Business surface to rent - Deinze

10 results (1 - 10)
865 €

9850 Landegem

Dit handelspand beschikt over een bruikbare vloeroppervlakte van 80 m² en heeft een uitstekende commerciële ligging op het dorp van Landegem. Daarbovenop is dit een hoekpand waardoor men over een uitzonderlijke zichtbaarheid beschikt.De indeling van de handelsruimte ziet er als volgt uit: ruime commerciële ruimte, technische ruimte/ functionele berging, kitchinette en toilet.Troeven: TOP ligging / hoekpand / ruime oppervlakte / ...Huurprijs: 865,00 euro + 30,00 euro gemeenschappelijke kostenHad u graag meer informatie of een rondleiding gehad in dit pand? Aarzel dan niet om ons te contacteren op ### of ### Want to know more?

80
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Deinze (RBI86771)
1 350 €

9800 Deinze

Gelijkvloerse handelsruimte met een oppervlakte van 171 vkm.Zeer centrale en commerciële ligging midden op de Markt van Deinze met tal van mogelijkheden.Gelegen in residentie De Hallepoort met etalage zijde Markt en ruime etalage met extra toegang langs het Kaandelpark via de kleurrijke doorgang van de residentie.Toplocatie!De handelsruimte beschikt tevens over3 privatieve kelder, ideaal als extra opslagruimte.Huurprijs te vermeerderen met onroerende voorheffing en gemeenschappelijke kosten.Beschikbaarheid is bespreekbaar. Want to know more?

171
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Deinze (RBI79165)
950 €

9800 Deinze

Het handelspand van 125m² heeft een uitstekende locatie midden in de markt van Deinze.Met zijn ruime raampartijen biedt het pand de mogelijkheid om te worden ingericht als kantoren, winkel of horecagelegenheid.Bovendien biedt de zonnige zijde van het marktplein mogelijkheden voor een terras.In samenspraak met de eigenaar kan het pand aangepast worden. De raampartijen worden spoedig vernieuwd. Wenst u meer informatie of wil u een bezoek inplannen?Contacteer Henry Van Tornhout via ### of ### Want to know more?

125
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Deinze (RBI79152)
2 500 €

9800 Deinze

Handelsruimte van 313m² gelegen midden op de markt in centrum Deinze. De handelsruimte wordt momenteel gebruikt als groepspraktijk, maar kan perfect omgevormd worden naar een andere functie. Het pand beschik over 2 ingangen vooraan en een uitgang achteraan via het Kaandelpark. Het beschikt daarnaast nog over een aparte sanitair, keuken, berging en verschillende bureau gedeeltes. Achteraan is er parking voorzien voor de werknemers. Die kan bijgehuurd worden. Het pand komt vrij op 1/01/2024. Wenst u meer informatie of wil u een bezoek inplannen? Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout via ### of ### Want to know more?

313
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Deinze (RBI76179)
9 000 €

9800 Deinze

Multifunctioneel handelspand langs de Kortrijksesteenweg vlakbij het centrum van Deinze. Het pand heeft een totale oppervlakte van 1.600m² en bestaat uit een showroom van 550m², een magazijn van 550m² en een werkplaats van 500m².De showroom heeft een vrije hoogte van 3,5m met grote glaspartijen die zorgen voor een uitstekende visibiliteit en lichtinval. Alsook zijn er voldoende toiletten voorzien, doucheruimtes en niet te vergeten voldoende parkeergelegenheid. Als extra is er op de 1ste verdieping nog een ruim 3-slaapkamerappartement dat kan omgevormd worden tot burelen.Het gebouw wordt momenteel verhuur aan Lidl, maar deed daarvoor dienst als garage. Het pand kan dus voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Wenst u meer informatie of zou u graag een bezoek inplannen?Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout - KMO Vastgoed: ### of ### Want to know more?

1600
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Deinze (RBI63205)
685 €

9800 Deinze

Handelspand op heden ingericht als outletstore. Gelegen in de Gentstraat, op de commerciële as van Deinze. Het pand heeft een gevelbreedte van 5 meter met grote etalageramen. Het handelspand heeft een oppervlakte van zo'n 130 m² en is ingedeeld in winkelruimte, toilet, bureauruimte of voorraadkamer. Pand onmiddellijk beschikbaar.Huurprijs: 685€/maand + onroerende voorheffing. Contacteer Wim voor meer info en bezoek ### Want to know more?

130
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Deinze (RBE47299)
2 160 €

9800 Deinze

In het hartje van Deinze, in de winkelstraat, vindt u deze nieuwbouw handelsruimte.Deze handelsruimte met zijn 270m² biedt vele mogelijkheden en wordt casco opgeleverd. Mogelijkheid tot het bijhuren van parkeerplaatsen.Stad Deinze biedt tevens een subsidie voor nieuwe handelszaken in de Tolpoortstraat. De voorwaarden hiervoor vindt u terug op de website van Stad Deinze. Mogelijkheid tot het bijhuren van parkeerplaatsen. Maandelijkse huurprijs: 2.160,00 EUR Want to know more?

270
contact
details
Email
Business surface for rent Deinze (RBE47298)
1 600 €

9800 Deinze

In het hartje van Deinze, in de winkelstraat, vindt u deze nieuwbouw handelsruimte.Deze handelsruimte met zijn 200m² biedt vele mogelijkheden en wordt casco opgeleverd. Mogelijkheid tot het bijhuren van parkeerplaatsen.Stad Deinze biedt tevens een subsidie voor nieuwe handelszaken in de Tolpoortstraat. De voorwaarden hiervoor vindt u terug op de website van Stad Deinze. Want to know more?

200
contact
details
Email
Business surface for rent Deinze (RBE07562)
2 000 €

9800 Deinze

UNIEKE VASTGOEDTOPPER!Splinternieuw, luxueus en modern handelspand op de meest zichtbare en commerciële ligging te Deinze. Residentie Yvelinck is gelegen langsheen de Leie en wordt de nieuwe toegangspoort van de Tolpoortstraat.Deze handelsruimte heeft een oppervlakte van 99 m2 en maar liefst 17 lopende meter etalage. Gratis parkeren is voorzien op wandelafstand! Want to know more?

contact
details
Email
Call

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Deinze (9800) + Suburbs.

Business surface for rent Sint-Martens-Latem (RBI76177)
5 000 €

9830 Sint-Martens-Latem

Uniek multifunctioneel gebouw op prestigieuze ligging aan de Xavier de Cocklaan te Sint-Martens-Latem. Alleenstaand gebouw met 500 m² oppervlakte. Het pand is ligt op te frissen in samenspraak met de eigenaar.Het gebouw is commercieel goed gelegen en heeft een vlotte verbinding richting E40 en E17. Bushalte aanwezig voor de deur. +- 15 parkeerplaatsen beschikbaar. Wenst u meer informatie of zou u graag een bezoek inplannen?Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout - KMO Vastgoed: ### of ### Want to know more?

500
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Sint-Denijs-Westrem (RBI61991)
3 600 €

9051 Sint-Denijs-Westrem

De handelsruimte van 292m² gelegen langs de Kortrijksesteenweg te Sint-Denijs-Westrem. De ruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is toegankelijk via een aparte trap in het gebouw. De ingang vooraan zal gemeenschappelijk gebruikt worden waarna een sas zal gemaakt worden. Er is aparte sanitair en een kitchenette voorzien. De parking voor het gebouw zal gemeenschappelijk gebruikt worden, maar er is voldoen parking rondom het pand voor personeel. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen. Contacteer Henry Van Tornhout via ### of ### Want to know more?

292
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Drongen (RAO52878)
20 799 €

9031 Drongen

Located at Exit 13 Gent-West of the E40 Liège-Brussels-Ostend and interchange with the E17 Kortrijk-Ghent-Antwerp. Fully renovated offices of 100 m ² to 1,500 m ². Immediately available. Good visibility from the highway. Permits filed for parking lots and new plans drawn for signaling in the building. The flexibility of the building is assured by the build-up in four different parts which each have a separate entrance. Parking ratio of 1/50 m ² with underground parking and above ground. Everywhere air-conditioning Want to know more?

contact
details
Email
Call
1 100 €

8540 Deerlijk

Dit recent handelspand van 98m2 in Deerlijk-centrum is ideaal als kantoor of als handelszaak.Er zijn tevens een parkeerplaats bij dit pand.De onroerende voorheffing van dit pand is tevens ten laste van de huurder.Dit pand is onmiddellijk beschikbaar. Want to know more?

98
contact
details
Email
Call
Price on request

9700 Oudenaarde

Te huur multifunctioneel handelspand (120m²) pal op de Markt in OudenaardeEXCLUSIEVE HERENWONING met een HANDELSRUIMTE (120M²) en MOGELIJKHEID TOT HET BIJHUREN VAN EEN RUIM WOONGEDEELTE in een PRACHTIG DECOR OP DE MARKT VAN OUDENAARDE. Dit pand bruist van het POTENTIEEL en heeft tal van mogelijkheden om PRIVÉ EN WERK te combineren. U beschikt over een HANDELSGEDEELTE MET BUREELGEDEELTE EN BUITENTERRAS op het gelijkvloers. Op de verdiepingen heeft u het woongedeelte met AANGENAME LEEFRUIMTES en de MOGELIJKHEID TOT 4/5 SLAAPKAMERS. Kortom de IDEALE KANS om dit HISTORISCH PAND nieuw leven in blazen en te laten uitgroeien tot een EXCLUSIEVE PAREL VAN OUDENAARDEPrijs op aanvraag! Richtprijs: € 3000 /mnd (Bespreekbaar naargelang de beroepsactiviteiten, mogelijkheid tot woongedeelte bij te huren)Adres: Markt 31 te OudenaardeOnmiddellijk beschikbaarHuurprijs: Prijs te besprekenEPC: Label D (handelsruimte), Label E (woongedeelte - renovatieplicht), Wche, Gvv, Gvkr, Vg; G-score: A, P-score: A Want to know more?

220 198 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
1 475 €

9700 Oudenaarde

Te huur multifunctioneel handelspand gelegen in het centrum van OudenaardeDit MULTIFUNCTIONEEL HANDELSPAND situeert zich in het verlengde van dé hoofdwinkelstraat van Oudenaarde, met het grote verschil dat men hier MOEITELOOS kan PARKEREN in de nabije omgeving! Biedt een AANZIENLIJK TE BENUTTEN OPPERVLAKTE, wat zich uit in vele mogelijkheden qua inrichting.Het pand bestaat uit; inrijpoort geschikt voor het plaatsen van 2 wagens, inkomhall, traphal naar het 1ste verdiep, berging, afzonderlijk toilet, kitchenette, HANDELSRUIMTE VAN 82m², traphal naar 2de verdiep, berging, afzonderlijk toilet, archiefruimte, en tot slot de POLYVALENTE RUIMTE VAN 82m² die tot in de nok is uitgewerkt, wat hier de ABSOLUTE EYECATCHER is!Adres: Stationsstraat 15, 9700 OudenaardeBeschikbaar vanaf 1 maart 2024Huurprijs: € 1475 /mndBenieuwd? Plan uw bezoek - deze aanbieding is voor de snelle beslisser! Want to know more?

160 120 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
995 €

8870 Izegem

Ontdek dit uiterst commercieel gelegen handelspand met woonst, gelegen in het centrum van Izegem op de hoek van de Sint-Pietersstraat en de Papestraat nabij de Sint-Tillokerk. Dit hoekpand geniet van een uitstekende visibiliteit en toegankelijkheid dankzij de nabijheid van enkele publieke parkings. Hier kan wonen en werken gecombineerd worden! Indeling: ruime handelsruimte van ca. 144 m² voorzien van etalages met toegang tot de kelder en het gastentoilet. Vanuit de handelsruimte kan u de trap nemen naar het privégedeelte. Hier vindt u een ruime en lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken (voorzien van elektrische kookplaat, dampkap, oven, koelkast en dubbele spoelbak) met annex berging en terras, extra toilet en badkamer (voorzien van douche, dubbel lavabomeubel en sauna). Tot slot biedt de tweede verdieping plaats voor een nachthal, 2 ruime slaapkamers (waarvan 1 voorzien van ingemaakte kasten) en een zolderberging. CV op aardgas | Voorzien van rolluiken en verlichtingsarmaturen| Onmiddellijk beschikbaar | Tal van parkeergelegenheid | Een opportuniteit zowel naar kleinhandel als naar kantoren toe. Alsook mogelijkheid tot vestiging vrij beroep. Contacteer ons voor meer informatie. ### ### Want to know more?

144
contact
details
Email
Call
Business surface for rent Gent (RBI88384)
4 200 €

9000 Gent

Uiterst commercieel en instapklaar winkelpand met stockageruimte gelegen in een van de meeste gegeerde handelslocaties in Gent. Deze winkelruimte is gelegen in de Kortedagsteeg, een autovrije winkelstraat nabij de Vogelmarkt, Kouter en Vooruit en geniet het hele jaar van veel passage en visibiliteit. Het pand bestaat uit een winkelruimte, een kitchenette, toilet en een berging. In de kelderverdieping bevindt zich een grote stockageruimte die zich in zeer goede staat bevindt.Beschikbaar op 01/02/2024! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for rent Beveren-Leie (RBH94292)
40 773 €

8791 Beveren-Leie

Magazijn van 150 tot 9190 m² op het nieuw bedrijventerrein “Bedrijvenpark Barmbeek”. Hier bieden we verschillende formaten nieuw opgerichte kmo-units waar zowel u als ondernemer of particuliere klant aan het juiste adres bent. De site ligt op 7,6km van het op- en afrittencomplex van de E17 – Waregem. Dus een zeer goede ligging, makkelijk bereikbaar met de (vracht)wagen én openbaar vervoer. Deze straat typeert zich voornamelijk door enkele grote bedrijfsgebouwen en agrarische gronden. Elke unit is afzonderlijk voorzien van een elektrische poort, wateraanvoer en 220V + 380V elektriciteit. De aanwezige betonvloer is zeer onderhoudsvriendelijk en de scheidingswanden van isolerende cellenbetonblokken tussen de units zijn zeer proper afgewerkt én geschilderd in wit met een donkerdere boord onderaan. Er is eveneens gemeenschappelijk sanitair aanwezig. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Business surface for rent Merelbeke (RBI82067)
1 400 €

9820 Merelbeke

TE HUUR, commercieel gelegen RUIM HANDELSPAND CENTRUM MerelbekeDit uitermate RUIME en VEELZIJDIGE handelspand is gelegen in het CENTRUM van MERELBEKE. Deze TOPPER is gelegen op een uiterst COMMERCIELE LIGGING en voldoet aan alle eisen tot het creëren van een aangename werkcultuur! Zo is dit pand in eerste instantie zeer CENTRAAL en COMMERCIEEL gelegen (nabij E17, E40, centrum,....) . Zowel met de wagen als het openbaar vervoer is vlot navigeren mogelijk!Het handelspand kent een totale oppervlakte van 196,5m². Indeling: 2 handelsruimtes, ingerichte keuken, toilet, badkamer, 4 RUIME BUREELRUIMTES, zolder, ruim terras en tuin.Adres: Hundelgemsesteenweg 327 - 9820 MerelbekeOnmiddellijk beschikbaar!!Huurprijs: €1400/mndEPC: C label - UC: 22955051Op zoek naar een geschikte handelsruimte voor uw beroepsactiviteit OP EEN STRATEGISCHE LIGGING IN HET CENTRUM van Merelbeke? Dan is dit het pand dat u zoekt! Want to know more?

240
contact
details
Email
Call