Businesses to rent - Knokke-Heist

30 results (1 - 20)
Price on request

8300 Knokke-Heist

Zin om te ondernemen in hartje Knokke? Kom dan beslist even kijken naar dit lichtrijke handelspand gelegen vlakbij de Heilig Hartkerk in Knokke. De vele etalageruimte van het hoekpand en de ruime kelderruimte op de (-1) bieden heel wat mogelijkheden. Meer inlichtingen en een bezoek? Bel ons gerust en oordeel zelf! Want to know more?

contact
details
Email
Call
3 000 €

8300 Knokke-Heist

Deze charmante handelszaak is gelegen te Knokke, vlakbij de zeedijk. Het fungeert als horecazaak; restaurant De totale oppervlakte van deze handelszaak is 99m ² , met een terras van 12m ² . De indeling van het pand omvat op het gelijkvloers de handelszaak met een aparte toog voorzien van ingebouwde koelkasten, een goederenlift die dienst doet tussen het gelijkvloers en de kelderverdieping. De kelderverdieping omvat verder nog toiletlokalen, een afgesloten berging/kelder, een volledig uitgeruste keuken met bereidingshoek en een aparte inloopkoelkast. EPC: label C, U.C. 20200709-0002292439-KNR-1. Huurprijs €3.000/maand. Huurvrije periode is te bespreken. Want to know more?

106
contact
details
Email
Call
2 050 €

8300 Knokke

Rez-de-chaussée commercial dans un endroit très commercial. La vitrine totale est d'environ 12 mètres. Le rez-de-chaussée commercial dispose d'un espace de bureau séparé. Cuisine et toilettes. Possibilité de louer une place de parking dans la résidence. Want to know more?

72
contact
details
Email
Call
1 150 €

8300 Knokke-Heist

Praktijkruimte te huur voor (para)medicus in centrum Knokke, nabij Duinenwater. Inbegrepen zijn gemeenschappelijke wachtruimte en toiletten. Praktijk voorzien van airco, hoge snelheid fibre internet. De praktijk bevindt zich op de 1e verdieping, te bereiken via de lift of een trap. Oppervlakte ongeveer 20 m². Kostprijs = huurprijs + helft van de vaste kosten (gas, water, elektriciteit, internet, schoonmaakploeg,...) Want to know more?

contact
details
Email
Call
3 000 €

8300 Knokke

Dit handelspand ligt op een zeer commerciële ligging op de zeedijk, aan het Rubensplein. Volledig naar wens in te richten. Het pand heeft een knus terras vooraan en op de zeedijk met zeezicht. Er is plaats voor een open bar en er zijn verschillende ingemaakte kasten, die veel opbergruimte bieden. De keuken is voorzien van een kookfornuis op gas en een ingebouwde frigo/koelcel. Toiletruimte. Het pand is ook volledig onderkelderd waardoor u verschillende ruime opslagruimtes hebt. Voor info of bezoek ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Knokke (RBI91640)
1 750 €

8300 Knokke

Instapklaar HANDELSGELIJKVLOERS in het bruisende Knokke. Mooie winkelruimte van 80 m², en grote kelder/stockageruimte 30 m² aanwezig. Kom jij hier een florerende zaak starten? Of zoek je een kantoorlocatie? Contacteer ons snel voor meer informatie! (geen pop-up huur) EPC label B UC2396347 Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Knokke-Heist (RBI77093)
3 950 €

8300 Knokke-Heist

Fantastisch commercieel gelegen showroom van +/- 380 m² te huur langs én met visibiliteit van de bedrijvige Natiënlaan, één van de hoofdverbindingswegen naar Knokke-Heist. Tevens op amper 1 km van de Lippenslaan en op slechts 2,5 km van de Duzelestraat met een onmiddellijke verbinding naar de A11/E34. Het station van Knokke situeert zich op amper 800 m. De moderne handelsruimte is voorzien van talrijke raampartijen en veel lichtinval. In combinatie met de ligging is dit dé ideale locatie om uw bedrijf in de kijker te zetten. Tevens mogelijkheid tot bijhuren van een loods (125 m²) en/of conciërgewoning (182 m²). Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

380 3 Parking place(s) 380 m² Buildable surface
contact
details
Email
Industrial building for rent Knokke-Heist (RBI77092)
1 490 €

8300 Knokke-Heist

Fantastisch gelegen magazijnruimte van +/- 125 m² te huur langs én met visibiliteit van de bedrijvige Natiënlaan, één van de hoofdverbindingswegen naar Knokke-Heist. Tevens op amper 1 km van de Lippenslaan en op slechts 2,5 km van de Duzelestraat met een onmiddellijke verbinding naar de A11/E34. Het station van Knokke situeert zich op amper 800 m. De opslagruimte met een vrije hoogte variërend tussen 6,53 m en 4,06 m is voorzien van een sectionale poort (2,75 m B x 3,40 m H), een mezzanine en lichtstraten. Tevens aanwezigheid van +/- 100 m² buitenstockage. Onmiddellijk beschikbaar. Tevens mogelijkheid tot bijhuren van showroom (380 m²) en/of conciërgewoning (182 m²). Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

674 3 Parking place(s) 674 m² Buildable surface
contact
details
Email
Commerce building for rent Knokke-Heist (RBI73798)
1 950 €

8300 Knokke-Heist

Energiezuinig handelsgelijkvloers, showroom of kantoor, gelegen in de stijlvolle nieuwbouwresidentie ‘PALAZZO’. Het pand heeft een opp. van 240 m² (7 meter gevel langs zijde Nicolas Mengelelaan). Vlotte verbinding Knokke-Blankenberge (passage tram). Optioneel: Heel bijzonder aan het pand is dat er een optioneel te huren een laad en loskade is (achterkant Vlamingstraat 48 ) en daarmee ook een parkeerplaats voor 2 wagens (de hoogte is ev. voldoende voor bestelwagens). Dit betreft een ideaal pand voor een showroom, winkel, schoonheidssalon, kantoor, … met een zeer commerciële ligging gezien de passage van de tram, wagens etc. Gelegen vlakbij: AD Delhaize, Zeeman, VanHaren. Lidl, ALDI, horeca etc. Het pand zal beschikbaar zijn bij oplevering. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.950 euro voor de Nicolas Mengelelaan 19. De huur voor de Vlamingestraat (OPTIONEEL- zijnde berging en laadkade en 2 autostaanplaatsen met elektrische poort, plaatsen laadpaal mogelijk) bedraagt 300 euro per maand. CASCO MAAR VERDERE AFWERKING BESPREEKBAAR MET EIGENAAR- COMPENSATIE MOGELIJK DMV HUURVRIJE PERIODE). De winkelruimte wordt verwarmd met een warmtepomp. Er is een toilet en kitchenette voorzien. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in (Knokke)Heist? Contacteer ### of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Knokke-Heist (RBI73796)
1 950 €

8300 Knokke-Heist

Energiezuinig handelsgelijkvloers, showroom of kantoor, gelegen in de stijlvolle nieuwbouwresidentie ‘PALAZZO’. Het pand heeft een opp. van 240 m² (7 meter gevel langs zijde Nicolas Mengelelaan). Vlotte verbinding Knokke-Blankenberge (passage tram). Optioneel: Heel bijzonder aan het pand is dat er een optioneel te huren een laad en loskade is (achterkant Vlamingstraat 48 ) en daarmee ook een parkeerplaats voor 2 wagens (de hoogte is ev. voldoende voor bestelwagens). Dit betreft een ideaal pand voor een showroom, winkel, schoonheidssalon, kantoor, … met een zeer commerciële ligging gezien de passage van de tram, wagens etc. Gelegen vlakbij: AD Delhaize, Zeeman, VanHaren. Lidl, ALDI, horeca etc. Het pand zal beschikbaar zijn bij oplevering. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.950 euro voor de Nicolas Mengelelaan 19. De huur voor de Vlamingestraat (OPTIONEEL- zijnde berging en laadkade en 2 autostaanplaatsen met elektrische poort, plaatsen laadpaal mogelijk) bedraagt 300 euro per maand. CASCO MAAR VERDERE AFWERKING BESPREEKBAAR MET EIGENAAR - COMPENSATIE MOGELIJK DMV HUURVRIJE PERIODE). De winkelruimte wordt verwarmd met een warmtepomp. Er is een toilet en kitchenette voorzien. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in (Knokke)Heist? Contacteer ### of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Office space for rent Westkapelle (RBI65694)
1 200 €

8300 Westkapelle

Office (approx. 12 0m²) located on't Walletje in Knokke with a magnificent view over the fields. Layout: - Ground floor: Garage box (31 m²), storage (12 m²), sanitary facilities and kitchen (9 m²) and staircase. - First floor: (54 m²): landscape office (33 m²) and meeting room/office (18 m²). - There are 4 parking spaces in front of the building. Finish: - Automatic sectional gate (H: 2.3 m) - Polished concrete and parquet floors (first floor) - Sun protection and recessed spotlights - Heating and cooling via air conditioning hot/cold - Alarm DETAILS: - Property tax borne by the tenant, fixed at 1 month's rent per year - Available from 01/01/2021 Do not hesitate to contact us if you may be interested in this business property consisting of an office for rent in Westkapelle/Knokke. Want to know more?

121 121 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Office space for rent Knokke (RBI60330)
2 250 €

8300 Knokke

Bent u op zoek naar een professionele en inspirerende werkruimte met goede zichtbaarheid? Dit zeer mooi kantoor is gelegen op de commerciële Natiënlaan te Knokke, een uitstekende locatie met veel zichtbaarheid die meteen in het oog springt bij het binnenrijden van Knokke. Dit losstaand gebouw biedt u een leuke setting en uitnodigende sfeer. Veel raampartijen met leuke zichten naar buiten die zorgen voor natuurlijk lichtinval. De moderne en stijlvolle inrichting zorgt voor een professionele uitstraling en biedt tegelijkertijd alle comfort die u nodig heeft om efficiënt te werken. Volledig gerenoveerd en opgedeeld in: Gelijkvloers: een polyvalente ruimte, een ingerichte keuken, apart bureel, toilet, berging en een ruime garage. Verdieping: 2 aparte kantoorruimtes, een gemeenschappelijke keuken en een toilet. Het pand is voorzien van camerabewaking en 3 afzonderlijke bellen op de videofoon met 2 binnenposten. Goede bereikbaarheid en verschillende parkeerplaatsen rond het gebouw. Geen bewoning mogelijk. Huurprijs: 2.950 euro per maand. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Bezoeken of meer informatie? Contacteer Willem Cauwels op Tel. ### Want to know more?

396 5 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Heist (VBA24179)
1 875 €

8301 Heist

TREVI DEINZE - Furnished office for rent at prime location in Heist! Energy-efficient commercial ground floor furnished office in a stylish recently renovated building. Exceptional location close to the sea dyke, Heist centre. Offers easy access to public transport. Close to: station, AD Delhaize, Lidl, Carrefour, numerous catering outlets, etc. Layout: entrance hall with waiting area, reception desk, reception desk, 8 open offices, 2 closed offices (glass walls), a kitchenette, a "walk-in" key cabinet offering various possibilities, useful storage space, cellar space, 2 separate toilets, a "coffee-corner" and finally a closed furnished meeting room with glass walls (flat screen TV, oak table, eye-catcher lamp). Basement storage room included (23.5 m²) In addition to the high-quality interior finishing, the offices have already been filled with high-quality furniture. Would you like plans, more info or a visit, do not hesitate and contact your broker Adelin ### Want to know more?

152 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Knokke-Heist (RBI31247)
5 000 €

8300 Knokke-Heist

Multifunctioneel bedrijfsgebouw bestaande uit een magazijnruimte van 280 m² in combinatie met een knap afgewerkte kantoorruimte van 240 m² te huur. De magazijnruimte, voorzien van lichtstraat met rookluik, heeft een vrije hoogte van +/- 6 meter en is toegankelijk via een automatische sectionale poort (4 m B x 3 m H). Indien nodig kan de ruimte verwarmd worden via warmtestralers op gas. Aan de voorzijde bevindt zich de moderne kantoorruimte/showroom uitgerust met sanitair, kitchenette, verwarming en koeling via warmtepompen. Dankzij de grote raampartijen geniet men van veel natuurlijk lichtinval. Het bedrijfsgebouw is geschikt voor zowel opslag, atelier,showroom, kantoor, ... en biedt dus een ideale omgeving om te ondernemen. Uitstekend gelegen op IZ Walletje amper 1,1 km van de bedrijvige Natiënlaan (N49), één van de hoofdverbindingswegen naar Knokke-Heist met tevens een onmiddellijke verbinding naar de A11/E34. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen, lastenboek, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### Want to know more?

520 520 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Knokke (RBI00253)
5 500 €

8300 Knokke

Immeuble commercial immédiatement disponible et prêt à l'emploi, situé sur le côté ensoleillé de la Lippenslaan, à proximité de la Zeedijk et de la Van Bunnenplein. Nombreuses vitrines, grand espace commercial avec cabines d'essayage et comptoir, éclairage et climatisation inclus. A l'arrière, il y a encore un atelier-stock, qui est inclus dans le loyer. La surface brute totale s'élève à +/- 254m². L'immeuble peut être loué dans son état actuel pour 9 ans. Après 9 ans, le propriétaire se réserve le droit d'ériger un mur en raison d'un nouveau projet de construction à l'arrière. Le bien peut alors continuer à être loué mais dans une surface plus petite. Pas de frais de syndic. La taxe foncière est à la charge du locataire. Want to know more?

260
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Knokke-Heist (RBI28761)
2 350 €

8300 Knokke-Heist

Ce bien commercial prêt à emménager, situé dans l’avenue Leopold est actuellement exploité comme un restaurant. Le bien a récemment été remise à neuf et est louer avec tout son contenue. Aménagement : entrée, restaurant de +/- 34 places, bar, cuisine entièrement équipée, espace de stockage avec frigo, toilettes hommes/femmes. Cave de +/- 10m2 accessible par le bien commercial. L'installation complète et professionnelle de la cuisine n'a été réalisée que l'année dernière. La taxe immobilière à la charge du locataire. Êtes-vous à la recherche d'un restaurant entièrement prêt à l'emploi à Knokke ? Contactez-nous au ### ou par ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Knokke (RBH94042)
2 200 €

8300 Knokke

Immeuble commercial de 60 m² de surface commerciale et sous-sol de 17 m². Libre à partir du 1er décembre 2023 ou plus tôt d'un commun accord avec le locataire actuel.Van Bunnenplein est la place animée qui attire les jeunes et les moins jeunes.Situé à côté d'Esprit et de Zara Home, ce bien est également assuré d'attirer votre concept !Frais de syndic anticipés de 100 euros ainsi que la taxe foncière (KI 3092eur) à la charge du propriétaire.Sont interdits en fonction principale et seulement autorisés en fonction subordonnée d'une autre activité principale : salon de thé, restaurant, service traiteur de luxe, snack et pizzeria. Sont par contre interdits : tout distributeur automatique et ou vente de glaces, boissons et sandwichs à l'extérieur devant le magasin et ou par la vitrine, magasin de nuit et exploitation d'appareils de jeux. Si ce bien commercial vous intéresse, n'hésitez pas à nous contacter ! Ref : W1040 Want to know more?

60
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Heist (RBH74833)
1 300 €

8301 Heist

Goed gelegen horecazaak met woonst gelegen op de hoek van de Parkstraat en de Eerste Geniestraat op 50m van de zeedijk. INDELING: Gelijkvloers: Gelagzaal met +- 30 zitplaatsen, mooi ingerichte bar met frigo's- Ruime (nog verder in te richten) keuken met spoelbak, dampkap, voorraad,.. en aparte toegang voor toeleveringen, vestiairekast, apart toilet voor invaliden, privatieve trap naar woongelegenheid op de eerste verdieping. Kelderverdieping: afzonderlijke dames- en herentoiletten, ruime kelder voor opslagruimte of bijkeuken, goederenlift naar gelijkvloers Eerste verdieping: Privatieve trap, leefruimte, 1 slaapkamer, badkamer en een douchekamer * PRIJS INCLUSIEF HANDELSFONDS * VOLLEDIG UP TO DATE * COMMERCIËLE TOPLIGGING Huurprijs: 1300 € + 100 € voorschot syndickosten Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Knokke (RBH72605)
5 950 €

8300 Knokke

Bent u op zoek naar een grote commerciële ruimte op een gewilde locatie te Knokke? Dan stellen wij U graag dit ruim handelspand met parkeerfaciliteiten voor, gelegen aan de befaamde Natienlaan. Met zijn uitstekende zichtbaarheid en centrale ligging, biedt dit pand eindeloze mogelijkheden voor uw bedrijf. De Natienlaan is een gevestigde handelsstraat in Knokke met o.a. RR interieur, Exterioo, Meubili, Action, Kvik Keukens... . Het pand bevindt zich op korte afstand van de Lippenslaan en naast de Carrefour te Knokke en is dus vlot bereikbaar met zowel de fiets, de auto als te voet. U geniet van een constante stroom aan potentiële klanten. Wat dit handelspand echt onderscheidt, is de aanwezigheid van een eigen parkeerterrein. Parkeren is altijd een uitdaging in drukke steden, maar hier kunt u uw klanten en medewerkers het gemak bieden van voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Dit zorgt voor een vlotte bereikbaarheid en een positieve eerste indruk van uw bedrijf. Het pand bestaat uit twee verdiepingen en een grote parking alsook een achterliggende tuin. Indeling naar de wens van de huurder en veranderingswerken zijn toegelaten. Bezoeken? Graag na afspraak op tel. ### Want to know more?

1471 8 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Office space for rent Knokke (RBH66528)
5 950 €

8300 Knokke

Commercieel gebouw met parking gelegen op het meest interessante gedeelte van de Natiënlaan. Veel visibiliteit bij het binnen rijden van Knokke, vlakbij het station, de Carrefour en het commerciële centrum. Onmiddellijk vrij. Het gaat om een groot alleenstaand pand met 2 verdiepingen, in goede staat. Op het terrein zijn meerdere parkeerplaatsen voorzien. Het pand kan ingedeeld worden in verschillende burelen in combinatie met een toonzaal en/of woonst. Veranderingswerken zijn toegelaten. Bezoeken? Graag na afspraak op tel. ### Want to know more?

1471
contact
details
Email
Call