Office space for sale - Deinze

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Deinze (9800) + Suburbs.

Office space for sale Sint-Denijs-Westrem (RBI79974)
13 755 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Er wordt een nieuw duurzaam kantoorconcept ATMOS ontwikkeld op The Loop vlakbij Gent. Er worden vijf nieuwbouw kantoorgebouw opgetrokken waarvan 3 verkocht worden van elk 3.844m², 2.871m² en een 2.578m². ATMOS biedt niet alleen een positieve klimaatimpact, maar is ook ontworpen om een ideale werkomgeving te zijn. Het project bestaat uit vijf autonome gebouwen gelegen rond een centraal plein met mooi uitzicht op nieuw aangelegd en bestaand weelderig groen en water.Op de begane grond van het centrale gebouw MESOS hebben we een gemeenschappelijk, polyvalente ruimte gecreëerd. Hier kunnen werknemers gebruikmaken van gedeelde vergaderruimtes en genieten van een aangename eetplek. Deze gedeelde ruimtes zorgen voor een inspirerende en dynamische plek waar bedrijven kunnen netwerk en en samenwerken.De kantoren liggen bovendien op korte fietsafstand van het station Gent-Sint-Pieters. Aan het station zijn deelfietsen en elektrische deelsteps beschikbaar die op de site van ATMOS veilig kunnen gestald worden. In de ruime fietsparking zijn oplaadpunten voor e-bikes voorzien. Werknemers kunnen hun dag dus sportief beginnen en kunnen zich voor het werk opfrissen in de beschikbare douches in de gebouwen.ATMOS is erg strategisch gelegen voor wie met de auto komt. De site ligt op een boogscheut van de kruising van de E40 en E17, twee belangrijke verbindingswegen richting Brussel, Antwerpen of Kortrijk, en heeft een snelle toegang tot de E40 en de R4. In de ruime ondergronds parking onder de gebouwen is er voldoende parking. Verdieping Type Oppervlakte 3 kantoor 950,2m² 2 kantoor 949,4m² 1 kantoor 949,4m² 0 kantoor 950m² -1 archief 45m² Contacteer Henry Van Tornhout voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek via ### of via ### Want to know more?

3844
contact
details
Email
Call
Office space for sale Sint-Denijs-Westrem (RBI88438)
9 030 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Er wordt een nieuw duurzaam kantoorconcept ATMOS ontwikkeld op The Loop vlakbij Gent. Er worden vijf nieuwbouw kantoorgebouw opgetrokken waarvan 3 verkocht worden van elk 3.844m², 2.871m² en een 2.578m². ATMOS biedt niet alleen een positieve klimaatimpact, maar is ook ontworpen om een ideale werkomgeving te zijn. Het project bestaat uit vijf autonome gebouwen gelegen rond een centraal plein met mooi uitzicht op nieuw aangelegd en bestaand weelderig groen en water.Op de begane grond van het centrale gebouw MESOS hebben we een gemeenschappelijk, polyvalente ruimte gecreëerd. Hier kunnen werknemers gebruikmaken van gedeelde vergaderruimtes en genieten van een aangename eetplek. Deze gedeelde ruimtes zorgen voor een inspirerende en dynamische plek waar bedrijven kunnen netwerk en en samenwerken.De kantoren liggen bovendien op korte fietsafstand van het station Gent-Sint-Pieters. Aan het station zijn deelfietsen en elektrische deelsteps beschikbaar die op de site van ATMOS veilig kunnen gestald worden. In de ruime fietsparking zijn oplaadpunten voor e-bikes voorzien. Werknemers kunnen hun dag dus sportief beginnen en kunnen zich voor het werk opfrissen in de beschikbare douches in de gebouwen.ATMOS is erg strategisch gelegen voor wie met de auto komt. De site ligt op een boogscheut van de kruising van de E40 en E17, twee belangrijke verbindingswegen richting Brussel, Antwerpen of Kortrijk, en heeft een snelle toegang tot de E40 en de R4. In de ruime ondergronds parking onder de gebouwen is er voldoende parking. Verdieping Type Oppervlakte 3 kantoor 612.8m² 2 kantoor 611.2m² 1 kantoor 611.2m² 0 kantoor 601.6m² -1 archief 141.2m² Contacteer Henry Van Tornhout voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek via ### of via ### Want to know more?

2578
contact
details
Email
Call
Office space for sale Sint-Denijs-Westrem (RBI42036)
490 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Nieuwbouw kantoor van 118 m² met privatieve tuin (100 m²) te koop. Strategisch gelegen op amper 220 m van de commerciële Kortrijksesteenweg met onmiddellijke verbinding naar de E40, tevens een uitstekende uitvalsbasis voor de hele regio. Vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De lichtrijke kantoorruimte maakt deel uit van 'Residentie Mirage' met hoogkwalitatieve afwerking en bevindt zich op het gelijkvloers. Dankzij de grote raampartijen geniet men van veel natuurlijk lichtinval. Tevens mogelijkheid tot afwerking op maat van uw wensen en noden, in samenspraak met de ontwikkelaar. Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse parkeerplaatsen en berging. Voorziene oplevering eind 2024. Contacteer PANORAMA voor bijkomende informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

218 1 Parking place(s) 118 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for sale Sint-Denijs-Westrem (RBG60209)
1 250 000 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

Uitstekend gelegen handelsgelijkvloers of kantoor van 1.000 m² nabij de gebouwen van ‘IMMOGRA’. Gelegen op de gekende Kortrijksesteenweg, zeer goed bereikbaar met de wagen zowel via de E40 als via de R4. Aansluitmogelijkheden: stadwater, aardgas, elektriciteit (met eigen teller), riolering, internet/telefonie (Telenet & Proximus). Het pand is beschikbaar bij akte. Ruime parking beschikbaar voor de deur. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed met een unieke oppervlakte te koop op de Kortrijksesteenweg in Sint-Denijs-Westrem? Contacteer ### of ### Want to know more?

35 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Office space for sale Aalter (RBI20184)
1 385 000 €

9880 Aalter

Fantastisch gelegen recent bedrijfsgebouw (2018) bestaande uit 454 m² kantoren in combinatie met 384 m² opslagruimte te koop vlak bij de Knokkebaan (N44) en het nieuwe op- en afrittencomplex van de E40 te Aalter. Op de 1e en 2e verdieping bevinden zich de instapklare en deels casco kantoorruimtes. De afgewerkte kantoren zijn voorzien van alle hedendaagse comfort (domotica aanwezig) en ingedeeld in verschillende ruimtes. Dankzij de talrijke raampartijen geniet men van veel lichtinval, de rolgordijnen zijn bedienbaar via domotica. De loods is voorzien van twee sectionale poorten, lichtstraten en een polybetonvloer. Ruime manoeuvreerruimte op de site met aanwezigheid van 12 privatieve parkeerplaatsen. Voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek kan u contact opnemen met PANORAMA ### Want to know more?

838 12 Parking place(s) 838 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for sale Aalter (RBF90587)
445 500 €

9880 Aalter

ERFPACHT: Ruim administratief gebouw op zeer centrale ligging in de Aalterse binnenstad. De gebouwen zijn in de streek bekend als het oud gemeentehuis en fungeerden tevens als kantoren voor de diensten van het ocmw. De bestemming van de gebouwen dient te kaderen binnen het stedenbouwkundig kader van gemeenschapsvoorzieningen en als nevenactiviteiten zijn horeca, detailhandel, dagrecreatie, ed. mogelijk. Het onroerend goed bestaat uit een kelderverdieping, een gelijkvloers, een verdieping en een zolderruimte. Er is toegang tot het gebouw vanaf zowel de voorzijde, de achterzijde, als de linkerzijde. Op het gelijkvloers is er een ruime inkom met trap, burelen van diverse groottes, twee afzonderlijke toiletten, een grote berging en twee kleinere bergingen. De kelderverdieping is te bereiken via een betonnen trap, afgewerkt met tegels en bestaat uit drie delen. Het plafond heeft een beperkte vrije hoogte. De verdieping is te bereiken via de grote trap in de inkomzaal. De verdieping omvat een trapzaal, een balkon, diverse burelen, een raadzaal, twee toiletten en een keuken met toegang naar de zolderruimte. De zolderruimte is te bereiken via een uitschuiftrap in de keuken. Deze zolder is opgedeeld in twee, een kleine ruimte waar de uitschuiftrap is, en een grote ruimte met zichtbare houten balken. De erfpachtoverkeenkomst wordt gesloten voor een duurtijd van 33 jaar, met ingang vanaf het moment van verlijden van de notariële akte. Er dient geboden te worden op de jaarlijkse erfpachtvergoeding, dit met een minimum instelprijs van € 13.500,00 / jaar en een vaste periode van 33 jaar (niet verlengbaar, 33 x 13.500 = 445.500,00). De gunning zal tevens rekening houden met volgende aspecten : visie/bestemming van het pand, plan van aanpak en financieel plan. Indien u meer info wenst kan u contact opnemen met Benjamin De Wit - ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call

Commerciële ruimte in het project Residentie Van Simaey. Deze casco ruimte kan volledig naar wens worden ingericht. Ideaal voor kantoor of handelsruimte. Contacteer ons voor de vele opties. Alle oppervlaktes zijn BVO. De goede bereikbaarheid, vlakbij het station, en ruime parkeermogelijkheden creëren een ideale locatie voor een kantoor of winkel. De silotoren is een landmark zichtbaar vanop afstand aan de inkom van Gavere. De ruimtes genieten van veel lichtinval en visibiliteit. De authentieke bouwstijl, het hoogstaand industrieel karakter, en de vakkundige renovatie, maken deze commerciële ruimte uniek. Meer info & plannen: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Gavere (RBI67505)

Commerciële ruimte in het project Residentie Van Simaey. Deze casco ruimte kan volledig naar wens worden ingericht. Ideaal voor kantoor of handelsruimte. Contacteer ons voor de vele opties. Alle oppervlaktes zijn BVO. De goede bereikbaarheid, vlakbij het station, en ruime parkeermogelijkheden creëren een ideale locatie voor een kantoor of winkel. De silotoren is een landmark zichtbaar vanop afstand aan de inkom van Gavere. De ruimtes genieten van veel lichtinval en visibiliteit. De authentieke bouwstijl, het hoogstaand industrieel karakter, en de vakkundige renovatie, maken deze commerciële ruimte uniek. Meer info & plannen: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Gavere (RBI63683)
154 325 €

9890 Gavere

Gelegen op 50 m van de Gaverse Markt bevindt zich deze casco, gelijkvloerse handelsruimte. Uitstekende mogelijkheden voor een winkel of kantoor. Deze commerciële ruimte situeert zich in de nieuwe, stijlvolle ontwikkeling Gaverling. Kortom : een top-pand op een top-locatie ! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Gavere (RBH93690)
185 000 €

9890 Gavere

Langsheen de Gaverse hoofdas Molenstraat - Stationsstraat situeert deze handelsruimte zich tegenover de Gaverse kerk : een commerciële topligging is alzo gegarandeerd. Bijkomend : deze handelsruimte heeft het uitsluitend en kosteloos genotrecht van de resp. tuin zoals deze is afgeboord / afgepaald (zolang deze residentie bestaat). Kortom : een uitstekend aanbod. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Gavere (RBH53419)
Price on request

9890 Gavere

Lichtrijk nieuwbouw kantoor/handelsruimte van 505 m² te koop aan het station Asper (Gavere). Fantastisch gelegen in het kloppend hart van Gavere, langs de Stationsstraat die overgaat in de Steenweg Deinze en tevens pal aan het station. De Gentsebaan (N60) die Gent met Ronse verbindt situeert zich op amper 2 min. rijafstand (900 m). De ruimte is voorzien van o.a. sanitair, lift, ... Aanwezigheid van veel natuurlijk lichtinval en privatief dakterras. Mogelijkheid tot afwerking op maat! Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Ook andere oppervlaktes mogelijk! Beschikbaar na overleg.Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

505 1 Parking place(s) 505 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for sale Gavere (RBH53418)
Price on request

9890 Gavere

Lichtrijk nieuwbouw kantoor/handelsruimte van 1.150 m² te koop aan het station Asper (Gavere). Fantastisch gelegen in het kloppend hart van Gavere, langs de Stationsstraat die overgaat in de Steenweg Deinze en tevens pal aan het station. De Gentsebaan (N60) die Gent met Ronse verbindt situeert zich op amper 2 min. rijafstand (900 m). De ruimte is voorzien van o.a. sanitair, lift, ... Aanwezigheid van veel natuurlijk lichtinval en privatief dakterras. Mogelijkheid tot afwerking op maat! Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Ook andere oppervlaktes mogelijk! Beschikbaar na overleg. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

1150 1 Parking place(s) 1150 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for sale Gavere (RBH52207)
Price on request

9890 Gavere

Lichtrijk nieuwbouw kantoor/handelsruimte van 600 m² te koop aan het station Asper (Gavere). Fantastisch gelegen in het kloppend hart van Gavere, langs de Stationsstraat die overgaat in de Steenweg Deinze en tevens pal aan het station. De Gentsebaan (N60) die Gent met Ronse verbindt situeert zich op amper 2 min. rijafstand (900 m). De ruimte situeert zich op het gelijkvloers en is voorzien van o.a. sanitair, lift, ... Aanwezigheid van veel natuurlijk lichtinval. Mogelijkheid tot afwerking op maat! Ruime parkeermogelijkheden bij het gebouw. Ook andere oppervlaktes mogelijk! Beschikbaar na overleg.Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

600 1 Parking place(s) 600 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for sale Gavere (RBF28293)
115 000 €

9890 Gavere

Gelegen langsheen de Onderstraat op 50m van de Gaverse Markt bevindt zich deze praktische en tijdloze, gelijkvloerse handelsruimte met verschillende mogelijkheden naar kantoor of winkelruimte. Naast deze multifunctionele ruimte is er eveneens een afzonderlijke keuken met apart toilet aanwezig. De kelder herbergt bijkomend twee, waarvan één zéér ruime, opslagruimtes. Optioneel kan er parkeercapaciteit, in overleg met de eigenaar, worden aangekocht. Kortom : een uitstekend pand op een uitstekende, in de lift zittende locatie. Want to know more?

contact
details
Email
Call

Emplacement : cet espace de bureau est situé dans un endroit privilégié de Gand. Sur le Kouter, la place animée et au milieu du centre historique avec tous les magasins, les parkings, l'opéra, ... à quelques mètres seulement. Situation centrale avec toutes les artères à proximité. Cet espace commercial est situé dans le quartier intérieur de la résidence B'eau Kouter, un superbe projet au cœur de Gand. Un nouvel immeuble de classe avec des appartements et des espaces commerciaux. Aménagement : cet espace de bureau en casco, d'une superficie d'environ 157m2, peut être décoré selon vos propres souhaits et besoins. Des éléments charmants et authentiques peuvent encore être trouvés ici. A l'arrière, vous pouvez créer un espace vert. Pour plus d'informations et/ou une visite, veuillez appeler Fanny au ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
425 000 €

9910 Knesselare

Dit vroegere administratieve gebouw (vorige OCMW gebouw) biedt heel wat mogelijkheden voor een bestemming als kantoor. Centraal gelegen op een goede zichtlocatie en met onmiddellijke parkeermogelijkheden is dit een mooie opportuniteit. Het RUP Knesselare biedt tevens opportuniteiten voor de ontwikkeling van een aantal ééngezinswoningen. Omvattende: Gelijkvloers: sas, ruime inkomhal met wachtplaats, trap met kleine berging, 4 burelen, 2 vergaderzalen, sanitair blok voor dames en één voor heren, lift max 8 personen (op heden werkt de analoge telefoon niet, bijgevolg momenteel enkel te gebruiken als goederenlift), machinekamer lift, bergplaats. Verdieping: ruime inkomhal, 4 burelen, archiefruimte, computerlokaal, keukentje met berging, lift (zie supra), sanitair blok voor dames en één voor heren. Tuin 6 parkeerplaatsen op eigen terrein waarvan 1 parkeerplaats is omgevormd naar een fietsstalplaats. Gemeten energieverbruik: 226,64 kWh/m² Benaderende oppervlaktes Oppervlakte eigendom : ca 792,56m² (meting) Gevelbreedte gebouw : ca 24m Bebouwde oppervlakte : ca 275m² Bruikbare oppervlakte: ca 417m² Want to know more?

793
contact
details
Email
Call
425 000 €

9910 Knesselare

Office complex: The administrative building comprises a ground floor, a storeroom and a first floor. The ground floor consists of an entrance hall with a waiting area, stairs to the first floor with a small storage room underneath, four offices, two meeting rooms, a sanitary block for ladies and one for gentlemen, an elevator (max. 8 people) with a machine room (accessible from the garden), and a storage room (also accessible from the garden or the front of the building). According to information obtained from the owner, in the elevator there is an analog phone that no longer works. Consequently, the elevator may no longer be used by persons. For this, the adaptation works are to be carried out by the potential buyer of the property. The central heating system is currently located in an adjacent storage room, which is part of the adjacent school. The disconnection will be done by the current owner. The Infra Management cell will go on site to determine whether there are other utility lines that need to be separated. If appropriate, the necessary interventions will be made to separate the lines where necessary. The electricity was inspected by the company BTV on June 7, 2021 but declared non-compliant. For a list of the violations found, please refer to their report ### The floor is smaller than the ground floor and includes a spacious entrance hall, four offices, an archive room, a computer room, a kitchenette with storage room, an elevator, a sanitary block for ladies and one for gentlemen. The roof of the main building ( floor area) has a barrel round shape, with a central skylight. The roofing consists of pre-patinated zinc, thermal insulation (12cm) with sub-roofing. The storage room and part of the ground floor have a flat roof finished with roofing. The facades are made of exposed concrete blocks, the joinery is made of aluminum. At the front of the office building, along Maldegemseweg, there are six parking spaces on site, one of which has been converted into a bicycle shed. The site is not enclosed. At the rear of the plot there is presently passage to the adjacent school grounds. The sales process is through Covast. This implies working with a bidding system. Inform yourself about the current state of affairs and the system being used. Bidding phase runs until 24 May 2023! For more info or visit? Call ### Want to know more?

6 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
299 000 €

9900 Eeklo

Prachtige Half-Open Bebouw: Ideaal voor Zelfstandigen en Hobbyisten! Unieke kans! Zoekt u de perfecte combinatie van wonen en werken? Heeft uw gezin net die extra ruimte nodig of droomt u van een kangoeroewoning? Misschien heeft u wel een hobby die schreeuwt om meer ruimte. Wat uw wensen ook zijn, deze eigendom in Eeklo heeft het allemaal te bieden! Locatie: Genesteld in de prachtige regio van Eeklo, biedt deze woning niet alleen toegankelijkheid tot alle stedelijke voorzieningen maar ook vlotte verbindingen naar zowel Gent als Brugge. Kenmerken: Een gastvrije inkomhal die u leidt naar een ruime leef- en eetruimte. Geniet van de rust in de prachtig aangelegde tuin met zonneterras en een kalmerende waterpartij. Een moderne, onlangs gerenoveerde keuken uitgerust met alle essentiële apparaten. Een geïntegreerde garage met een geautomatiseerde poort voor extra gemak. Vijf ruime slaapkamers om aan al uw woonbehoeften te voldoen. Plus een aparte toegang naar een praktijkruimte/atelier – perfect voor zelfstandigen of kunstenaars! Duurzaamheid op zijn best! Met 20 recent geplaatste zonnepanelen is deze woning niet alleen mooi maar ook energie-efficiënt. Extra troeven die deze woning zo bijzonder maken: Gloednieuwe keuken Recent vernieuwd dak mét zonnepanelen Stijlvolle nieuwe vloeren Strakke, moderne ramen en deuren Nieuwe woonuitbreiding voor extra ruimte Mis deze zeldzame kans niet en beleef het zelf! Voor een bezichtiging of meer informatie, neem direct contact op met Unicum op ### of stuur een e-mail naar ### . Wees er snel bij, deze woning is een parel die niet lang onontdekt zal blijven! Want to know more?

284 1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
950 000 €

9000 Gent

Ligging: Dit lichtrijk kantoorgebouw is gelegen nabij de R4 en de Gentse binnenring. Alle uitvalswegen in onmiddellijke omgeving en vlotte bereikbaarheid. Indeling: De totale oppervlakte bedraagt 601m² waarvan 428 m2 op het gelijkvloers en 173 m2 op de 1ste verdieping. Dit wordt casco verkocht. Optioneel: - eventueel verdere afwerking kan onderling overeen gekomen worden, mits meerprijs - er zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar die te koop zijn voor €175.000 - vooraan en aansluitend is er een casco winkelruimte van 104m2 oppervlakte die kan aangekocht kan worden voor 250.000euro Stedenbouwkundige info in aanvraag. Voor meer info contacteer Anthony op ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for sale Tielt (RBH55714)
550 000 €

8700 Tielt

Vrijstaand landhuis met 4 slaapkamers, dubbele garage en prachtige verzichten op 1.928m² in Tielt! Ligging: landelijk en rustig gelegen in Tielt én met prachtige verzichten rondom rond de woning. Indeling: Gelijkvloers : via de inkomhal, met bezoekerstoilet met handenwasser, betreden we het landhuis. Rechts komen we in de ruime woonkamer met dubbele zithoek, eetplaats en 2 open haarden. De woonkamer wordt verruimd door de aansluitende veranda met open vouwbaar dak. Daarnaast vinden we de volledig uitgeruste en open keuken met ontbijthoek. Verder vinden we de wasplaats met voorziening voor wasmachine, droogkast en een enkele spoelbak. Naast de wasplaats is er nog een ruime berging en de technische ruimte. Verdieping 1 : de eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers. Verder vinden we de badkamer met een ligbad, dubbel wastafelmeubel en bidet. Daarnaast is er een douchekamer met douche. Tevens is er nog mogelijkheid om een apart toilet te voorzien. Zolder : de 4de slaapkamer is te bereiken via een vaste trap. Aansluitend vinden we de ruime zolder met mogelijkheid tot extra slaapkamer(s). Garage : een dubbele garage met automatische garagepoort. Burelen : een ruime bureelruimte (± 70m²) toegankelijk via een aparte inkomhal en biedt de mogelijkheid tot kangoeroewoning, vrij beroep, kantoor, flexiruimte … . Tevens is er een apart toilet. Tuin + terras : de prachtige en zongerichte tuin is aangelegd met een ruim terras, een vijverpartij én is omgeven door variërende boom- en struiksoorten. De tuin creëert een absolute oase van privacy en rust. Want to know more?

1928
contact
details
Email
Call