Excellent Vastgoed (9800 Deinze)

"Persoonlijk advies en altijd bereikbaar!"
Kortrijkstraat 58 - 9800 Deinze

BIV 508813

excellent-vastgoed.be

Bij Excellent Vastgoed verkoopt of verhuurt u uw villa, appartement, loft of woning zoals het hoort: een professionele presentatie van uw pand in de relevante kanalen, persoonlijke begeleiding bij de voorbereiding van uw pand voor verkoop of verhuur en ondersteuning waar nodig bij het opvolgen van uw financieel dossier. Wij staan steeds voor onze klanten paraat: afspraken kunnen, indien gewenst, ook tijdens het weekend, ook op zondag, en u ontvangt steeds binnen 24u een antwoord van ons team op al uw vragen. Show all Show less
Bij Excellent Vastgoed verkoopt of verhuurt u uw villa, appartement, loft of woning zoals het hoort: een professionele presentatie van uw pand in de relevante kanalen, persoonlijke begeleiding bij de voorbereiding van uw pand voor verkoop of verhuur en ondersteuning waar nodig bij het opvolgen van uw financieel dossier. Wij staan steeds voor onze klanten paraat: afspraken kunnen, indien gewenst, ook tijdens het weekend, ook op zondag, en u ontvangt steeds binnen 24u een antwoord van ons team op al uw vragen.
274 000 €

9800 Deinze

Deze prachtig vernieuwde woning is zeer centraal gelegen te Deinze, op een boogscheut van het centrum en het station en toch dichtbij verbindingswegen ... Want to know more?

2
108 m²
1
details
469 000 €

9840 De Pinte

Deze charmante, ruime en instapklare villa is gelegen in een zeer rustige wijk, op een boogscheut van het centrum, het station van De Pinte en de inva ... Want to know more?

3
164 m²
1
details