Commercial building for sale - Bekkevoort

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Bekkevoort (3460) + Suburbs.

Commerce building for sale Scherpenheuvel (RAZ52455)
265 000 €

3270 Scherpenheuvel

Te renoveren woon- en handelshuis. Omvat: Kelder gelijkvloers: handelszaak (voorheen Chinees restaurant- verbruikszaal/keuken/toiletten) 1ste verdieping: badkamer, keuken, living, eetplaats, 2 slaapkamers 2de verdieping: 4 slaapkamers 3de verdieping: zolder met uittrektrap Het geheel dient te worden gerenoveerd, maar biedt wel wat mogelijkheden. Zo kan de handelsruimte apart verhuurd worden, daar de woonst een aparte ingang heeft. Er is voldoende parkeerplaats voor de deur. Ideaal voor handel met woongelegenheid. Kan ook dienst doen als projectgrond voor het bouwen van appartementen. Zeker oppervlakte genoeg op hiervan een pareltje te maken. Prijs bespreekbaar! Info en bezoeken: Immo Oxford: ### of ### EPC: 546 kWh/m² -UC: 2114733 (woongebied met culturele-, historische en/of esthetische waarde-Vergunning-Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd-Geen verkavelingsvergunning-Geen voorkooprechten) Want to know more?

145
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Tielt-Winge (RBI20303)
198 186 €

3390 Tielt-Winge

immo3000 heeft dit handelspand beschikbaar in residentie Wingerpark. Zeer ruim met 85m² groot en 24m2 tuin/ terras. Volledige indeling + vloeren, nu nog tijdelijk zelf te kiezen! Zit gerust eens samen met de huisarchitect om de indeling en verdere afwerking te kiezen en te kijken naar het totale kostenplaatje. Dit handelspand wordt aan deze prijs immers casco afgeleverd. Dit bijzonder woonproject is gelegen in het groene hart van het Hageland, centraal tussen Leuven-Aarschot-Tienen. Een tijdloze architectuur in combinatie met een groene woonomgeving en de laatste bouwtechnieken zorgen hier voor een zorgeloos wooncomfort. Wingerpark in zijn geheel omvat 51 stijlvolle appartementen, en 7 handelspanden, verspreid over 8 woonblokken. Parkeren gebeurt ondergronds. Het volledige complex wordt onderkelderd met een parkeergarage. Iedere woonblok is via een individuele lift en trappenhal verbonden met de parking. Hier bevinden zich de autostaanplaatsen en kelderruimtes. Deze parking wordt volledig aan het oog onttrokken, waardoor de groene inrichting van het bovenplein benadrukt wordt. Benieuwd naar meer info? Bel ### en boek uw persoonlijke afspraak in ons modelappartement of op kantoor. Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw woondroom of investering. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Tielt-Winge (RBI20301)
140 923 €

3390 Tielt-Winge

Immo3000 heeft dit handelspand te koop in residentie Wingerpark op een toplocatie centraal tussen Leuven-Aarschot-Tienen. Deze handelspanden worden volgens huidige prijsstelling volledig casco opgeleverd, binnenafwerking is voor eigen rekening. Maak gerust een afspraak om eens vrijblijvend samen te zitten met de huisarchitect om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw zaak en de indeling te bepalen. Wingerpark zelf omvat 51 stijlvolle appartementen, en 7 handelspanden, verspreid over 8 woonblokken. Parkeren gebeurt ondergronds. Er is een mix van 1, 2 en 3-slaapkamerappartementen allen met een ruim terras met goede oriëntatie. De handelspanden zijn allemaal gesitueerd aan de Leuvensesteenweg en hebben een uitstekende visibiliteit en bezoekersparking. Benieuwd naar meer info? Bel ### en boek uw persoonlijke afspraak in ons model appartement of op kantoor. Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw woondroom of investering. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Tielt-Winge (RAK31373)
2 150 000 €

3390 Tielt-Winge

Investment real estate, located in a shopping mall Gouden Kruispunt, for sale with attractive rent returns. The building, founded in 1986 and completely renovated inside in 2017, consists of two commercial properties and one warehouse with Kids Fun, Pro Duo and AS Adventure as tenants. In addition, the property has a good location on the E314 and N2. Other stores such as Brantano, Standaard Boekhandel, Aldi and Krëfel are located in the close vicinity of this investment property. Surface: - commercial property 1: +/- 1048 m² - commercial property 2: +/- 384 m² - warehouse: +/- 200 m² Specifications: - associated parking - renewed light street (2018) Are you interested in this real estate in Tielt-Winge? Don't hesitate to get in touch! Want to know more?

2000
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Hoeleden (RBI40010)
190 000 €

3471 Hoeleden

In een voormalig bankkantoor aan het kerkplein te Hoeleden treffen we deze mooie frituur aan op het gelijkvloers van een hoekpand. De zaak is goed onderhouden en heeft een ruime eetplaats met airco. De koeltoog en de frituur zijn in perfecte staat. Achteraan is er een keuken, een wasplaats, toilet en een koele berging. Deze frituur is de enige in een ruime omgeving. Het terras en de ruime parkeergelegenheid zijn een troef. In de verkoopprijs is de ganse infrastructuur van de frituur t.w.v. € 65000 inbegrepen en is er geen handelsfonds over te nemen. Wie op zoek is naar een nieuwe uitdaging met garantie op succes, moet er snel bij zijn. Contacteer ons nu voor een afspraak. Want to know more?

230
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Hoeleden (RBI35804)
140 000 €

3471 Hoeleden

In een voormalig bankkantoor aan het kerkplein te Hoeleden treffen we deze mooie frituur aan op het gelijkvloers van een hoekpand. De zaak is goed onderhouden en heeft een ruime eetplaats met airco. De koeltoog en de frituur zijn in perfecte staat. Achteraan is er een keuken, een wasplaats, toilet en een koele berging. Deze frituur is de enige in een ruime omgeving. Het terras en de ruime parkeergelegenheid zijn een troef. Er is geen infrastructuur inbegrepen en er is geen handelsfonds over te nemen. Want to know more?

230
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Averbode (RBI87877)
629 000 €

3271 Averbode

Dit knap, multifunctioneel woon- en handelspand dateert van 2002. Het pand biedt een waaier aan mogelijkheden. Oorspronkelijk was dit een woning met frituur. In 2013 werd de bestaande woning opgedeeld in een dokterspraktijk met appartement. De praktijkruimte biedt tevens de mogelijkheid om ook omgetoverd te worden tot extra woongelegenheid. De vlotte bereikbaarheid, de perceeloppervlakte van 15A 88CA en de bewoonbare oppervlakte van 275 m² zijn maar enkele van de vele troeven die we hier terugvinden! Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal met wachtruimte en afzonderlijk toilet. Vervolgens zijn er twee praktijkruimtes en een balie. Ook is er nog een aparte ruimte die gebruikt werd als PUVA-ruimte & is er een volwaardige keuken met zicht op de tuin aanwezig. Tenslotte is er de zeer ruime inpandige garage. Via een aparte ingang bereikt men met de trap het appartement op de eerste verdieping. Bij het betreden van dit appartement komt men in de inkomhal met toegang tot een berging/wasplaats. Alsook zijn er twee mooie slaapkamers aanwezig. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel met kasten, een ligbad & douche. Tenslotte is er een leefruimte met open keuken. Deze is uitgerust met een elektrisch vuur, dampkap, spoelbak en koelkast. PLUSPUNTEN: Zonnepanelen (3840 Wp), alarm, elektrische installatie CONFORM AREI, gunstige energiescore (label B voor het app - label C voor de praktijk), uitbreidingsmogelijkheden via de zolderverdieping, aanwezigheid van kelder, tweede ruimte garage (losstaand) met sectionale poort, grote parking, regenwaterput, verkavelingsmogelijkheden mits afbraak inpandige garage! Commerciële topligging voor vrije beroepen/groepspraktijken/... Lijkt dit de ideale locatie voor uw zaak of onderneming? Boek dan snel een bezoek in! Neem contact op met Kenneth ( ### ) op ### of Melissa ( ### ) op ### Want to know more?

1588
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Langdorp (RBH27227)
1 200 000 €

3201 Langdorp

Investeringsopportuniteit met parkeerplaatsen te koop! In de voormalige "Melkerij" langs de Diestsesteenweg in Rillaar (nabij Aarschot) worden momenteel verschillende entiteiten ondergebracht. Zo is er een commerciële ruimte, duplex-appartement en een woning ondergebracht. De commerciële ruimte is momenteel ingericht als een "Escape Room" en beschikt over alle nodige vergunningen en bijhorende attesten en is verhuurd met een handelshuurovereenkomst. De oppervlakte van dit gedeelte is 222m². De ruimte is multi-indeelbaar en beschikt over gescheiden sanitair. Deze ruimte beschikt tevens over een EPC met nr.: 202-201114-0002526312-KNR met label F. Het duplex-appartement van zo'n 231 m² werd met prachtige en architecturale insteek ingericht. Zo werd er doorheen de jaren ook het nodige gedaan om naar te voldoen aan de huidig isolatienormen. Het appartement beschikt over een keuken, eetruimte, bureauruimte, 3 slaapkamers (waarvan 1 met badkamer) en een afzonderlijke badkamer. Daarnaast beschikt het appartement over een zeer gunstig EPC (Label B - 111kWh/m²) met nummer 20230424-00028668-12-RES-1. Verder is er nog een woning die momenteel verhuurd is. De woning is 195m² groot en beschikt over alle hedendaags comfort. EPC label D (340 kWh/m²) met nummer 20230424-0002866724-RES-1. Kelderruimte en extra garagebox ter beschikking. Daarnaast is er ook een prachtige tuin die het geheel compleet maakt! Elektriciteit: conform Extra inlichtingen en documenten te bekomen via ### ! Want to know more?

2630
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Diest (RBI52745)
820 000 €

3290 Diest

On the Grote Markt in Diest, at number 24, is this stately building. A more central location in Diest is not possible. It is also known as the former Guild House of Diest. Visit the property here: ### Former home of the Saint Sebastian Archers Guild. Renaissance transverse house, dated 1616 by handsome contoured wall anchors. Richly banded and scrollwork-decorated gable end, consisting of a tall slightly receding shoulder piece marked by a girdle frame and a stocky neck cantoned and crowned with obelisks, rising on an arched pediment; altered circa 1700(?). Front facade altered, including former cross windows, during 19th century. Restoration: 1967. Side facade (Table Round Street) with cross windows (partially altered or added brickwork). Rear gable with loading window (ironstone frame). (text heritage inventory) The people of Diesten will remember the wonderful time when the Leffe Café was operated here. This beautiful property offers a lot of potential. It has been completely gutted and is ready to be redecorated. On the ground floor there is a total net area of 270 m². On the 1st floor there is 182 m² of net floor space to furnish. On the 2nd floor 156 m² and on the 3rd floor another 85 m². A total area of no less than 693 m². This unique building has a great appearance and is therefore included on the list of Protected Heritage. There are many possibilities when you want to redecorate this beautiful building. Subsidies are available. Would you like more information and/or a site visit? Contact us at ### . We will be happy to help you! Urban planning information is available on request Want to know more?

494
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Diest (RBI29148)
285 000 €

3290 Diest

In het centrum van Diest liggen deze twee handelsruimtes (84m² en 102m² nuttige oppervlakte) op een commerciële toplocatie. In de directe omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Eenvoudig op te splitsen door de aanwezigheid van 2 ingangen. Het pand uit 1970 werd in 1997 gerenoveerd. (EPC NR=E resp. F) TROEVEN: - topligging in één van de voornaamste winkelstraten in Diest - hoekpand met grote vitrine - 2 aparte ingangen: winkel = Koning Albertstraat ; werkruimtes = Keizerinnestraat - mogelijkheid om terug op te splitsen in handel en wonen - toegang tot de kelder via zijstraat - aandelentransactie bespreekbaar Wche - Vg -Gmo -Gvkr -Gvv Voor meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Diest (RBI10533)
345 000 €

3290 Diest

Handelsruimte met bovenstaande woonst in het centrum van Diest Deze handelsruimte is gelegen op een toplocatie in Diest met zeer veel passage en dus een goede zichtbaarheid. Rondom zijn er ook diverse parkeermogelijkheden. Het pand biedt verschillende mogelijkheden, het is een mooie open ruimte waar men verschillende kanten mee op kan gaan. TROEVEN: Goede zichtbaarheid in één van de hoofdstraten van het centrum Onmiddellijk beschikbaar Verschillende mogelijkheden Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatse? Contacteer ons via het nummer ### of ### Want to know more?

350
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Diest (RBH84132)
690 000 €

3290 Diest

Handelsruimte, woonruimte, tuin, parkings op toplocatie in Diest Goed gelegen handelsruimte met goeie visibiliteit, privé woonruimten / burelen / refter, ruime tuin achteraan, parkings vooraan Diverse mogelijkheden mits toelatingen overheden. Indelingen: Gelijkvloers: ruime winkel / handelsruimte met inkomdeur, 2 opslagruimten linker kant gebouw, toilet, trap en goederenlift links achter de gemeenschappelijk inkomhal, diverse bergingen / stapelplaatsen / atelier op het eerste & tweede verdiep. Woonruimten / burelen / refter keuken achter de winkel, vaste trap naar boven met woonruimten / burelen slaapruimten & badkamer met toilet. Ruime ingesloten tuin achteraan. Kelder privatief, met erin de meters van bovenliggende appartementen (niet mee in de verkoop) In de oppervlakte 499m² zijn niet meegerekend de kelder, magazijn 1ste verdiep en zolder 2de verdiep Exclusief genot & gebruiksrecht van de parkings vooraan in de bouwvrije zone. Want to know more?

611 5 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Diest (RBH79934)
610 000 €

3290 Diest

Investeringseigendom, gelegen in het centrum van Diest nabij o.a. Standaard Boekhandel. Dit pand is kwalitatief verhuurd en heeft een gelijkvloerse opp. van ca. 230 m². De huidige huuropbrengst bedraagt 48.888 Euro/jaar + onr. voorh. ten laste vd huurder. Benieuwd naar deze opbrengsteigendom te koop regio Diest? Meer info via ### of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
385 000 €

3290 Diest

After demolishing the current buildings, a new construction project or the land can be split into different lots for residential units, provided that, of course, you have obtained the necessary permits. The rear building is licensed as a warehouse and the front building as a trading house. Want to know more?

3007
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Diest (RBG31277)
120 000 €

3290 Diest

HANDELSGELIJKVLOERS OP COMMERCIËLE LIGGING Midden in het centrum van Diest vinden we op de Leuvensestraat dit handelsgelijkvloers, we kunnen hier spreken van een uiterst commerciële locatie met een goede visibiliteit. Het handelspand van zo'n 57 m² groot is momenteel opgedeeld in een winkelruimte met bureel, een keuken/bergruimte en een apart toilet. Deze handelsruimte biedt tal van mogelijkheden aan zijn nieuwe eigenaars, van winkel tot kantoorruimte tot jouw eigen horecazaak. Meer info of graag een vrijblijvend bezoekje? Contacteer Immo Haven via ### De vermelde oppervlaktes zijn slechts een indicatie. Immo Haven kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Diest (RBD36085)
600 000 €

3290 Diest

Commercieel pand te koop in het centrum van Diest. De gelijkvloerse oppervlakte bedraagt ca. 130 m² en de gevelbreedte bedraagt ca. 6 m. De bovengelegen verdiepingen zijn bruikbaar als stockruimte of sociale ruimte. Achter het pand is er nog een tuintje aanwezig. Het pand kan gekocht worden vrij van handelshuurovereenkomst en is beschikbaar bij akte. Airco aanwezig. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te koop regio Diest? Contacteer ### of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Geetbets (RBH86951)
349 000 €

3450 Geetbets

Zoekt u een handelspand of een projectgrond in Geetbets? Dan heeft u het gevonden! Deze handelsruimte ligt nabij het centrum van Geetbets maar is niet ver van de natuur. Zo ligt het natuurreservaat Aronst Hoe k op een 10 minuutjes wandelen. Bestemmingen zoals de bakker, basisschool, stadhuis van Geetbets, de bibliotheek en sporthal zijn makkelijk te bereiken te voet of met de fiets. Wegens de centrale ligging bent u binnen de 30 min. in andere steden en gemeentes zoals Kortenaken (4,5 km), Halen (8,1 km), Nieuwerkerken (8,7 km), Herk-de-Stad (10,3 km), Sint-Truiden (10,5 km), Diest (12,8 km) en Hasselt (22,5 km). Indeling Kelder: volledig onderkelderd Gelijkvloers: inkomhal, trappenhal, 3 burelen, grote kantoorruimte, kluis, 5 garageboxen Verdieping +1 appartement 1: woonkamer, wc, berging, badkamer, keuken en 2 slaapkamers appartement 2 : inkomhal, wc, keuken, woonkamer, 1 slaapkamer en badkamer Zolder: te bereiken via appartement 2 Troeven: Ligging: centraal in Geetbets Meerdere opties: u kan kiezen om te renoveren of te slopen voor een project 5 garages waarvan 3 reeds verhuurd Geïnteresseerd? Contacteer ons op het nummer ### of via het mailadres ### . Want to know more?

663
contact
details
Email
Call

Meer info via ### of ### Dit pand zorgt voor een perfecte combinatie van werken en wonen of investeren. Gelegen op commerciële locatie tussen Rotselaar en Aarschot aan de voet van de residentiële Middelberg. Op de gelijkvloerse verdieping is een casco handelsruimte terug te vinden. Door de commerciële ligging is dit uitermate geschikt voor allerlei activiteiten zoals vrije beroepen, kantoor, winkelruimte, ... De handelsruimte omvat nog een apart bureau en inpandige garage. Rondom het pand is ook voldoende parkeergelegenheid voorzien. Verder beschikt dit pand over een ruim appartement, het beschikt onder meer over een grote leefruimte met open keuken en aparte berging. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers terug te vinden met aansluitende dressing en een badkamer. De zolderverdieping zorgt voor extra opbergruimte. Kom snel de mogelijkheden ontdekken en maak je afspraak via ### of 016/199 348! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Linter (RBI91157)
385 000 €

3350 Linter

OPEN HOUSE OP ZATERDAG 2/12 tussen 15.30-17u! Dit pand bestaat uit een commercieel gelijkvloers en een duplex appartement. Het handelspand heeft een ruimte handelsruimte, een zithoek, keuken, apart toilet en nog een 2de werkruimte. Verder is er nog een garage en de fraai aangelegde omheinde tuin met een terras en een vijver. Het duplex appartement is voorzien van een inkomhal, de woonkamer, keuken, zithoek, berging, apart toilet, een terras vooraan en ruim zonneterras achteraan. Op de 2de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met een ligbad, douche en 2de toilet. De woning heeft een mooi afgewerkte kelder die dienst kan doen als extra opbergruimte. De ligging van het pand is een troef : vlakbij winkels, scholen, het openbaar vervoer en een ruime gratis parking aan de overkant. Meer info is te bekomen op ons kantoor. Want to know more?

387
contact
details
Email
Call