Immo Marescaux (8500 Kortrijk)

Rijselsestraat 37 - 8500 Kortrijk

IPI number 204.255 / 204.256

marescaux.be

Valentine Marescaux is de drijvende kracht van het familiaal kantoor te Kortrijk, samen met dochter Isabelle Sergeant (vastgoedmakelaar), en medewerker Frédérique DeBouvre. Ons kantoor, opgericht in 1965 door Emile Marescaux Sr, is een gevestigde waarde in de vastgoedmarkt van Kortrijk en omgeving. Als open kantoor zijn wij steeds toegankelijk voor vrijblijvend advies. De persoonlijke communicatie met u, als klant, staat centraal bij al onze activiteiten. Dankzij ons familiaal karakter kan u rekenen op een betrouwbare samenwerking. Bij Immo Marescaux vindt u de combinatie van jarenlange ervaring en jong dynamisme. Wij zijn gespecialiseerd in Verkoop & verhuur van residentieel & commercieel vastgoed schattingen: door de jaren ervaring hebben we ontelbare vergelijkingspunten verzameld zodat de correcte en reële waarde van uw onroerend goed kan worden bepaald. Beheer: volledige opvolging van uw verhuurdossier Tot binnenkort in ons kantoor in het centrum van Kortrijk! Show all Show less
Valentine Marescaux is de drijvende kracht van het familiaal kantoor te Kortrijk, samen met dochter Isabelle Sergeant (vastgoedmakelaar), en medewerker Frédérique DeBouvre. Ons kantoor, opgericht in 1965 door Emile Marescaux Sr, is een gevestigde waarde in de vastgoedmarkt van Kortrijk en omgeving. Als open kantoor zijn wij steeds toegankelijk voor vrijblijvend advies. De persoonlijke communicatie met u, als klant, staat centraal bij al onze activiteiten. Dankzij ons familiaal karakter kan u rekenen op een betrouwbare samenwerking. Bij Immo Marescaux vindt u de combinatie van jarenlange ervaring en jong dynamisme. Wij zijn gespecialiseerd in Verkoop & verhuur van residentieel & commercieel vastgoed schattingen: door de jaren ervaring hebben we ontelbare vergelijkingspunten verzameld zodat de correcte en reële waarde van uw onroerend goed kan worden bepaald. Beheer: volledige opvolging van uw verhuurdossier Tot binnenkort in ons kantoor in het centrum van Kortrijk!
925 €

8500 Kortrijk

Ruime nieuwbouw duplex, centrum Kortrijk Dit mooie afgewerkte duplex appartement is instapklaar! De ligging is top! Op 140 meter van het station van K ... Want to know more?

2
126 m²
15 m²
1
contact
details
Email
Call
295 000 €

8500 Kortrijk

Leuke halfopen woning te koop op een interessante ligging in Kortrijk. De Eikenlaan ligt in een rustige woonwijk aan de rand van de stad, nabij tal va ... Want to know more?

3
120 m²
1
contact
details
Email
Call
890 €

8560 Wevelgem

Knappe nieuwbouwwoning te huur in een rustige verkaveling nabij centrum wevelgem. Verdere inlichtingen of een bezoek? Bel ons nu op ### 39! Loop ... Want to know more?

3
1
contact
details
Email
Call
347 500 €

8500 Kortrijk

Deze penthouse maakt deel uit van het project 'Gouden Lanteern', in de Jan Persijnstraat in Kortrijk. Hier is het werkelijk uniek wonen, in alle rust ... Want to know more?

1
74 m²
26 m²
1
contact
details
Email
Call
437 500 €

8500 Kortrijk

Knappe nieuwbouwwoning gelegen in een groene binnentuin in volle stadscentrum. Deze locatie is werkelijk uniek, hier geniet je van volledige rust en b ... Want to know more?

3
161 m²
contact
details
Email
Call
189 000 €

8500 Kortrijk

Mooi appartement te koop in Kortrijk. Hier woon je in volle centrum van Kortrijk, maar dankzij de autoluwe straat is het er toch rustig. Op enkele sta ... Want to know more?

2
91 m²
1
contact
details
Email
Call
575 000 €

8510 Marke

Charmante villa te koop op een prachtig perceel in de wijk Rodenburg. Bij het binnenkomen van de leefruimte, ben je onmiddellijk verrast door de aange ... Want to know more?

3
209 m²
2
contact
details
Email
Call
695 000 €

8500 Kortrijk

Sublieme penthouse te koop in volle centrum van Kortrijk! De Residentie Ryssel, met wit beklede gevel en grote raampartijen in antraciet aluminium, st ... Want to know more?

3
172 m²
39 m²
2
contact
details
Email
Call
950 €

8500 Kortrijk

Woning met magazijn dichtbij centrum & snelwegen Deze woning is gelegen nabij het centrum van Kortrijk & is dichtbij de opritten van de snelwegen via ... Want to know more?

2
178 m²
1
contact
details
Email
Call
375 000 €

8500 Kortrijk

Ruime burgerwoning te koop in de gezellige Sint-Janswijk te Kortrijk! Deze kloeke burgerwoning werd door de eigenaars altijd tiptop onderhouden en dat ... Want to know more?

4
1
contact
details
Email
Call