Immo Lietaer (8930 Menen)

"Wonen en genieten, door de meerwaarde die wij u bieden!"
Ieperstraat 134 - 8930 Menen

BIV 507.258

immolietaer.be

Ons kantoor staat voor eerlijkheid-vertrouwen-persoonlijke aanpak = wonen en genieten! Immo Devriendt is een gevestigde waarde door jarenlange ervaring en bekroning tot kantoor met een reputatie gebouwd op eerlijkheid en vertrouwen. Voor u als verkoper is de juiste makelaar zeer belangrijk om tot een snel en correct resultaat te komen! U kan genieten van een gratis schatting en vrijblijvend advies bij de verkoop van uw eigendom. Niet alleen in Zuid-West-Vlaanderen, maar ook aan de Belgische kust en over de grens vinden wij de koper van uw eigendom. U wordt individueel begeleid, wij zorgen voor een correcte en persoonlijke opvolging. Een jong dynamisch team met een ervaren wijsheid als achterban staat garant voor service. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor een afspraak in ons kantoor of bij u thuis, discretie verzekerd. ### Show all Show less
Ons kantoor staat voor eerlijkheid-vertrouwen-persoonlijke aanpak = wonen en genieten! Immo Devriendt is een gevestigde waarde door jarenlange ervaring en bekroning tot kantoor met een reputatie gebouwd op eerlijkheid en vertrouwen. Voor u als verkoper is de juiste makelaar zeer belangrijk om tot een snel en correct resultaat te komen! U kan genieten van een gratis schatting en vrijblijvend advies bij de verkoop van uw eigendom. Niet alleen in Zuid-West-Vlaanderen, maar ook aan de Belgische kust en over de grens vinden wij de koper van uw eigendom. U wordt individueel begeleid, wij zorgen voor een correcte en persoonlijke opvolging. Een jong dynamisch team met een ervaren wijsheid als achterban staat garant voor service. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor een afspraak in ons kantoor of bij u thuis, discretie verzekerd. ###
Price on request

8940 Wervik

Karaktervolle halfopen woning in het hart van Kruiseke op 560 m², zongerichte grote tuin, atelier/berging, garage, lichtrijke living, 4 slaapkamers De ... Want to know more?

4
160 m²
200 m²
1
details
274 610 €

8930 Menen

Laatste nieuwbouwwoning met drie slaapkamers, grote leefruimte, rustige en groene omgevingAankoop onder 6% BTW mogelijk mits voorwaarden overheidDe st ... Want to know more?

3
130 m²
60 m²
1
details
276 500 €

8930 Menen

Bij deze woning zijn charmant en gezellig zeker op hun plaats. De goede ligging dichtbij centrum, expresweg naar Frankijk en de autosnelwegen naar Kor ... Want to know more?

4
195 m²
78 m²
1
details
159 000 €

8930 Menen

Woning gelegen aan de rand van het centrum van Menen.Via de inkomhal vinden we, op de gelijkvloers, de eetkamer, woonkamer en nieuwe keuken , voorzien ... Want to know more?

3
166 m²
55 m²
1
details