Commercial building to rent - Genk

17 results (1 - 17)

Vous êtes à la recherche d'un lieu de travail de qualité et durable, un espace de stockage et/ou de production avec ou sans bureau, dans un parc d'activités exceptionnel. Woudpark se trouve dans la zone industrielle Genk-Noord, stratégiquement située au centre du Limbourg, à proximité du canal Albert et à seulement 2,5 km de la sortie 30 Genk-Noord de la E314. Entre Hasselt et Maaseik, l'endroit idéal pour faire des affaires et développer votre entreprise. Ce B2B showroom/bureau casco de 212m², y compris une mezzanine de 68m² est située le long de la Woudstraat, ce qui donnera à votre entreprise une belle visibilité. La hauteur libre sous les poutres sera d'au moins 6,5 m. 5 emplacements de parking se rajoutent à la location. Want to know more?

5 Parking place(s) 212 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
3 850 €

3600 Genk

Features: - Modern building that can still be arranged according to your own wishes/needs - Ideal for service companies, with a flexible retail option. Layout: +0: - 1 open space of 425 m² - Sanitary facilities: 1 toilet + kitchenette - 3 closed office spaces (+-13 m²) -0: - basement (280 m²), can be used as a storage room and is accessible from the ground floor via two stairs and via two gates at the back of the building. For customers/staff, there are 10 parking spaces available at the front of the building. This building has various options to offer. Come and discover it for yourself! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Genk (RBI88143)
3 850 €

3600 Genk

Centraal gelegen kantoor of handelsruimte van 485 m² en ruime kelder. Dit commercieel gelegen pand met ruime parking is gelegen op de verbindingsbaan tussen Genk en Hasselt. Het geheel bestaat uit 425 m² open ruimte naar believen in te delen, 3 kantoorruimtes en sanitair. Een kelderruimte van 280 m² direct toegankelijk vanaf het gelijkvloers en met achteraan een garagepoort. Op zoek naar een eigentijds en polyvalent bedrijfspand op een commerciële zicht locatie? Neem dan contact op met ons kantoor. Want to know more?

10 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Genk (RBI49801)
4 875 €

3600 Genk

Goed gelegen handelsruimte in het centrum van Genk langs een drukke toegangsweg dicht bij het bus- en treinstation. De winkel heeft een ruime voorgevel en een zeer hoog plafond, geschikt voor verschillende doeleinden. Verwarming op aardgas, sanitair en toilettes aanwezig Naburige winkels zijn o.a.: Domino's, Vangrootloon, Accent, ... Betaalparking voor de deur, gratis parking bij het station. In de huurprijs zijn 4 dakparkings inbegrepen. Onroerende voorheffing en gemeenschappelijke lasten zijn ten lasten van de huurder. Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren op het nummer ### of via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Genk (RBI42393)
5 800 €

3600 Genk

Op een perceel van 2400m² aan de drukke winkelweg tussen Hasselt en Genk komt dit handelspand van 800m² vrij na overleg met de uitgaande huurder. Het gebouw wordt momenteel uitgebaat als autohandel met een showroom van 500m² (VH 3m) en een atelier/werkplaats van 300m². Aan de achterzijde en zijgevel zijn poorten voorzien met een doorrijhoogte van +/- 4,20m. De achterzijde is verhard en er kunnen 10 voertuigen staan, aan de voorzijde zijn er ook nog een viertal parkeerplaatsen beschikbaar. Het pand is voorzien van sanitair en keuken, verwarming op gas. KI ten laste van de huurder. Beschikbaar na verbreking van de bestaande huurovereenkomst in onderling overleg. Voor meer info: ### of ### Want to know more?

2400
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Genk (RBI32636)

Nieuwbouw handelspand aan de industriezone Genk-Zuid ByAtti bedrijvencentrum is het nieuwe bedrijvenpark voor professionele KMO's. Deze commerciële gelijkvloers is gelegen nabij de op- en afrit naar de N76 richting Genk en Hasselt. Het pand bestaat uit grote raampartijen met zeer goede lichtinval. Aangevuld met een kitchenette en een afzonderlijke sanitaire ruimte met toilet en lavabo. Zeer geschikt voor (jonge) startende ondernemers. Onmiddellijk beschikbaar. Troeven: - vrije parkeerplaatsen vooraan het gebouw - kitchenette - aparte inkom Financiële info: De huurprijs wordt verhoogd met een forfait kost voor de nutsvoorzieningen en onderhoud. Wenst u meer informatie of een bezichtiging? Contacteer ons op het nummer ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Genk (RBI13692)
2 500 €

3600 Genk

Handelsgelijkvloers met bovenliggende verdieping en kelderruimte. Handelspand met een oppervlakte van 200 m² op het gelijkvloers en een ruime voorgevel van 14 meter. Gelegen in het centrum van Genk op de Stationsstraat, voldoende stockeerruimte in de kelder en verdieping. Onroerende voorheffing ten lasten van de huurder. Voor meer informatie of een bezichtiging kan u ons altijd contacteren via ### of op het nummer ### Want to know more?

200
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Genk (RBH52328)
5 800 €

3600 Genk

Gelegen op de commerciële baanwinkelweg tussen Hasselt en Genk komt dit handelspand van 800m² terug beschikbaar na overleg met de uitgaande huurder. Het gebouw wordt momenteel uitgebaat als autohandel met een showroom van 500m² en een atelier/werkplaats van 300m². er zijn aan de achterzijde en zijgevel 2 poorten voorzien met een doorrijhoogte van +/- 4,20m. De showroom heeft een hoogte van 3m . het grondperceel behelst 24 are grond met achteraan een verharde parking voor 10 voertuigen en vooraan nog +/- 4 plaatsen. Er is voorziening van sanitair en keuken, alsook verwarming op gas. Vraagprijs verhuring : 5800€/maand + voorschot KI (grondlasten) en nutsvoorziening van water, gas en elektriciteit op eigen naam.beschikbaar na overleg en verbreking van de bestaande huurovereenkomst na onderling overleg. Want to know more?

800
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Genk (RBH62646)

TE HUUR: GELIJKVLOERSE HANDELSRUIMTE / KANTOOR VAN CA. 40M2 MET KELDERBERGING TE GENK (BOKSBERG) Gelegen op de bruisende Landwaartslaan in Boksberg te Genk, vinden we deze instapklare, gelijkvloerse kantoorruimte terug met een oppervlakte van circa 40m2. Deze locatie, impliceert veel bedrijvigheid en doorgaand verkeer richting de Hasseltweg, die zich letterlijk binnen de 100meter bevindt. De hoge raampartijen zorgen voor voldoende daglicht. De ruimte heeft een open karakter en bestaat uit de effectieve kantoorruimte, een apart toilet, een opberghoek (achter muur) en keukenhoekje (kitchenette). Voldoende parkeergelegenheid voor klanten en leveranciers bevindt zich recht voor de deur. De kelderberging is langs de zij-ingang (gemeenschappelijke inkomhal met lift) te betreden. Bestemmingen als winkel (handel), dienstverlening, kantoor en vrije beroepen zijn hier toegelaten. Bent u de ondernemer die zich hier zal vestigen? Vragen of graag een bezichtiging gewenst? Contacteer ons op ### of mail naar ### ! Want to know more?

3 Parking place(s)
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Genk (RBG32847)
2 500 €

3600 Genk

Very spacious commercial property, 560 m² with ample parking at the building. Only suitable for retail or hospitality and can only be rented if the tenant receives written confirmation in advance from the City of Genk whether he/she will receive an operating permit. individual central heating with blowers. Available January 01, 2023 - available by appointment via the office AI borne by the tenant: +/- €4,521/year Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Genk (RBF48254)
1 950 €

3600 Genk

Handelspand van 220m² te huur in het centrum van Genk. Dit pand heeft in het verleden dienst gedaan als kledingzaak. Er is nog een berging/garage onder het pand van 60m². Deze is bereikbaar via het handelspand en via de parking van shopping 2. De winkel beschikt over een zeer grote etalage waardoor er veel lichtinval aanwezig is. Het is gelegen aan de Passage. ​De gemeenschappelijke kosten bedragen € 50/maand. Heeft u interesse in een bezoek? Contacteer ons op ### voor een afspraak! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Genk (RBF20293)

HANDELSPAND (225m²) IN HET CENTRUM VAN GENK. TROEVEN: - Centrumligging in Genk - Gratis perkeergelegenheid voor 90min in de buurt (Shopping 1) - Diverse mogelijkheden - In te richten KELDERVERDIEPING -01: Kelder: 62.91m²: 7.5m x 5.5m + 5.7m x 3.8m, vloer: Tegelvloer. Technische ruimte: 24.5m²: 3.5m x 7m, toegang naar gemeenschappelijke kelder. GELIJKVLOERS -00: Handelsruimte: 136.65m²: 18.22m x 7.5m, trap naar kelderverdieping, kitchenette, apart toilet, vloer: Tegelvloer EXTERIEUR: Buitenkoer: 8.25m²: 8.25m x 1m. EXTRA: verhuur onder de vorm van ingroeihuur: 1ste jaar € 950,- /maand 2de jaar € 1050,-/maand 3de jaar € 1150,-/maand INFO: Bijkomend informatie - Geen cv - Houten ramen met dubbele beglazing - Volledig in te richten Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Genk (RBE86299)

Commercieel handelspand gelegen in Shopping 3 aan het Stadsplein in het centrum van Genk. Oppervlakte gelijkvloers: ca. 31,50 m² Oppervlakte verdieping 1: ca. 21,50 m² De huurprijs is incl. vaste kosten. Om een beter zicht te krijgen op het geheel is een bezoek aangewezen. Heeft u interesse in een bezoek? Contacteer ons op ### voor een afspraak! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Genk (RBE22062)

Ruim handelspand van 76 m² te huur in het centrum van Genk. Dit pand heeft in het verleden dienst gedaan als kledingzaak. Het pand is verdeeld in 2 niveaus. De winkel beschikt over een zeer grote etalage waardoor er veel lichtinval aanwezig is. Het is gelegen in Shopping 3. Heeft u interesse in een bezoek? Contacteer ons op ### voor een afspraak! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Genk (RAK15523)
1 500 €

3600 Genk

Casco handelspand in het centrum van Genk. Dit handelspand van 152 m² is gelegen in de Passage. Het pand beschikt over een zeer grote etalage waardoor er veel lichtinval is. ​De gemeenschappelijke kosten bedragen € 50/maand. Wilt u dit pand bezichtigen? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak op het nummer ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Genk (RAI92111)
4 500 €

3600 Genk

525 m² handelsruimte op een toplocatie in Genk centrum. Dit voormalig Proximus businesscenter en Quick restaurant is gelegen op de hoofdas van Genk centrum tussen het stadhuis en de markt en omringd door retailers zoals Kruidvat, Hema, JBC, C&A, Zara, H&M, Riverwoods, etc... De ruimtes zijn verdeeld over 3 niveaus met respectievelijk ca 200 m² op het gelijkvloers, 100 m² op de tussenverdieping en 300 m² op bovenste verdieping. Er is een lift, automatische deuren, rolluik, achteringang en gas aanwezig. Dit pand is dienstig voor diverse doeleinden en direct beschikbaar. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Genk (RAI94592)

Dit handelspand is ca. 220 m² groot, heeft een brede vitrine. Hier was meer dan 50 jaar het succesvolle Hansa sport, een begrip in Genk, gevestigd. De Molenstraat is onlangs vernieuwd. Er heerst veel animo dankzij de stadsfabriekjes. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak ter plaatse. Want to know more?

contact
details
Email
Call

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Genk (3600).

Commerce building for rent Opglabbeek (RBI67250)
2 750 €

3660 Opglabbeek

Commercieel goed zichtbare toonzaal van 400m² met inpandige burelen, vergaderruimte, sanitair, gelegen op de weg Oudsbergen-Genk. Voorzien van gasverwarming. Achteraan magazijn ruimte met 200m² en deels met tussenverdieping, toegankelijk via sectioneelpoort aan de achterzijde. Gelegenheid tot buitenopslag op het achterliggende perceel grond, volledig omheind. Totale oppervlakte perceel 27a 89ca. 10-tal parkeerplekken voor het gebouw en totem aanwezig voor het plaatsen van goed zichtbare reclame. Onmiddellijk beschikbaar. Onroerende voorheffing: € 256,00 per maand Bezichtiging na telefonische afspraak. Onmiddellijk beschikbaar. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Opglabbeek (RBE80781)
1 450 €

3660 Opglabbeek

Handelspand van 190m² gelegen op de verbindingsweg tussen het centrum en het industrieterrein van Opglabbeek. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Goede bereikbaarheid van de E314. TECHNISCHE KENMERKEN - twee aparte ingangen - schrijnwerk: pvc met dubbele beglazing - verwarming op aardgas - deels voorzien van airco - sanitaire ruimte - kitchenette Beschikbaar vanaf oktober Vg - Wglk - Gmo - Gvkr - Gvv Meer inlichtingen: ### of ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Maasmechelen (RBI35303)
2 350 €

3630 Maasmechelen

Modern commercieel gelijkvloers, gelegen te Maasmechelen. Dit pand heeft een gelijkvloerse opp. van ca. 270 m² en is tevens toegankelijk aan de achterzijde. De maandelijkse huurprijs bedraagt 2.350 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Beschikbaar vanaf 01 FEB 2024. Benieuwd naar dit commercieel pand te huur in Maasmechelen? Contacteer ### of ### ### Want to know more?

contact
details
Email
Call