Commercial building for sale - Antwerp

158 results (1 - 20)
725 000 €

2600 Berchem

Prachtig handelspand + duplex appartement op top locatie te Berchem Gelegen op een uitstekende commerciële locatie, biedt deze eigendom talloze mogelijkheden voor zowel investeerders als ondernemers.Vlot bereikbaar zowel met fiets, auto als openbaar vervoer en dat met een mobiscore van 9.1/10. Onderwijs, ontspanning, winkels, sport & cultuur, ontspanning, allen op wandelafstand. Extra troeven: - Ruim handels gelijkvloers met tal van mogelijkheden - Handelszaak / duplex appartement kunnen apart verhuurd worden! - Zeer goede locatie - Parkeer voorziening aanwezig Want to know more?

342 4 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
649 000 €

2000 Antwerp

Handelshuis (220 m²) in hartje Antwerpen Locatie: Dit ruim handelshuis staat te koop in de Zirkstraat in centrum Antwerpen. Het handelshuis is gelegen vlakbij de Kaaien, de Groenplaats en de Grote Markt. In de nabije omgeving zijn er talrijke winkels, scholen, gezellige horecagelegenheden en openbaar vervoer. Omschrijving: In de Zirkstraat in hartje Antwerpen staat dit ruim handelshuis (220 m²) te koop. Het op te frissen pand is momenteel opgedeeld in een restaurant en een duplex appartement.Het restaurant bestaande uit de keuken, zitplaatsen voor 49 personen en het sanitair zijn gelegen op de gelijkvloerse verdieping en de eerste verdieping. Op de tweede verdieping en de zolder is er een appartement met twee slaapkamers. Ten slotte is er nog een kelder aanwezig. Bijzonderheden: - Gelegen in centrum Antwerpen - Momenteel verhuurd - Bruikbare vloeroppervlakte: 220 m² cfr. EPC - EPC: 305 kWh/ (m² jaar) - P-score en G-score: C Bent u op zoek naar een handelshuis of ander vastgoed te koop in Antwerpen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed Antwerpen staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Want to know more?

76 76 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
229 000 €

2000 Antwerp

Dit commerciële vastgoed is verhuurd en gelegen in een historisch gebouw in het hartje van Antwerpen het heeft een goede en bereikbare ligging op de Scheldekaaien. De ruimte van 59m² bestaat uit een gelijkvloers en een mezzanine met bureau's, een kitchenette en sanitair. Omgeving: Deze uitzonderlijk gelegen commerciële ruimte kijkt uit op de Schelde en bevindt zich tussen de Steenhouwersvest in het historisch centum en Kloosterstraat richting het Zuid, met andere woorden zeer centraal. De Kloosterstraat, met gezellige winkels en horeca ligt vlakbij en op wandelafstand ben je aan de Grote Markt of op het bruisende zuid. Kortom… een prachtige locatie voor te ondernemen aan de Scheldekaaien! Het historisch gebouw heeft een statige uitstraling omwille van de vele authentieke elementen en springt hierdoor in het oog voor de vele voorbijgangers op weg naar het centrum of het zuid.Op wandelafstand van het pand bevinden zich verschillende openbare parkings. Want to know more?

contact
details
Email
Call
648 800 €

2000 Antwerp

Openhuizendag zaterdag 02/12 van 12.30u tot 13.30u Handelspand met bed en breakfast of woonst. Ideaal voor ondernemers die willen investeren in een commerciële ruimte met b&b of woonst. Gelegen in het historisch hart van Antwerpen aan de Carolus Borromeuskerk, biedt het pand een brede etalage, ruime kantoor- of winkelruimte en zichtbaarheid. De achterkant van het pand ( aan de Grote Goddaard 39 ) heeft men een aparte toegang voor de bed en breakfast of woonst te betreden. Aan de kant van de Minderbroedrsrui 68 kan men het handelspand betreden. Prachtig pand op een centrale ligging in het historisch centrum van Antwerpen. Samengevat, dit handelspand met b&b of woonst in de Minderbroedersrui 68, 2000 Antwerpen biedt een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een commerciële ruimte in een levendige stad. Met zijn centrale ligging, veelzijdige mogelijkheden en comfortabele woonst, is dit pand zeker een bezichtiging waard. Neem vandaag nog contact op om uw interesse te tonen en deze opwindende kans niet te missen. Want to know more?

45 45 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
329 000 €

2000 Antwerp

Dit commerciële vastgoed, verhuurd aan verzekeringsmaatschappij Yuzzu, gelegen in een historisch gebouw in het hartje van Antwerpen, heeft een goede en bereikbare ligging op de Scheldekaaien. De ruimte van 111m² bestaat uit een gelijkvloers en een mezzanine met bureau's, een kitchenette en sanitair. Omgeving: Deze uitzonderlijk gelegen commerciële ruimte kijkt uit op de Schelde en bevindt zich tussen de Steenhouwersvest in het historisch centum en Kloosterstraat richting het Zuid, met andere woorden zeer centraal. De Kloosterstraat, met gezellige winkels en horeca ligt vlakbij en op wandelafstand ben je aan de Grote Markt of op het bruisende zuid. Kortom… een prachtige locatie voor te ondernemen aan de Scheldekaaien! Het historisch gebouw heeft een statige uitstraling omwille van de vele authentieke elementen en springt hierdoor in het oog voor de vele voorbijgangers op weg naar het centrum of het zuid.Op wandelafstand van het pand bevinden zich verschillende openbare parkings. Want to know more?

contact
details
Email
Call
650 000 €

2000 Antwerp

De ruimte bevindt zich op de net heraangelegde Waalsekaai en pal aan het nieuwe Zuidpark, dé plaats bij uitstek op het Zuid qua zichtbaarheid met zeer veel passage. Een commerciële toplocatie dus! De nieuwe ondergrondse parking, met ingang pal voor de deur, en ook de nabijheid van alle belangrijke invalswegen zorgen voor een vlotte bereikbaarheid. Bovendien een optimale visibiliteit, dankzij de glazen voorgevel met meterslange etalage en directe toegang vanaf de straat. De totale oppervlakte van ca 174 m² is momenteel ingedeeld in verschillende werkruimtes en vergaderzalen en telkens voorzien van ingemaakte kasten, ingebouwde verlichting en verwarming/koeling. Apart sanitair en volledig geëquipeerde kitchenette (kraan met gefilterd en kokend water, inbouwtoestellen van Miele). M.a.w. volledig instapklaar, maar de invulling kan nog zeer veelzijdig gekozen worden. Ideaal als kantoor voor een vrij beroep, praktijkruimte, showroom of hoogstaande handelsruimte. Een privatieve kelderberging is inbegrepen. Mogelijkheid tot aankoop van extra stockageruimtes in de kelderverdieping. De naastgelegen handelsruimte aan de rechterzijde is stabiel verhuurd en kan desgewenst bijgekocht worden. Verkoopprijs: 650.000 Euro, excl. registratiebelasting. Want to know more?

contact
details
Email
Call
355 000 €

2600 Berchem

Openhuizendag zaterdag 02/12 van 11u tot 12u Uniek gerenoveerd handelspand op toplocatie in centrum Berchem. Ligging: In de Callensstraat midden in het centrum van Berchem, op een strategische hoek locatie vind je dit uniek gerenoveerd handelspand met authentieke voorgevel, waardoor je zaak meteen in het oog springt. Door de ligging heb je een zeer grote visibiliteit met een grote etalage, die veel lichtinval geeft en zorgt voor voldoende zichtbaarheid voor jouw onderneming. In de nabije omgeving zijn er winkels, scholen, openbaar vervoer, station en parkeergelegenheden. Omschrijving: Het handelspand beschikt over een grote open ruimte die flexibel ingericht kan worden, daarnaast heb je een stockageruimte of mogelijkheid tot inrichten van keuken. Verder is er nog een toilet en ruime kelder berging aanwezig. Dit pand is ideaal voor de start van een eigen zaak of als investeringsmogelijkheden. Aarzel niet en grijp deze gelegenheid aan dit indrukwekkend handelspand in het centrum van Grobbendonk te komen bezichtigen. Bijzonderheden: - Grote open ruimte - Toplocatie - Gerenoveerd - Oppervlakte 226 cfr. EPC - EPC score C Want to know more?

121 76 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
750 000 €

2610 Wilrijk

Ben je op zoek naar een ruim winkelpand in het centrum van Wilrijk? Dan is dit een interessante opportuniteit. De omgeving bestaat uit een goede mix aan grote retailers, alsook de kwaliteit- en detailhandel (Blue Rose, Dressed, l'Apostrophe, ..). Wilrijk-centrum is met het openbaar vervoer vlot te bereiken. Goede verbindingen met de naastliggende gemeenten en steden (A12-E19). Ruime en gratis openbare parking om de hoek! Het pand bestaat uit een ruim handelsgelijkvloers (233m²), dat eveneens met hoogwaardige materialen is afgewerkt. Door de brede vitrine geniet het pand van een uitstekende visibiliteit. Achteraan bevindt er zich een stockruimte, een bureau, een keuken en een apart toilet. Onmiddellijk beschikbaar! Want to know more?

233
contact
details
Email
Call
299 000 €

2170 Merksem

Deze op te frissen woning, ligt op het levendige Sint Franciscusplein te Merksem, om de hoek van de Bredabaan. Scholen, winkels, openbaar vervoer en restaurants bevinden zich op wandelafstand. Op het plein zelf is voldoende parking voorzien om steeds te kunnen parkeren voor de deur. De ruime woning (120m2) is te bereiken via een aparte ingang en bevindt zich boven een handelsruimte. Ze bestaat uit een lichtrijke open leefruimte (28m2). Verder zijn er op de eerste verdieping nog een volledig geïnstalleerde keuken en een badkamer met douche, toilet en dubbele lavabo. Op de tweede verdieping bevinden zich nog vier slaapkamers (17m2, 11m2, 10m2 en 10m2). Ook beschikt de woning over een kelder die dienst kan doen als extra stockage. Op het gelijkvloers, onder de woning, ligt er nog een ruim handelspand (120m2). Deze heeft een aparte ingang en bestaat uit verschillende open ruimtes, die dienst kunnen doen voor tal van commerciële doeleinden, vrije beroepen of als kantoor. Achteraan bevindt zich een aparte achterbouw met een extra verdieping, ideaal voor extra stockage, etc. Verder zijn er in de handelsruimte twee aparte toiletten aanwezig. Heb je na het bekijken van de foto’s nog bijkomende vragen? Of plan je graag een bezoek in ter plaatse? Bel Dries op ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
2 170 000 €

2000 Antwerp

EN OPTION : ANVERS (2000) TOP Location : Petit hôtel (bâtiment historique) (#3X+3_DEWI_ANT) • Très bien situé dans la zone piétonne au cœur de la ville • Prix : - 2.170.000€ (immeuble et fonds de commerce) - 1.950.000€ (immeuble seul) Des photos supplémentaires sont incluses dans le dossier à la demande. D’autres dossiers similaires et types d’actifs (hôtels, maisons de repos, immobilier de rendement, logistique, etc.) sont disponibles sur demande. Want to know more?

contact
details
Email
Call
399 000 €

2000 Antwerp

Ready-to-use commercial space for sale in the center of Antwerp. This commercial ground floor for sale is located on the Scheldt Quays in Antwerp. With the renewal of the quays ahead, this is an absolute top location for visibility. The 76 m² space can still be freely arranged and currently has a kitchenette and toilet. Want to know more?

contact
details
Email
Call

2180 Ekeren

280 000 €

Nieuwbouwproject in het centrum van Ekeren, gelegen aan het Kristus-Koning plein. Het betreft hier een handelsgelijkvloers, een appartement met 2 slaapkamers en een duplex-appartement. Gebouwd volgens de BEN-normen (korting op de onroerende voorheffing), dus ook lage kosten voor energie door de uitvoerige isolatie en zonnepanelen. Want to know more?

168 1 unit(s)
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Hoboken (RBI89092)
140 000 €

2660 Hoboken

This interesting commercial property is located in a very convenient location in Hoboken, in the midst of all stores. Public transportation, several bus connections and Hoboken station at 5 min Shops and food and beverage outlets can be found in the immediate vicinity. The commercial space is located 2 min walk from the Kioskplaats where every Monday + Saturday is a local market that attracts many people. Layout: The commercial space located on the ground floor is 87m² and has a separate room with a kitchen and also a separate toilet. Currently there is a speech therapist located in this property but the property also lends itself to possible storage or office space. To complete the picture, this well-kept commercial property also has a spacious basement. Useful information: -EPC: 334 kWh/m² - label C -fully asbestos-safe -P-score A - G-score A For an on-site visit, please contact us at ### or mail us at ### Would you like to know the value of your property? Feel free to contact our habicom expert in your area. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Berchem (RBI89000)
339 000 €

2600 Berchem

Openhuizendag zaterdag 8/10 van 09u30 tot 10u30. Ligging: Dit handelshuis te koop is gelegen aan de Driekoningenstraat te Berchem. Het pand bestaat uit een verhuurd handelsgelijkvloers (85m²) en een bovenliggende woonst (80m²). De ligging is uitermate ideaal pal in het commerciële centrum van Berchem, vlakbij het station, invalswegen en centrum Antwerpen. Omschrijving: Aan de Driekoningenstraat te Berchem, pal in het commerciële centrum, vinden we dit handelshuis te koop. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we een handelspand van 85m², momenteel ingericht als restaurant. Er is een eetzaal aanwezig, alsook een keuken en sanitair. Via de aparte ingang bereiken we de eerste verdieping. Hier vinden we een woonst (80m²) met een leefruimte, keuken, kleine berging, badkamer met douche en toilet. Op de tweede verdieping is er nog een hele ruime slaapkamer. Het handelsgelijkvloers is verhuurd voor 975 euro/maand (na indexatie 1.066 euro) sinds 01/2018. De eerste verdieping staat momenteel leeg. “Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### %C3%ABle-gebouwen-2023.”overstromingsgevoeligheid: perceel: klasse A gebouw: klasse A Want to know more?

85 85 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Berchem (RBI88999)
339 000 €

2600 Berchem

Openhuizendag zaterdag 8/10 van 09u30 tot 10u30. Ligging: Dit handelshuis te koop is gelegen aan de Driekoningenstraat te Berchem. Het pand bestaat uit een verhuurd handelsgelijkvloers (85m²) en een bovenliggende woonst (80m²). De ligging is uitermate ideaal pal in het commerciële centrum van Berchem, vlakbij het station, invalswegen en centrum Antwerpen. Omschrijving: Aan de Driekoningenstraat te Berchem, pal in het commerciële centrum, vinden we dit handelshuis te koop. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we een handelspand van 85m², momenteel ingericht als restaurant. Er is een eetzaal aanwezig, alsook een keuken en sanitair. Via de aparte ingang bereiken we de eerste verdieping. Hier vinden we een woonst (80m²) met een leefruimte, keuken, kleine berging, badkamer met douche en toilet. Op de tweede verdieping is er nog een hele ruime slaapkamer. Het handelsgelijkvloers is verhuurd voor 975 euro/maand (na indexatie 1.066 euro) sinds 01/2018. De eerste verdieping staat momenteel leeg. “Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ### %C3%ABle-gebouwen-2023.”overstromingsgevoeligheid: perceel: klasse A gebouw: klasse A Want to know more?

85 85 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Berchem (RBI87882)
650 000 €

2600 Berchem

Ruim handelspand op een zeer commerciële ligging! Bent u op zoek naar handelspand op een toplocatie? Dit handelspand is gelegen op de Fruithoflaan te Berchem. Dankzij de hoekligging geniet het pand van bijzonder veel zichtbaarheid! Met een oppervlakte van ca. 240 m² biedt dit pand zeer veel mogelijkheden. Het gebouw bestaat uit een gelijkvloers momenteel ingedeeld als winkelruimte (ca. 205 m²) en een kelder (ca. 36 m²). Achter het gebouw bevinden zich nog 4 staanplaatsen die eventueel mee kunnen worden aangekocht (20.000 euro / staanplaats). Kijk op onze website voor een volledige beschrijving of contacteer ons voor een bezoek ter plaatse! Want to know more?

4 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Wilrijk (RBI68771)

Centraal gelegen handelspand in het Shopping Center 'De Kern'. De winkel van 76 m² is strategisch goed gelegen op de eerste verdieping aan de ingang van het Shopping Center en is vlot toegankelijk met lift en roltrap. Er bestaat een goede mix aan grote retailers (De Standaard Boekhandel, Pearl Opticiens, Hunkemöller, Kruidvat, Casa, Hema, ...) alsook de kwaliteit -en detailhandel (Bisschop, Bananakid, Dressed, Blue Rose, l'Apostrophe, ...). De winkel was steeds in gebruik door de eigenaar en bestaat uit een handelsruimte - een privatief toilet - een berging. De beschikbaarheid van het pand is bespreekbaar. Wilrijk-centrum is met het openbaar vervoer vlot te bereiken (30 bussen/uur). Goede verbindingen met de naastliggende gemeenten en steden (A12-E19). Ruime en GRATIS openbare parkings in de onmiddellijke omgeving! Nieuwe ondernemers zullen worden opgenomen in een toffe bedrijvigheid en een goede mix van leuke handelszaken! Dit handelspand heeft als grote troef dat er ook een garagebox bij aan te kopen is voor 22.000 euro. De garagebox is gelegen op de ondergrondse verdieping, recht tegenover de dienstlift. Want to know more?

76
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Berchem (RBI86993)
245 000 €

2600 Berchem

Via de ERA Open Huizen Dag van zaterdag 2 december kan u dit pand vrijblijvend bezoeken van 14u30 tot 15u30 zonder afspraak. Zoekt u een zeer goed onderhouden en moderne commerciële ruimte of kantoor? Dan stellen wij u graag deze opportuniteit op de gelijkvloerse verdieping voor! Indeling: U komt binnen via een aparte inkom met wachtruimte, die toegang geeft aan de grote open ruimte. Op dit moment is het ingericht als kantoorruimte, maar dit kan evenzeer als winkel of praktijkruimte dienen! Alles is uitgerust met parketvloer en nieuwe verlichting! Eveneens kan u via de inkomhal de vernieuwde keuken betreden uitgerust met oven, koelkast, enkele spoelbak en vaatwasser. Tot slot bevinden zich achteraan nog een gastentoilet en een aparte vergaderzaal. Ligging: Het handelspand beschikt over een zeer centrale ligging te Berchem! Nabij invals- en verbindingswegen, openbaar vervoer en het centrum van Antwerpen. Gelegen net over het Albertpark, waardoor u uitzicht heeft op groen. Pluspunten: • Uitstekende ligging • Kwalitatief vernieuwd en goed onderhouden • Goed uitgeruste keuken • Openbare parkeerplaatsen vooraan het kantoor • Praktische inrichting • Gunstige EPC score! Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ERA ONE steeds bereiken op volgend nummer ### Want to know more?

695
contact
details
Email
Call