Industrial building to rent - Kumtich

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Kumtich (3300).

Industrial building for rent Tienen (RWC32049)
1 250 €

3300 Tienen

Gloednieuwe LOODS (eventueel met kantoor al dan niet bemeubeld), gunstig gelegen, comfort aanwezig. Fantastisch gelegen KMO-unit B08 van 216 m² grondoppervlakte, plus mezzanine van 33 m² (te gebruiken als opslag of als bureel) met 2 privatieve parkeerplaatsen op slechts 500m van de Ring van Tienen (R27), dicht bij de autosnelweg richting Brussel of Luik, en +/- 15 min. rijden van Leuven via de E40. Er heerst een positieve synergie tussen de bedrijven. Het magazijn (brandklasse C) met een vrije hoogte van 6m is voorzien van o.a. een sectionale poort (4m x 4,50m) met afzonderlijke toegangsdeur, LED-verlichting en polybetonvloer (2,5 t/m²). Aanwezigheid van veel natuurlijke lichtinval dankzij o.m. de lichtkoepel met geïntegreerd rookluik. Er is een brandalarm voorzien in elke unit, en alle units zijn gekoppeld aan een overkoepelend alarm voor de hele site. Comfort: elecktriciteit 3x230/400V 63A, uitvoering bezig: lichten, & stopcontacten, wateraansluiting, sanitair (wc met wasbak) wordt uitgevoerd, telefoon/internetaansluiting aanwezig (fiber), tussenvloer: uitvoering bezig : trap en een balustrade, branddetectie aanwezig. Op aanvraag kan een kantoorruimte worden voorbereid (op korte termijn) , inclusief meubilair (grote bureau met stoelen) !! niet inbegrepen in de huidige vraag-huurprijs. Want to know more?

3 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Tienen (RBI71482)
Price on request

3300 Tienen

PLUSPUNTEN:+ Volledig nieuw+ Gunstig gelegenFantastisch gelegen casco KMO-unit C18 van 221,92m² met 2 privatieve parkeerplaatsen op slechts 500m van de Ring (R27) en +/- 15 min. rijden van Leuven via de E40.Het magazijn (brandklasse C) met een vrije hoogte van 6m is voorzien van o.a. een elektrische sectionaalpoort (4m x 4,50m) met afzonderlijke toegangsdeur, LED-verlichting en polybetonvloer (2,5 t/m²). Aanwezigheid van veel natuurlijke lichtinval dankzij o.m. de lichtkoepel met geïntegreerd rookluik. Er is een brandalarm voorzien in elke unit, en alle units zijn gekoppeld aan een overkoepelend alarm voor de hele site.Uitgerust met een mezzanine van 34,78m², ideaal om een bureelruimte te creëren. COMFORT: Elektriciteit 3x230/400V 63A is aanwezig.Geen gasaansluiting voorzien.FINANCIEEL:1. Maandelijks:- € 1.365 huurprijs, ex. btw- Provisie gemeenschappelijke kosten: € 50. Deze omvatten o.m. de camerabewaking, verlichting en onderhoud groenzone van de gemeenschappelijke delen.2. Jaarlijks:- Brandverzekering3. Eenmalig:- Huurwaarborg: 3 maanden- 50% aandeel in de plaatsbeschrijving- Registratie huurovereenkomst (forfait te berekenen door FOD Financiën i.f.v. duur overeenkomst)CONTACT:Bent u op zoek naar een opslagruimte voor uw bedrijfsmaterialen of eerder een veilige bergplaats voor uw bolides? Contacteer mij voor meer info of voor een vrijblijvende afspraak op 011/49.75.90.De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Katrien Wouters - Vastgoed met Meer! kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Tienen (RBI61982)
1 150 €

3300 Tienen

Fantastisch gelegen KMO-unit van 213 m² met 2 privatieve parkeerplaatsen te huur op slechts 500 m van de Ring (R27). Leuven bereikt men na +/- 15. min rijden. Het magazijn (brandklasse C) met een vrije hoogte van 6 m is voorzien van o.a. een sectionale poort (4 m x 4,50 m) met afzonderlijke toegangsdeur, lichtstraat met rookluik, LED-verlichting, toilet en polybetonvloer (2,5 t/m²). De unit maakt deel uit van het kwalitatieve KMO-project 'Drie Tommen'. Daarnaast zal er een forfaitaire vaste kost van € 5/m²/jaar worden aangerekend. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een plaatsbezoek ### Want to know more?

213 2 Parking place(s) 213 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Tienen (RBI61981)
1 200 €

3300 Tienen

Fantastisch gelegen KMO-unit van 220 m² met 2 privatieve parkeerplaatsen te huur op slechts 500 m van de Ring (R27). Leuven bereikt men na +/- 15. min rijden. Het magazijn (brandklasse C) met een vrije hoogte van 6 m is voorzien van o.a. een sectionale poort (4 m x 4,50 m) met afzonderlijke toegangsdeur, lichtstraat met rookluik, LED-verlichting en polybetonvloer (2,5 t/m²). Aanwezigheid van veel natuurlijk lichtinval. De unit maakt deel uit van het kwalitatieve KMO-project 'Drie Tommen'. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een plaatsbezoek ### Want to know more?

220 2 Parking place(s) 220 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Tienen (RBH69163)
800 €

3300 Tienen

Kantoor van 25m² met magazijn van 50m² te huur. Het magazijn is voorzien van een grote sectionaalpoort en biedt de mogelijkheid om goederen te stapelen (tot 4 meter). Dit geheel is gelegen in een gebouw aan de Leuvenselaan vlakbij het centrum van Tienen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor het gebouw. Huurprijs inclusief: parking, verzekering, ruitenwasser, netwerkbekabeling, waterverbruik, grondlasten en beveiliging. Inrichting en onderhoud, afvalbeheer, telefoon- en internetaansluiting behoren tot de verschillende opties. Excl. elektriciteits- en verwarming. Snel beschikbaar. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Tienen (RBG76066)
1 250 €

3300 Tienen

Kantoor met magazijn te huur aan de Esperantolaan in het industriepark Tienen-Grijpen. Het gerenoveerde kantoor van 50m² is gelegen in een kantoorgebouw en wordt te huur aangeboden met een naastgelegen loods van 90m². De loods heeft een vrije hoogte van 4,5 meter en is voorzien van een grote toegangspoot. De ruimte is hoofdzakelijk bedoeld voor stockage. Het kantoor is voorzien van lichtarmaturen en een kitchenette met warmwaterboiler . Er is toegangscontrole d.m.v. een badgesysteem en een alarminstallatie. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor het gebouw. Huurprijs inclusief: parking, verzekering, ruitenwasser, netwerkbekabeling, waterverbruik, grondlasten en beveiliging. Inrichting en onderhoud, afvalbeheer, telefoon- en internetaansluiting behoren tot de verschillende opties. Excl. elektriciteits- en verwarming. Beschikbaar mits onderling overleg. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Tienen (RBG76065)
2 000 €

3300 Tienen

Opportuniteit: kantoor met magazijn te huur aan de Esperantolaan in het industriepark Tienen-Grijpen. Het gerenoveerde kantoor van 50m² is gelegen op het gelijkvloers in een kantoorgebouw met een aanpalende oplsagruimte van 200m² met grote toegangspoort. Het magazijn is bedoeld voor stockage. Het magazijn is toegankelijk via het kantoor. Dit kantoor is voorzien van lichtarmaturen en een kitchenette met warmwaterboiler en is recent geschilderd. Er is toegangscontrole d.m.v. een badgesysteem en een alarminstallatie. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor het gebouw. Huurprijs inclusief: parking, verzekering, ruitenwasser, netwerkbekabeling, waterverbruik, grondlasten en beveiliging. Inrichting en onderhoud, afvalbeheer, telefoon- en internetaansluiting behoren tot de verschillende opties. Excl. elektriciteits- en verwarming. Beschikbaar mits onderling overleg. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Bost (VAZ59521)
Price on request

3300 Bost

Tienen, close to the train station and easily accessible from the E40, very nice area, and warehouse (±390m²) with sectional door and ceiling height of 5,5m. Numerous parking spaces available on site. Accessible with semi-trailers. A Must See! Measurements given as an indication! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Goetsenhoven (RBG45698)
1 815 €

3300 Goetsenhoven

Espace de stockage de 396 m² à louer avec une hauteur libre de 9 m. Le bâtiment dispose d'un grand portail d'entrée et d'un sol en poly béton. Grand espace de stationnement avec la possibilité de garer 5 voitures. Situé à 5 km de l'autoroute E40 et à seulement 15 min de Louvain. Disponible immédiatement. Contactez PANORAMA pour plus d'informations ou une visite sur place au ### Want to know more?

396 5 Parking place(s) 396 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Goetsenhoven (RBF71671)
1 815 €

3300 Goetsenhoven

Espace de stockage de 396 m² à louer avec une hauteur libre de 9 m. Le bâtiment dispose d'un grand portail d'entrée et d'un sol en poly béton. Grand espace de stationnement avec la possibilité de garer 5 voitures. Situé à 5 km de l'autoroute E40 et à seulement 15 min de Louvain. Disponible immédiatement. Contactez PANORAMA pour plus d'informations ou une visite sur place au ### Want to know more?

396 5 Parking place(s) 396 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Lubbeek (RAO53873)
10 529 €

3210 Lubbeek

Dit magazijn is gelegen in zone voor ambachtelijke bedrijven en KMO's. De bedrijfshal beschikt over een vrije hoogte van 4m90 en is opsplitsbaar. 1 laad- en loskade. 3 sectionale poorten aanwezig. Ruimte voor buitenopslag. Want to know more?

contact
details
Email
Call

Unité PME à louer de 199m² dédier à des entreprises industrielles de petites et moyennes tailles offrant un espace de stockage ou de production ou encore un atelier. Cette unité comprend un rez-de-chaussée de 168m² et une mezzanine de 31,11m² offrant un espace supplémentaire de stockage ou encore un espace de bureau. La hauteur libre sous poutre est d'environ 6,2m. 2 places de parking se rajoutent à la location. Cette unité PME est située dans le parc d'affaires Hélécine Green avec un total de 30 unités PME modulaires de haute qualité, disponibles fin 2023. Hélécine Green Business Park est situé entre Bruxelles (55 km) et Liège (50 km), à 30 km au sud-est de Louvain, à 50 km de Namur et à 10 km de Tirlemont. Le parc est extrêment bien situé avec un accès direct depuis l'E40 (sortie n° 26) et une connexion vers la N29 Tirlemont-Jodogne-Charleroi (5 km). Un certain nombre d'unités PME sont encore disponibles les unes à côté des autres, l’unité peut donc encore être combinée avec l’unité voisine. Contactez-nous pour plus d’informations. Want to know more?

2 Parking place(s) 199 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Hélécine (RBI85273)

Unité PME à louer de 168m² dédier à des entreprises industrielles de petites et moyennes tailles offrant un espace de stockage ou de production ou encore un atelier. La hauteur libre sous poutre est d'environ 6,2m. 2 places de parking se rajoutent à la location. Cette unité PME est située dans le parc d'affaires Hélécine Green avec un total de 30 unités PME modulaires de haute qualité, disponibles fin 2023. Hélécine Green Business Park est situé entre Bruxelles (55 km) et Liège (50 km), à 30 km au sud-est de Louvain, à 50 km de Namur et à 10 km de Tirlemont. Le parc est extrêment bien situé avec un accès direct depuis l'E40 (sortie n° 26) et une connexion vers la N29 Tirlemont-Jodogne-Charleroi (5 km). Un certain nombre d'unités PME sont encore disponibles les unes à côté des autres, l’unité peut donc encore être combinée avec l’unité voisine. Contactez-nous pour plus d’informations. Want to know more?

2 Parking place(s) 168 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Hélécine (RBI76172)
700 €

1357 Hélécine

Very well located sustainable SME unit of 120 m² for rent with direct access from the E40 exit 26 and connection to the N29 (Tienen-Jodogne-Charleroi) at 5 km. The warehouse with a clear height of +/- 6 m is equipped with a sectional door (4 m x 4.5 m), separate entrance door, skylight with smoke hatch, LED lighting and poly concrete floor (2.5 t/m²). Also presence of 2 private parking spaces. The unit is part of the brand new "Hélécine" business park consisting of 30 high-quality SME units. The industrial buildings are suitable for production, storage, services, crafts or small industry and therefore offer an ideal environment for doing business. Ample parking and manoeuvring space on site. Available at the end of 2023. Contact PANORAMA for additional information, plans or a no-obligation site visit ### Want to know more?

120 2 Parking place(s) 120 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Jodoigne (VBA36883)
475 €

1370 Jodoigne

Dans le centre de Jodoigne et à l’abri des regards, entrepôt de +/- 90 m² qui se compose d’une porte sectionnel isolée de 3,4mx4m, dalle de béton lissé au quartz. Caractéristiques techniques : électricité. Libre le 1ier janvier 2024 Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Jodoigne (VBA10048)
550 €

1370 Jodoigne

Located in an SME center with secure access and video surveillance, Caphouses offers this +/- 50m² warehouse with mezzanine for rent (+/- 75m² in total). Building equipped with electricity. Electric sectional door (H 3.22m and L 2.88m). Rent €650 excl. VAT. Available from October 1, 2023. Viewing by appointment with the agency. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Jodoigne (VWD05009)
4 950 €

1370 Jodoigne

This is a beautiful and new building located in the Jodoigne district. It is a combination of quality offices, storage space with mezzanine and outdoor storage space. 1 platform and 1 door. A great working space. Want to know more?

contact
details
Email
Call
590 €

1350 Orp-le-Grand

Out of sight, +/- 100 m² (9.7 m x 9.8 m) insulated warehouse. It comprises a 3 m x 3 m electrically insulated sectional door, quartz-smoothed concrete floor slab. Rainwater and electricity connections. Close to the E40. Available October 1, 2023 Want to know more?

contact
details
Email
Call
930 €

3200 Aarschot

KMO-unit te huur met een oppervlakte van 140m². De vrije hoogte bedraagt 6,50 meter. De sectionale poort heeft een hoogte van 5 meter.Parking rondom het gebouw voorzien.Gelegen in het nieuwe bedrijvenpark 'De Witte Molen' te Aarschot. Vlot bereikbaar, op de kruising van de Ring rond Aarschot, de Herseltsesteenweg en de Liersesteenweg.Deze KMO-unit is gelegen aan de achterzijde van het gebouw.Het betreft een verhuring onder btw.Zin in ondernemen? Voor vragen of info helpen wij u graag verder. ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
390 €

1350 Jauche

Out of sight, new 63 m² (L: 12 m x W: 5 m 30) insulated warehouse. It comprises a 3m x 3m electrically insulated sectional door, quartz-smoothed concrete floor slab. Rainwater and electricity connection. Monthly electricity charge €25. Want to know more?

contact
details
Email
Call