Commercial building to rent - Linter

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Linter (3350) + Suburbs.

Commerce building for rent Tienen (RBI05319)
2 800 €

3300 Tienen

Goed gelegen horecapand te huur, op de Grote Markt in het hartje van het centrum van Tienen. Het gelijkvloers is bruikbaar als horeca en biedt plaats voor ca. 50 zitplaatsen. Daarnaast zijn er tevens 2 vergaderzalen (waarvan één beneden voor ca. 30 personen en één op de eerste verdieping met plaats voor ca. 60 personen). GRONDOPPERVLAKTE : 280 m² BEBOUWDE OPPERVLAKTE : 657 m². Extra troef is het ruime terras met plaats voor ca. 42 personen. Dit betreft een toplocatie op de Grote Markt te Tienen. Volledig ingerichte tearoom of restaurant met grote verbruikszaal en volledig ingerichte keuken met uitzondering van oven. Mogelijkheid tot het plaatsen van een terras vooraan. Op de eerste verdieping bevinden zich het sanitair en een grote vergaderzaal. Tevens nog enkele aparte ruimtes. Op het gelijkvloers bevindt er zich de ingerichte tearoom, een ingerichte keuken en verschillende koelcellen. Kelder aanwezig voor het opslaan van de drankvoorraad . INGROEIHUUR: De maandelijkse huurprijs bedraagt 0 euro per maand (incl. onroerende voorheffing) tot eind 2023. Vanaf 01 JAN 2024 bedraagt de huurprijs 2.800 euro per maand.(geïndexeerd). Vanaf 01 jan 2025 bedraagt de huurprijs 3.000 euro per maand (geïndexeerd). Dak werd recent geïsoleerd. Benieuwd naar dit horecapand gelegen op de Grote Markt in Tienen? Contacteer ### of ### Want to know more?

280
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Tienen (RBG78321)
1 650 €

3300 Tienen

Renovated commercial property in the center of Tienen, perfectly located between the Grote Markt, spiegelstraat and parking Manege (200m). The property has a surface area of 150m2 with a large and modern new display window with large showcase, very high ceilings, additional rear daylight via dome and 2 storage rooms. The building is currently Casco finished (therefore label F) so there are many possibilities regarding decoration and finishing. The building also has a basement, with the possibility of converting it into storage space. The property can also serve as office space. Available immediately. Rent 1650 € (walk-in rent and pop-up are negotiable); no common costs; utilities individual. Want to know more?

150
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Tienen (RBF33928)
1 500 €

3300 Tienen

Uiterst interessant gelegen, gelijkvloers handelspand of kantoor in het centrum van Tienen. Dit pand heeft een gelijkvloerse opp. van ca. 100 m² en is uitgerust met toilet, bergruimte en kelder. Alle moderne voorzieningen aanwezig zoals airco, elektrisch rolluik, led verlichting etc. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.500 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Bent u op zoek naar een ideaal gelegen handelspand voor uw zaak, contacteer ons gerust voor een bezoek via ### of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Landen (RBF19853)
2 250 €

3400 Landen

Erg ruim commercieel gelijkvloers te huur, gelegen in het centrum van Landen in de Stationsstraat. Dit pand heeft een gelijkvloerse opp. van ca. 1.185 m² en bevindt zich op een toplocatie met veel passage. De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.250 euro. Onmiddellijk beschikbaar // Onroerende voorheffing ten laste van de huurder // Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur te Landen? Contacteer ### of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Landen (RBH83442)
1 250 €

3400 Landen

Vlakbij het centrum van Landen(Bronstraat 10), met een goede bereikbaarheid aan de N80 Sint-Truiden-Gingelom en op 5 minuten rijden van de E40 Brussel-Luik staat deze instapklare loods. Deze ruime, goed geïsoleerde loods met een betonnen grondoppervlakte van 20m bij 20m(400m²) is perfect bruikbaar als magazijn, opslagplaats of andere toepassing. Sectionale poort met een vrije hoogte van 4,5m en aansluiting op elektriciteit en water aanwezig. Zowel te gebruiken voor particulier als voor professioneel gebruik. Huurprijs uitsluitend particulier gebruik: 1250€/maand, professioneel gebruik: 1625€/maand Geen gemeenschappelijke kosten/lasten. Onmiddellijk beschikbaar. Voor meer info en/of een bezichtiging, contacteer ons via mail! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Landen (RBD61950)
800 €

3400 Landen

In Landen we find this large, light-filled, ground floor commercial space. The commercial space at the front has large windows. There is a large space at the back. The commercial building has a separate toilet and a fully equipped kitchen. The commercial property is available now. The rental deposit is 3 months. Want to know more?

812
contact
details
Email
Call
645 €

3800 Sint-Truiden

Dit handelsgelijkvloers bevindt zich op de Diesterstraat in het centrum van Sint-Truiden op een 100 meter van de Abdijtoren, Grote Markt en Groenplaats. De verwarming gebeurt op aardgas, er is een apart toilet aanwezig. Voldoende parking in de omgeving. U kan het eigendom alvast virtueel bezoeken met de volgende link: ### OV ten lasten van de huurder. Geen andere maandelijkse lasten te betalen door de huurder. Voor meer info of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
930 €

3800 Sint-Truiden

Aan de Luikersteenweg 182 te Sint-Truiden treffen we deze handelsruimte van circa. 90m² met parkeergelegenheid. De gelijkvloerse verdieping omvat een bureelruimte/showroom en de kelderverdieping met aparte toegang kan dienst doen als vergaderzaal/werkruimte. Want to know more?

contact
details
Email
Call
1 350 €

3800 Sint-Truiden

Ben jij een enthousiaste uitbater en ben je opzoek naar een goed gelegen handelspand vlakbij het centrum van Sint-Truiden? Dan is dit pand op de Slachthuisstraat jouw kans! We bevinden ons hier op een zeer gunstige locatie. Alle faciliteiten bevinden zich hier op wandelafstand. Het pand is bovendien ook zeer toegankelijk aangezien de N80 Expressweg om de hoek ligt en je in een mum van tijd naar de omringende gemeentes brengt. Ideaal dus. De bestaande huurovereenkomst van 1350 EUR/maand + jaarlijks kadastraal inkomen is mee over te nemen. Bovendien is het mogelijk om de handelsfonds over te nemen. Over te nemen handelsfonds: voor de prijs van 49.000,00 EUR bestaande uit meubiliar, frigo, airco's, apparaten, koeltoog,... Handelsfond is vrij van verplichtingen, indien gewenst kan het contract met leveranciers “VICA” overgenomen worden maar niet verplicht. Voor zover het leverancierscontract met 'VICA' niet wordt overgenomen dient de merknaam 'VICA' te worden verwijderd, gezien de merknaam niet toebehoort aan het over te nemen handelsfonds. Dit knappe handelspand deed voorheen dienst als ijssalon. Het pand beschikt dan ook over alles wat een ijssalon nodig heeft. De volledig ingerichte bar met ijsvitrine en verbruikerszaal vormt hier het hart van de zaak. Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging met zee aan mogelijkheden? Contacteer ons dan snel op het nummer ### of via ### Want to know more?

192
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Rummen (RBH47694)
860 €

3454 Rummen

Deze commerciële ruimte van circa 115m² met parkeergelegenheid is gelegen aan de Grote Steenweg 192 te Rummen (centraal tussen Herk-de-Stad en Nieuwerkerken). Het pand werd tot voor kort uitgebaat als kledingzaak maar kan eveneens voor andere handelsactiviteiten uitgebaat worden. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Sint-Truiden (RBH89257)
890 €

3800 Sint-Truiden

Goed gelegen handelsgelijkvloers in het stadscentrum van Sint-Truiden. Het pand bevindt zich in de Luikerstraat, een van de bekendste winkelstraten van Sint-Truiden, ter hoogte van het nummer 59. Grote troef is de ruime etalage. Deze handelsruimte beschikt bovendien ook over een achtergelegen stockageruimte met kitchenette en een afzonderlijk toilet. De opp. bedraagt ca. 64 m². EPC LABEL D. De maandelijkse huurprijs bedraagt 890 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. - Een absolute toplocatie in het centrum van Sint-Truiden. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Sint-Truiden (RBI30629)
890 €

3800 Sint-Truiden

Interessant gelegen handelsruimte van 53 m² totaaloppervlakte, op een topligging in één van de drukste winkelstraten van het centrum!Bestaande uit een winkelruimte van ca. 29 m², 2 mooie etalageruimtes en achteraan een handige kitchenette met stockagemogelijkheden en een apart toilet met lavabo.Ideale locatie langsheen de énige toegangsweg naar het centrum en de volledig vernieuwde Grote Markt van de hoofdstad van Haspengouw!Forfaitair wordt er jaarlijks een bedrag van € 200 aangerekend voor het privé-waterverbruik. De onroerende voorheffing wordt eveneens jaarlijks afgerekend voor het handelsgelijkvloers.Heeft u interesse om uw handelszaak hier te starten? Contacteer ons gerust op het nummer ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Sint-Truiden (RBI15730)
1 500 €

3800 Sint-Truiden

Vooraan in de Stapelstraat, veruit de bekendste winkelstraat van sint-Truiden, kan men deze handelsruimte terugvinden. Dankzij de centrale positie tussen de Grote Markt en het station heeft het pand niet alleen een uitstekende zichtbaarheid, maar ook een bijzonder gunstige ligging. Zo bevinden alle faciliteiten zich op wandelafstand (winkels, scholen, restaurants, supermarkt, ...). Eveneens het openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen richting Hasselt, Tienen en Gingelom zijn vlakbij gelegen. Men kan van dit pand een prachtige horecazaak maken. De nodige plannen voor de renovatie zijn reeds beschikbaar. Gezien de beschikbare ruimte is het uiteraard ook perfect mogelijk om het pand een andere invulling te geven dan horeca. De handelsruimte heeft een oppervlakte van +/-150m² en een terras van maar liefst 128m². Troeven: - Commerciële ligging - Heel veel mogelijkheden zowel voor horeca als voor handel en diensten of vrije beroepen - Onmiddellijk beschikbaar Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging met een zee aan mogelijkheden? Contacteer ons dan snel op het nummer ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Sint-Truiden (RBI10121)
900 €

3800 Sint-Truiden

HANDELSPAND OP COMMERCIËLE TOPLOCATIE We vinden dit handelspand terug midden in de Luikerstraat, dé winkelstraat in het stadscentrum van Sint-Truiden. Een uiterst commerciële ligging nabij de Grote Markt. We vinden hier zowel lokale handelaars, gevestigde waarden en internationale ketens. Op zaterdagvoormiddag is er een wekelijkse markt die zorgt voor extra passage. Het handelspand omvat circa 90m² aan bruikbare vloeroppervlakte. Momenteel doet het pand dienst als kledingzaak. Aangezien de activiteiten hier weldra worden stop gezet, komt het pand vrij zodat misschien jij hier jouw droom kan realiseren. Kort samengevat: - Huurprijs: 900,00 euro - Huurwaarborg: 2.700,00 euro - Deelname plaatsbeschrijving: 450,00 euro Interesse om uw zaak op deze toplocatie te starten? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers via ### of ### De vermelde oppervlaktes zijn slechts een indicatie. Immo Haven kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Sint-Truiden (RBI02746)
2 250 €

3800 Sint-Truiden

KNAP HANDELSPAND MET VEEL MOGELIJKHEDEN IN HET STADSCENTRUM VAN SINT-TRUIDEN Heeft u altijd al gedroomd van een eigen handelsruimte middenin het hartje van Sint-Truiden? Dan is dit zoekertje zeker het bekijken waard. Op de Grote Markt ter hoogte van nummer 22, vindt u dit ruime handelspand terug. Grote troef van dit pand is ongetwijfeld de ligging! We bevinden ons pal op de Grote Markt en tussen de drukke winkelstraten. De gunstige ligging zorgt hier zeker voor een uitstekende zichtbaarheid. Deze knappe handelsruimte biedt een oppervlakte van maar liefst 132 vierkante meter en biedt hierdoor nog veel potentieel. Dankzij de top ligging is het pand zeker geschikt voor verschillende handelsactiviteiten. Naast de eigenlijke handelsruimte omvat het pand nog bijkomende werkplaatsen, toiletruimte, een verdiep met hoge plafonds, een kelder,... Kortom, dit pand heeft zeer veel potentieel! Grote troef aan dit pand is ongetwijfeld de kelder. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 40m² en is voorzien van prachtige gewelven. Hier kan je je creativiteit zeker de vrij loop laten gaan! Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor dit nieuw avontuur? Maak dan snel een afspraak op het nummer ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Sint-Truiden (RBH91439)
1 200 €

3800 Sint-Truiden

HADNDELSPAND TE HUUR IN HET STADSCENTRUM VAN SINT-TRUIDEN Vooraan in de Stapelstraat, veruit de bekenste winkelstraat van Sint-Truiden, kan men dit handelspand terugvinden met een oppervlakte van circa 130m². Dankzij de centrale positie tussen de Grote Markt en het station heeft het pand niet alleen een uitstekende zichtbaarheid, maar ook een bijzondere gunstige ligging. Zo bevinden alle faciliteiten zich op wandelafstand (winkels, scholen, restaurants, supermarkt, ...). Eveneens het openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen richting Hasselt, Tienen en Gingelom zijn vlakbij gelegen. De handelsruimte is voorzien van mooie etalages en een vernieuwde winkelruimte van maar liefst 60 vierkante meter. Naast de eigenlijke handelsruimte omvat het gelijkvloers nog twee paskamers, een apart toilet en een extra ruimte van 32m². Achteraan het pand kan men bijkomend nog een extra stockageruimte van 20m² terugvinden. De elektriciteit werd hier recent volledig vernieuwd. Het pand is onmiddellijk beschikbaar! Samenvatting: - Huurprijs: €1.200/maand - Huurwaarborg: €3.600 - Onroerende voorheffing ten laste van de huurder Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging met een zee aan mogelijkheden? Contacteer ons dan snel op het nummer ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Sint-Truiden (RBH84355)
870 €

3800 Sint-Truiden

Ben je opzoek naar een kantoorruimte in het centrum van Sint-Truiden, dan is deze werkruimte op de Minderbroedersplein 6 zekere iets voor jou. De kantoorruimte is gelegen op wandelafstand van de Grote Markt van Sint-Truiden vlakbij alle faciliteiten. Tevens hebben we hier een zeer goede aansluiting met verschillende verbindingswegen. Naast de eigenlijke kantoorruimte omvat het pand nog een opbergruimte, een apart toilet, een ruime koer en een grote kelderberging. Samenvatting: - Huurprijs: €870/maand - Huurwaarborg: €2.610 - Gemeenschappelijke kosten: €120/maand Heeft u interesse, neem contact op met ons kantoor op het nummer ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Sint-Truiden (RBH78511)
750 €

3800 Sint-Truiden

Dit handelspand gelegen op wandelafstand van het centrum van Sint-Truiden beschikt over 2 handelsruimtes van respectievelijk 89m² en 52m². Een ideale locatie voor winkels, kantoren of andere bedrijven die op zoek zijn naar een pand waarin ze hun activiteiten kunnen uitoefenen.Het pand is eveneens voorzien van voldoende stockageruimte en een apart toilet.Bovendien heeft dit pand een goede EPC-score met een B-label, wat betekent dat het pand een relatief lage energiebehoefte heeft en dus kostenefficiënt is. Parkeergelegenheid is voorzien voor het gebouw.Dit pand is geschikt als POP-UP.Werkzaamheden in het handelspand zijn bespreekbaar met de eigenaar.Onroerende voorheffing ten laste van de huurder.Kortom, dit handelspand is een unieke kans voor elke ondernemer die op zoek is naar een ruime en praktische locatie om zijn activiteiten uit te oefenen. Kom snel een kijkje nemen en ontdek de mogelijkheden van dit prachtige pand! Dit kan telefonisch op het nummer: ### of via email naar ### vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. RT Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Sint-Truiden (RBE72679)
Price on request

3800 Sint-Truiden

Commercieel gelijkvloers te huur, gelegen in een karaktervol gebouw in het hartje van Sint-Truiden. Dit gelijkvloers heeft een oppervlakte van ca. 350 m². De maandelijkse huurprijs bedraagt 4.950 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Gelegen nabij ‘Hema’, ‘Kruidvat’, … Deze bijzonder zichtbare locatie biedt dan ook de ideale uitvalsbasis voor een succesvolle handelszaak of kantoor. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur regio Sint-Truiden? Contacteer ### of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call