Industrial building to rent - Genk

28 results (1 - 20)

Deze opslagruimte is centraal gelegen in de Euregio Maas-Rijn vlakbij de Spoorterminal Haven Genk, de autosnelwegen E313 en E314 en het Albertkanaal. Er is een vlotte toegankelijkheid voor vrachtverkeer en tevens voldoende parkeerruimte. Het gebruik van een heftruck is mogelijk en deze is ook ter plaatse aanwezig. Tevens zijn er palletstellingen beschikbaar. De opslagruimte is een open ruimte verdeeld in aparte secties met een aparte poort. Deze sectie heeft een oppervlakte van 140m² (70x20m) en is uitbreidbaar tot 280m². De poort heeft een hoogte van 5m. Op de huurprijs is het BTW-stelsel van toepassing. In deze huurprijs is het energieverbruik* inbegrepen. ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Genk (RWC31934)
1 300 €

3600 Genk

2 zeer goed gelegen nieuwbouw KMO-units te huur (afzonderlijk of samen te voegen) met een oppervlakte van 221m²/unit. De units, gelegen op een toplocatie, zijn omwille van hun moderne uitstraling ideaal voor ondernemers die opzoek zijn naar een werk- en/of opslagplaats. Logistics Valley Flanders, is vlot bereikbaar door zijn ligging nabij de autosnelwegen en het Albertkanaal aan het industrieterrein Genk-Zuid: binnenkort de nieuwe grootste binnenlandse haven van Europa! De site wordt een moderne dienstenzone met een kantoorgebouw en meerdere KMO-units die verschillende faciliteiten zullen aanbieden waaronder vergaderzalen, flexwerkplekken, een ontvangstlokaal voor leveringen, postpunt, enzovoort. !! Detailhandel niet mogelijk !! De units worden casco opgeleverd als volgt: - elektriciteitsaansluiting: installatie 40-80A zowel met gewone als industriële stopcontacten - wateraansluiting - elektrische sectionale poort van 4,5m - binnenruimte van gepolierd beton en een hoogte van 6-7m - aansluiting riolering - 3 parkeerplaatsen (per unit) - lichtstraat met rookkoepel Kan nog voorzien worden: - bureauruimte - wc en lavabo Optioneel: - zonnepanelen - elektrische laadpalen Geen voorziening van gas. Kost (per unit): - huurprijs: vanaf 1.300 euro (+ 21% btw) - vast voorschot 90 euro/maand met jaarlijkse afrekening Onmiddellijk beschikbaar Locatie: industrieterrein Genk-Zuid (Logistics Valley Flanders) Voor meer info: ### Want to know more?

contact
details
Email

KMO-project "HiSupport" De KMO-unit is gelegen langs het Albertkanaal en vlakbij de autosnelwegen, (Binnenkort de nieuwe grootste binnenlandse haven van Europa). Met zijn toplocatie en de uitstraling is deze ideaal voor ondernemers die opzoek zijn naar een werk- of opslagplaats. De hal heeft een oppervlakte van 110m² en beschikt over 1 parkeerplaats. De unit wordt casco opgeleverd als volgt: Gepolierd beton - 1 watermeter met 1 binnenkraan per unit (gekeurd en aangesloten). - 1 elektriciteitsmeter met kast 32 a (2 stopcontacten 220 v en 1x380 v aansluitingen) /unit (gekeurd en aangesloten). - 4 lichtpunten grote hal/unit - 1 aansluiting binnen riolering (toilet en pompenbak)/unit - Lichtstraat met rookkoepel/unit Financiële info: Prijs: 650 euro excl. btw. De huurprijs wordt verhoogd met een provisie voor gemeenschappelijke kosten en lasten. Wenst u meer informatie of een bezichtiging? Contacteer ons op het nummer ### Want to know more?

1 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Genk (RBI88649)
1 250 €

3600 Genk

Magazijn te huur met kantoor op een zeer bedrijvige locatie Ben je een (jonge) ondernemer en op zoek naar een opslagplaats, een ruimte voor je startend bedrijf of je wil jouw zaak uitbreiden? Dan heten we je graag welkom op de Mondeolaan! Deze site is gelegen vlakbij de autosnelwegen en langs het Albertkanaal (binnenkort de nieuwe grootste binnenlandse haven van Europa). Met zijn toplocatie en de uitstraling is deze ideaal voor jouw onderneming. Denk maar aan werk, opslag of iets anders, allemaal hier. De ruime hal heeft een oppervlakte van 221m² inclusief 25m² kantoorruimte, keuken en aparte wc. Daarnaast beschikt de hal over 3 parkeerplaatsen. Troeven magazijn: - Gepolierd beton - 1 watermeter met 1 binnenkranen per unit (gekeurd en aangesloten). - 1 elektriciteitsmeter met kast 32 a (2 stopcontacten 220 v en 1x380 v aansluitingen) /unit (gekeurd en aangesloten). - 4 lichtpunten grote hal/unit - 1 aansluiting binnen riolering (toilet en pompenbak)/unit - 1 lichtstraten met rookkoepel/unit - Kantoorruimte - Keuken - Apart toilet - Parkeerplaatsen De huurprijs wordt verhoogd met een provisie voor gemeenschappelijke kosten en lasten. Wenst u meer informatie? Contacteer ons op het nummer ### Want to know more?

3 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Genk (RBI17906)
2 850 €

3600 Genk

Moderne industriehal met kantoor van 900 m2 Welkom op de Gordelweg 16 in het hart van de commerciële scene van Genk- Zuid linkeroever Dit polyvalent gebouw biedt een aanpasbare indeling waarmee u de ruimte kunt inrichten volgens uw wensen. Of u nu aparte secties nodig heeft voor inventaris of open vloerruimte voor machines, deze veelzijdige hal helpt u hiermee verder. Zeg vaarwel tegen krappe ruimtes en verwelkom georganiseerde efficiëntie. Met gemakkelijke toegang tot de verbindingswegen E313 en E314 verloopt uw logistieke operatie soepel, waardoor u tijd en geld bespaart. Kortom, een toplocatie die zichtbaarheid en passage toelaat om uw bedrijf te laten floreren. Indeling: Het gelijkvloers heeft een totale oppervlakte van 500 m2. Het verdiep bedraagt 400 m2. Er is hierbij de mogelijkheid om 750 kilo per vierkante meter te stockeren. De totale hoogte van het pand is 7,5m. Eventueel kan er nog 400 m2 verhard buiten worden. Troeven: -900 m2 ruimte -Sectionale poort -Alarmsysteem -Perceel van 25 a en 50 ca Wenst u een bezichtiging of meer informatie? Contacteer ons op het nummer ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Genk (RBI75138)
1 200 €

3600 Genk

PLUSPUNTEN:+ Volledig nieuw+ Gunstig gelegenFantastisch gelegen casco KMO-unit C12 van 182,40m² (bruto) met 2 privatieve parkeerplaatsen in de industriezone Genk-Noord en op slechts 10 min. van de E314 (op- en afritten 30 & 31).Het magazijn (brandklasse C) met een vrije hoogte van 6m is voorzien van o.a. een elektrische sectionaalpoort (4m x 4,50m) met afzonderlijke toegangsdeur en polybetonvloer (2,5 t/m²). Aanwezigheid van veel natuurlijke lichtinval dankzij o.m. het raam en de lichtkoepel met geïntegreerd rookluik. In eerste instantie zal worden gekeken of het optioneel btw-stelsel van toepassing is. Indien niet, is het verplicht btw-stelsel van toepassing. De btw is bij te rekenen op de huurprijs. COMFORT: GasaansluitingElektriciteit 3x230/400V 63A & drijfkracht aanwezigTechnische voorbereiding laadstation zal worden voorzienToilet met handenwasser wordt geplaatst door de verhuurderFINANCIEEL:1. Maandelijks:- € 1.200 huurprijs, ex. btw- Provisie gemeenschappelijke kosten, momenteel niet gekend. 2. Jaarlijks:- Brandverzekering3. Eenmalig:- Huurwaarborg: 3 maanden- 50% aandeel in de plaatsbeschrijving- Registratie huurovereenkomst (forfait te berekenen door FOD Financiën i.f.v. duur overeenkomst)CONTACT:Gecharmeerd door al het potentieel dat dit pand te bieden heeft? Contacteer mij voor meer info of voor een vrijblijvende afspraak op 011/49.75.90.De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. Katrien Wouters - Vastgoed met Meer! kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Genk (RBI68430)
21 636 €

3600 Genk

Magazijnen te huur in een groot logistiek complex in Genk. Het magazijnen zijn tussen de 1.277m² en 5.747m² en bij Unit 1 en 3 zijn ook luifels aanwezig. De magazijnen beschikken over een vrije hoogte tussen de 8m en 9.60m². Gelijkvloerse poorten. Er is ook mogelijkheid tot het huren van verhard terrein. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Genk (RBI68429)
4 257 €

3600 Genk

Magazijnen te huur in een groot logistiek complex in Genk. Het magazijnen zijn tussen de 1.277m² en 5.747m² en bij Unit 1 en 3 zijn ook luifels aanwezig. De magazijnen beschikken over een vrije hoogte tussen de 8m en 9.60m². Gelijkvloerse poorten. Er is ook mogelijkheid tot het huren van verhard terrein. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Genk (RBI68428)
10 412 €

3600 Genk

Magazijnen te huur in een groot logistiek complex in Genk. Het magazijnen zijn tussen de 1.277m² en 5.747m² en bij Unit 1 en 3 zijn ook luifels aanwezig. De magazijnen beschikken over een vrije hoogte tussen de 8m en 9.60m². Gelijkvloerse poorten. Er is ook mogelijkheid tot het huren van verhard terrein. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Genk (RBH89625)
1 150 €

3600 Genk

Nieuwbouw KMO-unit van het project 'DE GIETERIJ'. Gelegen op de industriezone Genk-Noord, vlakbij de op-en afritten 30 en 31 van de E314. Met zijn uitstekende locatie is deze ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een werk- of opslagplaats. De unit heeft een oppervlakte van 180m² inclusief 35m² kantoorruimte en wc. Daarnaast beschikt de hal over 2 parkeerplaatsen. Kenmerken unit: - Sectionale poort - Gepolierd betonvloer - Lichtstraat - 2 parkings aan de voorzijde - Reclamebord mogelijk aan de buitengevel - Kantoorruimte - Apart toilet - Parkeerplaatsen De huurprijs wordt verhoogd met een provisie voor gemeenschappelijke kosten en lasten. Wenst u meer informatie? Contacteer ons op het nummer ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Genk (RBH89831)
3 800 €

3600 Genk

Het betreft een magazijn op een uistekende locatie aan de Toekomstlaan 34 in de industriezone Genk-Noord. Met een totale oppervlakte van circa 750m² biedt dit magazijn voldoende ruimte voor al uw activiteiten. Het is volledig ingericht als carrosserie en voorzien van alle essentiële apparatuur die nodig is om direct aan de slag te kunnen gaan. De belangrijkste faciliteiten in het magazijn omvatten onder andere: 1.Spuitcabine: Een ruime en goed uitgeruste spuitcabine waar u hoogwaardige lakafwerkingen kunt realiseren. 2.Voorbereidingszone met afzuiging 3.Verfmengmachine: Een geavanceerde machine waarmee u verfkleuren nauwkeurig kunt mengen volgens de specifieke wensen en eisen van uw klanten. 4.Laboratoriumruimte 5.Hefbruggen en autobrug: Praktische hefbruggen en een autobrug om voertuigen veilig te tillen en gemakkelijk te manoeuvreren tijdens reparaties en onderhoud. 6.Sanitaire ruimtes: Het magazijn beschikt over sanitaire voorzieningen, waaronder douches, een keuken en toiletten, zodat uw medewerkers comfortabel kunnen werken. 7.Directiekantoor: Een apart kantoor waar u uw administratieve taken kunt uitvoeren. Daarnaast biedt het magazijn nog andere voordelen, zoals een ruime parkeer- en manoeuvreerruimte, zodat uw medewerkers en klanten gemakkelijk kunnen parkeren en manoeuvreren. Een hoge sectionale poort maakt het laden en lossen van voertuigen efficiënt en handig. Bovendien is er een carport aanwezig om extra bescherming te bieden voor voertuigen. Als u meer informatie wenst over het magazijn of een bezoek ter plaatse wilt brengen om de locatie persoonlijk te bekijken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken via het nummer ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
1 250 €

3600 Genk

Industriële hal te huur met kantoor Welkom op de Mondeolaan. Deze site is gelegen vlakbij de autosnelwegen en langs het Albertkanaal (binnenkort de nieuwe grootste binnenlandse haven van Europa). Met zijn toplocatie en de uitstraling is deze ideaal voor jouw onderneming. Denk maar aan werk, opslag of iets anders, allemaal hier. De ruime hal heeft een oppervlakte van 221m² en beschikt over 3 parkeerplaatsen inclusief 25m² kantoorruimte en wc. Gepolierd beton - 1 watermeter met 1 binnenkranen per unit (gekeurd en aangesloten). - 1 elektriciteitsmeter met kast 32 a (2 stopcontacten 220 v en 1x380 v aansluitingen) /unit (gekeurd en aangesloten). - 4 lichtpunten grote hal/unit - 1 aansluiting binnen riolering (toilet en pompenbak)/unit - 1 lichtstraten met rookkoepel/unit De huurprijs wordt verhoogd met een provisie voor gemeenschappelijke kosten en lasten. Wenst u meer informatie? Contacteer ons op het nummer ### Want to know more?

3 Parking place(s) 221 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Genk (RBI28254)
4 900 €

3600 Genk

Recent, zeer mooi semi-industrieel gebouw gelegen op het industrieterrein Genk-Noord (oprit 30 van de E314 op 3km), met directe verbindingen naar Antwerpen, Brussel, Nederland en Duitsland. Dit pand bestaat uit een goed afgewerkte kantoorruimte op de eerste verdieping (100m²) en een magazijn van 700m². De kantoorruimte is voorzien van veel inbouwkasten en meubilair, beschikt over een zeer ruim terras, koffiecorner en sanitair. Er is ook een een gedeelde vergaderruimte beschikbaar. Het magazijn kan verwarmd worden en beschikt over een ruime poort en een ladekade met dock leveller. KENMERKEN HAL: - oppervlakte magazijn: 700m² (uitbreidbaar tot 1000m² in overleg) - vrije hoogte: 7.4m - sectionaalpoort en laadkade - lichtstraten + industriële verlichting - polybetonvloer - elektriciteit: 380v - indien gewenst ook verhard buitenterrein beschikbaar tegen meerprijs KENMERKEN KANTOOR: - oppervlakte: 100m² - airco - indeling: kantoor met terras, vergaderzaal, personeelsruimte met koffiehoek en sanitair - kenmerken: mooie afwerking, moderne inrichting, alarm TROEVEN: - modern gebouw met alle hedendaags comfort - volledig verhard en omheind terrein beschikbaar Verhuur onder BTW-stelsel. De huurprijs is inclusief onroerende voorheffing, normaal verbruik van energie en water. Ig – Vg – Gmo – Gvkr – Gvv Info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Genk (RBI21929)

Nieuwbouw KMO-unit in het project "DE GIETERIJ", gelegen op de industriezone Genk-Noord, vlakbij de op- en afritten 30 en 31 van de E314. Deze unit heeft een oppervlakte van 165m² en heeft twee parkeerplaatsen voor de deur. KENMERKEN UNIT: - oppervlakte: 165m² - elektrische sectionaalpoort, vrije hoogte hal 6m - elektrische voorzieningen: led-verlichting, stopcontacten aan elke wand (zowel 220V als 380V) - aparte sanitaire ruimte, handwasbak in de hal Prijs: 1050 (exclusief BTW) / maand + gemeenschappelijke kosten park Meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Genk (RBI13533)
2 850 €

3600 Genk

Hal van 500m2 gelegen op een AAA-locatie De hal is gelegen in de bruisende industriële hart van Genk en vlakbij de op-en afritten van de E314. Met zijn uitstekende locatie is deze ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een werk- of opslagplaats. De unit heeft een oppervlakte van 500m² en er kan optioneel een kantoorruimte erbij. Kenmerken unit: - 2 poorten - Laadperron - Lichtstraat - Parkings aan de voorzijde De huurprijs wordt verhoogd met een provisie voor gemeenschappelijke kosten en lasten. Wenst u meer informatie? Contacteer ons op het nummer ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Genk (RBH78991)
Price on request

3600 Genk

12.205m² opslagruimte (met optioneel) 1.166m² kantoren gelegen op een totale site van 76.048m² in de industriezone Genk-Zuid genaamd Romeo Genk 1 Hal 2. Beschikbare oppervlakte buitenterrein te bespreken. Staal frame en geïsoleerd dak, vrije hoogte bedraagt 12m, 14 laad-en loskades, 1 elektrische sectionaalpoort, verwarmd met aardgas, LED-verlichting, ESFR sprinklerinstallatie aanwezig. Vloerbelasting dynamisch 50KN/m² en statisch 80KN/m². Ruimte tussen pilaren 22,5m*12m. Er is tevens 1.166 m² functionele kantoorruimte beschikbaar met aparte ingang, open-space en aparte kantoren, refter en sanitair. De Haven van Genk bevindt zich in de nabije omgeving. Er is een spoorwegaansluiting in het gebouw maar momenteel niet in gebruik. Ruime parkeergelegenheid aanwezig. Vlot bereikbaar vanuit Antwerpen, Brussel, Nederland en Duitsland via de autosnelwegen E-313 en E-314.Warehouse 43€/m²/jaar, kantoren 90€/m²/jaar, verhard terrein 10€/m²/jaar. Beschikbaar in 2024! INFO ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Genk (RBH78990)
Price on request

3600 Genk

5.252m² opslagruimte gelegen op een totale site van 76.048m² in de industriezone Genk-Zuid genaamd Romeo Genk 1 Hal 1a. Beschikbare oppervlakte buitenterrein te bespreken. Staal frame en geïsoleerd dak, vrije hoogte bedraagt 9,9m en 6m in de laad-en loszone (lichtstraat aanwezig), 4 laad-en loskades, 1 elektrische sectionaalpoort, verwarmd met aardgas, LED-verlichting, ESFR sprinklerinstallatie aanwezig. Vloerbelasting dynamisch 40 KN/m² en statisch 70KN/m². Ruimte tussen pilaren 18m*8m. Er is tevens 1.735 m² verhard terrein beschikbaar. De Haven van Genk bevindt zich in de nabije omgeving. Er is een spoorwegaansluiting in het gebouw maar momenteel niet in gebruik. Ruime parkeergelegenheid aanwezig. Vlot bereikbaar vanuit Antwerpen, Brussel, Nederland en Duitsland via de autosnelwegen E-313 en E-314.Warehouse 38€/m²/jaar, kantoren 90€/m²/jaar, verhard terrein 10€/m²/jaar. INFO ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Genk (RBH78308)
Price on request

3600 Genk

Uitstekend gelegen opslagruimte van 5.238 m² in combinatie met 810 m² kantoor te huur in de industriezone 'Genk Zuid' langsheen het Albertkanaal en vlot bereikbaar via de E313 (uitrit 30) en de E314 (uitrit 32). Het magazijn met een vrije hoogte van +/- 10 m maakt deel uit van een volledig uitgeruste logistieke site van 15.004 m² met aanwezigheid van sectionale poorten, laadperrons, dock levellers, sprinklersysteem, ... De kantoren zijn instapklaar en genieten van veel lichtinval. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte voorzien op het terrein. Onmiddellijk beschikbaar. Ook andere oppervlaktes / combinaties mogelijk. Contacteer PANORAMA voor bijkomende info of een plaatsbezoek ### Want to know more?

6048 1 Parking place(s) 6048 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Genk (RBH69516)
Price on request

3600 Genk

Uitstekend gelegen opslagruimte van 2.698 m² in combinatie met 371 m² kantoor te huur in de industriezone 'Genk Zuid' langsheen het Albertkanaal en vlot bereikbaar via de E313 (uitrit 30) en de E314 (uitrit 32). Het magazijn met een vrije hoogte van +/- 10 m maakt deel uit van een volledig uitgeruste logistieke site van 15.004 m² met aanwezigheid van sectionale poorten, laadperrons, dock levellers, sprinklersysteem, ... De kantoren zijn instapklaar en genieten van veel lichtinval.Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte voorzien op het terrein. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor bijkomende info of een plaatsbezoek ### Want to know more?

3069 1 Parking place(s) 3069 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Genk (RBH69515)
Price on request

3600 Genk

Uitstekend gelegen opslagruimte van 2.540 m² in combinatie met 439 m² kantoren te huur in de industriezone 'Genk Zuid' langsheen het Albertkanaal en vlot bereikbaar via de E313 (uitrit 30) en de E314 (uitrit 32). Het magazijn met een vrije hoogte van +/- 10 m maakt deel uit van een volledig uitgeruste logistieke site van 15.004 m² met aanwezigheid van sectionale poorten, laadperrons, dock levellers, sprinklersysteem, ... De kantoren zijn instapklaar en genieten van veel lichtinval. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte voorzien op het terrein. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor bijkomende info of een plaatsbezoek ### Want to know more?

2979 1 Parking place(s) 2979 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call