Business surface for sale - Bekkevoort

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Bekkevoort (3460) + Suburbs.

Business surface for sale Aarschot (RBH92711)
710 000 €

3200 Aarschot

ZEER CENTRAAL GELEGEN HANDELSPAND IN HET CENTRUM VAN AARSCHOT bestaande uit 3 ZEER GOED ONDERHOUDEN EENHEDEN. Gelijkvloers bevindt er zich een zeer ruime handelsruimte met 2 grote uitstalramen en een extra werkruimte/atelier die langs buiten bereikbaar is met de mogelijkheid om materiaal aan- en af te voeren langs de uitgang naar de achterliggende straat. Via een zeer verzorgde gemeenschappelijke inkomhal met trap bereiken we de verdiepingen. De 1ste en 2de verdieping biedt elk een degelijk afgewerkt appartement met inkomhal, leefruimte, ingerichte keuken, badkamer, 2 slaapkamers en terras. Op de 3de verdieping bevindt zich een mooi afgewerkte zolderruimte. De nieuwe individuele condensatieketels evenals de meters voor water, gas en elektriciteit zijn ondergebracht in de verzorgde kelder. De lopende huurcontracten worden gerespecteerd en overgenomen door de nieuwe eigenaar. Wg, Vg, Gmo, Gvvg, Gvkr. Voor meer info: Bollen & Jaeken Vastgoed via ### of gsm ### Want to know more?

600 344 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Aarschot (RBI81422)
Price on request

3200 Aarschot

Het bedrijvenpark PALLET is gelegen op een zichtlocatie aan de Ter Heidelaan (R25) te Aarschot. Hiermee geniet het park naast een uitstekende ligging ook van een goede bereikbaarheid. Het park ligt op 2km van Aarschot en in de directe nabijheid van het op- en afrittencomplex van de E314 Leuven- Lummen en maakt deel uit van het bedrijvenpark Nieuwland-Meetshoven. Een groot deel van de units genieten van een zichtlocatie langsheen de Ter Heidelaan. Door de kwalitatieve architectuur vormt het project een representatief geheel, een ware blikvanger. Rond het project is er een ruime groenbuffer voorzien die niet alleen het groene karakter versterkt maar waar er ook verschillende wadi’s voorzien zijn. Hierdoor wordt er een aangename werkomgeving gecreëerd. Elke unit beschikt over 1 of meerdere parkeerplaatsen verdeeld over het park. Er zijn voldoende fietsenstallingen voorzien. Het bedrijvenpark PALLET telt 18 eigentijdse KMO-units met bijhorende parkeerplaatsen. De units zijn verdeeld over 2 bouwvolumes, met een oppervlakte variërend tussen 144m en 344m, welke samenvoegbaar zijn. Elke unit wordt casco aangeboden, inclusief de aanleg van de wegenis, parkings en groenvoorzieningen. De buitenste gevel van het project, met name de gevels gelegen langs de Ter Heidelaan en de Betekomsesteenweg, worden uitgevoerd in witte kleur en afgewerkt met lamellenstructuur. De gevels in het binnengebied worden uitgevoerd in een frisse, witte kleur. De kopers van de bedrijfsunits hebben in uitvoeringsfase de mogelijkheid om hun gevel aan te passen aan de hand van een aantal vooropgestelde typegevels waardoor we een specifiek antwoord kunnen bieden voor elke gebruiker. Een aantal units (A1 t.e.m. A10 alsook B1) worden voorzien met een mezzanine en aangepaste gevel waardoor deze makkelijk kan ingericht worden als kantoor. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for sale Heist-op-den-Berg (RBI36038)
995 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Deze handelsgelijkvloers is gelegen op een absolute A-locatie!Met een mooie oppervlakte van maar liefst +/- 475 m² en 17 privéparkings, zijn hier heel wat mogelijkheden.Het pand is voorzien van zowel een ingang voor- als achteraan. Hierdoor is een opsplitsing eenvoudig te realiseren.Beide delen beschikken zowel over een kitchenette als over sanitair.Oppervlaktes:Commerciële ruimte: 136,95 m²Commerciële ruimte: 82,5 m²Toilet 1: 10,98 m²Kantoorruimte: 13,35 m²Kantoorruimte: 9,84 m²Kantoorruimte: 13,96 m²Kantoorruimte: 8,65 m²Technische berging: 5 m²Toilet 2: 8,75 m²Toilet 3: 8,75 m²Kantoorruimte: 23,37 m²Kantoorruimte: 44,72 m²Kantoorruimte: 19,2 m²Kantoorruimte: 11,76 m²Inkomhal: 11 m²Inkomhal: 18 m²Overige info:- voorgevel: +/- 8,3 meter;- Energielabel: D (EPC referentie: No. 20230731-0002955137-KNR-1);- Airco.Meer info of een bezoek? Bel ### | ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for sale Westerlo (RBG12517)
Price on request

2260 Westerlo

Op zoek naar opslagruimte in Westerlo? Ontdek de Metio site, waar we verschillende magazijnen te huur of te koop aanbieden, variërend van 8m² tot maar liefst 335 m². Of je nu een kleine of grote opslagruimte nodig hebt, we hebben voor ieder wat wils. Met zijn gunstige locatie nabij het centrum van Westerlo en op slechts 10 minuten rijden van de E313. Dit betekent dat je gemakkelijk en snel toegang hebt tot je opgeslagen spullen. Bovendien bevinden we ons in de industriezone van Westerlo, waardoor we een uitstekende keuze zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar extra opslagruimte. Wacht niet langer en neem contact met ons op om onze beschikbare magazijnen te bekijken. De Metio site is de ideale opslagoplossing voor bedrijven en particulieren in Westerlo en omgeving. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for sale Beringen (RBI25744)
780 000 €

3580 Beringen

Ruim duplex (226 m²) appartement met 4 slaapkamers met onderliggende handelsruimte (186 m²) gelegen op een perceel 971 m². Belangrijkste troeven: - Handelsruimte gelegen in een commerciële omgeving - Huuropbrengst van 24 000 eur/jaar - Ruime parking vooraan - energielabel A - volledig onderkelderd Appartement - Duplex appartement met 4 slaapkamers - 2 badkamers - Zonnepanelen - Ruim terras Bekijk zeker ook de foto’s en de grondplannen met de afmetingen. Zo krijgt u van thuis uit al een perfect beeld van wat dit pand te bieden heeft! Wenst u meer info of een vrijblijvende bezichtiging, contacteer dan ons kantoor op het nummer ### en wij helpen u graag verder. Want to know more?

971
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Tienen (RBI24518)
625 000 €

3300 Tienen

Bekijk de virtuele tour van deze woning op de site van Co Immo. Handelshuis met verdiep, duplex appartement en achtergelegen woning, gelegen te Tienen, Nieuwstraat 37 en Vrijthofstraat 5. Totaal perceel oppervlakte van 2a 42ca, KI 2.809 euro. Een bouwvergunning is afgeleverd voor de Nieuwstraat 37, zijnde een gelijkvloerse handelszaak met een verdiep, een duplex appartement op de 2de en 3de verdieping en een vergunning voor een woning met garage ter hoogte van de Vrijthofstraat 5. Deze volledige eigendom werd verbouwd in 2002. De handelszaak heeft een totale bruikbare oppervlakte op het gelijkvloers van ca 202m2, opgedeeld in een handelsruimte, drie aparte werkruimtes, een toilet en een binnenkoer. Via de achtergelegen binnenkoer verkrijgen we de toegang tot het woongedeelte zijnde een keuken, een polyvalent ruimte met een vast trap naar de eerste verdieping van ca 45m2, voorzien van een woonkamer en een slaapkamer. Op de eerste verdieping, boven de handelsruimte (Nieuwstraat), bevindt zich een studio van ca 37m2 met een open keuken, woonkamer, badkamer en een slaapkamer. Een ruim duplex appartement bevindt zich op de tweede en derde verdieping, tevens voorzien van een ruime woonkamer, keuken, badkamer, traphal en twee ruime slaapkamers. Aan de kant van de Vrijthofstraat is een gelijkvloers appartement met garage, voorzien van een inkomhal, CV-ruimte, een ingerichte badkamer, apart toilet, een open woonkamer met slaapruimte, een volledig ingerichte keuken en een wasplaats. Deze unieke eigendom heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca 405 m2, inclusief garage, gelegen in het centrum van Tienen, een toplocatie voor het uitoefenen van een zelfstandig beroep! Het gebouw is multifunctioneel, geschikt voor het uitbaten van een handelszaak, zelf bewonen of het verhuren van de verschillende entiteiten (investering). Absoluut een aanrader om te komen kijken. Contracteer ons voor een persoonlijke rondleiding. EPC Label B (Nieuwstr 37) - 203 (Nieuwstr 37 b 1) – EPC 218 (Nieuwstr 37 b 2) – EPC 582 (Vrijthofstr 5) - VG-WCHE-GMO-GVKR-GVV. Meer info en foto’s op ### – T ### Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar ### Vrijthofstraat 5 : Bescherm onroerend erfgoed (stads- of dorpsgezicht) – gelegen in een archeologische zone (historische stadskern van Tienen) – vastgesteld bouwkundig erfgoed (historische stadskern Tienen) – wetenschappelijke inventaris (historische stadskern van Tienen) – Unesco werelderfgoed bufferzone (Parochiekerk Sint-Germanus met stadstoren : buffer) Nieuwstraat 37: gelegen in een archeologische zone (Historische stadskern van Tienen) - wetenschappelijke inventaris (historische stadskern van Tienen) - Unesco werelderfgoed bufferzone (Parochiekerk Sint-Germanus met stadstoren : buffer) Want to know more?

242 242 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Business surface for sale Heverlee (RAO52862)
Price on request

3001 Heverlee

The Greenhill Campus is a modern office complex located in the Haasrode Research Park. These buildings are located just minutes from the entrances and exits of the E40 Liège-Leuven-Brussels and are perfectly accessible. A De Lijn bus stops in front of the Campus, providing a direct connection to the train station and the center of Leuven. Located between companies such as Terumo, Philips, Telindus and many others, Greenhill Campus enjoys an international appearance in a green environment. Also possibility to purchase rented office space as investment property (building A ground floor and first floor). With a restaurant, technical service, spacious above and underground parking and showers within the complex, this park offers you a practical, contemporary, pleasant working atmosphere. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for sale Herent (RBH13463)
Price on request

3020 Herent

Dit bedrijfsgebouw dichtbij Leuven en direct aan de op- en afrit van de E314 in Herent is 100% verhuurd. Meer dan 1300m² aan kantoren/showroom beschikbaar op een belangrijke verbindingsweg. Bijkomende pluspunten van dit gebouw zijn : -verwarming/koeling via individuele luchtwarmtepompen -ventilatie aanwezig -zonnepanelen : ca 14.000wp Bouwjaar 2018 Want to know more?

contact
details
Email
Call
310 135 €

2450 Meerhout

6 knappe kmo-units met bijhorende parkeervoorzieningen op een gunstige ligging Kleinschalig en duurzaam bedrijvenpark op een groene locatie, net aan de rand van het Albertkanaal op een kleinschalige industriezone. De site is gelegen op een kleinschalige industriezone, aan de rand van het Albertkanaal. Langs de straat Genebroek 155, grenzend aan de brug van Meerhout-Veedijk, op enkele kilometers van op-en afrit 24 Geel-Oost. De kmo-units worden casco afgewerkt en hebben een bruto vloeroppervlakte van minimum 187,12 m² tot maximum 217 m². Daarnaast heeft unit 6 een inpandig verdiep van 75 m². Vanwege de verschillende oppervlakten, zijn de units zowel voor beginnende zelfstandigen als voor een groeibedrijf geschikt. Zij worden zeer degelijk gebouwd door gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Ook wordt er aandacht besteed aan de energiezuinige uitvoering van dit complex, onder meer door het gebruik van geïsoleerde brandveilige tussenwanden per unit, vloerisolatie, dakisolatie, hergebruik regenwater etc. Alle entiteiten worden voorzien van lichtstraten in de plafonds en grote automatische poorten van 4 x 4,5 m. Verkoop onder btw stelsel. Betaling bij oplevering! Vermoedelijke oplevering tegen einde 2023. Want to know more?

contact
details
Email
Call
284 754 €

2450 Meerhout

6 knappe kmo-units met bijhorende parkeervoorzieningen op een gunstige ligging Kleinschalig en duurzaam bedrijvenpark op een groene locatie, net aan de rand van het Albertkanaal op een kleinschalige industriezone. De site is gelegen op een kleinschalige industriezone, aan de rand van het Albertkanaal. Langs de straat Genebroek 155, grenzend aan de brug van Meerhout-Veedijk, op enkele kilometers van op-en afrit 24 Geel-Oost. De kmo-units worden casco afgewerkt en hebben een bruto vloeroppervlakte van minimum 187,12 m² tot maximum 217 m². Daarnaast heeft unit 6 een inpandig verdiep van 75 m². Vanwege de verschillende oppervlakten, zijn de units zowel voor beginnende zelfstandigen als voor een groeibedrijf geschikt. Zij worden zeer degelijk gebouwd door gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Ook wordt er aandacht besteed aan de energiezuinige uitvoering van dit complex, onder meer door het gebruik van geïsoleerde brandveilige tussenwanden per unit, vloerisolatie, dakisolatie, hergebruik regenwater etc. Alle entiteiten worden voorzien van lichtstraten in de plafonds en grote automatische poorten van 4 x 4,5 m. Verkoop onder btw stelsel. Betaling bij oplevering! Vermoedelijke oplevering tegen einde 2023. Want to know more?

contact
details
Email
Call
310 135 €

2450 Meerhout

6 knappe kmo-units met bijhorende parkeervoorzieningen op een gunstige ligging Kleinschalig en duurzaam bedrijvenpark op een groene locatie, net aan de rand van het Albertkanaal op een kleinschalige industriezone. De site is gelegen op een kleinschalige industriezone, aan de rand van het Albertkanaal. Langs de straat Genebroek 155, grenzend aan de brug van Meerhout-Veedijk, op enkele kilometers van op-en afrit 24 Geel-Oost. De kmo-units worden casco afgewerkt en hebben een bruto vloeroppervlakte van minimum 187,12 m² tot maximum 217 m². Daarnaast heeft unit 6 een inpandig verdiep van 75 m². Vanwege de verschillende oppervlakten, zijn de units zowel voor beginnende zelfstandigen als voor een groeibedrijf geschikt. Zij worden zeer degelijk gebouwd door gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Ook wordt er aandacht besteed aan de energiezuinige uitvoering van dit complex, onder meer door het gebruik van geïsoleerde brandveilige tussenwanden per unit, vloerisolatie, dakisolatie, hergebruik regenwater etc. Alle entiteiten worden voorzien van lichtstraten in de plafonds en grote automatische poorten van 4 x 4,5 m. Verkoop onder btw stelsel. Betaling bij oplevering! Vermoedelijke oplevering tegen einde 2023. Want to know more?

contact
details
Email
Call
310 135 €

2450 Meerhout

6 knappe kmo-units met bijhorende parkeervoorzieningen op een gunstige ligging Kleinschalig en duurzaam bedrijvenpark op een groene locatie, net aan de rand van het Albertkanaal op een kleinschalige industriezone. De site is gelegen op een kleinschalige industriezone, aan de rand van het Albertkanaal. Langs de straat Genebroek 155, grenzend aan de brug van Meerhout-Veedijk, op enkele kilometers van op-en afrit 24 Geel-Oost. De kmo-units worden casco afgewerkt en hebben een bruto vloeroppervlakte van minimum 187,12 m² tot maximum 217 m². Daarnaast heeft unit 6 een inpandig verdiep van 75 m². Vanwege de verschillende oppervlakten, zijn de units zowel voor beginnende zelfstandigen als voor een groeibedrijf geschikt. Zij worden zeer degelijk gebouwd door gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Ook wordt er aandacht besteed aan de energiezuinige uitvoering van dit complex, onder meer door het gebruik van geïsoleerde brandveilige tussenwanden per unit, vloerisolatie, dakisolatie, hergebruik regenwater etc. Alle entiteiten worden voorzien van lichtstraten in de plafonds en grote automatische poorten van 4 x 4,5 m. Verkoop onder btw stelsel. Betaling bij oplevering! Vermoedelijke oplevering tegen einde 2023. Want to know more?

contact
details
Email
Call
310 135 €

2450 Meerhout

6 knappe kmo-units met bijhorende parkeervoorzieningen op een gunstige ligging Kleinschalig en duurzaam bedrijvenpark op een groene locatie, net aan de rand van het Albertkanaal op een kleinschalige industriezone. De site is gelegen op een kleinschalige industriezone, aan de rand van het Albertkanaal. Langs de straat Genebroek 155, grenzend aan de brug van Meerhout-Veedijk, op enkele kilometers van op-en afrit 24 Geel-Oost. De kmo-units worden casco afgewerkt en hebben een bruto vloeroppervlakte van minimum 187,12 m² tot maximum 217 m². Daarnaast heeft unit 6 een inpandig verdiep van 75 m². Vanwege de verschillende oppervlakten, zijn de units zowel voor beginnende zelfstandigen als voor een groeibedrijf geschikt. Zij worden zeer degelijk gebouwd door gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Ook wordt er aandacht besteed aan de energiezuinige uitvoering van dit complex, onder meer door het gebruik van geïsoleerde brandveilige tussenwanden per unit, vloerisolatie, dakisolatie, hergebruik regenwater etc. Alle entiteiten worden voorzien van lichtstraten in de plafonds en grote automatische poorten van 4 x 4,5 m. Verkoop onder btw stelsel. Betaling bij oplevering! Vermoedelijke oplevering tegen einde 2023. Want to know more?

contact
details
Email
Call
292 005 €

2450 Meerhout

6 knappe kmo-units met bijhorende parkeervoorzieningen op een gunstige ligging Kleinschalig en duurzaam bedrijvenpark op een groene locatie, net aan de rand van het Albertkanaal op een kleinschalige industriezone. De site is gelegen op een kleinschalige industriezone, aan de rand van het Albertkanaal. Langs de straat Genebroek 155, grenzend aan de brug van Meerhout-Veedijk, op enkele kilometers van op-en afrit 24 Geel-Oost. De kmo-units worden casco afgewerkt en hebben een bruto vloeroppervlakte van minimum 187,12 m² tot maximum 217 m². Daarnaast heeft unit 6 een inpandig verdiep van 75 m². Vanwege de verschillende oppervlakten, zijn de units zowel voor beginnende zelfstandigen als voor een groeibedrijf geschikt. Zij worden zeer degelijk gebouwd door gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Ook wordt er aandacht besteed aan de energiezuinige uitvoering van dit complex, onder meer door het gebruik van geïsoleerde brandveilige tussenwanden per unit, vloerisolatie, dakisolatie, hergebruik regenwater etc. Alle entiteiten worden voorzien van lichtstraten in de plafonds en grote automatische poorten van 4 x 4,5 m. Verkoop onder btw stelsel. Betaling bij oplevering! Vermoedelijke oplevering tegen einde 2023. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for sale Herent (RBF87168)
Price on request

3020 Herent

New office space for sale in Building B -Park 51 in Herent. These offices are located within walking distance of the train station, the center and various shops. Within five minutes you are on the E314 and Leuven is only fifteen minutes away. The architecture of Building B is a sleek and fresh design in a timeless architecture that responds to the community, context and environment of Herent. The municipality of Herent has clearly transformed itself into a lively commercial center with its shops and catering facilities, while retaining its rural character. Herent's good connection with various motorways and expressways guarantees optimum accessibility to Leuven, Brussels, Hasselt and Mechelen. Building B is also ideally located for commuters, as a cycling and walking path will be constructed that will lead you to the renovated station in a few minutes. Building B will be built on the site where the former central workshop of the Henkel factory was once located. With this contemporary architectural design, a conscious choice was made for character, identity and appearance with a subtle reference to the industrial architecture of the former Henkel factory. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for sale Herent (RBF74466)
Price on request

3020 Herent

DGI offers this fantastic commercial commercial building with luxury home to Herent . It is located at é é one of the busiest roads of Flemish Brabant on an area of nearly 3000m ². At this time it is used as a store house, but it can be perfectly arranged as office, commercial outlets, multidisciplinary center etc. Among BUSINESS le space is a luxury property with lots of natural light, five bedrooms and a beautiful view of the restful, fully enclosed garden with swimming pool and ornamental pond. This allows you to. enjoy maximum privacy . Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for sale Hulshout (RBF06175)
Price on request

2235 Hulshout

Business surface with showroom located at the industrial area of Hulshout on a terreinopp of 42 ares with a construction of 1,600 m ². The property is completely fenced. The property consists of a front showroom, workshop, behind a warehouse and showroom over a residence. Showroom of 407 m ² Stone floor Heated with a ë roth fishermen Workshop of 684 m ² Height: 5 meters Clearance beneath the rafters 4.2 meters Built offices with kitchenette and bathroom. Warehouse of 367 m ² with shed of 145 m ² Ample parking in front. Spacious apartment above the showroom of 185 m ². Two kitchens Two bathrooms Laundry Double glazing with shutters Laminate Flooring Roof in bankirai. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for sale Wijgmaal (RBE34429)
Price on request

3018 Wijgmaal

New Office Building in Wijgmaal, near Leuven This modern office building in Wijgmaal, Belgium, is the most recent one on the Remy-Site near Leuven. The location is ideal, situated next to the canal and just a stone's throw away from the local train station. The building offers a total of 94 parking spaces, including 30 underground. Rented Spaces Currently, the first two floors of the building and 43 ground-level parking spaces are already rented, providing an attractive investment opportunity. Features of the Office Building Total office space of 2382 m² Both internal and external parking options Modern and compliant with contemporary standards For further details about this office building and to discuss your search for office space for personal use or investment, please contact DGI.immo. Our team is ready to assist you. Call us at ### 77." Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for sale Lovenjoel (RBE13669)

In de Vallei van Molenbeek, een zijrivier van de Dijle, ligt Lovenjoel. Aan de Keizerstraat, nabij de dorpskern van Lovenjoel en op 5 km van Leuven centrum, bevindt zich Groot Park. Dit is een domein met een oppervlakte van 25ha en een parkarchitectuur die dateert van het begin van de 19de eeuw. Aan het einde van de grote dreef, met uitzicht over de vallei, ligt Salve Mater. Groot Park is is gemakkelijk bereikbaar via de Tiensesteenweg die Leuven en Tienen verbindt. De ring rond Leuven, autosnelweg E40 en andere belangrijke invalswegen liggen op een boogscheut van het park. Frequente busverbindingen met halte ter hoogte van Sint André zorgen voor een optimale bereikbaarheid van het centrum en het station van Leuven. Op deze site hebben wij 2 polyvalente ruimtes beschikbaar die perfect dienst kunnen doen als kantoor-/praktijkruimte of atelier. Een plek binnen dit kerkgebouw is het ultieme uithangbord voor iedere onderneming. Neem contact op met DGI via ### of ### en we luisteren graag naar jullie toekomstplannen. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for sale Heist-op-den-Berg (RAS46850)
Price on request

2220 Heist-op-den-Berg

The park to be developed has a total area of ​​9.5 ha and is located in an industrial zone for environmentally harmful activities and suitable for SMEs. Warehouse units for sale from 144 m² with a high-quality finish. Each unit is equipped with a sectional door and windows. The structure of each warehouse unit can support an intermediate platform. The corner units are equipped with extra windows and a standard floor to create a showroom or offices. Skylight is provided with a built-in smoke hatch. Parking spaces are located in front of the unit (number depends on the surface of the unit). The warehouses are built according to the EPB standard 2020. Delivery is planned for early 2022. Want to know more?

contact
details
Email
Call