Living Stone Haacht (3150 Haacht)

""Wij leven vastgoed""
Keerbergsesteenweg 33 - 3150 Haacht

living-stone.be

Het “nieuwe” Living Stone is opgericht in mei 2021 uit een fusie van Pajota en Living Stone die sinds 1971 en 1993 elk in een aangrenzende regio actief waren. Samen vormen we een vastgoedgroep met 10 vastgoedhuizen verspreid over Vlaams-Brabant, Brussel, de regio Mechelen en het Pajottenland. Deze schaalvergroting effende de weg voor een vlotte transformatie naar een moderne vastgoedorganisatie met een waaier aan vastgoeddiensten en heel veel deskundigheid onder de vleugels van één sterk merk. Onze medewerkers zijn ondernemende en nuchtere professionals maar ze houden van hartelijke contacten en koesteren de verbindende kracht tussen mensen. Een grote meerwaarde bij Living Stone is de grote verscheidenheid aan lokale experten binnen ons team voor onze diverse specialiteiten: herverkoop, verhuur en rentmeester, nieuwbouw, projectbegeleiding, bedrijfsvastgoed, juridisch en stedenbouwkundig advies, marketing… U vraagt, wij draaien. Show all Show less
Het “nieuwe” Living Stone is opgericht in mei 2021 uit een fusie van Pajota en Living Stone die sinds 1971 en 1993 elk in een aangrenzende regio actief waren. Samen vormen we een vastgoedgroep met 10 vastgoedhuizen verspreid over Vlaams-Brabant, Brussel, de regio Mechelen en het Pajottenland. Deze schaalvergroting effende de weg voor een vlotte transformatie naar een moderne vastgoedorganisatie met een waaier aan vastgoeddiensten en heel veel deskundigheid onder de vleugels van één sterk merk. Onze medewerkers zijn ondernemende en nuchtere professionals maar ze houden van hartelijke contacten en koesteren de verbindende kracht tussen mensen. Een grote meerwaarde bij Living Stone is de grote verscheidenheid aan lokale experten binnen ons team voor onze diverse specialiteiten: herverkoop, verhuur en rentmeester, nieuwbouw, projectbegeleiding, bedrijfsvastgoed, juridisch en stedenbouwkundig advies, marketing… U vraagt, wij draaien.
Opening hours Living Stone Haacht
Monday- *- *
Tuesday- *- *
Wednesday- *- *
Thursday- *- *
Friday- *- *
Saturday- *-
Sunday--

* On appointment only

380 000 €

3128 Baal

Deze open bebouwing met 220m² bewoonbare oppervlakte is gelegen op de verbindingsbaan Baal - Begijnendijk. Behalve de ruimte binnen zijn ook de rust é ... Want to know more?

4
220 m²
1
contact
details
Email
Call
749 800 €

1910 Kampenhout

Prachtige tijdloze woning met 309m² bewoonbare oppervlakte dat alle woonruimte biedt voor een groot gezin. Deze stijlvolle woonst met 5 slaapkamers is ... Want to know more?

5
309 m²
1
contact
details
Email
Call
335 000 €

3150 Haacht

Op zoek naar een huis, centraal gelegen tussen Leuven en Mechelen, met bovendien een gemakkelijke verbinding richting Brussel ? Lees dan zeker verder. ... Want to know more?

3
126 m²
1
contact
details
Email
Call
365 000 €

2221 Booischot

IN OPTIE / COMPROMIS IN OPMAAK Recente instapklare rijwoning met garage van 166m² bewoonbare oppervlakte met een klein stadstuintje in het centrum van ... Want to know more?

3
166 m²
1
contact
details
Email
Call
447 287 €

3130 Begijnendijk

MOGELIJKE AANKOOP AAN 6% BTW! De residentie DIJK VAN DE BEGIJNEN is gelegen in de dorpskern op fiets- en wandelafstand van alle handelszaken en in de ... Want to know more?

3
132 m²
26 m²
1
contact
details
Email
Call