Office space to rent - Malderen

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Malderen (1840).

Office space for rent Londerzeel (RBI85044)
10 500 €

1840 Londerzeel

LONDERZEEL - Bent u op zoek naar een ruim kantoor gebouw voor uw onderneming? Dan is deze aanbieding mogelijk een interessante opportuniteit! Enkele troeven op een rij: ·Centrale & discrete locatie (vlakbij A12) ·1340 m² verdeeld over 3 verdiepingen ·Enkele ruimtes voorzien van moduleerbare wanden (JB systeem van de firma Beddeleem) ·40 parkeerplaatsen ·Lift in het gebouw ·Moderne uitstraling Het kantoorgebouw is geschikt voor diverse zakelijke activiteiten en het is ook praktisch ingericht met diverse kantoorruimtes, sanitaire voorzieningen en 2 keukens. Op de tweede verdieping zijn er ruime vergaderzalen voor professionele bijeenkomsten. Door de moduleerbare wanden in sommige ruimtes, is het mogelijk om de indeling snel en kosteloos te wijzigen. Verwarming (Airco) via warmtepompen (Daikin). Alarmsysteem aanwezig. Mogelijkheid tot overname van het aanwezige meubilair. Aankoop van het gebouw behoort tot de mogelijkheden. Beschikbaar vanaf 1/07/2024 Huurprijs: € 10.500 per maand + OV EPC label: X (onbepaald) Dit kantorencomplex biedt een ideale zakelijke omgeving en is direct gebruiksklaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. Want to know more?

40 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Office space for rent Londerzeel (RBG64592)
850 €

1840 Londerzeel

***Wil je meer info of wens je een afspraak? Gert helpt je graag: ### *** Modern kantoor in loft stijl. Via de metalen buitentrap kom je in de inkom met een aparte toilet. Het zeer lichtrijke kantoor heeft 2 maal een oppervlakte van ca 90m². Er is een gemeenschappelijke semi ingerichte keuken. De rustige, maar toch zeer centrale ligging zijn een pluspunt. Er bestaat de mogelijkheid om 3 parkeerplaatsen te huren aan 50 euro per plaats. Eventuele huurovereenkomst op korte termijn is mogelijk. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Londerzeel (RBF94472)
1 250 €

1840 Londerzeel

***Wil je meer info of wens je een afspraak? Gert helpt je graag: ### *** Modern kantoor in loft stijl. Via de metalen buitentrap kom je in de inkom met een aparte toilet. Het zeer lichtrijke kantoor heeft 2 maal een oppervlakte van ca 90m² gescheiden door 3 treden doch een open geheel. Er is een semi ingerichte keuken. De rustige, maar toch zeer centrale ligging zijn een pluspunt. Er bestaat de mogelijkheid om 3 parkeerplaatsen te huren aan 50 euro per plaats. Eventuele huurovereenkomst op korte termijn is mogelijk. Want to know more?

185
contact
details
Email
Call
Office space for rent Kapelle-op-den-Bos (RBI73649)
1 400 €

1880 Kapelle-op-den-Bos

Dit opvallende gebouw is de ideale locatie voor kantoren. Vroeger werd dit gebouw gebruikt als showroom. Dit kan u zien aan de kwaliteitsvolle afwerkingen van de verschillende ruimten. Het gebouw heeft grote, lichtrijke ruimtes te bieden. Op het gelijksvloer vindt u de inkom (18m²),deze is voorzien van grote ramen in de deuren, ideaal om mensen te ontvangen. Verder zijn er nog twee ruimtes van 27m² en 15m² die zich lenen tot het gebruik als kantoorruimte. Als we verder gaan, komen we bij de ingerichte keuken. Achter de keuken bevindt zich de trappenhal die u naar de grootste ruimte van het gebouw brengt. Het eerste verdiep bestaat uit drie kantoorruimtes die verschillen in grote. Het grootste bureel is 65m² groot. De overige twee zijn 15 en 16m² groot. Daarnaast beschikt het gebouw/ de 1e verdieping over een grote vergaderzaal die uitgerust is met een keukentje. Dit vergroot het praktische gebruik van de ruimte. Vervolgens kan u op de 1e verdieping ook een badkamer vinden, deze is uitgerust met een inloopdouche en geeft de werknemers die met de fiets komen de kans om zich te verfrissen. Als laatst is er ook een dressing die mits de nodige aanpassingen gebruikt kan worden als stockageruimte, e.d. . over parkeermogelijkheden moet u zich geen zorgen maken aangezien er meer dan genoeg mogelijkheden zijn voor uw klanten om hun wagen kwijt te kunnen. Er is een provisie van 200euro per maand voor het verbruik van water en verwarming. Beschikbaar 15 januari. Kortom: bent u op zoek naar een gebouw met kantoorruimte? Dan is een bezoek zeker de moeite waard! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Kapelle-op-den-Bos (RBF88025)
675 €

1880 Kapelle-op-den-Bos

Op zoek naar een commercieel interessante praktijk- of kantoorruimte? Dan is dit pand zeker iets voor jou! Gelegen in de Veldstraat te Kapelle op den Bos, vlakbij het Sint-Theresia College (STK), heeft dit pand behoorlijk wat passage en visibiliteit. Jouw klanten hoeven niet op zoek te gaan naar parkeerplaats, aangezien er 3 privé parkeerplaatsen inbegrepen zijn in de huurprijs. De commerciële ruimte is als volgt ingedeeld: inkomhal met eventuele wachtruimte en/of onthaal balie of open werkruimte, toilet en 2 aparte kantoren. Alles werd gemaakt met degelijke materialen en voorzien van veel lichtinval. Forfaitaire kost van 100€/maand voor het verbruik van elektriciteit, water en internet. Beschikbaar vanaf november 2023. Want to know more?

3 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Office space for rent Merchtem (RBI26471)
800 €

1785 Merchtem

Bureau fantastiquement situé avec une surface de 120 m² à louer le long de la route Wolvertemsesteenweg à Merchtem. L'espace de bureau est situé au 4ème et dernier étage et se compose de 2 grandes bureaux séparés. Les espaces comprennent une kitchenette, des sanitaires, une terrasse, un ascenseur et un espace d'archivage. Nombreuses possibilités de parking à proximité. Immédiatement disponible ! Contactez PANORAMA pour de plus d'informations, des plans ou une visite de site sans engagement au ### Want to know more?

120 120 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
1 250 €

1730 Mollem

Immo Talenco loue un local commercial lumineux et situé de ± 80 m² à Schermershoek 1A, 1730 Mollem, composé du bureau ou local commercial, d'un débarras et d'un local sanitaire. L'immeuble dispose également d'un garage souterrain fermé, inclus dans le prix de la location. Sous-sol: Garage souterrain numéro 15. Rez-de-chaussée: Accès au bâtiment par le hall d'entrée commun ou par l'entrée principale côté rue, une vitrine d'une largeur de 4,16 m. Le bâtiment est également équipé d'une climatisation de type refroidissement/chauffage, d'une surveillance par caméra, d'un débarras. avec vasque et un WC avec lave-mains. Caractéristiques générales: Chauffage : climatisation/chauffage et chauffage par le sol Année de construction : 2023 PEB : sur demande Surface utile totale ± 80 m² hors garage Revêtement de sol : carrelage en céramique Menuiserie extérieure : PVC avec double vitrage Suffisamment de prises fournies et de véritables spots au plafond. Disponible immédiatement Modalités de location : Disponible immédiatement - bail commercial Visites : sur rendez-vous auprès d'Annelies Vinck – Tél : ### Email : ### ou ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Bornem (RBI86256)
1 750 €

2880 Bornem

In het centrum van de gemeente Bornem, op een commerciële toplocatie, vinden we deze ruime kantoorruimte terug. De kantoorruimte geniet van een overvloed aan lichtinval door de vele raampartijen. De ruimte is voorzien van een kitchenette, twee toiletten en een archiefruimte. De ruimte is ook bereikbaar via een lift. Op 100 meter wandelen bevindt zich een publieke, gratis parking. Er zijn geen maandelijkse kosten. Gas en elektriciteit zijn individueel. De onroerende voorheffing komt voor de helft ten laste van de huurder. De onroerende voorheffing bedraagt €2959,80/jaar. Hebt u interesse in deze kantoorruimte? Contacteer ons gerust via ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Bornem (RBI40070)
1 562 €

2880 Bornem

Het kantoor dat u huurt is onderdeel van een prachtige eclectische villa in hartje Bornem. Elk high-end afgewerkt kantoor wordt gemeubeld verhuurd. Dit gloednieuwe concept is gelegen in het centrum van Bornem, met een goede verbinding tussen Antwerpen, Brussel en Gent. Inclusief in het huurcontract is het gebruik van 3 gemeenschappelijke meeting rooms, die ongelimiteerd te boeken zijn, op het 1ste en 2de verdiep, de gemeenschappelijke tuin en gemeenschappelijke kitchenette (1ste verdiep). De ruimtes zijn 24/7 toegankelijk en voorzien van alle nodige faciliteiten. Inclusief toegang tot de privétuin van 2600m² (met outdoor meeting room) + 215m² gemeenschappelijke ruimte & inclusief 3 ingerichte en ongelimiteerde, boekbare meetingruimtes met flipchart en smartscreen. De maandelijkse kostenforfait bedraagt € 238,00 en bevat: • GWE • Internet • Poetsdienst persoonlijk kantoor • Onderhoud gemeenschappelijke ruimtes • Onderhoud en voorzieningen kitchenette (inclusief koffie & water) • Beveiliging Prijzen zijn exclusief BTW. Ben jij een ondernemer die nood heeft aan een kantoor voor jezelf en/of je team in een unieke setting? Neem gerust contact op via ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Bornem (RBI40069)
3 135 €

2880 Bornem

Het kantoor dat u huurt is onderdeel van een prachtige eclectische villa in hartje Bornem. Elk high-end afgewerkt kantoor wordt bemeubeld verhuurd. Dit gloednieuwe concept is gelegen in het centrum van Bornem, met een goede verbinding tussen Antwerpen, Brussel en Gent. Inclusief in het huurcontract is het gebruik van 3 gemeenschappelijke meeting rooms, die ongelimiteerd te boeken zijn, op het 1ste en 2de verdiep, de gemeenschappelijke tuin en gemeenschappelijke kitchenette (1ste verdiep). De ruimtes zijn 24/7 toegankelijk en voorzien van alle nodige faciliteiten. Inclusief toegang tot de privétuin van 2600m² (met outdoor meetingroom) + 215m² gemeenschappelijke ruimte & inclusief 3 ingerichte en ongelimiteerd, boekbare meetingruimtes met flipchart en smartscreen. De maandelijkse kostenforfait bedraagt € 615,00 en bevat: • GWE • Internet • Poetsdienst persoonlijk kantoor • Onderhoud gemeenschappelijke ruimtes • Onderhoud en voorzieningen kitchenette (inclusief koffie & water) • Beveiliging Prijzen zijn exclusief BTW. Ben jij een ondernemer die nood heeft aan een kantoor voor jezelf en/of je team in een unieke setting? Neem gerust contact op via ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Bornem (RBI40068)
1 692 €

2880 Bornem

Het kantoor dat u huurt is onderdeel van een prachtige eclectische villa in hartje Bornem. Elk high-end afgewerkt kantoor wordt bemeubeld verhuurd. Dit gloednieuwe concept is gelegen in het centrum van Bornem, met een goede verbinding tussen Antwerpen, Brussel en Gent. Inclusief in het huurcontract is het gebruik van 3 gemeenschappelijke meeting rooms, die ongelimiteerd te boeken zijn, op het 1ste en 2de verdiep, de gemeenschappelijke tuin en gemeenschappelijke kitchenette (1ste verdiep). De ruimtes zijn 24/7 toegankelijk en voorzien van alle nodige faciliteiten. Inclusief toegang tot de privétuin van 2600m² (met outdoor meetingroom) + 215m² gemeenschappelijke ruimte & inclusief 3 ingerichte en ongelimiteerd, boekbare meetingruimtes met flipchart en smartscreen. De maandelijkse kostenforfait bedraagt € 258,00 en bevat: • GWE • Internet • Poetsdienst persoonlijk kantoor • Onderhoud gemeenschappelijke ruimtes • Onderhoud en voorzieningen kitchenette (inclusief koffie & water) • Beveiliging Prijzen zijn exclusief BTW. Ben jij een ondernemer die nood heeft aan een kantoor voor jezelf en/of je team in een unieke setting? Neem gerust contact op via ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
1 225 €

9200 Dendermonde

Op de Vlasmarkt te Dendermonde, treft u dit handelspand aan, gelegen tussen de Brusselbaan (winkelstraten) en de Markt (horeca). Het handelspand doet momenteel dienst als kapperszaak en de inboedel is eventueel over te nemen. De handelszaak bestaat uit verschillende delen, waaronder winkelruimte, burelen, achtergelegen ruimten, maar kan grotendeels opengemaakt worden. Eventueel ook mogelijk te gebruiken als kantoorruimte. De totaaloppervlakte bedraagt circa 200m2. EPC in opmaak. Beschikbaarheid bespreekbaar. Voor meer informatie of een bezoek, contacteer het vastgoedkantoor B&V Invest. Want to know more?

200
contact
details
Email
Call
Office space for rent Meise (RBI87442)
3 250 €

1860 Meise

Ruim commercieel gelijkvloers – kantoor, gelegen op de Nieuwelaan te Meise. Dit pand heeft een opp. van 253 m² en is instapklaar als kantoorruimte. Extra troef zijn de DRIE voorgelegen parkeerplaatsen, dewelke in de maandelijkse huurprijs zijn begrepen. OPTIONEEL kunnen er nog ZES extra plaatsen bij gehuurd worden. De maandelijkse huurprijs bedraagt 3.250 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Dit betreft een pand met érg véél passage, makkelijk bereikbaar met tevens openbare parking voor de deur. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur gelegen te Meise? Contacteer ### of ### ### Want to know more?

3 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Office space for rent Meise (RBI35299)
1 500 €

1860 Meise

Commercieel gelijkvloers, gelegen in het centrum van Meise. Het pand is instapklaar en is voorzien van verwarming, airco, sanitair, alarm, … De gelijkvloerse oppervlakte bedraagt ca. 75 m² + kelder ca. 23 m². Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Gevelbreedte: ca. 9.5m. Parking voor de deur. Het pand is onmiddellijk beschikbaar. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Meise? Contacteer info @immodelestre.be of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Meise (RBH63079)
750 €

1860 Meise

Bureau à louer au rez-de-chaussée d'un immeuble de deux étages. Situé dans un quartier résidentiel de Meise. Le bureau se compose d'une salle à manger avec cuisine ouverte (lave-vaisselle, micro-ondes, réfrigérateur avec compartiment congélateur, plaque de cuisson) et d'une pièce de rangement supplémentaire. En outre, le bureau dispose d'une salle de bain avec baignoire, douche et double lavabo. Un bureau séparé et des toilettes séparées. Jardin orienté au sud. Libre 15 € de charges par mois (parties communes). Compteurs individuels. Chauffage central à l'électricité. EPC : C . Contrat de bail de 1 an. Renouvelable d'un an en un an. Pas d'inscription possible dans la commune de Meise. Taxe foncière à la charge du locataire : +/- €600/an. Enregistrement du bail à la charge du locataire. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Meise (RBH53201)
550 €

1860 Meise

Cabinet à louer dans le centre de Meise. La surface totale du cabinet est de 25 m2. Une salle d'attente, une cuisine équipée et des toilettes peuvent être utilisées. Le cabinet est idéal pour les professions paramédicales. Si vous êtes intéressé ou si vous avez d'autres questions, n'hésitez pas à nous contacter. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Dendermonde (RBI56318)
1 495 €

9200 Dendermonde

Karaktervol commercieel gebouw, gelegen in het hartje van het centrum van Dendermonde (‘Yves Rocher’). Dit pand heeft een gelijkvloerse opp. van 60 m² + bovengelegen verdiep bruikbaar als stockruimte of sociale ruimte. Het gelijkvloers is compleet ingericht en voorzien van verwarming, airco en verlichting. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.495 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Dendermonde? Contacteer ### of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Dendermonde (RBF75830)
1 900 €

9200 Dendermonde

Top gelegen commercieel gelijkvloers of kantoor, gelegen in de gekende Brusselsestraat (nu nog verhuurd aan ‘Rituals’). De oppervlakte van de winkel bedraagt 110 m². De verdiepingen worden momenteel gebruikt als refter, sanitair, bureel en stock. Het pand heeft een gevelbreedte van 10 meter. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.900 euro + onroerende voorheffing. Het gebouw komt vrij op 1 april 2022. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Dendermonde? Contacteer ### of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Willebroek (RBI41860)
845 €

2830 Willebroek

KANTOOR- OF PRAKTIJKRUIMTE (80 M²) MET ONTVANGSTRUIMTE EN KANTOREN OF KABINETTEN. Centraal gelegen in centrum Willebroek vlakbij het A. Van Landeghemplein. Openbaar vervoer en parkeermogelijkheden zijn bereikbaar binnen wandelafstand. De kantoor- of praktijkruimte bevindt zich op het gelijkvloers van een kleinschalig appartementsgebouw en is geschikt voor diverse doeleinden. Indeling: Ontvangstruimte - wachtkamer / bureau of spreekkamer (3,99 x 3,16m) / technische berging / bureau of spreekkamer (4 x 2,53m) / bureau of spreekkamer (4,45 x 3,49m) / kitchenette / aangenaam terras. Extra bergruimte in kelder. Onroerende voorheffing ten laste van huurder. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Willebroek (RBG47615)
1 280 €

2830 Willebroek

Kantoor/bureelruimte met parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Het is vlakbij het centrum gelegen met station en bussen op wandelafstand. Het omvat 1 grote ruimte, 2 kleine ruimtes en een vergaderzaal/keuken. Herinrichting bespreekbaar, Het kantoor heeft een aparte inkom en beschikt over airco en een lift. Er zijn mogelijkheden voor het plaatsen van reclame aan de buitenzijde. Ook is het mogelijk om een stockruimte van 100m² in bijliggend magazijn bij te huren. Voor een virtuele toer ga naar ### Het kantoor is onmiddellijk beschikbaar. Huurprijs 1280,00 EUR per maand. EPC attest in aanvraag. Mobiscore: 8.8/10 Voor meer informatie surf naar ### Voor meer info of een bezoek ter plaatsen, aarzel niet om ons te contacteren via telefoon op het nummer ### of op het e-mail adres ### Want to know more?

contact
details
Email
Call