Juno Vastgoed bvba (9620 Elene)

"Meer dan alleen een dak boven je hoofd!"
Heldenlaan 79 - 9620 Elene

IPI number 503.345 en 509.426

junovastgoed.be

van links naar rechts: Glenn Haelterman, Ruben Auman, Eva Van Bavegem en Sven Vekeman Een kleine voorstelling van ons team: Zaakvoerders Sven Vekeman en Eva Van Bavegem zijn afkomstig uit en wonen in de Egmontstad. In 2006 richtte Sven reeds JUNO vastgoed op en enkele jaren later besloot Eva om mee in het bedrijf te stappen. Voor de gezelligheid kwam er ook nog een klein schoothondje bij dat echter na 6 maanden al een grote kwijlende loebas bleek te zijn. Geen schrik, de loebas blijft er zelf van overtuigd dat hij een klein schoothondje is. Belangrijker echter: een uitbreiding van ons team met Glenn Haelterman en Ruben Auman, beiden heel enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Kortom, een super team! Show all Show less
van links naar rechts: Glenn Haelterman, Ruben Auman, Eva Van Bavegem en Sven Vekeman Een kleine voorstelling van ons team: Zaakvoerders Sven Vekeman en Eva Van Bavegem zijn afkomstig uit en wonen in de Egmontstad. In 2006 richtte Sven reeds JUNO vastgoed op en enkele jaren later besloot Eva om mee in het bedrijf te stappen. Voor de gezelligheid kwam er ook nog een klein schoothondje bij dat echter na 6 maanden al een grote kwijlende loebas bleek te zijn. Geen schrik, de loebas blijft er zelf van overtuigd dat hij een klein schoothondje is. Belangrijker echter: een uitbreiding van ons team met Glenn Haelterman en Ruben Auman, beiden heel enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Kortom, een super team!
815 €

9550 Sint-Lievens-Esse

Op een zeer centrale ligging in Sint-Lievens-Esse werd deze kleinschalige residentie opgetrokken. Op het gelijkvloers met aparte ingang vinden we dit ... Want to know more?

2
83 m²
24 m²
1
contact
details
Email
Call
645 000 €

9620 Zottegem

Deze karaktervolle woning, recentelijk gerenoveerd met behoud van authentieke elementen, bevindt zich op wandelafstand van centrum Zottegem. Bij de ei ... Want to know more?

5
426 m²
1
contact
details
Email
Call
319 000 €

9620 Zottegem

Raadpleeg onze website www.JUNOvastgoed voor een virtuele rondleiding en documenten. Nabij alle invals-en uitvalswegen van en naar Zottegem is deze ru ... Want to know more?

5
contact
details
Email
Call
349 000 €

9620 Zottegem

Surf naar ### voor attesten, grondplannen en 360° rondleiding. U bent zoekende naar een pand met commerciële ligging in HET centrum va ... Want to know more?

60 m²
contact
details
Email
Call
425 000 €

9520 Sint-Lievens-Houtem

Neem snel een kijkje op www.JUNOvastgoed.be daar vindt u bij downloads de grondplannen en alle attesten. Bel ons gerust op het nummer ### Op ... Want to know more?

3
1
contact
details
Email
Call
188 000 €

9506 Grimminge

Raadpleeg onze website www.Junovastgoed.be voor een virtuele rondleiding, documenten en attesten. Dit totaal vernieuwde dakappartement bevindt zich op ... Want to know more?

2
114 m²
contact
details
Email
Call