondse parking. Interesse? Neem contact met mevr. Kris Belemans op ### of ### Want to know more?

6 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Office space for sale Tielt-Winge (RBI20302)
141 981 €

3390 Tielt-Winge

Immo3000 heeft dit handelspand te koop in residentie Wingerpark op een toplocatie centraal tussen Leuven-Aarschot-Tienen. Deze handelspanden worden volgens huidige prijsstelling volledig casco opgeleverd, binnenafwerking is voor eigen rekening. Maak gerust een afspraak om eens vrijblijvend samen te zitten met de huisarchitect om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw zaak en de indeling te bepalen. Wingerpark zelf omvat 51 stijlvolle appartementen, en 7 handelspanden, verspreid over 8 woonblokken. Parkeren gebeurt ondergronds. Er is een mix van 1, 2 en 3-slaapkamerappartementen allen met een ruim terras met goede oriëntatie. De handelspanden zijn allemaal gesitueerd aan de Leuvensesteenweg en hebben een uitstekende visibiliteit en bezoekersparking. Benieuwd naar meer info? Bel ### en boek uw persoonlijke afspraak in ons model appartement of op kantoor. Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw woondroom of investering. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Noduwez (VBA18765)
185 000 €

1350 Noduwez

Multipurpose building containing offices (former café) of +/- 80m², a floor of +/- 60m² and a warehouse (former village hall) of +/- 266m², which offers the possibility of transforming it into a dwelling or to continue its current use. Technical characteristics: oil central heating, DV windows, slate roof, electricity to be stabilized. There is a great potential to develop the volume of the house and the warehouse, for example into a loft. To make offer starting from 195.000€ subject to acceptance of the sellers Want to know more?

410
contact
details
Email
Call
525 000 €

1300 Wavre

Go Immobilier is pleased to present this apartment building very well located in the center of Wavre. This is composed of a commercial ground floor of ± 61m² offering store space, a kitchen and a cold room. On the first and second floor, it offers the possibility of 2 housing lots composed on the first of a 1 bedroom apartment and on the 2nd of a potential duplex with convertible attic that can accommodate 2 additional bedrooms. Each of the 2 apartments has a small terrace. Possibility of splitting a private entrance for the apartments. The building also has a cellar of ± 50m². For more information and visits, contact us at ### MAKE OFFER APD 550.000€ subject to acceptance of the proprietors. “The real estate agent does not practice any auction, monopoly of notaries. It in no way assumes the right to sell or to determine a minimum price required in the acquisition offers received. These two shares belong exclusively to the owner, who, if he decides to sell, will therefore never be automatically bound by the highest offer collected, but by the one that best meets his own requirements (deadline for signing, condition precedent , proposed price, etc.). The price mentioned is only a starting price. » Want to know more?

210 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
249 000 €

1390 Grez-Doiceau

Located in the heart of the popular town of Grez-Doiceau, Go Immobilier presents this building currently used as offices (physiotherapy). A planning permit has already been issued for the creation of housing in the upper parts of the property. These consist on the first floor of a night hall and 2 offices that can be used as bedrooms and on the second floor of 3 offices and a toilet. The transformation to be planned for the housing part gives you complete freedom to give free rein to your imagination. The ground floor must be maintained as a commercial or liberal profession area. The property has a large garage with the possibility of two parking spaces. Want to know more?

contact
details
Email
Call
500 000 €

1300 Wavre

Go Immobilier is pleased to present these 2 mixed buildings ideally located in the center of Wavre. The first building includes on the ground floor an office of ±40m² currently rented for €500 and on the first floor a beautiful duplex of ±85m² with a rental income of €800/month. Then you will find a second building consisting of an apartment of ±130m² with a rental income of 880€/month and a warehouse of ±100m² with a rental income of 500€/month. Interesting investment. An opportunity not to be missed. If you want more information or plan a visit, contact us at ### or by email ### Want to know more?

3000
contact
details
Email
Call
750 000 €

1300 Wavre

The building can very well be suitable for multiple businesses and liberal professions. More information by email ### or at ### Make an offer from €750,000 subject to the owner's acceptance. “The real estate agent does not practice any auction, monopoly of notaries. It in no way assumes the right to sell or to determine a minimum price required in the acquisition offers received. These two shares belong exclusively to the owner, who, if they decide to sell, will therefore never be automatically bound by the highest offer received, but by the one that best meets their own requirements (time limit for signing, condition precedent , proposed price, etc.). The price mentioned is only a starting price. » Want to know more?

430 1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
500 000 €

1300 Wavre

OPPORTUNITY - Located near the center of Wavre, a few minutes from the station, in a quiet area, we offer you this superb investment building composed of 2 apartments (+ unrecognized ground floor studio). On the 2nd floor, you will find a 2 bedroom apartment (total +-60m²) + terrace (16m²) consisting of a living room (23m²) with semi-open kitchen, a bathroom and 2 bedrooms (12-9m²) . On the 1st floor, the same apartment (+-75m²) with small balcony (3m²) and an additional large laundry area (16m²). On the ground floor, a studio (+-30m² / not recognized) with covered terrace (7m²) as well as a large common entrance hall, 2 garages (18-15m²) and also a large "common" garden of 400m²! Building full of possibilities: investment building, house/apartment building with liberal profession on the ground floor, ... Make an offer from 550,000 euros subject to acceptance by the owner! Want to know more?

500
contact
details
Email
Call
650 000 €

1300 Wavre

Completely atypical, this house offers you multiple possibilities. Starting from a single-family house + independent office, this one is so well distributed that it will be available for a large blended family leaving privacy to everyone. Or even as an investment allowing a prestigious collocation. Its location is a major asset. In the heart of Brabant-Wallon and what is more in a residential area. Parking and garden to improve. This multi-faceted house will make many people happy. Want to know more?

1500 4 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
1 935 000 €

3000 Leuven

Exquisite opportunity for professional organizations looking for a large office in the outskirts of Leuven! Exceptional office complex with 17 (!) separate offices (surface area: +/- 893 m²) on one of Leuven's main approach roads. As far as location is concerned, this office building scores particularly high. The E314 freeway is less than 500 meters away, but the Leuven ring road is also nearby for direct accessibility. The parking facilities are also excellent: no fewer than 17 grouped, underground parking spaces allow clients to park their cars close to the office. In addition, the complex also has 6 above-ground parking spaces at the front of the building. Inside the office complex, in addition to the 17 office units, there are other important areas belonging to the building. For example, there is 1 kitchen, 2 separate toilet rooms with 1 additional toilet for the disabled and a guest toilet. In addition, the complex contains 2 more very spacious meeting rooms as well as 1 smaller meeting room. Clients can be received in the reception and entrance hall. Technically, the building is equipped with a large storage room (mainly for archives with also the heating system) and an air conditioning system in all office spaces. Relevant and additional information: Today the whole building is leased, by a commercial lease. The indexed rent at present is 12,500 EUR per month. Available from 01/01/2024. The office complex is modular with the possibility for 2 separate units and with 2 separate accesses. No major works are planned in the co-ownership in the near future. The sale can be done through a real estate transaction or a share transfer. Visits are possible by appointment, floor plans, photos and the trial and balance sheet are available upon request. Want to know more?

6 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
480 000 €

1300 Wavre

Go Immobilier a le plaisir de vous présenter cet immeuble de rapport très bien situé dans le centre de Wavre. Celui-ci est composé d'un rez-de-chaussée commercial de ± 61m² offrant l'espace magasin, une cuisine et une chambre froide. Au premier et deuxième étage, il offre une possibilité de 2 lots d'habitation composés au premier d'un appartement 1 chambre et au 2 ème d'un potentiel duplex avec grenier aménageable pouvant accueillir 2 chambres supplémentaires. Chacun des 2 appartements dispose d'une petite terrasse. Possibilité de scinder une entrée privative pour les appartements. L'immeuble dispose également d'une cave de ± 50m². Pour plus d’informations et visites, contactez nous au ### FAIRE OFFRE APD 500.000€ sous réserve d'acceptation des prop. « L’agent immobilier ne pratique aucune enchère, monopole des notaires. Il ne s’arroge aucunement le droit de vendre ou de déterminer un prix minimum requis dans les offres d’acquisition reçues. Ces deux actions appartiennent exclusivement au propriétaire, lequel, s’il décide de vendre, ne sera donc jamais automatiquement tenu par l’offre la plus élevée recueillie, mais par celle qui répond le plus à ses propres exigences (délai pour signer, condition suspensive, prix proposé, etc.). Le prix mentionné ne constitue qu’un prix de départ. » Want to know more?

210 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for sale Diest (RBI90100)
235 000 €

3290 Diest

Zeer goed gelegen kantoorruimte/handelsruimte in het centrum van Diest met een oppervlakte van 152 m² De INDELING: Open kantoorruimte of handelsruimte (79 m²), 2 aparte bureelruimtes (13,55 m² en 14,31 m²) , keuken (11,39 m²), sas, herentoilet, damestoilet/verwarmingslokaal, berging/serverlokaal, ruim terras achteraan het gebouw (54 m²). NOTA: De elektriciteit is volledig conform. Kleinschalig gebouw met lage gemeenschappelijke kosten Uitstekende ligging in de nabijheid van het ziekenhuis, winkels, openbare diensten,...... mogelijkheid om een staanplaats bij aan te kopen in het aangrenzende nieuwbouwproject Demerpoort Wenst u meer info over deze kantoorruimte, neem dan contact op met Era De Piramide op het nummer ### of mail naar ### Want to know more?

204
contact
details
Email
Call
Office space for sale Heverlee (RBI82446)
248 500 €

3001 Heverlee

Immo3000 heeft dit modern instapklaar handelspand te koop op de ring van Leuven aan de Naamsepoort. De ruimte is praktisch opgedeeld dankzij de glazen tussendeur. Door de LED verlichting (de kleur kan aangepast worden) krijgt de ruimte bovendien een verfrissende uitstraling. Er is een apart toilet met lavabo en een praktische berging met kitchenette. Deze recent gerenoveerde ruimte is onmiddellijk klaar om je verdere droom te verwezenlijken. Dit met een recent geïnstalleerde warmtepomp (2018), gecombineerd met condensatieketel op gas (2015) en hoog rendementsbeglazing (aluminium 2014). Via het algemene appartementsgebouw beschik je ook nog over toegang tot de afvalruimtes voor je karton en PMD. Als kers op de taart is er gratis parking voorzien rond het gebouw zodat je klanten niet eindeloos moeten zoeken naar een plekje. Nog net het uithangbord veranderen en de ruimte wat naar je hand zetten en je bent klaar om die eerste nieuwsgierige klanten te ontvangen. Neem dus snel contact op met Nancy van Immo3000 op ### Want to know more?

3879 20 Parking place(s)
contact
details
Email
Call