Office space for sale - Keerbergen

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Keerbergen (3140).

Office space for sale Boortmeerbeek (RBI63272)
348 000 €

3190 Boortmeerbeek

Kantoorruimte of handelsruimte van 102m² in het centrumGunstig gelegen in het centrum op het binnenplein van residentie 'De Malterie', op wandelafstand van het treinstation (Mechelen - Leuven), winkels, kerk en school. Openbare en gratis parkings voor bezoekers zijn vlakbij beschikbaar.Handelsruimte of kantoorruimte van 102m² met etalage.Thans ingedeeld met verschillende niet dragende en verwijderbare scheidingswanden en omvat: inkom-wachtruimte, ontvangstruimte, 3 kantoorruimtes, wc, kitchenette. CV met aardgas hoogrendement condenserend. EPC energielabel C - UC3010029KNR1.Bouwjaar 2011. Zeer goede staat.Beschikbaar april 2024 (thans verhuurd tot 4/2024). Ki 962 euro.Totale vloeroppervlakte: 102m².Stedenbouwkundige vastgoedinformatie in aanvraag (deels woongebied en deels industriegebied - geen voorkooprecht ruimtelijke ordening - niet gelegen in een verkaveling) - niet overstromingsgevoelig. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Boortmeerbeek (RBG61017)
219 000 €

3190 Boortmeerbeek

Ruim lichtrijk kantoor op gelijkvloers met 2 ruime overdekte garages + opslagruimte (op verdieping) te koop Kantoorruimte met veel lichtinval en een totale oppervlakte van ca 80 m2 Voorzien van alle ICT connecties. Ingedeeld als volgt: een grote open ruimte, een aparte kantoorruimte, toilet en kitchenette. Oppervlakte garages & opslagruimte is ca 80 m2. Klein terras (voorzien van tuin/beplanting) voor de kantoorruimte ter beschikking Goede ligging op zijstraat van de Leuvensesteenweg Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Tremelo (RBI56212)
299 000 €

3120 Tremelo

Centraal gelegen handelsgelijkvloers/kantoorruimte met inbegrepen in het gebouw een ondergrondse autostaanplaats met bergnis. Indeling: - de handelsruimte/kantoor bestaande uit een lokaal, wc, berging met cv ketel, keukentje, terras bestaande uit klinkers uitgevende op de gemeenschappelijke tuin. - de autostaanplaats P4 midden in het gebouw gelegen op niveau -1. Prijzen exclusief registratie- en notariskosten. Voor inlichtingen of het plannen van een bezoek staan wij graag tot uw dienst. Contacteer Immo Vertommen Keerbergen ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Rotselaar (RAK34674)
149 000 €

3110 Rotselaar

Deze handelsruimte (88 m²) is gelegen in het centrum van Rotselaar en bestaat uit een open kantoorruimte van 50 m² en een directeursbureel die afsluitbaar is met glazen deuren. Het grote raam aan straatkant geeft u een mooie en zichtbare etalage van ruim 5 meter. De keuken is ingericht met een keukenmeubel voorzien van een kookplaat, dampkap en spoelbak. Deze ruimte is ook afsluitbaar met een glazen deur en kan dus ook als afzonderlijke bureelruimte gebruikt worden. In de kelder heeft u nog een zeer ruime berging die u als opslagplaats kan gebruiken.Individuele meters voor water, gas en elektriciteit. Ideaal voor kantoor of vrij beroep (tandarts, arts, nagelstudio,...) . Vanaf 1 januari 2022 start de renovatieverplichting voor alle niet-residentiële gebouwen. Binnen de vijf jaar na overdracht van een gebouweenheid, zal het aan energiebesparende maatregelen moeten voldoen. Daar bovenop moeten kleine niet-residentiële gebouwen vanaf 2022 een energielabel C of beter behalen en moeten grote niet-residentiële gebouwen vanaf 2023 in een minimaal aandeel hernieuwbare energie voorzien. Meer info : ### Want to know more?

80 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for sale Heist-op-den-Berg (RBH62648)
248 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Uniek gelegen handelspand van 345 m² met privatieve buitenruimte op uitstekende locatie te centrum Heist-Op-Den-Berg. Dit polyvalent vastgoed is gelegen te centrum Heist-Op-Den-Berg wat de ligging commercieel top maakt alsook vlakbij plaatselijke kleinhandel, scholen en openbaar vervoer. Het pand wordt omringt door retailers zoals: Telenet, Kruidvat, Leonidas, Hema, Bel&Bo Orange, Zeeman, Veritas, … en geniet voldoende parkeergelegenheid in omliggende straten. Het toenmalige bankgebouw is opgedeeld is verschillende aparte ruimtes, dewelke kunnen dienst doen als vergaderruimtes/meeting rooms, maar evengoed als extra stockageruimtes. Kortom, de veelzijdigheid van dit pand is een grote troef! Verder is er ook de aanwezigheid van sanitair, aparte keuken en leuke buitenruimte (terras). Airco vinden we ook in verschillende ruimtes. In de kelder vinden we tal van archiefruimtes, dewelke ook een andere bestemming kunnen bekleden. Tot slot is er een inpandige doorgang naar een apart, naastliggend kantoor dat eveneens voorzien is van airco, sanitair en kitchenette. Kom de commerciële mogelijkheden van dit pand ontdekken via een plaats bezoek. Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie. Want to know more?

contact
details
Email
Call
180 000 €

2800 Mechelen

Goed gelegen handelsruimte te Sint-Katelijne-Waver/Mechelen Op een uitstekende locatie aan een toegangsweg richting Mechelen vind je deze mooie handelsruimte die de mogelijkheid biedt aan verscheidene handelsactiviteiten. Je beschikt met deze locatie over veel passage en voldoende publieke parkeermogelijkheden in de onmiddellijke nabijheid om jouw zaak tot een echt succesverhaal uit te bouwen. De handelszaak is thans een broodjeszaak en bestaat uit een open (verbruiks)ruimte met bereidingstoog, een achterliggende verwerkingsruimte/berging en sanitair. De zaak is gevestigd in een recent gebouw uit 2019 met een zeer nette uitstraling. Geïnteresseerd om hier je handelszaak uit te baten? Contacteer ons dan op ### of ### voor meer info of voor een bezoek ter plaatse! Want to know more?

contact
details
Email
Call
449 000 €

2800 Mechelen

Volledig gerenoveerde woning met veel mogelijkheden op een toplocatie in Mechelen Op zoek naar een volledig gerenoveerde herenwoning in het centrum van Mechelen en vlakbij de Leuvense Vaart? Of wilt u wonen combineren met een vrij beroep? Deze woning heeft ook de mogelijkheid om gebruikt te worden als kangoeroewoning... Kortom, zeer veel mogelijkheden dus! U komt binnen in de inkomhal met apart gastentoilet. Van hieruit komt u in de eerste (woon)kamer (met mezzanine) en de volledig geïnstalleerde open keuken. Deze woning beschikt ook over een leuke stadstuin, zodat u even buiten kan uitblazen na een lange werkdag. Via de mooie autenthieke trap komt u op de tweede verdieping waar u beschikt over een tweede, volledig geïnstalleerde keuken en woonkamer met prachtig uitzicht op de Brusselse Poort. Op de tweede verdieping beschikt u over een ruime slaapkamer en een prachtige badkamer met bad, douche, lavabomeubel met dubbele lavabo en toilet. Op de derde verdieping beschikt u nog eens over een heel ruime slaapkamer, die ook voorziening heeft om een extra badkamer te maken. Supercharmant en energiezuinig wonen in het centrum van de stad en vlakbij de Leuvense Vaart en het Vrijbroekpark om mooie wandelingen/fietstochtjes te maken? Bel of mail ons voor meer info of een bezoek! ( ### of 015/20.20.82) Want to know more?

56
contact
details
Email
Call
825 000 €

2800 Mechelen

Interessant vastgoed voor gemengd gebruik, in het hartje van Mechelen. De gelijkvloerse verdieping omvat een ruime L-vormige handelsruimte met een aparte keuken, toilet, berging en technische ruimte. Hier genieten we van de gezellige charme van het achterste gedeelte dat veel licht binnenlaat via een koepel. Via een externe- , maar ook via een interne trap, kunnen we de eerste verdieping betreden. Hier vinden we een open geïnstalleerde keuken met toegang tot een terras. Een polyvalente ruimte kan dienst doen als een expositieruimte, een workshop ruimte, een vergaderzaal enz. Buiten deze ruimte biedt dit vastgoed een kantoorruimte met uitzicht op de Botermarkt. Om deze verdieping volledig te maken, hebben we twee toiletten met handenwasser. Op de tweede verdieping vinden we verschillende bureauruimten terug en een zeer ruim terras, waar het gezellig vertoeven is. Tenslotte biedt de derde verdieping ook bureau-ruimten en heb je een mooie uitkijk op de Botermarkt. Buiten al deze ruimten heeft dit gebouw een droge kelder. Maak snel een afspraak. EPC: label B Opgeg. opp. zijn indicatief Renovatieverplichting niet-residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### Want to know more?

168
contact
details
Email
Call
Office space for sale Begijnendijk (RBG99182)
1 275 000 €

3130 Begijnendijk

Multifunctioneel handelshuis met een zeer belangrijke commerciële waarde door de grote visibiliteit langs de N10 Lier-Aarschot. Het goed is thans in gebruik als gekende en goed draaiende horeca-zaak met zeer ruime parking. Gelegen op de hoek van de Liersesteenweg en de Mechelbaan op de rand van Heist-op-den-Berg en Begijnendijk. Het gebouw heeft in totaal een nuttige oppervlakte van 546m² (excl terrassen en zolder). Door deze ruime oppervlakte biedt het pand vele mogelijkheden voor horeca, groepspraktijk, kantoren, winkelruimte enz Op de eerste verdieping is er tevens een woonst voorzien (is thans deels in gebruik als aparte feestzaal). Voor meer info over dit uniek, ruim en gezellige handelszaak via ### Energielabel X (onbepaald) op basis van hernieuwbaar aandeel. Energiescore: 799kWhprim/(m²jaar) Want to know more?

2076 365 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for sale Sint-Katelijne-Waver (RBI64290)
180 000 €

2860 Sint-Katelijne-Waver

Goed gelegen handelsruimte te Sint-Katelijne-Waver/Mechelen Op een uitstekende locatie aan een toegangsweg richting Mechelen vind je deze mooie handelsruimte die de mogelijkheid biedt aan verscheidene handelsactiviteiten. Je beschikt met deze locatie over veel passage en voldoende publieke parkeermogelijkheden in de onmiddellijke nabijheid om jouw zaak tot een echt succesverhaal uit te bouwen. De handelszaak is thans een broodjeszaak en bestaat uit een open (verbruiks)ruimte met bereidingstoog, een achterliggende verwerkingsruimte/berging en sanitair. De zaak is gevestigd in een recent gebouw uit 2019 met een zeer nette uitstraling. Geïnteresseerd om hier je handelszaak uit te baten? Contacteer ons dan op ### of ### voor meer info of voor een bezoek ter plaatse! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Herent (RBI74874)
1 483 000 €

3020 Herent

Brand new future proof business park "De Omleiding" consisting of 21 SME units (with or without showroom/office-type spaces) ranging from 215 m² to 433 m² (mergeable to 3,335 m²) for sale. Excellently located in Herent, close to the Mechelsesteenweg, which after 3.5 km connects to the E314 via exit 18 Herent. From here one can easily reach the E40, the Brusselsesteenweg (N2), the Ring around Leuven (R23) and Mechelen, among others. The shell warehouses (fire class C) with a clear height of +/- 6 m are accessible via an automatic sectional door (4 m x 4.50 m) and equipped with a.o. a skylight with smoke vent, solar panels, a floor load of min. 3 T/m², rainwater and septic tank, ... Also possibility at 7 units to build office/showroom with presence of a.o. sanitary facilities, shower and washbasin. There is also one more build-to-suit industrial building on the site, fully tailored to your people and needs, in consultation with the developer. The sustainable industrial buildings are suitable for storage, production, workshop, retail, office, practice space, ... and thus offer an ideal environment for doing business. Ample parking and manoeuvring space on site. Planned completion Q4 2024/Q1 2025. Contact PANORAMA for additional information, plans or a no-obligation site visit ### Want to know more?

846 846 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for sale Herent (RBI63185)
973 000 €

3020 Herent

Brand new future proof business park "De Omleiding" consisting of 21 SME units (with or without showroom/office-type spaces) ranging from 215 m² to 433 m² (mergeable to 3,335 m²) for sale. Excellently located in Herent, close to the Mechelsesteenweg, which after 3.5 km connects to the E314 via exit 18 Herent. From here one can easily reach the E40, the Brusselsesteenweg (N2), the Ring around Leuven (R23) and Mechelen, among others. The shell warehouses (fire class C) with a clear height of +/- 6 m are accessible via an automatic sectional door (4 m x 4.50 m) and equipped with a.o. a skylight with smoke vent, solar panels, a floor load of min. 3 T/m², rainwater and septic tank, ... Also possibility at 7 units to build office/showroom with presence of a.o. sanitary facilities, shower and washbasin. There is also one more build-to-suit industrial building on the site, fully tailored to your people and needs, in consultation with the developer. The sustainable industrial buildings are suitable for storage, production, workshop, retail, office, practice space, ... and thus offer an ideal environment for doing business. Ample parking and manoeuvring space on site. Planned completion Q4 2024/Q1 2025. Contact PANORAMA for additional information, plans or a no-obligation site visit ### Want to know more?

577 577 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for sale Mechelen (RBI86015)
117 000 €

2800 Mechelen

Centrally located office or retail space on the Bruul in Mechelen (optional with 1 parking space) This commercial space is located in the gallery of the Bruulcenter in the citycenter. With 2 spacious display-windows you have a lot of visibility! The ground floor is ideal for your office or store. Because of the "void" you enjoy a pleasant feeling of space. You also have a toilet and a storage room. On the mezzanine there is an additional multifunctional space, currently set up as a meeting room. In the compact kitchenette you can have everything you need. Also on this floor an additional storage room. If you also want to park your car, you can purchase an underground parking space in the same building (€28,000). Easily accessible via the Leermarkt. Thanks to its ideal location in the middle of the center, you benefit from perfect accessibility and visibility! Interested in starting your own business here? Do not hesitate to contact us. ### - ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Mechelen (RBI68645)
420 000 €

2800 Mechelen

Commercial space for sale in Mechelen is part of a beautiful building with the following subdivision: Ground floor: - Entrance - Built-in closet space - office First floor: - Office - Toilet - Kitchen - Storage space Currently, this includes an office, but there are also other options, such as a store. Hospitality is possible when purchasing an entire building. This building has a good EPC value B. Heating is with a heat pump. Windows have all been renewed. Would you like more information about this property? Be sure to plan a visit to Dewaele real estate Mechelen. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Mechelen (RBH61019)
598 000 €

2800 Mechelen

Deze polyvalente kantoorruimte is gelegen op een zéér centrale & commerciële ligging in de buurt van kantoren vlakbij het centrum & de ring van Mechelen. Het kantoor is tevens gelegen op slechts enkele minuten van de op- en afrit van de E19 Mechelen-Noord.Indeling gelijkvloers: ontvangstruimte, 2 afgesloten kantoren, 1 ruime vergaderzaal, landschapskantoren, keuken, berging & afzonderlijke toiletten.De kantoorruimte is recentelijk volledig ENERGIEZUINIG vernieuwd. Tevens is er voldoende parking voor de deur voorzien.BIJZONDERHEDEN:- Centrale ligging vlakbij centrum & ring van Mechelen- Recentelijk volledig vernieuwd - ENERGIEZUINIG- Verwarming / koeling via warmtepomp (lucht/lucht)- Lage EPC-score- Parking voor deurBeschikbaar bij akte na betaling. Voor meer info of een bezoek kan u ons bereiken op ### of ### Want to know more?

230
contact
details
Email
Call
Office space for sale Mechelen (RBF99465)
599 000 €

2800 Mechelen

- Kantoorruimte Polyvalent 225m2 - Bar (Bruto Aanvangs Rendement) 5,29% - Huurstroom 36.000 euro/jaar - Top Ligging op 1 min van de E19 - Parkings voor de deur - EPC B Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Mechelen (RBF47189)
139 500 €

2800 Mechelen

Vernieuwd KANTOOR (geschikt voor nagelstudio, massagesalon, kapper....) nabij ring, op wandelafstand van Centraal Station, in het centrum. Zeer geschikt voor beginnend zelfstandig of 2de vestiging of als opbrengsteigendom. Nu verhuurd voor € 545,-/mnd + OV + provisie = 4.2% netto rendement. Indeling: gemeenschappelijke gang naar het kantoor en de bovengelegen appartementen. Men komt binnen in het centrale deel van het kantoor, 1 winkel / kantoor aan de straatzijde, doorgang met kitchenette (met toestellen), badkamer (douche, lavabo, WC), kantoor achteraan. Op -1: private kelder K.2. Plan en indeling op ### met ref.: 4062177 (onderaan de site ref. invullen) zie dan bij "downloads of documenten". Elektriciteit is conform. EPC: 162 kWu/m²/jaar. Had u ook graag een gratis schatting van uw eigendom gelegen in Mechelen of max. 20 km rond Mechelen, bel ons voor een vrijblijvend gesprek op ### of mail naar ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
259 000 €

2160 Wommelgem

Het pand is gunstig gelegen op een goed bereikbare locatie in Wommelgem. Diverse invalswegen bevinden zich in de nabijheid van het pand. Zowel het centrum van Borsbeek als dat van Wommelgem liggen op ca. 2,5km. We betreden de ruimte via een centrale inkom met onthaal en wachtruimte. Het pand beschikt over 3 aparte kantoorruimtes en een kitchenette. Ook is er een apart toilet voorzien. Pauzeren kunnen we doen in de privatieve tuin. In de kelder is er een kelderberging voorzien alsook is er nog een private parkeerplaats aan de overkant van de straat. Kortom een praktisch ingerichte kantoorruimte op een gunstige locatie in Wommelgem. Dit kan tevens perfect worden omgevormd tot een bewoonbaar appartement, dit staat goedgekeurd in de basisakte. Want to know more?

contact
details
Email
Call
149 000 €

2560 Kessel

Openhuizendag op zaterdag 2 december van 12u30 - 13u30 Centraal kantoor inclusief 2 autostaanplaatsen Gelegen in het centrum van Nijlen biedt dit kantoor een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid. Bij het betreden van het kantoor word je verwelkomd in ruime wachtruimte/onthaal van 30m². Via de hal, kom je terecht in het bureel achteraan van 16m², deze bevat een beperkte keuken voorziening. In het kantoor bevindt zich ook nog een apart toilet en een berging. Achteraan het kantoor zijn 2 privatieve staanplaatsen. Extra's: - Airco (verkoeling/verwarming) - Goede zichtbaarheid - 2 auto staanplaatsen EPC cfr. m² Want to know more?

2 Parking place(s)
contact
details
Email
Call

Casco polyvalente ruimte in centrum Herentals Deze gelijkvloerse ruimte van 165 m² kan naar wens afgewerkt of ingericht worden en is geschikt voor zaak met sociaal / dienstverlenend karakter zoals dokter, tandarts, yoga, kine, … alles in het kader van het welzijn van de mensen. Autostaanplaats en berging apart aan te kopen. Want to know more?

165
contact
details
Email
Call