House for sale - West-Graftdijk (The Netherlands)

28 results (1 - 20)
Residence for sale West-Graftdijk (RBI71742)
114 900 €

1486 MT West-Graftdijk

Comfort van binnen en buiten, daar staat deze 4-persoons vakantiewoning voor. De mooie locatie met uitzicht over de tuin bindt de ogen elke dag weer op prettige wijze, daarnaast is de woning zelf ook onderscheidend. Zowel van binnen als buiten zijn onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt, verder is ze volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. De grote ramen verschaffen u elke dag weer een mooie aanblik over het ‘groen’ wat het gevoel van rust en ruimte, waar een vakantie veelal voor staat, versterkt. Datzelfde doet ook het terras aan de voorzijde van de vakantiewoning.Het gevoel van rust en ruimte is ook van toepassing wanneer u de woning binnengaat. U komt direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de twee slaapkamers en de badkamer zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet met mooie materialen worden ingericht. Want to know more?

3 Bedroom(s) 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBI71543)
139 900 €

1486 MT West-Graftdijk

De Velthorst is ruim, comfortabel en bovendien aantrekkelijk geprijsd. De Velthorst is onderhoudsarm, degelijk geconstrueerd en luxe uitgevoerd. Dit type heeft een gezellige woonkamer, een praktische keuken volledig voorzien van inbouwapparatuur, twee royaal uitgevoerde slaapkamers en een badkamer met douche en toilet.Getoonde prijs is exclusief kavel. Want to know more?

3 Bedroom(s) 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBG73853)
103 000 €

1486 MT West-Graftdijk

4-persoons vrijstaande Tiny Lodge, op eigen kavel grond Ligging aan water Gelegen op Resort De Rijp; een vakantiepark op een toplocatie in Noord-HollandDeze vrijstaande lodge is knus, maar zeer compleet ingericht. De woning beschikt over een ruime tuin en heeft een mooie locatie aan het water. Neem lekker plaats op de vlonder direct naast het water, of geniet vanaf de veranda van het natuurschoon. Dankzij de creatieve indeling biedt dit huis slaapruimte voor vier personen en is voorzien van een keuken en badkamer. Dat alles gelegen in een prettig vakantiepark waar natuur en de vele faciliteiten de perfecte mix van rust en plezier bieden. Resort de Rijp Resort de Rijp biedt de rust van het polderlandschap, terwijl je toch dichtbij bekende Noord-Hollandse steden zoals Alkmaar, Volendam en Amsterdam bent. Deze fantastische locatie in combinatie met de fijne faciliteiten maakt dat EuroParcs De Rijp een fijn vakantiepark is voor jong en oud. Trek de wandelschoenen aan en geniet van het uitzicht van het weidse polderlandschap, leg je handdoek op het strandje bij de zwemvijver of ontdek de omgeving vanaf het water in een fluisterboot: alles is hier mogelijk!Stap de woning binnen Bij binnenkomst is de indeling direct zichtbaar. Er is zeer creatief omgegaan met de ruimte, wat maakt dat de woning knus maar toch heel compleet is. De grote raampartijen in het woongedeelte bieden een prachtig uitzicht op de tuin en het naastgelegen water. Er is een mooie gashaard aanwezig en in de gehele ruimte ligt een laminaatvloer. De open keuken (2018) is voorzien van een gasfornuis en een koelkast met vriesvak. Op de benedenetage is een slaapkamer gecreëerd met hier twee eenpersoonsbedden. Op de vliering is een tweede slaapvertrek gemaakt; ook hier zijn twee eenpersoonsbedden aanwezig. De badkamer is compleet met een wastafel, toilet en douche. Er is een veranda aanwezig, zodat er ook overdekt gezeten kan worden. Aan de zijkant van de woning is een eigen, ruime parkeerplaats aanwezig. Al met al een kleine, maar zeer fijne vakantiewoning!Rendement en eigen gebruik Voor deze woning op Resort De Rijp is verhuur van de accommodatie mogelijk, maar niet verplicht. Er zijn mooie mogelijkheden tot verhuur met aantrekkelijke rendementen. Download nu de brochure en bekijk de huuropbrengsten en jaarlijkse kosten van deze woning. Want to know more?

2 Bedroom(s) 24 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBI12650)
214 900 €

1486 MT West-Graftdijk

6-persoons met 3 slaapkamers en één badkamerEen mooie vakantiewoning voor kleine gezinnen, omdat ook de twee kinderen ieder over een eigen slaapkamer beschikken. Dát is de eerste indruk van dit type. Deze recreatiewoning staat verder qua uitstraling voor dat knusse familiekarakter dat zo herkenbaar is met thuis: comfortabel qua aankleding en herkenbaar qua duurzaamheidsniveau. Dat eerste houdt in dat de vakantiewoning met kwalitatief goed meubilair en sanitair is ingericht, het tweede betekent dat er een scala aan duurzaamheidsmaatregelen is genomen tijdens de bouw van het recreatieobject. Denk hierbij aan de toepassing van onderhoudsvriendelijke materialen, een 100 procent isolatie van het recreatie-object en de inbouw van dubbele beglazing.Tegelijkertijd is er naast dat thuis-gevoel ook de dagelijkse prettige tinteling op vakantie te zijn. Dankzij de blik op het terras en de mooie tuin door de grote ramen. Dankzij ook de inspirerende wijze waarop de vakantiewoning is aangekleed.Het gevoel van inspiratie wordt direct opgeroepen wanneer u binnenstapt. U staat direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de drie slaapkamers en de badkamers zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet worden opgeleverd.Getoonde prijs is incusief kavel. Want to know more?

4 Bedroom(s) 4 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBI12728)
299 500 €

1486 MT West-Graftdijk

Type Waterland is ruim opgezet en geschikt voor zes personen. De recreatiewoning is voorzien van veel gemakken zoals een luxe keuken met vaatwasser, koel- vriescombinatie en combimagnetron. Deze recreatiewoning heeft een luxe badkamer en drie ruime slaapkamers.Getoonde prijs is inclusief kavel. Want to know more?

4 Bedroom(s) 4 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBI12702)
299 500 €

1486 MT West-Graftdijk

Type Waterland is ruim opgezet en geschikt voor zes personen. De recreatiewoning is voorzien van veel gemakken zoals een luxe keuken met vaatwasser, koel- vriescombinatie en combimagnetron. Deze recreatiewoning heeft een luxe badkamer en drie ruime slaapkamers.Getoonde prijs is inclusief kavel. Want to know more?

4 Bedroom(s) 4 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBI12862)
149 500 €

1486 MT West-Graftdijk

De Velthorst is ruim, comfortabel en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Deze uitvoering is onderhoudsarm, degelijk geconstrueerd en luxe uitgevoerd. Dit type heeft een gezellige woonkamer, een praktische keuken, royaal uitgevoerde slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Want to know more?

3 Bedroom(s) 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBI12827)
139 500 €

1486 MT West-Graftdijk

Comfort van binnen en buiten, daar staat deze 4-persoons vakantiewoning voor. De mooie locatie met uitzicht over de tuin bindt de ogen elke dag weer op prettige wijze, daarnaast is de woning zelf ook onderscheidend. Zowel van binnen als buiten zijn onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt, verder is ze volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. De grote ramen verschaffen u elke dag weer een mooie aanblik over het ‘groen’ wat het gevoel van rust en ruimte, waar een vakantie veelal voor staat, versterkt. Datzelfde doet ook het terras aan de voorzijde van de vakantiewoning.Het gevoel van rust en ruimte is ook van toepassing wanneer u de woning binnengaat. U komt direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de twee slaapkamers en de badkamer zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet met mooie materialen worden ingericht.Getoonde prijs is inclusief kavel. Want to know more?

3 Bedroom(s) 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBI12823)
299 500 €

1486 MT West-Graftdijk

6-persoons met 3 slaapkamers en één badkamerEen mooie vakantiewoning voor kleine gezinnen, omdat ook de twee kinderen ieder over een eigen slaapkamer beschikken. Dát is de eerste indruk van dit type. Deze recreatiewoning staat verder qua uitstraling voor dat knusse familiekarakter dat zo herkenbaar is met thuis: comfortabel qua aankleding en herkenbaar qua duurzaamheidsniveau. Dat eerste houdt in dat de vakantiewoning met kwalitatief goed meubilair en sanitair is ingericht, het tweede betekent dat er een scala aan duurzaamheidsmaatregelen is genomen tijdens de bouw van het recreatieobject. Denk hierbij aan de toepassing van onderhoudsvriendelijke materialen, een 100 procent isolatie van het recreatie-object en de inbouw van dubbele beglazing.Tegelijkertijd is er naast dat thuis-gevoel ook de dagelijkse prettige tinteling op vakantie te zijn. Dankzij de blik op het terras en de mooie tuin door de grote ramen. Dankzij ook de inspirerende wijze waarop de vakantiewoning is aangekleed.Het gevoel van inspiratie wordt direct opgeroepen wanneer u binnenstapt. U staat direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de drie slaapkamers en de badkamer zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet worden opgeleverd.Getoonde prijs is inclusief kavel. Want to know more?

4 Bedroom(s) 4 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBI12796)
184 900 €

1486 MT West-Graftdijk

4-persoons vakantiewoning met 2 slaapkamers en één badkamerComfort van binnen en buiten, daar staat deze 4-persoons vakantiewoning voor. De mooie locatie met uitzicht over de tuin bindt de ogen elke dag weer op prettige wijze, daarnaast is de woning zelf ook onderscheidend. Zowel van binnen als buiten zijn onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt, verder is ze volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. De grote ramen verschaffen u elke dag weer een mooie aanblik over het ‘groen’ wat het gevoel van rust en ruimte, waar een vakantie veelal voor staat, versterkt. Datzelfde doet ook het terras aan de voorzijde van de vakantiewoning.Het gevoel van rust en ruimte is ook van toepassing wanneer u de woning binnengaat. U komt direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de twee slaapkamers en de badkamer zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet met mooie materialen worden ingericht.Getoonde prijs is inclusief kavel. Want to know more?

3 Bedroom(s) 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBI12781)
199 500 €

1486 MT West-Graftdijk

6-persoons met 3 slaapkamers en één badkamerEen mooie vakantiewoning voor kleine gezinnen, omdat ook de twee kinderen ieder over een eigen slaapkamer beschikken. Dát is de eerste indruk van dit type. Deze recreatiewoning staat verder qua uitstraling voor dat knusse familiekarakter dat zo herkenbaar is met thuis: comfortabel qua aankleding en herkenbaar qua duurzaamheidsniveau. Dat eerste houdt in dat de vakantiewoning met kwalitatief goed meubilair en sanitair is ingericht, het tweede betekent dat er een scala aan duurzaamheidsmaatregelen is genomen tijdens de bouw van het recreatieobject. Denk hierbij aan de toepassing van onderhoudsvriendelijke materialen, een 100 procent isolatie van het recreatie-object en de inbouw van dubbele beglazing.Tegelijkertijd is er naast dat thuis-gevoel ook de dagelijkse prettige tinteling op vakantie te zijn. Dankzij de blik op het terras en de mooie tuin door de grote ramen. Dankzij ook de inspirerende wijze waarop de vakantiewoning is aangekleed.Het gevoel van inspiratie wordt direct opgeroepen wanneer u binnenstapt. U staat direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de drie slaapkamers en de badkamer zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet worden opgeleverd.Getoonde prijs is exclusief kavel. Want to know more?

4 Bedroom(s) 4 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBI12764)
129 500 €

1486 MT West-Graftdijk

Een grootse vakantiewoning met een grote eet- en zitkamer en representatieve hal annex ontvangstruimte. Een vakantiewoning die in alles in verbinding staat met de natuur, gesymboliseerd door het groene dak met EPDM dakbedekking. Daarnaast is in dit type vakantiewoning ook de inrichting zoveel mogelijk met natuurlijke materialen. De grote lichtinval dankzij de grote raampartijen is een ander voorbeeld dat waar mogelijk de verbinding wordt gezocht met de natuur. Tegelijkertijd biedt dit type vakantiewoning veel comfort dankzij onder meer de riante badkamer met instapdouche en tweebakstafel. Ook de keuken is royaal qua uitrusting te noemen met een koelkast, combioven, vaatwasser en inductiekookplaat. Het slaapgenot komt tot uiting in de twee luxueuze slaapkamers. Verder is er een separaat toilet met fontein.Natuurbeleving en comfort komen ook tot de perfecte symbiose in de buitenkeuken die bestaat uit een inbouw barbecue en een verrijdbaar tafelmodel met inbouwgrill. Want to know more?

3 Bedroom(s) 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBI12748)
119 900 €

1486 MT West-Graftdijk

De Velthorst is ruim, comfortabel en bovendien aantrekkelijk geprijsd. De Velthorst is onderhoudsarm, degelijk geconstrueerd en luxe uitgevoerd. Dit type heeft een gezellige woonkamer, een praktische keuken volledig voorzien van inbouwapparatuur, twee royaal uitgevoerde slaapkamers en een badkamer met douche en toilet.Getoonde prijs is exclusief kavel. Want to know more?

3 Bedroom(s) 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBI12734)
249 500 €

1486 MT West-Graftdijk

Een mooie vakantiewoning voor kleine gezinnen mét extra veel privacy, omdat dit type naast drie slaapkamers ook twee badkamers herbergt. Het maakt dit type nog meer familiair, nog meer geborgen voor een weekend, een midweek of een langere vakantie weg. De warme aankleding van de vakantiewoning versterkt die indruk nog eens, want de gehele inrichting, van de keuken tot en met de living en van de slaapkamers tot en met de badkamers, staat in het teken van comfort.Dat thuis-gevoel wordt, met name in de koudere maanden, nog eens versterkt door de duurzaamheidsmaatregelen die zijn genomen tijdens de bouw van het recreatie-object. Dit type beschikt over dubbele beglazing, is geconstrueerd met onderhoudsarme materialen en is voorzien van 100 procent isolatie.In de mooie maanden wordt het vakantiegevoel ook opgeroepen door de buiteninrichting: de mooie tuin en het terras waar u door de grote ramen goed zicht op heeft. Dat alleen al geeft ’s ochtends bij het drinken van een eerste kopje koffie of thee de prettige tinteling even helemaal weg te zijn van de dagelijkse verplichtingen.Het gevoel van inspiratie wordt direct opgeroepen wanneer u binnenstapt. U staat direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de drie slaapkamers en de twee badkamers zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet worden opgeleverd.Getoonde prijs is inclusief kavel. Want to know more?

4 Bedroom(s) 4 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBI12710)
359 900 €

1486 MT West-Graftdijk

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 6 personen en heeft een woonkamer en een keuken met een vaatwasser en een combimagnetron. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 beneden en elk met 2 eenpersoonsbedden. Ook is de woning voorzien van een badkamer met douche en toilet, deze bevindt zich op de begane grond. De bungalow heeft een tuin met terras en meubilair en een eigen parkeerplaats. Tevens beschikt deze woning ook over een berging.Getoonde prijs is inclusief kavel. Want to know more?

4 Bedroom(s) 4 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBI12686)
325 000 €

1486 MT West-Graftdijk

6-persoons met 3 slaapkamers en één badkamerEen mooie vakantiewoning voor kleine gezinnen, omdat ook de twee kinderen ieder over een eigen slaapkamer beschikken. Dát is de eerste indruk van dit type. Deze recreatiewoning staat verder qua uitstraling voor dat knusse familiekarakter dat zo herkenbaar is met thuis: comfortabel qua aankleding en herkenbaar qua duurzaamheidsniveau. Dat eerste houdt in dat de vakantiewoning met kwalitatief goed meubilair en sanitair is ingericht, het tweede betekent dat er een scala aan duurzaamheidsmaatregelen is genomen tijdens de bouw van het recreatieobject. Denk hierbij aan de toepassing van onderhoudsvriendelijke materialen, een 100 procent isolatie van het recreatie-object en de inbouw van dubbele beglazing.Tegelijkertijd is er naast dat thuis-gevoel ook de dagelijkse prettige tinteling op vakantie te zijn. Dankzij de blik op het terras en de mooie tuin door de grote ramen. Dankzij ook de inspirerende wijze waarop de vakantiewoning is aangekleed.Het gevoel van inspiratie wordt direct opgeroepen wanneer u binnenstapt. U staat direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de drie slaapkamers en de badkamers zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet worden opgeleverd.Getoonde prijs is inclusief kavel. Want to know more?

4 Bedroom(s) 4 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBI12683)
139 900 €

1486 MT West-Graftdijk

6-persoons met 3 slaapkamers en één badkamerEen mooie vakantiewoning voor kleine gezinnen, omdat ook de twee kinderen ieder over een eigen slaapkamer beschikken. Dát is de eerste indruk van dit type. Deze recreatiewoning staat verder qua uitstraling voor dat knusse familiekarakter dat zo herkenbaar is met thuis: comfortabel qua aankleding en herkenbaar qua duurzaamheidsniveau. Dat eerste houdt in dat de vakantiewoning met kwalitatief goed meubilair en sanitair is ingericht, het tweede betekent dat er een scala aan duurzaamheidsmaatregelen is genomen tijdens de bouw van het recreatieobject. Denk hierbij aan de toepassing van onderhoudsvriendelijke materialen, een 100 procent isolatie van het recreatie-object en de inbouw van dubbele beglazing.Tegelijkertijd is er naast dat thuis-gevoel ook de dagelijkse prettige tinteling op vakantie te zijn. Dankzij de blik op het terras en de mooie tuin door de grote ramen. Dankzij ook de inspirerende wijze waarop de vakantiewoning is aangekleed.Het gevoel van inspiratie wordt direct opgeroepen wanneer u binnenstapt. U staat direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de drie slaapkamers en de badkamers zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet worden opgeleverd.Getoonde prijs is excusief kavel en meubelpakket. Want to know more?

4 Bedroom(s) 4 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBI12678)
119 900 €

1486 MT West-Graftdijk

De Velthorst is ruim, comfortabel en bovendien aantrekkelijk geprijsd. De Velthorst is onderhoudsarm, degelijk geconstrueerd en luxe uitgevoerd. Dit type heeft een gezellige woonkamer, een praktische keuken volledig voorzien van inbouwapparatuur, drie slaapkamers en een badkamer met douche en toilet.Getoonde prijs is exclusief kavel. Want to know more?

4 Bedroom(s) 4 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBI12671)
119 500 €

1486 MT West-Graftdijk

Deze comfortabele en knusse recreatiewoning is geschikt voor 4 personen. Vanuit de living heeft u middels openslaande deuren toegang tot het terras.De living is voorzien van grote raampartijen voor veel lichtinval. De half open keuken is voorzien met alle denkbare inbouwapparatuur. Verder zijn er twee slaapkamers en een badkamer met toilet.Het is mogelijk om volledig electrisch te koken, ook de verwarming en de warmwatervoorziening is volledig elektrisch en daarom beduidend minder natuurbelastend en als volledig gasloos uitermate geschikt voor de recreant van nu én in de toekomst.Getoonde prijs is exclusief kavel, meubelpakket en tuinaanleg. Want to know more?

3 Bedroom(s) 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Residence for sale West-Graftdijk (RBI12665)
389 900 €

1486 MT West-Graftdijk

De Rijp 6 is een vrijstaande bungalow en is geschikt voor 6 personen. De vakantiewoning is gebouwd in oud-Hollandse stijl. In de woonkamer vind je een zithoek met televisie. De open keuken is voorzien van onder andere een koelkast met vriesvak, combimagnetron, vaatwasser en filter koffiezetapparaat. Er zijn in totaal 3 slaapkamers, waarvan 1 beneden en 2 op de bovenverdieping, elk met 2 eenpersoonsbedden. Ook zijn er twee badkamers, 1 boven en 1 op de begane grond, elk met een douche(cabine) en toilet. Daarnaast is er een apart toilet in de hal. Getoonde prijs is inclusief kavel. Want to know more?

4 Bedroom(s) 4 Bathroom(s)
contact
details
Email