Business surface to rent - Wodecq

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Wodecq (7890).

1 200 €

9660 Brakel

Dit energiezuinig nieuwbouwproject is gelegen in de deelgemeente Michelbeke. De commerciële ruimte die te huur wordt aangeboden kan dienstig zijn voor verschillende doeleinden, geschikt als kantoorruimte maar ook vrij beroepruimte mogelijk. Parkeergelegenheid vooraan het gebouw. Zeer energiezuinig en voorzien van zonnepanelen! Beperkte syndickost van 25€/maand. Beschikbaar vanaf 1 september 2023.Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden of een bezoek ter plaatse bel Annelies op het nummer ### of email ### Want to know more?

75
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Brakel (RBE33870)
660 €

9660 Brakel

Te huur centraal gelegen handelspand in BrakelPal in het centrum van Brakel treffen we dit multifunctioneel handelspand. Momenteel ingericht als verzekeringskantoor, maar hier zijn verschillende doeleinden mogelijk! Dit pand kent een GOEDE VISIBILITEIT en een VLOTTE BEREIKBAARHEID in dé winkelstraat van Brakel en vlakbij de Markt. Indeling als volgt; een winkelruimte met vitrine, toilet, vergaderzaal, berging/archief, kitchenette en gemeenschappelijke koer.Adres: Wielendaalstraat 3A, 9660 BrakelHuurprijs: € 660Onmiddellijk beschikbaarEPC: Label F Want to know more?

100
contact
details
Email
Call
2 900 €

9600 Ronse

Te huur, exclusief handelspand (500m²) op gunstige ligging in RonseDit EXLUSIEF HANDELSPAND is te vinden op de stadsrand van Ronse. Door de GUNSTIGE LIGGING en de GROTE RAAMPARTIJEN zorgt dit pareltje voor een ENORME VISIBILITEIT. Voor het pand is er een GROTE PARKING aanwezig met in- en uitrot waardoor er VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID is voor klanten.Kortom! Ideaal voor VERSCHILLENDE BEROEPSDOELEINDEN gekoppeld aan ambacht. Het handelspand bevindt zich volledig op het gelijkvloers en beschikt over een RUIM HANDELSGEDEELTE, keuken, bergruimte, toilet en AFZONDERLIJK BUREEL (500m²). Extra troeven: Het handelspand beschikt over een volledig uitgerust ALARMSYSTEEM en CAMERABEWAKING. Daarbovenop geniet het pand van een parking met RUIMTE voor PUBLICATIEBORDEN van de handelsactiviteit. Adres: Ninoofsesteenweg 543 - 9600 RonseOnmiddellijk beschikbaar!Huurprijs: € 2900,00/maand + € 350,00/maand voor water, verwarming en elektriciteitEPC: in opmaak Want to know more?

1072 1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Ronse (RBI59979)
995 €

9600 Ronse

A louer, immeuble commercial multifonctionnel à haute visibilité situé à RonseCette propriété commerciale récemment rénovée est idéalement située à proximité des chaînes de magasins, des grands magasins et des routes d'accès. La propriété peut être utilisée à des fins diverses. L'EMPLACEMENT CENTRAL et les GRANDES fenêtres permettent à ce bien de bénéficier d'une GRANDE VISIBILITÉ. En bref, un endroit idéal pour une entreprise en pleine croissance et une belle vitrine.La propriété se compose d'un espace commercial, de toilettes séparées et d'une cuisine.En outre, l'immeuble commercial est équipé d'un SYSTÈME D'ALARME avec CAMÉRA.Adresse : Zonnestraat 180 - 9600 Zonnestraat 180 - 9600 RonseDisponible immédiatementLoyer : € 995,00/moisPEB : E label - UC : 2721508 Want to know more?

85
contact
details
Email
Call
Price on request

9700 Oudenaarde

Te huur multifunctioneel handelspand (120m²) pal op de Markt in OudenaardeEXCLUSIEVE HERENWONING met een HANDELSRUIMTE (120M²) en MOGELIJKHEID TOT HET BIJHUREN VAN EEN RUIM WOONGEDEELTE in een PRACHTIG DECOR OP DE MARKT VAN OUDENAARDE. Dit pand bruist van het POTENTIEEL en heeft tal van mogelijkheden om PRIVÉ EN WERK te combineren. U beschikt over een HANDELSGEDEELTE MET BUREELGEDEELTE EN BUITENTERRAS op het gelijkvloers. Op de verdiepingen heeft u het woongedeelte met AANGENAME LEEFRUIMTES en de MOGELIJKHEID TOT 4/5 SLAAPKAMERS. Kortom de IDEALE KANS om dit HISTORISCH PAND nieuw leven in blazen en te laten uitgroeien tot een EXCLUSIEVE PAREL VAN OUDENAARDEPrijs op aanvraag! Richtprijs: € 3000 /mnd (Bespreekbaar naargelang de beroepsactiviteiten, mogelijkheid tot woongedeelte bij te huren)Adres: Markt 31 te OudenaardeOnmiddellijk beschikbaarHuurprijs: Prijs te besprekenEPC: Label D (handelsruimte), Label E (woongedeelte - renovatieplicht), Wche, Gvv, Gvkr, Vg; G-score: A, P-score: A Want to know more?

220 198 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
1 475 €

9700 Oudenaarde

Te huur multifunctioneel handelspand gelegen in het centrum van OudenaardeDit MULTIFUNCTIONEEL HANDELSPAND situeert zich in het verlengde van dé hoofdwinkelstraat van Oudenaarde, met het grote verschil dat men hier MOEITELOOS kan PARKEREN in de nabije omgeving! Biedt een AANZIENLIJK TE BENUTTEN OPPERVLAKTE, wat zich uit in vele mogelijkheden qua inrichting.Het pand bestaat uit; inrijpoort geschikt voor het plaatsen van 2 wagens, inkomhall, traphal naar het 1ste verdiep, berging, afzonderlijk toilet, kitchenette, HANDELSRUIMTE VAN 82m², traphal naar 2de verdiep, berging, afzonderlijk toilet, archiefruimte, en tot slot de POLYVALENTE RUIMTE VAN 82m² die tot in de nok is uitgewerkt, wat hier de ABSOLUTE EYECATCHER is!Adres: Stationsstraat 15, 9700 OudenaardeBeschikbaar vanaf 1 maart 2024Huurprijs: € 1475 /mndBenieuwd? Plan uw bezoek - deze aanbieding is voor de snelle beslisser! Want to know more?

160 120 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Avelgem (RBI82051)
990 €

8580 Avelgem

Te huur multifunctionele handelsruimte (230m²) op een zeer gunstige locatie te AvelgemDit MULTIFUNCTIONEEL HANDELSPAND (230m²) is gelegen op een ZEER GUNSTIGE LIGGING. Het pand kan voor VERSCHILLENDE BEROEPSDOELEINDEN aangewend worden. Het pand kent volgende indeling: lobby met wachtruimte, 3 gesprekruimtes (kantoren), toilet, wasplaats, vergaderzaal, technisch lokaal, apart eetplaats.Extra troeven: Er zijn 16 ZONNEPANELEN AANWEZIG en er zijn 2 AUTOSTAANPLAATSEN ter beschikking!Adres: Leopoldstraat 2, 8580 AvelgemBeschikbaarheid te besprekenHuurprijs: € 1500 /mndEPC: Label B - UC: 2904768 Want to know more?

430
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Oudenaarde (RBI68196)
2 700 €

9700 Oudenaarde

Het handelspand van 516m² is momenteel ingericht als fitness, maar kan perfect terug aangepast worden. Het pand ligt langs de Nederenamestraat te Oudenaarde recht tegenover de Delhaize en heeft een goede verbinding naar de N60. Het pand beschikt nu over een vrije hoogte van 3,25m, aparte sanitair, aparte kleedkamers en een poort voor leveringen. Vooraan zijn er een tiental parkeerplaatsen en er kan nog extra geparkeerd worden recht tegenover het pand waar er nog 30 parkeerplaatsen zijn. Contacteer Henry Van Tornhout voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek via ### of via ### Want to know more?

516
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Zottegem (RBI63856)
650 €

9620 Zottegem

Vul eerst de KANDIDATUURFICHE volledig in door te klikken op volgende link ### ! Dan pas kan een bezoek ingepland worden. Dit pand bevindt zich op 20 meter van de markt van Zottegem in drukke winkelstraat met veel passage. De ruimte kan naar eigen smaak worden ingericht en heeft een achterdeur dewelke zich idealiter leent voor laden/lossen en tijdelijk parkeren. Indeling : ruimte met etalage (25m²) stockageruimte, WC en nog een gedeelte met uitgang langs achter. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Price on request

9700 Oudenaarde

Curazon heeft een praktijkruimte ( 16 m²) ter beschikking die op zoek is naar iemand met goesting & kennis! Dit lokaal kan jouw uitvalsbasis worden als praktijk (kinesist, psycholoog, osteopaat, podoloog, ergotherapeut…) of kantoor.Bij Curazon helpen we onze klanten een duurzame manier te vinden naar een gezond en gelukkig leven dankzij onze jarenlange ervaring en gepersonaliseerde begeleiding. Wij zijn geen druk sportcentrum dat focust op kortetermijnresultaten en massa. Onze koepel is een verzameling van experts die advies geeft op maat van de klant: maatwerk en dus geen bandwerk. Zie ### Wil je meer weten? Curazon situeert zich nabij de N60 in Oudenaarde en beschikt over een ruime parking met gratis parkeermogelijkheid. Daarbovenop wordt jouw praktijk mee opgenomen in de communicatie van de koepel aangezien we rotsvast geloven in kruisbestuiving. € 250/maand + €50 vast (elek, water,..).Deze ruimte is beschikbaar vanaf 1/11/2023.Kom ons team versterken en geniet van een collegiale werksfeer waarbij iedereen vooruit denkt en samen wilt groeien. Neem contact op via ### zodat we je kunnen ontmoeten! Want to know more?

16
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Anzegem (RBF87400)
Price on request

8570 Anzegem

Op deze locatie zijn gerenoveerde en nieuwbouw kmo-units beschikbaar. Deze hebben een oppervlakte van 85 m² tot 195m² waar zowel u als ondernemer of particuliere klant aan het juiste adres bent. De site ligt op 4 km van het op- en afrittencomplex van de E17 – Deerlijk en dat van Waregem ligt op 5 km. Dus een zeer goede ligging, makkelijk bereikbaar met de (vracht)wagen én openbaar vervoer. Het gehele dak en de gevel is rondom volledig voorzien van isolerende sandwichpanelen wat zorgt voor een frisse en en professionele look wat elk bedrijf in een goed daglicht zal zetten! Elke unit is afzonderlijk voorzien van een elektrische poort, wateraanvoer en 220V + 380V elektriciteit. De aanwezige betonvloer is zeer onderhoudsvriendelijk door de nieuwe laag epoxyverf en de scheidingswanden van isolerende cellenbetonblokken tussen de units zijn zeer proper afgewerkt én geschilderd in wit met een donkerdere boord onderaan. Er is eveneens gemeenschappelijk sanitair aanwezig. De ruimtes zijn beschikbaar voor zowel verkoop als verhuur. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for rent Kruisem (RBH96957)
630 €

9750 Kruisem

Te huur, commercieel gelegen kantoorruimte nabij centrum Kruisem (Zingem)Dit ruime en veelzijdige handelspand/ kantoorruimte is gelegen aan de aan de stadsrand van Kruisem. Uiterst COMMERCIEEL GELEGEN nabij het centrum van Kruisem (Zingem). Het handelspand kent een totale oppervlakte van 81m².Op zoek naar een geschikte handelsruimte voor uw beroepsactiviteit OP EEN STRATEGISCHE LIGGING NABIJ HET CENTRUM van Kruisem? Dan is dit het pand dat u zoekt!Adres: Alfred Amelotstraat 39 - 9750 KruisemOnmiddellijk beschikbaarHuurprijs: €630/mndEPC: label C - UC: 2720531 Want to know more?

86
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Oudenaarde (RBH88755)
Price on request

9700 Oudenaarde

Te huur handelsruimte (+- 500m²) op uiterst gunstige locatie te OudenaardeOp zoek naar een handelsruimte op een UITERST GUNSTIGE LOCATIE die voor VERSCHILLENDE BEROEPSDOELEINDEN kan aangewend worden? Het pand kent een ZEER GUNSTIGE LIGGING en ligt vlak aan de N60.Het pand kent volgende indeling: handelsruimte / showroom / kantoorruimte, polyvalente ruimte en bureau. Verder zijn er VERSCHILLENDE PARKEERPLAATSEN aan het gebouw ter beschikking.Interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer ### Adres: Ronseweg 126, 9700 OudenaardeBeschikbaarheid te besprekenPrijs op aanvraagEPC in opmaak Want to know more?

500
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Oudenaarde (RBH85071)
795 €

9700 Oudenaarde

Te huur, commercieel gelegen handelspand nabij centrum OudenaardeDit ruime en veelzijdige handelspand is gelegen aan de aan de STADSRAND VAN OUDENAARDE. Uiterst COMMERCIEEL GELEGEN aan een invalsweg voor het centrum en nabij het station, DE MARKT EN N60. Het handelspand kent een totale oppervlakte van 99,5m². Bovendien is het pand al reeds opgesplitst in aparte 4 kantoorruimtes.Op zoek naar een geschikte handelsruimte voor uw beroepsactiviteit OP EEN STRATEGISCHE LIGGING IN HET CENTRUM van Oudenaarde? Dan is dit het pand dat u zoekt!Adres: Baarstraat 67 bus 3 - 9700 OudenaardeOnmiddellijk beschikbaarHuurprijs: €795/mndEPC: 255 kWh/m² Want to know more?

100
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Zottegem (RBH67779)
2 990 €

9620 Zottegem

CONTACTEER EVELYNE ### VOOR MEER INLICHTINGEN OF EEN BEZOEK ! Instapklaar handelspand in de nabijheid van het centrum van Zottegem. Toplocatie, goede bereikbaarheid (invalsweg Zottegem en verbindingsweg N42) en enorme visibiliteit door grote raampartijen. Het pand heeft een oppervlakte van 303 m² en omvat 1 grote handelsruimte (modern afgewerkt: recente gas en elektriciteit installatie, alarm, muziek, vloerverwarming…), toiletten en keuken. Tevens is het pand voorzien van 12 parkeerplaatsen. Onmiddellijk beschikbaar. De huurprijs: €2990/maand + €360/maand (12 parkeerplaatsen). Want to know more?

12 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Péruwelz (RBH66493)
Price on request

7600 Péruwelz

WAPI Logistics Campus 21 is a cutting-edge logistics and semi-industrial complex conveniently located in Péruwelz, at the heart of Wallonia Picarde, near the French border. Spanning an impressive 110,000 square meters of warehouse space on a plot of approximately 200,000 square meters, it boasts state-of-the-art facilities, including mezzanine levels, and an impressive clearance height of 13.7 meters. The strategic positioning of this complex ensures excellent accessibility via the E42, E19, and E411 highways, providing quick access to neighboring countries. High flexibility is offered with tailor-made office spaces to meet your specific requirements. WAPI Logistics Campus 21 is the perfect destination for all your logistics and semi-industrial needs. With approximately 110,000 square meters of storage space in Péruwelz, near the French border, all these warehouses adhere to contemporary standards and feature mezzanine levels and an impressive clearance height of 13.7 meters. Thanks to the proximity of the E42, E19, and E411 highways, reaching our neighboring countries is fast and efficient. Discover the possibilities of this brand-new logistics and semi-industrial complex in Péruwelz today, just a few kilometers from the Hauts-de-France region in France. The excellent location, with various nearby highways, makes it a strategic choice for your business: 110,000 square meters of warehouse space Mezzanine levels and a clearance height of 13.7 meters Strategically located near E42, E19, and E411 Customized office spaces available Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for rent Zottegem (RBG12731)
1 350 €

9620 Zottegem

Te huur, handelspand met hoge visibiliteit op wandelafstand van het station te ZottegemOp een UITERST COMMERCIËLE LOCATIE treft u deze ideale stek om uw handelsactiviteiten uit te voeren. De GROTE ETALAGE is naast de ligging een extra troef. Verder kent deze een GOEDE BESCHIKBAARHEID en ligt deze nabij het centrum van Zottegem. Het pand is geschikt voor VERSCHILLENDE BEROEPSDOELEINDEN!Het handelspand bestaat uit: grote handelsruime met extra berging en 3 paskamers (120m²), kitchenette en grote stockageruimte. Onroerende voorheffing: € 2.558,72Adres: Musselystraat 9-10, 9620 ZottegemOnmiddellijk beschikbaarHuurprijs: € 1350/mndEPC: 315 kWh/m² - UC: 211587 Want to know more?

233
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Oudenaarde (RBE77280)
800 €

9700 Oudenaarde

Te huur, gunstig gelegen handelsruimte in centrum EineUiterst gunstig gelegen handelspand in het centrum van Eine, met VLOTTE VERBINDING naar N60. Dit pand kan dienen voor VERSCHILLENDE DOELEINDEN zoals kantoor, winkel,... Het pand bestaat uit een handelsruimte, berging en toilet en heeft een bruikbare oppervlakte is 183m².Op zoek naar een geschikte handelsruimte voor uw beroepsactiviteit OP EEN STRATEGISCHE LIGGING IN HET CENTRUM van Eine? Dan is dit het pand dat u zoekt!Adres: Nestor de Tièrestraat 145 bus 1, OudenaardeBeschikbaar vanaf 1 oktober 2022Huurprijs: €800/mnd.EPC: C - UC: 2607350 Want to know more?

183
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Kluisbergen (RAK54047)
2 775 €

9690 Kluisbergen

Nieubouwproject van 6 CASCO WINKELRUIMTES MET RUIME PARKING OP GUNSTIGE LIGGING te Kluisbergen.Enkele specificaties:- Bruikbare oppervlakte: 444 m² - Samenvoegbaar met unit 3: Totaal: 888 m²- Winkelcomplex: Totale oppervlakte: 13.500 m²- Ruime parking met 128 parkeerplaatsen- Verlichting voorzien- Vlotte bereikbaarheid met Oudenaarde, Ronse, Avelgem, Anzegem- Ideale handelsligging aan de N8 en op nog geen 10 min. van de N60De casco winkelruimtes zijn voorzien van GROTE GLASPARTIJEN die een grote meerwaarde aan uw commerciële ruimte kunnen geven. Verder zijn de casco winkelruimtes gelegen aan de N8 en nabij de N60. Ideaal voor wie op zoek is om zijn ambacht te kunnen uitoefenen op een gunstige locatie. Adres: Oudenaardebaan 2 (UNIT 3) - 9690 KluisbergenHuurprijs: € 2.775 /mnd (prijzen zijn bespreekbaar) Want to know more?

444
contact
details
Email
Call