Optimum Vastgoed & Advies (9620 Elene)

Slijpstraat 34 - 9620 Elene

IPI number 502.733

optimumvastgoed.be

760 €

9620 Zottegem

Prachtig gerenoveerd appartement op de tweede verdieping met een inkomhal/nachthal, een badkamer met bad/douche en lavabomeubel, een apart toilet, een wasplaats, een ruime woonkamer, een grote gesloten keuken met toestellen (kookplaat, dampkap, oven, vaatwasser, koelkast en spoeltafel), 3 slaapkamers en een kelderberging. Het appartement is een totaalrenovatie. Het hele gebouw werd een drietal jaar geleden vernieuwd met oog voor kwaliteit en detail! Het appartement wordt verwarmd met een modern, zuinig verwarmingstoestel op aardgas. Om kalkaanslag tot een minimum te herleiden werd een waterverzachter geplaatst. Om het wooncomfort nog te verhogen werd het appartement uitgerust met een videofoon en worden alle ramen voorzien van rolgordijnen. Bovendien werden de muren uitgerust met een rail voor het aanbrengen van wanddecoratie waardoor gaatjes boren tot de verleden tijd behoort. De ligging in het hartje van Zottegem geeft makkelijk toegang tot alle winkels, sport & ontspanning, openbaar vervoer (station en bussen), scholen,... Kortom, probleemloos wonen in een instapklaar appartement in het centrum van Zottegem. Het appartement is op heden nog verhuurd tot eind januari 2024 (vrij vanaf 01/02/2024). De huurprijs bedraagt 760,00 €/maand, de bijdrage in de gemeenschappelijke kosten is 50,00 €/maand (totaal = 810,00 €/maand). Voor meer informatie of om een bezoek ter plaatse in te plannen, gelieve contact op te nemen op het nummer ### of via e-mail ### . Want to know more?

3 Bedroom(s) 115 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Duplex for rent Grotenberge (RBI71269)
695 €

9620 Grotenberge

Ruim, energiezuinig (label B) appartement op de 3e verdieping (bereikbaar met een lift), te Zottegem bestaande uit een ruime woonkamer met open, geïnstalleerde keuken (oven, koelkast, dampkap, vitro-ceramische kookplaat, spoeltafel, (geen vaatwasser)), aansluitend aan de keuken een ruime berging met plaats voor wasmachine en droogkast. Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers, met elk een eigen badkamer met douche/lavabo/toilet. Op het gelijkvloers van de duplex is er bovendien nog een gastentoilet, eveneens voorzien van een douche en een lavabomeubel. Op de eerste verdieping kan de ruime nachthal makkelijk aangewend worden als bureau. Het appartement werd recent geschilderd en is voorzien van een vaste airco-installatie op de beide verdiepingen. Het appartement is rustig gelegen, vlak aan het park van Breivelde, en toch op een boogscheut van het centrum! Gemeenschappelijke kosten: € 65,00 per maand voor lift en elektriciteit gemeenschappelijke delen. Het appartement is vrij vanaf 01/12/2023. Voor meer informatie of om een bezoek in te plannen gelieve contact op te nemen via het nummer ### of via e-mail ### . Want to know more?

2 Bedroom(s) 129 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Development site for sale Geraardsbergen (RBE97353)
75 000 €

9500 Geraardsbergen

*** VERLAAGDE PRIJS *** LOT 3 (rechts, gezien vanuit de straat): bouwgrond voor gesloten bebouwing te Geraardsbergen (Goeferdinge). De bouwgrond bestaat uit de loten 3a, 3b en 6 op het opmetingsplan voor een totale oppervlakte van 625,47m². Perceelbreedte vooraan: 7,36m | Perceelbreedte achteraan: 13,66m | Perceeldiepte: ongeveer 60m | Bouwbreedte gelijkvloers vooraan: max. 8,00m | Bouwbreedte gelijkvloers achteraan: max. 9,59m | Bouwdiepte gelijkvloers: max. 15,00m | Bouwdiepte 1e verdieping: max. 12,00m | Zadeldak 45° | Kroonlijsthoogte: min. 5,60m - max. 6,20m | Tuinberging mogelijk: max. 30m² | Bouwvrije strook vooraan de woning van 6,00m diep | Bouwgrond vrij te koop, zonder bouwverplichting! Kosten (gedeelte ten laste van koper) opmetingsplan en PV van afpaling landmeter: €850,00 + 21% BTW, Kosten (gedeelte ten laste van koper) verkavelingsakte: €513,17, BTW inclusief | Indien u meer informatie wenst, gelieve contact op te nemen op het nummer ### of via e-mail ### . Want to know more?

625 60 m Depth of the terrain 7 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Geraardsbergen (RBE97352)
78 000 €

9500 Geraardsbergen

*** VERLAAGDE PRIJS *** LOT 2 (midden, gezien vanuit de straat): bouwgrond voor gesloten bebouwing te Geraardsbergen (Goeferdinge). De bouwgrond bestaat uit de loten 2a, 2b en 5 op het opmetingsplan voor een totale oppervlakte van 540,90m². Perceelbreedte vooraan: 9,00m | Perceeldiepte: ongeveer 60m | Bouwbreedte gelijkvloers: max. 9,00m | Bouwdiepte gelijkvloers: max. 15,00m | Bouwdiepte 1e verdieping: max. 12,00m | Zadeldak 45° | Kroonlijsthoogte: min. 5,60m - max. 6,20m | Tuinberging mogelijk: max. 30m² | Bouwvrije strook vooraan de woning van 6,00m diep | Bouwgrond vrij te koop, zonder bouwverplichting! Kosten (gedeelte ten laste van koper) opmetingsplan en PV van afpaling landmeter: €850,00 + 21% BTW, Kosten (gedeelte ten laste van koper) verkavelingsakte: €513,17, BTW inclusief | Indien u meer informatie wenst, gelieve contact op te nemen op het nummer ### of via e-mail ### . Want to know more?

540 60 m Depth of the terrain 9 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Geraardsbergen (RBE97351)
93 000 €

9500 Geraardsbergen

*** VERLAAGDE PRIJS *** LOT 1 (links, gezien vanuit de straat): bouwgrond voor halfopen bebouwing te Geraardsbergen (Goeferdinge). De bouwgrond bestaat uit de loten 1a, 1b en 4 op het opmetingsplan voor een totale oppervlakte van 661m². Perceelbreedte vooraan: 11,18m | Breedte zijtuin: 3,12m - open carport toegestaan | Perceeldiepte: ongeveer 59m | Bouwbreedte gelijkvloers: max. 8,00m | Bouwdiepte gelijkvloers: max. 15,00m | Bouwdiepte 1e verdieping: max. 12,00m | Zadeldak 45° | Kroonlijsthoogte: min. 5,60m - max. 6,20m | Tuinberging mogelijk: max. 30m² | Bouwvrije strook vooraan de woning van 6,00m diep | Bouwgrond vrij te koop, zonder bouwverplichting! Kosten (gedeelte ten laste van koper) opmetingsplan en PV van afpaling landmeter: €850,00 + 21% BTW, Kosten (gedeelte ten laste van koper) verkavelingsakte: €513,17, BTW inclusief | Indien u meer informatie wenst, gelieve contact op te nemen op het nummer ### of via e-mail ### . Want to know more?

661 59 m Depth of the terrain 11 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Residence for sale Oosterzele (RBI62200)
630 000 €

9860 Oosterzele

Zeer ruime woning met praktijk- of kantoor gedeelte te Balegem (Oosterzele), ideaal voor een zelfstandige activiteit, kantoor, praktijk voor kinesist, psycholoog, dokter, tandarts, of een (nieuw samengesteld) gezin met nood aan voldoende slaapplaatsen. Indeling gelijkvloers: kantoor- of praktijkruimte vooraan: aparte inkomhal, wachtkamer, apart toilet, bureau, 2 praktijkruimtes, kleine en grote berging. Het kantoor geeft toegang tot het woongedeelte dat als volgt is opgedeeld: ruime leefkeuken, volledig geïnstalleerd met toestellen, grote lichtrijke woonkamer in L-vorm met zicht op de tuin, toegang tot het terras, en een aparte, private inkomhal met gastentoilet. Indeling 1e verdieping: nachthal, 1 slaapkamer met plaats voor sauna/infraroodcabine of dressing, badkamer met bad, douche, lavabomeubel, apart toilet en nog 3 ruime slaapkamers. De woning beschikt over een bergzolder en is volledig onderkelderd (gecompartimenteerde droge kelder met garage voor 2 wagens, stockageruimte, werkplaats, ontspanningsruimte,... Vooraan de woning is er plaats om meerdere wagens te parkeren en achteraan ligt een zeer aangename tuin. TROEVEN: door de specifieke indeling is deze woning zeer geschikt voor een zelfstandige of vrij beroep of om een groot gezin te huisvesten. De indeling laat bovendien ook toe om de woning om te vormen tot 'kangoeroewoning'. De ligging behoort tevens tot de troeven: Balegem is een rustige, landelijke deelgemeente van Oosterzele met een goede verbinding naar de autosnelweg E40 en naar de grotere steden rondom zoals Gent en heeft bovendien alle faciliteiten zoals een school, banken, winkels en openbaar vervoer (treinstation en bushalte). Voor meer informatie gelieve contact op te nemen op het nummer ### of via het e-mailadres ### . Want to know more?

4 Bedroom(s) 436 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zottegem (RBH05824)
155 000 €

9620 Zottegem

Op te frissen appartement op de gelijkvloerse verdieping met een inkomhal, een ruime woonkamer, een open geïnstalleerde keuken, een nachthal, een technische berging (verwarmingstoestel op aardgas, waterontharder, zekeringkast), badkamer (lavabomeubel, douche, plaats voor wasmachine), apart toilet en 2 slaapkamers. Voor het appartement is er een staanplaats voor kort parkeren (enkel laden en lossen). Het appartement is zeer goed gelegen, op wandelafstand van alle winkels, banken, restaurants, markt, station,... Het appartement heeft een eigen, aparte ingang, los van de gemeenschappelijke inkom voor de andere appartementen uit de residentie. TROEVEN: vrij recent gebouwd (°1998), compact en onderhoudsvriendelijk, centrum Zottegem, beschikbaar na ondertekening notariële akte. Voor meer informatie of om een bezoek in te plannen, gelieve contact op te nemen op het nummer ### of via e-mail ### . Want to know more?

2 Bedroom(s) 88 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Zottegem (RBH49748)
259 000 €

9620 Zottegem

*** PRIJSVERLAGING *** Deze ruime, op te frissen, open bebouwing te Sint-Maria-Oudenhove omvat op het gelijkvloers een praktijkruimte (voormalige dokterspraktijk) met wachtruimte en toilet, een privé-inkomhal met apart toilet, een bureau en een lichtrijke woonkamer met open keuken (geïnstalleerd met toestellen). Het praktijkgedeelte staat in verbinding met het privé-gedeelte. Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal, een badkamer (douche, ligbad, lavabomeubel), een apart toilet en 4 slaapkamers. De woning beschikt over een zeer ruime zolderkamer die toegankelijk is via de vaste trap. Aan de zolderkamer is er een zolderberging gekoppeld. De woning beschikt bovendien nog over 2 kleine kelderruimtes. Op het terrein zijn 3 parkeerplaatsen voorzien en een dubbele garage. TROEVEN: ruime woning, aparte praktijkruimte of bureau voor zelfstandige activiteit, 4 slaapkamers, parkeerplaatsen op eigen terrein, dubbele garage, groot terras, nabij bushalte, winkels en school op ongeveer 1km, nabij groene omgeving (wandelen en fietsen). De woning is op heden nog verhuurd. Voor informatie of om een bezoek in te plannen, gelieve contact op te nemen via het nummer ### of via e-mail ### . Want to know more?

4 Bedroom(s) 275 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Mariakerke (RBH35436)
495 000 €

9030 Mariakerke

Recente open bebouwing met op het gelijkvloers een inkomhal met apart toilet, een lichtrijke woonkamer met volledig geïnstalleerde open keuken met toestellen; op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal, een ruime badkamer (inloopdouche, ligbad, lavabomeubel), een apart toilet, een wasberging en 2 slaapkamers. De woning beschikt over een droge kelder die dienst doet als 'man cave'. Links van de woning is er een aangename tuin met zonneterras. Energetisch voldoet de woning aan de normen van een BEN-woning (label A) en ze werd uitgerust met zonnepanelen. De woning is zeer goed gelegen, aan de rand van Gent, vlakbij het Vijfweegsepark en op wandelafstand van openbaar vervoer. TROEVEN: goede, rustige ligging!, BEN-woning (energielabel A), recent gebouwd (°2020), compacte, praktische en onderhoudsvriendelijke woning. De woning is verhuurd. Voor meer informatie of om een bezoek ter plaatse in te plannen, gelieve contact op te nemen via het nummer ### of via e-mail ### . Want to know more?

2 Bedroom(s) 175 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Gent (RAZ75875)
389 000 €

9000 Gent

*** NIEUWE VOORWAARDEN *** Handelspand of woning op een zeer goede locatie in het centrum van Gent, tegenover het Zuidpark. Het pand omvat op het gelijkvloers een kapperszaak en een hal met een apart toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich een keuken en een woonkamer, op de tweede verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers. De tussenverdieping verschaft toegang tot een sanitaire ruimte met toilet en lavabo. Een vaste trap leidt van de tweede verdieping naar de afgewerkte zolderkamer die dienst kan doen als derde slaapkamers of hobbykamer. De woning beschikt over een ruime kelderberging. Troeven van deze woning: zeer goede ligging, aangename, groene omgeving, in het centrum van de stad, geschikt als handelspand of als woning. Met een tramhalte nabij is het hart van de stad op enkele minuten verwijderd... Voor meer informatie of voor een bezoek ter plaatse gelieve contact op te nemen via het nummer ### of via e-mail ### . OPGELET: de specifieke COVID-19 maatregelen aangaande bezoeken zijn nog steeds van kracht! Want to know more?

3 Bedroom(s) 167
contact
details
Email
Call
Parking for sale Nieuwpoort (RAP72124)
Price on request

8620 Nieuwpoort

Autostaanplaats in de ondergrondse garage van Residentie Sea Port op niveau -2. De staanplaats bereikbaar via de autolift (ingang aan de Dienstweg Havengeul via Louisweg). Afmetingen van de staanplaats: breedte 2m31 (tussen steunpaal en muur, voorbij de steunpaal is de plaats nog iets breder), diepte 4m10 en hoogte 2m39 (oppervlakte 9,47m²). Residentie Sea Port is gelegen op ongeveer 1km van het strand, langs de monding van de ijzer. Ideaal voor wandel- en fietstochten... Voor meer informatie kunt u ons bereiken op het nummer ### of via e-mail ### . Want to know more?

contact
details
Email
Call