Commercial building to rent - Hasselt

26 results (1 - 20)
550 €

3500 Hasselt

TE HUUR: GELIJKVLOERSE HANDELSRUIMTE / KANTOOR VAN CA. 30M2 TE HASSELT (SINT-LAMBRECHTS-HERK) Gelegen op de bruisende Sint-Truidersteenweg in Sint-Lambrechts herk te Hasselt, vinden we deze instapklare, gelijkvloerse handelsruimte terug met een oppervlakte van circa 30m2. Deze locatie, impliceert veel bedrijvigheid en doorgaand verkeer richting Hasselt en Sint-Truiden. De hoge raampartijen zorgen voor voldoende daglicht. De ruimte heeft een open karakter en bestaat uit de effectieve handelsruimte, een apart toilet en een kitchenette.. Voldoende parkeergelegenheid voor klanten en leveranciers bevindt zich recht voor de deur. Bestemmingen als winkel (handel), dienstverlening, kantoor en vrije beroepen zijn hier toegelaten. Bent u de ondernemer die zich hier zal vestigen? Vragen of graag een bezichtiging gewenst? Contacteer ons op ### of mail naar ### ! Want to know more?

contact
details
Email
Call
6 500 €

3500 Hasselt

Discover this top location in the heart of Hasselt Welcome to the bustling center of Hasselt, where a unique trading opportunity awaits you! This corner building, located in the city's most coveted shopping street, offers a fantastic viewing location. Corner panel with excellent visibility This corner building is not just a retail space; it is a prominent visible location that stands out among the stores. With additional windows, this corner building not only offers maximum visibility, but also abundant natural light that enlivens the retail space. Top location in Hasselt's shopping street Located in Hasselt's main shopping street, you welcome a continuous stream of passing audiences and enthusiastic shoppers every day. The strategic location right in the center makes this commercial property the perfect choice for those who want to take advantage of the city's vibrant atmosphere. Characteristics of the commercial property: - spacious trading space - ideal as a boutique, showroom, or retail store - high visibility with large windows - central location in Hasselt The fastest way to visit this commercial property? Request your visit via the red button on our website ### ) or you can contact us by phone at ### See you soon Want to know more?

contact
details
Email
Call

3500 Hasselt

3 150 € - 1 350 000 €

RESIDENTIE "RENAISSANCE" EXCLUSIEVE VILLA-APPARTEMENTEN EN HANDELSPAND OP DE KLEINE RING IN HASSELT! Met Residentie Renaissance laten we u onderdompelen in deze exclusieve villa-appartementen in het kloppend hart van Hasselt. Met de nadruk op cultureel en culinair genot. Met de mooiste boetieks en restaurants binnen handbereik en met elke dag wel een nieuwe ontdekking om het hoekje. Binnen dit project laten we niets aan het toeval over: ·Exclusief woonproject met een historische uitstraling ·8 lichtrijke villa-appartementen met een uitzonderlijke bouwbreedte van 14 meter ·Op een toplocatie, grenzend aan de kleine ring in het hart van Hasselt ·Van 170m² tot 200m² woonplezier met 2 grote terrassen zowel aan de voor- als achterzijde ·Ongeëvenaarde afwerkingsgraad met hoge budgetten ·De afwerking en uitrusting van elk appartement gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze ·Zonnepanelen, airco, vloerverwarming,… ·5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing (E-peil < 20) ·Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse dubbele garage en/of staanplaats Wij staan uiteraard steeds te uwer beschikking in geval van vragen of voor een afspraak via het nummer ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 168 - 270 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
1 000 €

3500 Hasselt

Deze handelsruimte bevindt zich vlakbij de grote ring van Hasselt. Langs de straatzijde kan u de handelsruimte terugvinden. Aan de achterzijde van dit pand bevindt zich nog een opslagruimte van 139 m²! Had u dit pand graag bezichtigd? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Hasselt (RBI76633)
Price on request

3500 Hasselt

HORECAZAAK OP TOP LOCATIE, CENTRUM HASSELT. Ligging: THE KING GEORGE is een historische landmark, ooit de eerste Engelse Pub in België, gelegen op de Hasseltse Grote Markt. Indeling : Verbruikzaal met toog, toiletten, kelder ruimte, 1e verdiep, 2e verdiep, Zolder ruimte. Omschrijving: Op de heraangelegde Grote Markt, met nieuwe zomer- en winterterrassen, is dit pand, zowel met de Hasselaren als met de toeristen, een publiekstrekker. Deze horeca zaak, met een totaal oppervlakte van 390 m2 (+ kelder- en zolder ruimte) heeft een gezellige gelagzaal met bar, met een oppervlakte van 136 m2. Rechtstreeks, in aansluiting op de voorgevel, beschikt The King George over een overdekt en verwarmd terras. (tijdens het lente- en zomer seizoen geeft de Stad Hasselt ook een buitenterras in concessie, tegenover het pand, midden op de Grote Markt) Bijzonderheden: -EPC: E (geldig tot 2033) Werken dakisolatie, gepland na vertrek huidige huurder. - Het pand, vrij van Brouwerij, leent zich tot diverse horeca concepten en tot een uitbating met een eigen identiteit. - De twee verdiepingen worden gebruikt als kantoor en stockage ruimte. - Vrij vanaf: 01/01/2024 Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Hasselt (RBI76378)
2 900 €

3500 Hasselt

Dit prachtig historisch pand, neoclassicisme, is gelegen in het bruisende centrum van Hasselt. De Aldestraat is een zijstraat van de Demerstraat en bevindt zich in het nieuwe opkomende hippe deel van het centrum. Het handelspand kan dienst doen als horeca, winkel, kantoor,... De gelijkvloerse verdieping heeft recent een totaalrenovatie ondergaan en voorzien van een volledig nieuwe achterbouw. Er werd tijdens de renovatie gelet op het authentieke karakter van het pand. De mooie stadstuin/terras maken het plaatje compleet. Het gelijkvloerse handelspand bestaat uit: - Handelsruimte (+/- 140m2) - Tuin/terras (+/- 60m2) - Tuinberging (+/- 20m2) Interesse? ### of ### Want to know more?

240
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Hasselt (RBE05361)
6 500 €

3500 Hasselt

Topgelegen hoeklocatie met veel passage en een goede zichtbaarheid, aan de Koning Albertstraat te Hasselt. Aangrenzende enseignes: Delhaize, Casa, Standaard boekhandel, Hema, Flying Tiger, Kruidvat, Mayerline, We Fashion, Gerry Weber, ... Dit betreft een commercieel gelijkvloers van 140 m² + kelder, bruikbaar als stockruimte. De maandelijkse huurprijs bedraagt 6.500 euro. Energielabel: B. Benieuwd naar deze handelseigendom te huur in het centrum van Hasselt? Contacteer ### of ### . ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Hasselt (RBI69377)
1 950 €

3500 Hasselt

Winkel, totaal 140,50m², verdeeld over 92m² gelijkvloers en 48,50m² op de 1 ste verdieping. Etalage: 10,50m Commercieel zeer goed gelegen met zeer gekende winkels als buren, zoals scapa, Essentiel, Woody, Cosy, Copines enz. Momenteel is de winkel gelijkvloers ingericht voor de verkoop van sigaren en voorzien van een humidor. Mits een kleine aanpassing kan de ruimte gebruikt worden voor andere handelsdoeleinden. Op de verdieping, beschikt men over een grote ruimte voorzien van een keuken en uitgevend op een terras. Het pand is perfect in orde en onmiddellijk beschikbaar. EPC label D Onroerende voorheffing: € 250,00 per maand Bezichtigen: na afspraak via ons kantoor of bellen met Lucy Verlinden ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Hasselt (RBI69284)
Price on request

3500 Hasselt

COMMERCIËLE RUIMTE MET UITSTEKENDE LIGGING Residentie Gezelle is gelegen net binnen de groene boulevard van Hasselt, op toplocatie tussen het Dusartplein en de Kunstlaan. De middenstand en horecazaken liggen op wandelafstand, evenals de openbare diensten (stadsbibliotheek, stadsdiensten,…) en het openbaar vervoer. De ruimte is ongeveer 150m2 groot en is ideaal voor kantoor, praktijkruimte of handelsruimte! Met andere woorden: u kan het pand nog volledig naar uw keuze indelen. Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse autostandplaats. Extra parking nodig? In de residentie naast residentie Gezelle is er de mogelijkheid om een extra parking aan te kopen. Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse bezoek onze website ### of contacteer ons op ### wij maken graag tijd voor u vrij! Volg ons voor de laatste nieuwigheden zeker ook op social media. Want to know more?

150
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Hasselt (RBI65378)
4 000 €

3500 Hasselt

Ruim kantoor/handelspand met ondergrondse parking op toplocatie aan de kleine ring van Hasselt Ligging: + Ideale locatie voor uw onderneming aan de kleine ring in Hasselt + Gelegen aan een uitvalsweg van het bruisende centrum + Openbaar vervoer op wandelafstand + Vlakbij het Dusartplein + Hoekpand met een zeer goede visibiliteit Troeven: + Bruikbare oppervlakte van 205m² + In te richten naar eigen wens dankzij de afwerking met gyprocwanden + Momenteel ingedeeld in: ontvangstruimte, 3 afzonderlijke bureauruimtes, 1 werkeiland en 2 vergaderzalen waarvan 1 aangrenzend aan een bureauruimte + Sanitair met 2 toiletten + Afzonderlijke keuken waar plaats is voor de technische elementen + Het geheel wordt verwarmd met vloerverwarming op aardgas + Iedere ruimte is voorzien van airco + 3 bergingen (waarvan 2 in de kelder), ideaal als archiefruimte + Een volledige verdieping in de ondergrondse garage met 14 staanplaatsen + Beschikbaar vanaf begin april (vroeger in samenspraak) + De overname van de inboedel is bespreekbaar (kasten, bureau's, bureaustoelen, zithoek, raamdecoratie, etc) Contact: Bent u op zoek naar een handelspand voor uw bedrijf met een zeer goede visibiliteit? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 011/22.22.95!.. Voor meer info, ga naar ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Hasselt (RBI43405)
3 150 €

3500 Hasselt

Nieuwbouw handelsruimte (270m²) op de kleine ring in Hasselt met ondergrondse parkeermogelijkheden Deze nieuwbouw handelsruimte vinden we terug aan de voorzijde van de prachtige residentie Renaissance op de Guffenslaan 110 in Hasselt. Het centrum van Hasselt, het Kolonel Dusartplein, Quartier Bleu, het openbaar vervoer,… is op wandelafstand bereikbaar. Kortom, men kan spreken van een toplocatie. Bovendien is de locatie van uw kantoor- of winkelruimte uw grootste troef voor de toekomst en biedt het een zekere meerwaarde voor uw investering. Klaar om te verhuizen naar uw nieuwe werkruimte in Hasselt in 2023? Contacteer ons dan nu! De stijlvolle en historische uitstraling van het nieuwbouwproject Renaissance is uniek. Het gebouw bestaat uit 2 kantoorruimtes op het gelijkvloers en 8 luxe villa-appartementen. Deze gelijkvloerse handelsruimte van maar liefst circa 270 m² leent zich perfect voor de uitoefening van een vrij beroep, kantoorfunctie of winkel. Het wordt aangeboden in casco toestand. Aan visibiliteit geen gebrek, men beschikt maar liefst over een facade van 20 meter. Bovendien is er meer dan voldoende parkeergelegenheid in het gebouw. Mogelijkheid bestaat om meerdere ondergrondse staanplaatsen te huren (€150/parking). Uiteraard kunnen toekomstige klanten ook gebruik maken van de publieke parking in de directe omgeving. Troeven voor dit pand: + inrichting en afwerking naar eigen wensen + uitstekende locatie + parkeergelegenheid + nieuwbouw + 20 meter gevelbreedte, enorme visibiliteit Is dit pand het begin van uw bloeiende handelszaak, praktijk of kantoor in het centrum van Hasselt? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### Want to know more?

1012 191 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Hasselt (RBI41251)

Dit mooie handelspand van 298 m² is gelegen midden in het bruisende winkelcentrum van Hasselt, op de Havermarkt nummer 18. Dit is op 100 m van de grote markt in Hasselt. Op dit ogenblik is deze winkelruimte door de designmeubelzaak Canape in gebruik.Door de ligging op een hoek is er een vitrine van 38 meter. Ideaal om uw koopwaren ten toon te stellen aan de voorbijgangers. De winkelruimte is reeds volledig afgewerkt en is snel beschikbaar. Tevens is er een wc, keukenhoek en twee opbergruimtes voorzien. Wenst u dit pand te bezichtigen neem dan contact op met Valère Vangeel op het nummer ### of mail ### . Want to know more?

298
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Hasselt (RBI37676)
2 250 €

3500 Hasselt

Bent u opzoek naar een mooi gelegen handelsgebouw in Hasselt met een goede verbinding naar Genk - Diepenbeek en het centrum van Hasselt zelf, dan is hier met ingang vanaf onmiddellijk een ruimte van 200m² met 5 parkeerplaatsen beschikbaar. dit onroerend goed is geschikt voor allerlei handelsactiviteiten van kinesist, kruidenierswinkel, koude bakkerij, kantoren, strijkwinkel, enz.... Vraagprijs : 2250€/maand - nutsvoorzieningen van water, gas en elektriciteit op eigen naam . Huurwaarborg 6 maanden (bespreekbaar). Want to know more?

200
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Hasselt (RBI01952)
2 000 €

3500 Hasselt

POP-UP / WINKEL CENTRUM HASSELT Winkel (75 m²) te huur in het centrum van Hasselt. De winkel is voorzien van een kleine berging met toilet. Op de 3de verdieping kan er gebruik gemaakt worden van een opslagruimte. Deze is toegankelijk via de lift. Ook in de kelder is er een aparte berging voorzien. Pluspunten: - Parketvloer - Reeds ingericht (als kledingwinkel) - Airco / elektrische verwarming aanwezig - Hoge kwaliteit verlichting aanwezig - Ligging Beschikbaarheid: Augustus - September - Oktober - November OV proportioneel ten laste van de huurder. Want to know more?

75
contact
details
Email
Commerce building for rent Hasselt (RBI00765)
1 995 €

3500 Hasselt

Handelshuis gelegen vlakbij de Kapelstraat, Diesterstraat en de O.L. Vrouwstraat, tussen meerdere gevestigde en gekende handelszaken zoals, Balo, Helsen Ladies, juwelier Heleven, Marccain enz. Het gebouw omvat een commerciële ruimte verdeeld over 2 verdiepen (42m² gelijkvloers en 38m² voor aansluitende winkelruimte op de verdieping), en op de 2de en 3de verdieping een keuken, sanitair, leefruimte en terras. Het pand is voorzien van vloerverwarming op alle verdiepingen. Onmiddellijk beschikbaar. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder: €159,00 provisie per maand. Bezichtigen na afspraak met ons kantoor. Want to know more?

49
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Hasselt (RBH98772)
5 900 €

3500 Hasselt

Naar aanleiding van de verhuis van de huidige collectie, komt dit uizonderlijk gelegen winkelpand, in het verlengde van de Kapelstraat ter beschikking. De huidige uitbating “Stijn Helsen” gaat voor een relocatie naar Helsen Tailors in de Kapelstraat 15 .In de onmiddellijke nabijheid treffen we winkels zoals: Lab9, Heleven Eddy, Helsen Ladies, Marccain, Balo enz. In 2007 werd het handelspand onderworpen aan een totaalrenovatie en kreeg het zijn huidige uitstraling met een afwerking met hoogwaardige materialen. Er is een etalage van +/- 16 meter. Toegang door een imposant glazen sas met draaideur. Op het gelijkvloers beschikt men over een winkeloppervlakte van +/- 370 m², met een eerste verdiep van 235m² en een kelder van 100m². Het geheel is smaakvol ingericht en gekenmerkt door zijn open karakter. Bij de inrichting werd er rekening gehouden met natuurlijk licht en de integratie van oude, stijlvolle elementen. Beschikbaar: in onderling overleg. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Bezichtiging na afspraak met ons kantoor. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Hasselt (RBH27198)
2 700 €

3500 Hasselt

Handelsgelijkvloers, commercieel opvallend gelegen, op de hoek van de Kleine Ring met de Diesterstraat. Het pand omvat een mooie winkelruimte van +/-120m² voorzien van airco, een verbindingstrap naar de kelderverdieping (+/-100m²), waar 2 kelders zijn en de sanitaire ruimte. Kitchenette voorzien. Alarm aanwezig. EPC: label B Onroerende voorheffing ten laste van de huurder (basis KI € 4.670 x 60%) = € 253,00 per maand Onmiddellijk beschikbaar Bezichtigen na afspraak via ons kantoor. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Hasselt (RBG64953)
2 495 €

3500 Hasselt

Trendy winkelruimte van circa 200 m² in hartje Hasselt. Deze zeer mooie winkel, horecazaak of kantoor op de gelijkvloerse verdieping van een karaktervol pand is gelegen in de levendige Maastrichterstraat. Het pand werd ingericht met oog voor detail en charme, momenteel ingericht als koffiezaak. Er is voldoende lichtinval door de grote raampartijen, in te richten als etalage. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, zijn wij bereikbaar via ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Hasselt (RBG51382)
848 €

3500 Hasselt

Winkel- of kantoorruimte (+/-75m²) + berging (+/-25m²), goed gelegen, vlakbij apotheek Stas, de Carrefour en op enkele meters van de Sint-Truidersteenweg vlakbij de grote ring. De ruimte is voorzien van sanitair, een kitchenette en centrale verwarming individueel op aardgas. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder (basis KI € 818,00). Gemeenschappelijke lasten: € 60,00 per maand Onmiddellijk beschikbaar. Bezichtigen na afspraak met ons kantoor. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Hasselt (RBG15463)

Handelsgelijkvloers van 53 m² Dit handelspand is gelegen op de Kuringersteenweg 189A te Hasselt . De oprit van de autostrade, E 313 ligt slecht enkele km's verderop.De handelsruimte heeft aan de straatkant een grote raampartij waardoor je heel wat visibiliteit hebt. De breedte van de ruimte is 7,5 m, de totale oppervlakte van de gelijkvloerse verdieping is 268 m². . Er zijn sanitaire voorzieningen aanwezig. Momenteel is er geen centrale verwarming in de ruimte, de wachtleidingen liggen wel klaar.Positieve punten op een rij:+ Een pand met veel mogelijkheden gezien de visibiliteit+ Topligging nabij autostrade en centrum HasseltWenst u graag meer info of een bezichtiging ter plaatse, contacteer dan Valère Vangeel op ### of via mail, ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call