Vlaemynck Veurne (8630 Veurne)

"Uw slimme keuze in vastgoed"
Zuidstraat 74 - 8630 Veurne

IPI number 513.704

vlaemynck.be

UW SLIMME KEUZE IN VASTGOED. Wij zijn een ervaren vastgoedteam dat verder gaat dan u verwacht. Wij doen graag wat we doen en we doen dat met enthousiasme. Elke dag opnieuw. Voor u. Wij gaan ver, voor dezelfde prijs. En dat is nodig. Neem geen genoegen met de klassieke aanpak om een woning, een project of een gebouw in de markt te zetten. Wij doen dat ook niet. Klein of groot, lang of breed, klassiek of modern, wit of zwart, prefab of baksteen, nieuwbouw of ‘het staat er al een tijdje’, voor ons maakt het weinig verschil. Wij gaan voor het resultaat. Ons team is gedreven, dynamisch, enthousiast. Iedereen zegt hetzelfde natuurlijk. Bij ons is het zo. Wij willen – net zoals u – vlot en goed verkopen of verhuren. Omdat we dat graag doen en er voldoening uit halen. Omdat het leuk is als het lukt en nog leuker als het snel lukt. Wij staan u graag met raad en daad bij in onze vastgoedkantoren in Tielt, Nieuwpoort, Poperinge, Veurne en Waregem. Show all Show less
UW SLIMME KEUZE IN VASTGOED. Wij zijn een ervaren vastgoedteam dat verder gaat dan u verwacht. Wij doen graag wat we doen en we doen dat met enthousiasme. Elke dag opnieuw. Voor u. Wij gaan ver, voor dezelfde prijs. En dat is nodig. Neem geen genoegen met de klassieke aanpak om een woning, een project of een gebouw in de markt te zetten. Wij doen dat ook niet. Klein of groot, lang of breed, klassiek of modern, wit of zwart, prefab of baksteen, nieuwbouw of ‘het staat er al een tijdje’, voor ons maakt het weinig verschil. Wij gaan voor het resultaat. Ons team is gedreven, dynamisch, enthousiast. Iedereen zegt hetzelfde natuurlijk. Bij ons is het zo. Wij willen – net zoals u – vlot en goed verkopen of verhuren. Omdat we dat graag doen en er voldoening uit halen. Omdat het leuk is als het lukt en nog leuker als het snel lukt. Wij staan u graag met raad en daad bij in onze vastgoedkantoren in Tielt, Nieuwpoort, Poperinge, Veurne en Waregem.
Opening hours Vlaemynck Veurne
Monday09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Tuesday- *13:30 - 18:00
Wednesday09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Thursday09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Friday09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Saturday10:00 - 12:00- *
Sunday--

* On appointment only

10 000 €

8630 Veurne

Dit recente (2020) magazijn heeft een totale oppervlakte van 3.024 m² en bevindt zich op het nieuwe industrieterrein te Veurne vlakbij de op- en afrit van de E40.Het magazijn is voorzien van: 2 laadkaaien; Aparte sectionale poort; Aparte toegangsdeur; Vrije hoogte van 7,5 meter; Aparte tellers; Rampalen; Brandbeveiliging met rookgordijnen; Cameramonitoring 24/7; WK4 beveiligd; Gebouw in volledige betonstructuur met gasgestookte aerotherm; ... Mogelijkheid om een deel van het magazijn te huren of tot het bijhuren van kantoorruimtes en 12 parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen bevinden zich op een volledig afsluitbaar domein. Neem gerust contact op voor meer info.Beschikbaar vanaf 01/01/2024.Verhuur onder btw-regime. Want to know more?

3024
contact
details
Email
Call
8 000 €

8630 Veurne

Dit recente (2020) magazijn heeft een totale oppervlakte van 2.268 m² en bevindt zich op het nieuwe industrieterrein te Veurne vlakbij de op- en afrit van de E40.Het magazijn is voorzien van: 2 laadkaaien; Aparte sectionale poort; Aparte toegangsdeur; Vrije hoogte van 7,5 meter; Aparte tellers; Rampalen; Brandbeveiliging met rookgordijnen; Cameramonitoring 24/7; WK4 beveiligd; Gebouw in volledige betonstructuur met gasgestookte aerotherm; .. Mogelijkheid om een deel van het magazijn te huren of tot het bijhuren van kantoorruimtes en parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen bevinden zich op een volledig afsluitbaar domein. Neem gerust contact op voor meer info.Beschikbaar vanaf 01/01/2024.Verhuur onder btw-regime. Want to know more?

2268
contact
details
Email
Call
795 €

8647 Lo

Op wandelafstand van de Markt van Lo bevindt zich deze prachtige instapklare rijwoning. Alles wat u kan zien op de foto's hoort bij deze woning.: Tv met tv-kast, gordijnen, wasmachine en droogkast, volledig uitgeruste keuken, slaapkamer met dressing en ingemaakt nachtkast op eerste verdiep, slaapkamer met tal van ingemaakte kasten en bureau op tweede verdiep. In de leefruimte is ook een ingemaakte zetelbank met opbergplaats voorzien.De woning werd als volgt ingedeeld:Inkomhal met apart toilet, leefruimte met open keuken, een zonnige koer. Op het eerste verdiep bevindt zich de eerste slaapkamer met dressing, badkamer met inloopdouche en berging die voorzien is van een nieuwe wasmachine alsook een droogkast. op het tweede verdiep bevindt zich de tweede grote slaapkamer. Een zonnige buitenkoer met ingemaakte buitenberging. Enkele troeven: Zuidgerichte tuin Instapklaar (inclusief nieuwe TV, wasmachine, droogkast, gordijnen) centrum Lo Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Veurne (RBI80160)
215 000 €

8630 Veurne

Instapklaar 1-slaapkamerappartement op wandelafstand van Veurne-centrum.Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping en omvat:Inkomhal met bergruimte, apart toilet, open leefruimte, keuken met aparte berging, ruime slaapkamer met aansluitend de badkamer, terras. Enkele troeven: Ondergrondse bergruimte inbegrepen in de prijs; Vlakbij openbaar vervoer; Energiezuinig; Mogelijkheid tot aankoop staanplaats (20.000 EUR). Want to know more?

1 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

8630 Veurne

280 000 € - 360 000 €

Tijdelijke actie - Deze appartementen komen in aanmerking voor het 6% verlaagd BTW-tarief!Residentie OTAX wordt gerealiseerd op een invalsweg van Veurne centrum.Otax bestaat uit 4 handelsruimtes, 2 kantoorruimtes en 21 appartementen telkens met 1, 2 of 3 slaapkamers. Er is een gemeenschappelijke fietsberging voorzien en er is mogelijkheid tot het aankopen van een carport (mogelijkheid tot elektrisch laadpunt).De hoge afwerkingsgraad, de gemakkelijke bereikbaarheid en de prachtige verzichten zorgen ervoor dat dit dé eye-catcher van Veurne zal worden.De afwerking gebeurt steeds in samenspraak met de klant.Energiezuinige appartementen!Prijzen 1 slaapkamer-appartement vanaf € 280.000 exclusief kosten.Prijzen 2 slaapkamer-appartement vanaf € 290.000 exclusief kosten.Prijzen 3 slaapkamer-appartement vanaf € 335.000 exclusief kosten. Want to know more?

1 - 3 Bedroom(s) 91 - 119 21 unit(s)
contact
details
Email
Call
  Veurne (RBG24914)

8630 Veurne

345 000 € - 545 000 €

Residentie Camille is een prachtig toonbeeld van hoe geïnventariseerd erfgoed creatief kan worden hergebruikt. Alle appartementen worden afgewerkt zoals beschreven in het lastenboek met vrijblijvende extra afwerkingspakketten. De residentie bestaat uit 7 ruime appartementen met kelderberging en zuidgerichte terrassen. Ook hebben kopers de mogelijkheid om een afgesloten garagebox aan te kopen die zich bevindt aan de achterzijde van het gebouw. Het gebouw is gelegen aan het station, op wandelafstand van het centrum. Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 - 123 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
148 500 €

8630 Veurne

Op een gunstige locatie vlakbij het centrum van Veurne vinden we dit volledig gestripte renovatiepand terug. De ideale starterswoning voor de handige doe-het-zelver. De grootste afbraakwerken zijn uitgevoerd, de vloerbalken zijn recentelijk vernieuwd, deze woning staat klaar om terug van 0 te beginnen opbouwen. Mogelijkheid tot het creëren van een woning met 4 slaapkamers. Architectenplannen aanwezig.De woning is ingedeeld als volgt:Open leefruimte met mogelijkheid tot uitbreiding naar achter toe. Op de eerste verdieping werden alle balken vernieuwd en heeft u de mogelijkheid tot het inrichten van 2 slaapkamers en 1 badkamer. Op de zolderruimte heeft u de ruimte om bijkomend nog 2 slaapkamers bij te maken.Enkele troeven: Groot perceel Volledig gestript Vlakbij centrum Veurne Tal van mogelijkheden. Want to know more?

4 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
Commerce building for sale Veurne (RBI54416)
250 000 €

8630 Veurne

Op een zeer commerciële ligging in de Ooststraat vlakbij de markt van Veurne vinden we dit handelspand met woonst terug. De woning is ingedeeld als volgt:Handelsruimte bestaande uit winkelruimte, fotostudio en bureau.Privé-gedeelte met achterkeuken, leefruimte en toilet. Koer met toegang tot de garage. Grote kelder aanwezig.Op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer, en op de 2e verdieping 3 slaapkamers.Enkele troeven: Centrum Veurne Ruim Garage bereikbaar via achterliggende straat Tal van mogelijkheden Wenst u meer info of een bezoek, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Want to know more?

213
contact
details
Email
Call
Residence for sale Veurne (RBI53642)
250 000 €

8630 Veurne

Op een zeer commerciële ligging in de Ooststraat vlakbij de markt van Veurne vinden we dit handelspand met woonst terug. De woning is ingedeeld als volgt:Handelsruimte bestaande uit winkelruimte, fotostudio en bureau.Privé-gedeelte met achterkeuken, leefruimte en toilet. Koer met toegang tot de garage. Grote kelder aanwezig.Op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer, en op de 2e verdieping 3 slaapkamers.Enkele troeven: Centrum Veurne Ruim Garage bereikbaar via achterliggende straat Tal van mogelijkheden Wenst u meer info of een bezoek, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Want to know more?

5 Bedroom(s) 262 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for rent Veurne (RBI34668)
875 €

8630 Veurne

Dit appartement maakt deel uit van het nieuwbouwproject Residentie Nelly en bevindt zich aan de rand van het centrum.Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en werd op plan ingedeeld als volgt:Inkomhal, leefruimte met open keuken, berging, terras, toilet, 2 slaapkamers met elk zijn eigen badkamer.Appartement: 111.48 m²Terras: 7,74 m²Optioneel mogelijk huren van garagebox voor €75/maand. Indien u geen garagebox huurt, bedraagt de huurprijs €895/maand. Provisie syndic: €50/maandEnkele troeven: Vlakbij centrum Veurne Energieneutraal Volledig instapklaar Want to know more?

2 Bedroom(s) 111 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Veurne (RBI14285)
297 500 €

8630 Veurne

Deze riante woning bevindt zich op wandelafstand van de markt, scholen en winkels.De woning bestaat uit 3 appartementen (niet vergund) elk met hun aparte tellers:Gelijkvloers: Inkom met gemeenschappelijke trap, 1 slaapkamerappartement met living, keuken en badkamer. 1 ste verdiep: 2 slaapkamerappartement met living, keuken en badkamer.2 de verdiep: 2 slaapkamerappartement met living, keuken en badkamer. Enkele troeven: Investeringseigendom Op wandelafstand van de grote markt Want to know more?

5 Bedroom(s) 221 82 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Farming site for sale Veurne (RBI12135)
1 199 000 €

8630 Veurne

Buitengewone hoeve met multifunctioneel karakter op 16.591m². Deze unieke eigendom omvat naast het, kwalitatief hoogstaand, gerenoveerde woonhuis de droomfaciliteiten voor elke paardenliefhebber. Op het domein vinden we een stalgebouw met 5 ruime boxen met rechtstreekse toegang tot de weides en een professioneel aangelegde buitenpiste. Een voldoende polyvalente ruimte in de grote loods voorziet u in berging voor uw rij- en onderhoudsgerief alsook hooistalling.Energiezuinig wonen en duurzaamheid staan centraal, de woning is voorzien van zonnepanelen met groene stroomcertificaten, geothermische warmtepomp, buffervat, vloer- en dakisolatie. De lichtrijke woning kijkt van op het zuiderterras met buitenkeuken en jacuzzi ver over de weides heen. Verder vinden we een afzonderlijke ruime feestzaal aan de grote loods.Het woonhuis heeft volgende indeling:Inkomhal met vestiairekast, gastentoilet, badkamer met dubbele douche en ligbad, open ingerichte keuken met SMEG toestellen, eetplaats, leefruimte met open haard, mezzanine, wijnkelder, ruime open bureauruimte, berging/wasplaats met volledig ingebouwde kasten. op de tweede verdieping vinden we de nachthal die toegang heeft aan 4 ruime slaapkamers. Faciliteiten: Moderne feestzaal Buitenkeuken Jacuzzi Paardenstal Buitenpiste Meerdere loodsen Troeven: Zeer energiezuinig Wijnkelder Op 8 km van centrum Veurne Op 10 km van de kust! Want to know more?

16591
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Veurne (RBI11155)

Op een prachtige zichtlocatie van Veurne verschijnt binnenkort residentie OTAX, een moderne nieuwbouwresidentie met ruime terassen en groene verzichten.Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping en werd op plan ingedeeld als volgt:Inkomhal met apart toilet, bergruimte, leefruimte met open keuken, badkamer, 2 slaapkamers, badkamer, ruim zuidgericht terras.Oppervlakte appartement: 95,97 m²Oppervlakte terras: 11,23 m²Voor meer info, aarzel niet om contact op te nemen via ### of per mail naar ### . Want to know more?

2 Bedroom(s) 96 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Office space for sale Veurne (RBI10764)
142 500 €

8630 Veurne

In het Enjoy Business Park te Veurne bevindt zich deze nieuwbouw kantoorruimte.De kantoorruimte wordt casco verkocht en kan dus volledig naar eigen smaak ingericht worden.De kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping.Oppervlakte: 87 m² Want to know more?

87
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Veurne (RBI05945)
255 000 €

8630 Veurne

Residentie Lime is een prachtig nieuwbouwproject gelegen in het centrum van Veurne vlakbij alle winkels, scholen, de grote markt. In totaal zijn er 30 erkende assistentiewoningen ondergebracht in het complex. Het appartement is gelegen op het gelijkvloers en werd ingedeeld als volgt:Inkomhal, leefruimte met open keuken en toegang tot het terras, badkamer met inloopdouche en toilet, bergruimte en 2 slaapkamers. Kelderberging inbegrepen in de prijs.De assistentiewoning is voorzien van een noodoproepsysteem met volledig zorgpakket in samenwerking met WZC Ter Linden en het dienstencentrum De Zonnebloem. Alsook is er een woonassistent aanwezig.Het complex is voorzien van een gemeenschappelijke ontspannings- en ontvangstruimte die beschikbaar is voor de bewoners.Enkele troeven: Vrijstelling van de onroerende voorheffing; Hoog en verzekerd rendement bij verhuring; Volledig afgewerkt en instapklaar bij akte; Rustige ligging. Want to know more?

2 Bedroom(s) 81 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Return building for sale Veurne (RBH62266)
Price on request

8630 Veurne

Brasserie Zuidburg werd vernoemd naar zijn locatie, namelijk de nieuwbouwresidentie Zuidburg waar deze populaire zaak zich bevindt op de eerste verdieping. Een residentie bestaande uit luxe-assistentieflats die uitkijken op een gezellige binnentuin.Deze bekende brasserie in Veurne wordt al 4 jaar succesvol uitgebaat door een enorm gedreven koppel met horeca achtergrond. Het betreft de verkoop van het verhuurde handelspand, niet het handelsfonds.Het handelspand heeft met een oppervlakte van 250 m² plaats voor 78 stoelen binnen en 24 stoelen buiten. Het terras buiten is volledig zuidgericht én overdekt met zicht op een volledig aangelegde binnentuin. Er is vloerverwarming aanwezig met een ventilatiesysteem die zowel afkoelt als opwarmt. Zeer interessante voorwaarden, contacteer ons voor meer info.Troeven: Hoog rendement Gratis parkeren voor de deur en in de aanpalende straat Op wandelafstand van het station en het centrum van Veurne Want to know more?

contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Veurne (RBH80561)
7 150 €

8630 Veurne

Dit handelspand bevindt zich nabij het centrum op een commerciële ligging van Veurne. Met een oppervlakte van 1.270 m², een etalage van 20 m breed en 33 parkeerplaatsen, biedt deze commerciële ruimte een tal van mogelijkheden aan. Enkele troeven: Instapklaar mogelijkheid verhogen plafond Ruime etalage Toegangsdeur vooraan en achteraan 33 parkeerplaatsen met mogelijkheid tot 10 extra Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer ons volledig vrijblijvend via ### of ### ! Want to know more?

3062
contact
details
Email
Call
Industrial building for rent Veurne (RBH05388)
11 700 €

8630 Veurne

Dit recente (2020) magazijn heeft een totale oppervlakte van 3509 m² en bevindt zich op het nieuwe industrieterrein te Veurne vlakbij de op- en afrit van de E40.Het magazijn is voorzien van: 2 laadkaaien; Aparte sectionale poort; Aparte toegangsdeur; Vrije hoogte van 7,5 meter; Aparte tellers; Rampalen; Brandbeveiliging met rookgordijnen; Cameramonitoring 24/7; WK4 beveiligd; Gebouw in volledige betonstructuur met gasgestookte aerotherm; .. Mogelijkheid om een deel van het magazijn te huren of tot het bijhuren van kantoorruimtes en 12 parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen bevinden zich op een volledig afsluitbaar domein. Neem gerust contact op voor meer info.Beschikbaar vanaf 01/01/2024.Verhuur onder btw-regime. Want to know more?

3509
contact
details
Email
Call
Residence for sale Veurne (RBG67887)
295 000 €

8630 Veurne

Deze unieke classicistische panden bevinden zich op wandelafstand van de markt, scholen en winkels.Na grondige renovatie zijn er tal van mogelijkheden zoals onder meer gebruik als woonhuis, kantoor, B&B, etc...De grondoppervlakte: 527 m²Bewoonbare oppervlakte: 728 m²Deze royale gebouwen maken deel uit van het schoolcomplex van de voormalige Latijnse en Vlaamse school. Ze zijn beschermd als monument en stadsgezicht .De bescherming omvat het 17de-eeuwse pand, aansluitend bij het 16de-eeuwse pand met opvallende deuromlijsting van 1739.Voor meer informatie over de rechtsgevolgen, ga naar ### tot verlaagde verkooprechten (1% of 6%)- erfgoedpremie bij renovatie. Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Want to know more?

20 Bedroom(s) 728
contact
details
Email
Call
Commerce building for rent Veurne (RBF55657)
5 300 €

8630 Veurne

Gelegen op een invalsweg van Veurne met vlotte toegang tot E40, Veurne & de kust. Prachtige zichtlocatie met heel veel passage.Parkeergelegenheid voor de deur voorzien voor de handelspanden.Casco handelsruimte met tal van mogelijkheden.Het handelspand is gelegen op het gelijkvloers en is moduleerbaar, informeer nu naar alle mogelijkheden.Oppervlakte: 530 m² - 1310 m²Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer ons volledig vrijblijvend via ### of ### ! Want to know more?

contact
details
Email
Call