Office space for sale - Heist-op-den-Berg

1 results (1 - 1)
Office space for sale Heist-op-den-Berg (RBH62648)
248 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Uniek gelegen handelspand van 345 m² met privatieve buitenruimte op uitstekende locatie te centrum Heist-Op-Den-Berg. Dit polyvalent vastgoed is gelegen te centrum Heist-Op-Den-Berg wat de ligging commercieel top maakt alsook vlakbij plaatselijke kleinhandel, scholen en openbaar vervoer. Het pand wordt omringt door retailers zoals: Telenet, Kruidvat, Leonidas, Hema, Bel&Bo Orange, Zeeman, Veritas, … en geniet voldoende parkeergelegenheid in omliggende straten. Het toenmalige bankgebouw is opgedeeld is verschillende aparte ruimtes, dewelke kunnen dienst doen als vergaderruimtes/meeting rooms, maar evengoed als extra stockageruimtes. Kortom, de veelzijdigheid van dit pand is een grote troef! Verder is er ook de aanwezigheid van sanitair, aparte keuken en leuke buitenruimte (terras). Airco vinden we ook in verschillende ruimtes. In de kelder vinden we tal van archiefruimtes, dewelke ook een andere bestemming kunnen bekleden. Tot slot is er een inpandige doorgang naar een apart, naastliggend kantoor dat eveneens voorzien is van airco, sanitair en kitchenette. Kom de commerciële mogelijkheden van dit pand ontdekken via een plaats bezoek. Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie. Want to know more?

contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Heist-op-den-Berg (2220) + Suburbs.

375 000 €

2235 Hulshout

Centraal gelegen in het landelijke Hulshout vinden we dit multifunctioneel pand terug op een perceel van 14a34. Het gebouw is gelegen op 1,5 km van het dorp en is omgeven door scholen, winkels en eetgelegenheden. Het goed doet op dit ogenblik dienst als kantoorgebouw en bestaat uit 2 verdiepingen, elk met zo'n 204m² bruikbare vloeropp. Beide entiteiten zijn te bereiken via een aparte ingang en kunnen eventueel apart verhuurd worden. De huidige indeling kan perfect aangepast worden naar eigen noden. Alle ruimtes beschikken over een aangename lichtinval. De gewelven zijn van beton. Er zijn ook 2 ruime kelders aanwezig met een totale vloeropp. van 87m². Het kantoor wordt centraal verwarmd op gas en beschikt over ramen met dubbele beglazing en rolluiken. Het gebouw kan perfect dienst doen als kantoorruimte, sportcomplex, kinderopvang, ... Ook de piste om er een woning van te maken of om andere realisaties te ontwikkelen behoren zeker tot de mogelijkheden. Voor alle info en het inplannen van een bezoek, contacteer ons op ### of mail naar ### . Want to know more?

1434 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for sale Begijnendijk (RBG99182)
1 275 000 €

3130 Begijnendijk

Multifunctioneel handelshuis met een zeer belangrijke commerciële waarde door de grote visibiliteit langs de N10 Lier-Aarschot. Het goed is thans in gebruik als gekende en goed draaiende horeca-zaak met zeer ruime parking. Gelegen op de hoek van de Liersesteenweg en de Mechelbaan op de rand van Heist-op-den-Berg en Begijnendijk. Het gebouw heeft in totaal een nuttige oppervlakte van 546m² (excl terrassen en zolder). Door deze ruime oppervlakte biedt het pand vele mogelijkheden voor horeca, groepspraktijk, kantoren, winkelruimte enz Op de eerste verdieping is er tevens een woonst voorzien (is thans deels in gebruik als aparte feestzaal). Voor meer info over dit uniek, ruim en gezellige handelszaak via ### Energielabel X (onbepaald) op basis van hernieuwbaar aandeel. Energiescore: 799kWhprim/(m²jaar) Want to know more?

2076 365 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
248 000 €

2270 Herenthout

Centraal gelegen handelsruimte in Herenthout. Dit commercieel gelijkvloers geniet van uitstekende visibiliteit op de Markt van Herenthout nabij tal van parkeerplaatsen. Momenteel ingedeeld in een handelsruimte met koelcel, volledig geïnstalleerde keuken en een apart toilet met lavabo. Ingang mogelijk aan voor en achterkant (Botermarkt) van het gebouw. Bijzonderheden: - Gunstig EPC = B - Kelderberging bereikbaar met lift - Airco Want to know more?

290
contact
details
Email
Call
Office space for sale Tremelo (RBI56212)
299 000 €

3120 Tremelo

Centraal gelegen handelsgelijkvloers/kantoorruimte met inbegrepen in het gebouw een ondergrondse autostaanplaats met bergnis. Indeling: - de handelsruimte/kantoor bestaande uit een lokaal, wc, berging met cv ketel, keukentje, terras bestaande uit klinkers uitgevende op de gemeenschappelijke tuin. - de autostaanplaats P4 midden in het gebouw gelegen op niveau -1. Prijzen exclusief registratie- en notariskosten. Voor inlichtingen of het plannen van een bezoek staan wij graag tot uw dienst. Contacteer Immo Vertommen Keerbergen ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
149 000 €

2560 Kessel

Openhuizendag op zaterdag 2 december van 12u30 - 13u30 Centraal kantoor inclusief 2 autostaanplaatsen Gelegen in het centrum van Nijlen biedt dit kantoor een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid. Bij het betreden van het kantoor word je verwelkomd in ruime wachtruimte/onthaal van 30m². Via de hal, kom je terecht in het bureel achteraan van 16m², deze bevat een beperkte keuken voorziening. In het kantoor bevindt zich ook nog een apart toilet en een berging. Achteraan het kantoor zijn 2 privatieve staanplaatsen. Extra's: - Airco (verkoeling/verwarming) - Goede zichtbaarheid - 2 auto staanplaatsen EPC cfr. m² Want to know more?

2 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Office space for sale Lier (RBH73236)
750 000 €

2500 Lier

Op een schitterende locatie te Lier bevindt zich dit handelspand met apart duplex appartement en ruime parking. Het pand beschikt over een uitzonderlijke visibiliteit. U geniet van een uitstekende bereikbaarheid vlakbij belangrijke invalswegen en pal aan de ring van Lier. Het handelspand op een perceel van 766 m² biedt daarom tal van mogelijkheden. Deze eigendom biedt ook een interessant huurrendement.Het handelsgelijkvloers wordt momenteel uitgebaat als frituur. U beschikt hier vooraan over een handelsruimte, met ruim terras, en achterliggend een ingerichte keuken, ook voorzien van koelruimte. Verder op het gelijkvloers beschikt u nog over extra berging en een aparte bureauruimte. De bovenliggende woonst is bereikbaar via een aparte inkom. Hier beschikt u over een ruime leefruimte met veel lichtinval door de grote raampartijen. Deze kunt u inrichten met een gezellige zithoek, uitgerust met haard, en een aparte eetplaats. Op de eerste verdieping bevindt zich verder nog een ingerichte keuken. De nachthal op de tweede verdieping geeft ons nog toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met dubbele lavabo, toilet en ligbad. U beschikt over voldoende parkeermogelijkheden op de ruime parking. Hier bevindt zich ook nog een aparte garagebox.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een handelspand op een toplocatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- Perceel = 766 m²- Uitzonderlijke ligging- Handelspand en duplex Want to know more?

766 1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Office space for sale Lier (RBG09189)
155 000 €

2500 Lier

Commerciële ruimte van 61 m² met buitengelegenheid (privatief terras en privatieve tuin van 122 m² ) op unieke locatie te centrum Lier. Deze commerciële ruimte kan verschillende bestemmingen bekleden daar er een unieke combinatie is tussen binnen en buitenruimte. De ruimte zal uitgerust worden met: UTP, aparte brievenbus, aparte elektriciteitsteller, telefoon, water, … Verwarming is hier niet aanwezig. Airco kan er eventueel wel geplaatst worden. Verkoop zal plaatsvinden onder het registratiestelsel, GEEN btw!! Kortom, de ideale opportuniteit voor KMO’s/zelfstandigen/… in en rond Lier om een unieke eigendom te bezitten in hartje Lier. Kom de mogelijkheden en/of opportuniteiten van dit pand ontdekken! Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Rotselaar (RAK34674)
149 000 €

3110 Rotselaar

Deze handelsruimte (88 m²) is gelegen in het centrum van Rotselaar en bestaat uit een open kantoorruimte van 50 m² en een directeursbureel die afsluitbaar is met glazen deuren. Het grote raam aan straatkant geeft u een mooie en zichtbare etalage van ruim 5 meter. De keuken is ingericht met een keukenmeubel voorzien van een kookplaat, dampkap en spoelbak. Deze ruimte is ook afsluitbaar met een glazen deur en kan dus ook als afzonderlijke bureelruimte gebruikt worden. In de kelder heeft u nog een zeer ruime berging die u als opslagplaats kan gebruiken.Individuele meters voor water, gas en elektriciteit. Ideaal voor kantoor of vrij beroep (tandarts, arts, nagelstudio,...) . Vanaf 1 januari 2022 start de renovatieverplichting voor alle niet-residentiële gebouwen. Binnen de vijf jaar na overdracht van een gebouweenheid, zal het aan energiebesparende maatregelen moeten voldoen. Daar bovenop moeten kleine niet-residentiële gebouwen vanaf 2022 een energielabel C of beter behalen en moeten grote niet-residentiële gebouwen vanaf 2023 in een minimaal aandeel hernieuwbare energie voorzien. Meer info : ### Want to know more?

80 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
695 000 €

2800 Mechelen

Prachtig historisch pand gelegen op toplocatie in Mechelen Op zoek naar een pand met uitstraling op een mooie locatie in Mechelen? Dit historisch gebouw, waar voordien Folliez en Chili beans gevestigd waren, is gelegen op de charmante Korenmarkt in de bruisende stad Mechelen, Momenteel is het restaurant 'Foody' gevestigd op deze locatie (Pop-up verhuur). U komt binnen in het ruime restaurant gedeelte waar u geniet van zeer veel lichtinval engezelligheid. De mooie open toog is de eye catcher van het restaurant. Achteraan bevinden zich de sanitaire ruimtes (dames en herentoiletten). Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime keuken en de koelcelruimte. In de keuken heeft u zeer veel ruimte en beschikt u over een keukenlift. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een polyvalente ruimte met toilet. U beschikt ook over een droge en ruime kelder, zodat extra stockahe geen probleem hoeft te vormen. Wilt u uw zaak uitbaten op prachtige locatie in de mooie stad Mechelen? Bel of mail ons voor meer info of een bezoek! ( ### of 015/20.20.82) Want to know more?

contact
details
Email
Call
1 083 000 €

2275 Lille

Kantoor te koop op de 1ste verdieping 120m² met gebruik van gemeenschappelijke vergaderzaal, refter en toilettes. - airco - gemeenschappelijke vergaderzaal extra - modern gebouw - alarmvoorzieningen - veel lichtpatijen - ruime inkomhal met veel glaspartijen Want to know more?

390
contact
details
Email
Call
367 400 €

2275 Lille

Kantoor te koop op de 1ste verdieping 120m² met gebruik van gemeenschappelijke vergaderzaal, refter en toilettes. - airco - gemeenschappelijke vergaderzaal extra - modern gebouw - alarmvoorzieningen - veel lichtpatijen - ruime inkomhal met veel glaspartijen Want to know more?

contact
details
Email
Call
259 000 €

2160 Wommelgem

Het pand is gunstig gelegen op een goed bereikbare locatie in Wommelgem. Diverse invalswegen bevinden zich in de nabijheid van het pand. Zowel het centrum van Borsbeek als dat van Wommelgem liggen op ca. 2,5km. We betreden de ruimte via een centrale inkom met onthaal en wachtruimte. Het pand beschikt over 3 aparte kantoorruimtes en een kitchenette. Ook is er een apart toilet voorzien. Pauzeren kunnen we doen in de privatieve tuin. In de kelder is er een kelderberging voorzien alsook is er nog een private parkeerplaats aan de overkant van de straat. Kortom een praktisch ingerichte kantoorruimte op een gunstige locatie in Wommelgem. Dit kan tevens perfect worden omgevormd tot een bewoonbaar appartement, dit staat goedgekeurd in de basisakte. Want to know more?

contact
details
Email
Call
180 000 €

2800 Mechelen

Goed gelegen handelsruimte te Sint-Katelijne-Waver/Mechelen Op een uitstekende locatie aan een toegangsweg richting Mechelen vind je deze mooie handelsruimte die de mogelijkheid biedt aan verscheidene handelsactiviteiten. Je beschikt met deze locatie over veel passage en voldoende publieke parkeermogelijkheden in de onmiddellijke nabijheid om jouw zaak tot een echt succesverhaal uit te bouwen. De handelszaak is thans een broodjeszaak en bestaat uit een open (verbruiks)ruimte met bereidingstoog, een achterliggende verwerkingsruimte/berging en sanitair. De zaak is gevestigd in een recent gebouw uit 2019 met een zeer nette uitstraling. Geïnteresseerd om hier je handelszaak uit te baten? Contacteer ons dan op ### of ### voor meer info of voor een bezoek ter plaatse! Want to know more?

contact
details
Email
Call

Casco polyvalente ruimte in centrum Herentals Deze gelijkvloerse ruimte van 165 m² kan naar wens afgewerkt of ingericht worden en is geschikt voor zaak met sociaal / dienstverlenend karakter zoals dokter, tandarts, yoga, kine, … alles in het kader van het welzijn van de mensen. Autostaanplaats en berging apart aan te kopen. Want to know more?

165
contact
details
Email
Call
165 000 €

2520 Broechem

Uitstekend gelegen handelszaak in centrum Broechem. Het handelsgelijkvloers (90m²) is deel van een prachtig nieuwbouwproject en wordt casco verkocht. Hierdoor kan u de indeling en functie nog vrij bepalen. Door de grote ramen is er veel visibiliteit en lichtinval in de handelsruimte, verder is er een berging en toilet voorzien. De centrale ligging van de handelszaak is een grote troef, in het centrum van Broechem op een belangrijke verbindingsweg, hierdoor is er dagelijks veel passage. Aan de overzijde is er voldoende parkeergelegenheid voor cliënteel. Voor verdere vragen of een bezichtiging kan je steeds vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor. Grote troeven: - Nieuwbouw - Mogelijkheid zelf in te richten - Openbare parking Want to know more?

90
contact
details
Email
Call
205 000 €

2520 Broechem

Uitstekend gelegen handelszaak in centrum Broechem. Het handelsgelijkvloers (104m²) is deel van een prachtig nieuwbouwproject en wordt casco verkocht. Hierdoor kan u de indeling en functie nog vrij bepalen. Door de grote ramen is er veel visibiliteit en lichtinval in de handelsruimte, verder is er een berging en toilet voorzien. De centrale ligging van de handelszaak is een grote troef, in het centrum van Broechem op een belangrijke verbindingsweg, hierdoor is er dagelijks veel passage. Aan de overzijde is er voldoende parkeergelegenheid voor cliënteel. Voor verdere vragen of een bezichtiging kan je steeds vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor. Grote troeven: - Nieuwbouw - Mogelijkheid zelf in te richten - Openbare parking Want to know more?

104
contact
details
Email
Call
593 170 €

2811 Hombeek

Energiezuinige woning op een perceel grond van 3025 m²! (5,24 are +25,01are) Altijd al gedroomd van bouwen op een centraal gelegen bouwgrond met een hele grote tuin aan? Wel! Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Op deze bouwgrond van 524 m² en aanpalende gronden van 2501 m² (verplicht bij aan te kopen voor 60 000 euro) kan je bouwen met een zalige tuin die uitgeeft op nog meer groen (landbouwgronden). De verkavelingsvoorschriften zijn ook zeer gunstig. Naast wonen zijn ook complementaire functies aan het wonen toegelaten; zorgwonen, kantoorfunctie, vrij beroep, handel, horeca, dienstverlening en ambacht (mits aan alle vereisten voldaan is). U kan bouwen met een gevelbreedte van 10,4m en volgende bouwdiepte: gelijkvloers en eerste verdiep maximum 15 meter diep en dakverdieping maximum 9 meter diep.(platte daken zijn eveneens toegelaten) Garage of carport is toegestaan. Er is ook een bijgebouw toegestaan en ook een openlucht zwembad is mogelijk. Deze woning is een voorbeeld van een sleutel op de deur firma: U komt binnen in de inkomhal met apart gastentoilet en toegang tot kantoor. Van hieruit kan u zowel naar de woonkamer als de volledig geïnstalleerde keuken. Door de vele raampartijen geniet u van zeer veel lichtinval. Naast de keuken beschikt u over een handige (was)berging, zodat u voldoende stockageruimte heeft. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer met BAd, douche en lavabomeubel met dubbele lavabo. Op de tweede verdieping bevindt zich de zolder. Deze woning is zal zeer energiezuinig zijn (zonnepanelen, driedubbele beglazing, isolatie conform, ...) Bel of mail ons voor meer info en een bezoek! ( ### of 015/20.20.82) Want to know more?

3025
contact
details
Email
Call
1 935 000 €

3000 Leuven

Exquisite opportunity for professional organizations looking for a large office in the outskirts of Leuven! Exceptional office complex with 17 (!) separate offices (surface area: +/- 893 m²) on one of Leuven's main approach roads. As far as location is concerned, this office building scores particularly high. The E314 freeway is less than 500 meters away, but the Leuven ring road is also nearby for direct accessibility. The parking facilities are also excellent: no fewer than 17 grouped, underground parking spaces allow clients to park their cars close to the office. In addition, the complex also has 6 above-ground parking spaces at the front of the building. Inside the office complex, in addition to the 17 office units, there are other important areas belonging to the building. For example, there is 1 kitchen, 2 separate toilet rooms with 1 additional toilet for the disabled and a guest toilet. In addition, the complex contains 2 more very spacious meeting rooms as well as 1 smaller meeting room. Clients can be received in the reception and entrance hall. Technically, the building is equipped with a large storage room (mainly for archives with also the heating system) and an air conditioning system in all office spaces. Relevant and additional information: Today the whole building is leased, by a commercial lease. The indexed rent at present is 12,500 EUR per month. Available from 01/01/2024. The office complex is modular with the possibility for 2 separate units and with 2 separate accesses. No major works are planned in the co-ownership in the near future. The sale can be done through a real estate transaction or a share transfer. Visits are possible by appointment, floor plans, photos and the trial and balance sheet are available upon request. Want to know more?

6 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
275 000 €

2811 Hombeek

Prachtige bouwgrond op een totaal terrein van 3025 m²! (5,24 are +25,01are) Altijd al gedroomd van bouwen op een centraal gelegen bouwgrond met een hele grote tuin aan? Wel! Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Deze bouwgrond van 524 m² en aanpalende gronden van 2501 m² kan je bouwen met een zalige tuin die uitgeeft op nog meer groen (landbouwgronden). De verkavelingsvoorschriften zijn ook zeer gunstig. Naast wonen zijn ook complementaire functies aan het wonen toegelaten; zorgwonen, kantoorfunctie, vrij beroep, handel, horeca, dienstverlening en ambacht (mits aan alle vereisten voldaan is). U kan bouwen met een gevelbreedte van 10,4m en volgende bouwdiepte: gelijkvloers en eerste verdiep maximum 15 meter diep en dakverdieping maximum 9 meter diep.(platte daken zijn eveneens toegelaten) Garage of carport is toegestaan. Er is ook een bijgebouw toegestaan en ook een openlucht zwembad is mogelijk. De grond is opgedeeld in enerzijds bouwgrond (275.000 euro) en landbouwgronden (verplicht bij aan te kopen voor 60.000 euro) met een totale oppervlakte van 3025 m²!! (aansluiting nutsvoorienzingen zijn reeds in orde) Deze bouwgrond is gelegen vlakbij het centrum van het mooie Hombeek en dus vlakbij alle voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer,...). U heeft met deze grond ook een zeer vlotte verbinding naar Antwerpen-Brussel-Leuven... Interesse? Bel of mail ons voor meer info en een bezoek! ( ### of 015/20.20.82) Want to know more?

3025
contact
details
Email
Call