ERA ONE Beerse (2340 Beerse)

"ERA ONE, EERST IN SERVICE!"
Lindenlaan 1 - 2340 Beerse

IPI number 509.667

era.be/nl/era-one

Reeds 27 jaar staat het team van ERA ONE je met veel enthousiasme bij in de zoektocht naar jouw droomwoning! Wij staan in voor een allesomvattende dienstverlening voor iedereen die een vastgoedbehoefte heeft met appreciatie voor resultaat, transparantie, menselijkheid en toegevoegde waarde. Zoek je dat unieke pand, de best mogelijke prijs voor jouw eigendom of gewoon een lekkere kop koffie? Bij ERA ONE ben je hiervoor aan het juiste adres. Show all Show less
Reeds 27 jaar staat het team van ERA ONE je met veel enthousiasme bij in de zoektocht naar jouw droomwoning! Wij staan in voor een allesomvattende dienstverlening voor iedereen die een vastgoedbehoefte heeft met appreciatie voor resultaat, transparantie, menselijkheid en toegevoegde waarde. Zoek je dat unieke pand, de best mogelijke prijs voor jouw eigendom of gewoon een lekkere kop koffie? Bij ERA ONE ben je hiervoor aan het juiste adres.
Opening hours ERA ONE Beerse
Monday- *- *
Tuesday- *- *
Wednesday- *- *
Thursday- *- *
Friday- *- *
Saturday- *- *
Sunday--

* On appointment only

349 000 €

2350 Vosselaar

Vrijstaande woning met 3 slaapkamers op mooi perceel van 1.100 m², met mogelijkheid voor een praktijkruimte aan huis (met aparte toegang). Troeven: ru ... Want to know more?

3
180 m²
1
contact
details
Email
Call
694 500 €

2275 Wechelderzande

Bent u op zoek naar een kant en klare nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers in de groene omgeving van Lille? Dan leest u best even verder. De grote afwerk ... Want to know more?

4
220 m²
1
contact
details
Email
Call
315 000 €

2340 Beerse

Knusse woning met 2 slaapkamers op mooi perceel van ca. 618 m². De woning werd recent grotendeels gerenoveerd en is een ideale starterswoning. De acht ... Want to know more?

2
114 m²
1
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.