Commercial building for sale - Heist-op-den-Berg

12 results (1 - 12)
299 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Commercieel gelegen handelsgelijkvloers, ideaal voor iemand die op zoek is naar een ruim handelspand voor vb. traiteur, broodjeszaak, frituur, kleinhandel, (vrij) beroep. Momenteel uitgebaat als eethuis/frituur. Op een zeer interessante locatie aan verbindingsweg/station met ruime parking voor de deur. Het pand omvat een ruime, open (bezoek)ruimte met sanitair, bergruimte, garage/berging met sectionale poort waar zich momenteel 2 koelcellen bevinden. Verwarming/koeling met airco-toestellen. Elektriciteit conform. Achteraan is nog een tweede keuken/werkruimte met aangrenzende koer. Kortom, maak een afspraak en bezoek deze opportuniteit met uitstekende ligging! Vraagprijs exclusief registratie- en notariskosten. Eventuele overname bespreekbaar. Want to know more?

120
contact
details
Email
Call
279 000 €

2223 Schriek

Op een gunstige locatie in het centrum van Schriek bevindt zich dit handelspand met woonst. U bevindt zich pal in het centrum met winkels, scholen en het openbaar vervoer. Het handelsgelijkvloers werd uitgebaat als Chinees (afhaal)restaurant. U beschikt over voldoende ruimte om meerdere tafels te plaatsen en een toog, dewelke van een rechtstreekse verbinding geniet met de keuken. De ruime keuken is opgedeeld in een opslagruimte voor koelcellen en de keuken zelf. Op het gelijkvloers beschikt u tevens over een woonkamer met toegang tot de ruime achterliggende koer met garage. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot de 4 slaapkamers en badkamer, uitgerust met douche, lavabo en toilet. De ruime zolder kan afgewerkt worden en als extra kamer dienen.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een handelspand met woonst op een toplocatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- 4 slaapkamers- Ruime handelszaak- Handelspand met woonst Want to know more?

200
contact
details
Email
Commerce building for sale Itegem (RBI87760)
385 000 €

2222 Itegem

Dit handelspand ligt in het centrum van Itegem en was voorheen een pizzeria.Met een oppervlakte van ongeveer 180 m² kunnen hier wel wat tafels staan. Achter het restaurant is er nog een bijkeuken, toilet, koelcel, een kleine badkamer en 2 universele ruimtes.Vrije beroepen, horeca, winkel, expositieruimte, enz.... er kunnen vele toepassingen zijn.Op het eerste verdiep, dat een gescheiden toegang heeft, is er een ruim appartement dat bestaat uit : zonnige living, badkamer, keuken, 3 slaapkamers en een groot terras.Bekijk ook zeker de interactieve foto's op onze website ### afspraak en/of bezichtiging graag bellen naar ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Heist-op-den-Berg (RBI75422)
399 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Handelspand met 2 appartementen op een toplocatie te Heist-op-den-Berg! Gelijkvloers bevindt zich een handelszaak, dewelke een aparte inkom geniet en bestaat uit een open ruimte, keuken, toilet, terras, tuin en toegang tot de kelder. De eerste verdieping voorziet een appartement met 1 slaapkamer. De tweede verdieping is een studio met 1 slaapkamer. Het appartement op de eerste verdieping geniet een EPC B, de handelszaak en het appartement op de tweede verdieping genieten een EPC D. Want to know more?

291
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Schriek (RBI64987)
248 000 €

2223 Schriek

Meer info via ### of via ### Dit lichtrijke handelswoonst heeft een uitstekende commerciële locatie op de kruising van de verbindingsweg tussen Heist-op-den-berg, Tremelo, Keerbergen en Begijnendijk. Het pand omvat een bureel, een polyvalente ruime, een keuken met technische ruimte, badkamer en een aparte wc. Alsook beschikt de handelswoonst over een kelder. Het pand dient energetisch naar de huidige normen gebracht te worden. Het pand is ca. 190m2 groot en beschikt vanwege het ruime perceel over zeer veel mogelijkheden. Meer info via ### of via ### U kan Homixx Vastgoed vrijblijvend contacteren voor een gratis waardebepaling van uw vastgoed via ### Want to know more?

953
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Itegem (RBI55859)
595 000 €

2222 Itegem

Ruime te renoveren woning uit eind de jaren zestig met aangrenzend magazijn/werkplaats van 267m², op een statig perceel met zicht op paardenweiden. De site bestaat uit twee hoofdcomponenten: een woning en werkplaats. Met een bebouwde oppervlakte van 531 m² biedt dit eigendom een overvloed aan mogelijkheden die nader kunnen worden verkend. Woning met ruime kamerindeling: inkomhal met apart toilet, woonruimte met zithoek en openhaard, keuken en bureau op het gelijkvloers. op de eerste verdieping: 4 slpk, bureau/kinderkamer, badkamer, apart toilet en berging. Werkplaats, voormalige diamantslijperij, beslaat een mooie oppervlakte van 267 vierkante meter en biedt een scala aan mogelijkheden voor zelfstandigen en professionals. Met een verharde toegang via een garagepoort aan de achterzijde, is dit een functionele ruimte met veel potentieel. Tevens parkeermogelijkheden achter de werkplaats met moeiteloze circulatie. Constructie is goed onderhouden en biedt een solide basis voor een (energetische) renovatie. Ook interessant is het potentieel voor verkaveling: twee kavels voor open bebouwing (kavel 1: 995,2 m², kavel 2: 821,4 m² ), onder voorbehoud van vkvg. Ligging: uitstekende bereikbaarheid langs de Isschotweg en toch in de nabijheid van het charmante dorp Itegem. Het groendomein De Averegten ligt op loopafstand, terwijl alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik zijn per fiets of auto. Kortom, een veelzijdige gelegenheid. Want to know more?

1817
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Itegem (RBI36362)
349 000 €

2222 Itegem

Meer info of uw bezoek plannen kan via ### of via ### Dit handelspand is vinden we pal in het Itegemse stadscentrum en bestaat uit een handelsgelijkvloers met 3 parkeerplaatsen, 1 in de kelder en 2 buiten. Het pand is momenteel ingericht als vastgoedkantoor. De commercieel zeer sterke ligging en het recent, kleinschalige project, maken het uitermate geschikt als investering! Het pand is momenteel verhuurd aan 1.344 euro excl. btw. (9 jaar huurcontract zonder opzeg), alsook is het 5 jaar vrij van kadastraal inkomen. Het handelsgelijkvloers maakt deel uit van een nieuw gebouw (2021) met 10 appartementen en 2 kantoren. VERKOOP ONDER REGISTRATIERECHTEN Meer info of uw bezoek plannen kan via ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Heist-op-den-Berg (RBI20726)
995 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

De mogelijkheden hier zijn legio! Dit handelsgelijkvloers met bijhorend parkings ligt in dé TOPstraat van Heist-op-den-Berg! Met een oppervlakte van 475m2, een ingang vooraan en een ingang achteraan is deze ruimte ook opsplitsbaar. Beide delen beschikken over een kitchenette en sanitair. Er is tevens nog uitbreiding mogelijk. Handel, kantoren, praktijk... En dat bovendien met 17 eigen parkeerplaatsen achter het gebouw! Contacteer ons voor vrijblijvend info en bezoek ter plaatse! Want to know more?

17 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Heist-op-den-Berg (RBI18924)
339 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Maak snel uw afspraak via ### of ### ! Op zoek naar een handelsruimte inclusief appartement? Dit pand, centraal gelegen in Heist-Goor in de onmiddellijke schoolomgeving, biedt tal van commerciële mogelijkheden! Het pand heeft 2 huisnummer dus kan mogelijks opgedeeld/verhuurd worden. Indeling: Gelijkvloers: Handelsruimte met keuken, mogelijkeid tot stockruimte/priveruimte en toegang tot de ruime tuin. Eerste verdieping: Leefruimte met salon, eetplaats en open keuken, één slaapkamers en een dressing. Ruim terras aanwezig. Onder het (geïsoleerde) dak is een zolder terug te vinden die extra bergruimte biedt. Het gebouw is onderkelderd, dit biedt u nog eens extra ruimte. Oppervlakte appartement: 123 vierkante meter Oppervlakte handelszaak: 104 vierkante meter Voor meer informatie contacteer ### of ### ! Wenst u te weten hoeveel uw vastgoed waard is, contacteer ons via ### of ### ! voor een vrijblijvende schatting! Want to know more?

227
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Booischot (RBI13516)
950 000 €

2221 Booischot

The farm complex reflects a rich past and exudes an atmosphere of historical authenticity. Old architectural elements and traditional details add character and charm to this extraordinary location in Booischot near Heist op den Berg. The farm complex has 3 banquet halls that can be transformed into the perfect location for weddings, birthdays, business meetings and other events. With this versatility, it is an ideal investment for those who want to operate an event location. In addition to the banquet halls, the complex also offers space to create a private living space. The beautiful natural surroundings not only offer an attractive setting for events, but also countless opportunities for outdoor activities and recreation. Although located in a quiet and remote area, the farm complex is still easily accessible and only a short distance from nearby cities and major connecting roads. Looking for a multi-faceted business investment with a historical flair? This spacious farm complex has it all. Don't miss this opportunity to realize your vision in a green haven of peace. Contact us today at Dewaele real estate with advice in Mechelen for more information about this unique offer. Want to know more?

3421
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Schriek (RBH96986)
1 495 000 €

2223 Schriek

Uitzonderlijk vastgoed met een bebouwde oppervlakte van 867 m² op prachtig aangelegd domein van 3877 m² met uniek en modern karakter, achterliggende weide en mogelijkheid tot uitoefenen van een vrij beroep op uitstekende toplocatie te Heist-op-den-Berg. Dit luxe vastgoed is gelegen op een landelijke locatie tussen Keerbergen, Putte, Beerzel en Schriek met winkels, scholen en openbaar vervoer in de directe omgeving. Rust en bereikbaarheid staan hier centraal! Deze imposante loft met handelspand en bijbehorend magazijn zijn uitgerust met vloerverwarming, zonnepanelen, warmtepompen, kortom conform het Vlaamse energiebeleid. Bijkomend werd er gekozen voor een volledige onder keldering van de woning. Bijzonderheden: ongezien afwerkingsniveau, schitterende ruimtes, domotica systeem, alarm systeem met uitgebreide camerabewaking FDN incl 24/24 connectie met Group 4S, personenlift, autolift, zonnescreens, automatische toegangspoort, aanwezigheid van 3-fase elektriciteit, Deze tijdloze villa combineert alle hedendaagse luxe en comfort een landelijke toplocatie, waar uw bezoek een beleving zal zijn. Want to know more?

3877 8 Parking place(s) 867 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Heist-op-den-Berg (RBH62650)
148 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Uniek gelegen handelspand van 102 m² op uitstekende locatie te centrum Heist-Op-Den-Berg. Dit polyvalent vastgoed is gelegen te centrum Heist-Op-Den-Berg wat de ligging commercieel top maakt alsook vlakbij plaatselijke kleinhandel, scholen en openbaar vervoer. Het pand wordt omringt door retailers zoals: Telenet, Kruidvat, Leonidas, Hema, Bel&Bo Orange, Zeeman, Veritas, … en geniet voldoende parkeergelegenheid in omliggende straten. Het vroegere café bevindt zich ondergronds en kan voor tal van activiteiten gebruikt worden. Het pand is opgedeeld is verschillende ruimtes, waaronder sanitair en keuken. Deze unieke ruimtes kunnen tal van mogelijkheden bieden voor professionelen maar ook evengoed voor particulieren mensen/hobbyisten als magazijn of stockage ruimtes. Tot slot is deze ruimte apart toegankelijk via een inkomdeur aan de straatzijde. Het is niet mogelijk om met een wagen binnen te rijden, wel om te parkeren vlak voor de inkomdeur voor makkelijk te kunnen laden en lossen. Dé opportuniteit om een eigendom te bezitten in centrum Heist-Op-Den-Berg! Tevens ideaal als opbrengst eigendom met gunstig rendement. Kom alvast vrijblijvend de mogelijkheden van dit uitzonderlijke pand ontdekken via een plaats bezoek. Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie. Want to know more?

contact
details
Email
Call

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Heist-op-den-Berg (2220) + Suburbs.

226 000 €

2580 Beerzel

Op een uitstekende locatie in het centrum van Beerzel bevindt zich dit kleinschalig nieuwbouwproject. U bevindt zich hier op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen. Dit handelsgelijkvloers geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen. De handelsruimte wordt casco opgeleverd. Voor de handelsruimte kan u gebruik maken van een terras. U beschikt over voldoende parkeermogelijkheden in de dichte nabijheid. Verder is het mogelijk om een ondergrondse staanplaats bij aan te kopen.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een handelsgelijkvloers op toplocatie. Contacteer ons op ### of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- Casco- > 150m²- Centrum Beerzel Want to know more?

151
contact
details
Email
99 000 €

2580 Beerzel

Op een uitstekende locatie in het centrum van Beerzel bevindt zich dit kleinschalig nieuwbouwproject. U bevindt zich hier op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen. Dit handelsgelijkvloers geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen. U geniet hier van een uitstekende visibiliteit. De handelsruimte wordt casco opgeleverd. Voor de handelsruimte kan u gebruik maken van een terras. U beschikt over voldoende parkeermogelijkheden in de dichte nabijheid. Verder bestaat ook de mogelijkheid om het gehele handelsgelijkvloers voor een totale oppervlakte van 202 m² aan te kopen.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een handelsgelijkvloers op toplocatie. Contacteer ons op ### of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- Casco- +- 50m²- Centrum Beerzel Want to know more?

51
contact
details
Email
399 000 €

2590 Berlaar

Openhuizendag zaterdag 2 december van 9u30 tot 10u30!! Commercieel gelijkvloers met bovenliggend appartement in Berlaar Ligging: Deze eigendom is gelegen nabij het centrum van Berlaar. Scholen, openbaar vervoer alsook supermarkten zijn vlot bereikbaar. De ligging brengt voldoende visibiliteit om uw zaak kenbaar te maken. Indeling: Handelsgelijkvloers met aparte keuken en toilet. Het appartement kent een aparte zij-ingang met ruimte voor wasmachine en droogkast, op het eerste verdiep woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. Op het tweede verdiep zijn er 2 slaapkamers voorzien Beschrijving: Deze eigendom biedt een koper verschillende mogelijkheden. dankzij de huidige voorzieningen en onderkeldering (met kruipkelder) zijn er tal van opties om het handelsgelijkvloers om te vormen naar het type zaak naar uw wens. Het gelijkvloers is momenteel voorzien van een prachtige kantoorruimte met een keuken voorzien van nodige kasten en toestellen alsook een sanitaire ruimte en aparte vergaderzaal. Het duplex kent een aparte ingang langs de zijkant van het gebouw, beneden bevindt zich de wasruimte. Op de eerste verdieping is er een vernieuwde keuken en badkamer, woonkamer en een eerste slaapkamer. Onder het dak zijn er 2 ruime slaapkamers. Extra: - EPC label B - Instapklaar - Airconditioning en alarmsysteem - Zonnepanelen Want to know more?

350 4 Parking place(s) 160 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
698 000 €

2580 Putte

Openhuizendag zaterdag 2 december van 15u30-16u30 !! Perfect onderhouden woning met ruim magazijn in Putte Ligging: De woning is gelegen in een rustige doodlopende straat met alle faciliteiten in de buurt (winkels, scholen, bushaltes, apotheek, bakker, ...). Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn zeer vlot bereikbaar. Even genieten van de natuur en een mooie wandeling kan perfect in het nabijgelegen "Beerzelberg" . Indeling: Gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet, bureau, badkamer, slaapkamer, wasplaats, berging, leefruimte, keuken, terras met tuin en magazijn Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers, 3 zolderkamers en apart toilet Omschrijving: In de inkomhal hebben we aan de linkerzijde een bureauruimte, badkamer en ruime slaapkamer. De badkamer is uitgerust met ligbad en dubbele lavabo. Aan de rechterkant betreden we de ruime woonkamer, vervolgens de keuken met berging en tot slot de wasruimte, deze is voorzien van een extra douche. De keuken is volledig geïnstalleerd en heeft zicht op de ruime tuin met terras. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers, een apart toilet en 3 zolderkamers. Een grote troef is het magazijn achteraan de woning met maar liefst een netto oppervlakte van 243m². Deze prima onderhouden en toegankelijk via een geautomatiseerde poort. Extra's: - EPC type C - Veel privacy - Kindvriendelijke buurt - Magazijn van 243m² Want to know more?

2503
contact
details
Email
Call
195 000 €

2580 Putte

Op een schitterende locatie te Putte bevindt zich dit handelsgelijkvloers. Het pand beschikt over een uitzonderlijke visibiliteit en is daarnaast uitstekend gelegen, dankzij de centrale ligging en de vlotte bereikbaarheid van belangrijke invalswegen. Het handelsgelijkvloers wordt momenteel uitgebaat als dienstverlening. U beschikt hier vooraan over een handelsruimte met achterliggend een ingerichte keuken, een vergaderruimte, een ruim terras waar u steeds in alle rust en privacy kan genieten van het mooie weer, een apart toilet en extra opbergruimte met beveiligde deuren. Het handelspand biedt tal van mogelijkheden en een goed huurrendement. Elektriciteit is conform.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een handelsgelijkvloers op een toplocatie met een goed huurrendement. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- Centrum Putte- Handelsgelijksvloers- Elektriciteit conform Want to know more?

148
contact
details
Email
Commerce building for sale Berlaar (RBI80457)
365 000 €

2590 Berlaar

Frituur met woonst in het centrum van Berlaar! De zaak is gelegen op wandelafstand van station/bus, winkels, scholen,... Indeling: Gelijkvloers: Hal/toegang tot tuinterras, handelszaak met keuken, sanitair, terras, berging, kelder. Woonst: Gelijkvloers: Inkomhal met vestiaire. Eerste verdieping: Hal, leefruimte, keuken, badkamer. Tweede verdieping: 2 slaapkamers. Omschrijving: We betreden de handelszaak op het gelijkvloers en komen rechtstreeks in de frituur terecht. De zaak bestaat uit een afhaalzone, eetzone, open keuken en gesloten keuken/afwaszone. Tevens is er een toilet, kelder, berging en ruim terras voorzien. U kan het terras eveneens bereiken via een aparte gang, wat uiteraard zijn voordelen biedt naar leveringen en vuilnisophaling toe. De woonst bereikt u via een privatieve inkom met vestiaire. Vervolgens komt u op de eerste verdieping in de hal, dewelke toegang verleent tot de leefruimte en keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van de nodige kastruimte. De eerste verdieping biedt eveneens ruimte aan de badkamer, uitgerust met douche, toilet, wastafel en aansluitingen voor wasmachine/droogkast. De tweede verdieping is opgedeeld in 2 slaapkamers. Kortom, een pand met zeer veel mogelijkheden! Ter info: De prijs bedraagt de aankoopprijs van de woning en de overnameprijs van het handelsfonds (roerend goed+overname zaak). Want to know more?

190
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Berlaar (RBG55552)
430 000 €

2590 Berlaar

Handelsruimte van 265 m² gelegen in centrum.EPC = 132.Elektriciteit is conform.Ontdek dit pand nu al via de interactieve grondplannen met foto's. Ga hiervoor naar ### en klik op de knop “virtueel bezoek”.Voor verdere info of afspraak bel ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Berlaar (RBF55851)
100 000 €

2590 Berlaar

Overname handelsfonds – Na 16 jaar, een geweldig avontuur beleefd te hebben, zoeken wij fiere overnemers voor deze jarenlange gevestigde waarde in Berlaar. Van heiden en ver kwam en komt men nog steeds om de ‘gekste’ kostuums en toebehoren te kopen of te huren, voor talrijke feestgelegenheden zoals Carnaval, Sinterklaas, Kerstmis, Halloween,… Wij laten een enorm assortiment kledij, kostuums en toebehoren over aan een geschikte overnemer. (inventaris beschikbaar op kantoor – meer dan 3000 verkleedkostuums!!) Alsook berust er nog een vergunning voor het verkopen van vuurwerk op dit gebouw tot 2040. De overnemer(s), kunnen genieten van een gegarandeerd, trouw klantenbestand dat opgebouwd werd doorheen de jaren. Het gelijkvloers handelspand kan verder gehuurd worden, of aangekocht worden. Tevens kan het volledige gebouw aangekocht worden (inclusief bovenliggend, reeds verhuurd appartement met 3 slaapkamers en riant dakterras) Ideaal als opbrengst of investeringseigendom met zeer mooi rendement!! Aarzel niet om contact op te nemen voor verdere vrijblijvende informatie Want to know more?

contact
details
Email
Call