ERA - Becue Zwevegem (8550 Zwevegem)

"Vastgoed raakt beter verkocht met een ERA makelaar !"
Otegemstraat 45 - 8550 Zwevegem

IPI number 204 376

era.be/nl/era-becue

ERA BECUE bestaat al meer dan 30 jaar! De familie Becue heeft al drie generaties immobiliën traditie, vooral aan de kust. Johan Becue engageerde zich binnen de vastgoedsector gedurende meer dan 8 jaar als lesgever in het Vormingsinstituut Kortrijk en Oostende alsook binnen de beroepsorganisatie CIB, en zelfs in het beroepsinstituut BIV heeft hij regelmatig mandaten en taken vervuld. Het is dan ook evident dat het zijn persoonlijk motto is (en dat van het volledige ERA BECUE TEAM) om de dagelijkse activiteiten als vastgoedconsulent-expert-makelaar, op de meest correcte en professionele wijze uit te oefenen. ERA BECUE is een dynamisch team dat U graag advies verleent teneinde uw huis snel, efficiënt en aan de hoogst mogelijke prijs te verkopen of verhuren. Wij vinden luisteren even belangrijk als praten, komen afspraken stipt na, zijn steeds actief en alert… daarom boeken we een goed resultaat. Neem gerust contact op met ons kantoor Tel +32 56 75 57 47 ) voor meer informatie. Johan Becue Zaakvoerder Show all Show less
ERA BECUE bestaat al meer dan 30 jaar! De familie Becue heeft al drie generaties immobiliën traditie, vooral aan de kust. Johan Becue engageerde zich binnen de vastgoedsector gedurende meer dan 8 jaar als lesgever in het Vormingsinstituut Kortrijk en Oostende alsook binnen de beroepsorganisatie CIB, en zelfs in het beroepsinstituut BIV heeft hij regelmatig mandaten en taken vervuld. Het is dan ook evident dat het zijn persoonlijk motto is (en dat van het volledige ERA BECUE TEAM) om de dagelijkse activiteiten als vastgoedconsulent-expert-makelaar, op de meest correcte en professionele wijze uit te oefenen. ERA BECUE is een dynamisch team dat U graag advies verleent teneinde uw huis snel, efficiënt en aan de hoogst mogelijke prijs te verkopen of verhuren. Wij vinden luisteren even belangrijk als praten, komen afspraken stipt na, zijn steeds actief en alert… daarom boeken we een goed resultaat. Neem gerust contact op met ons kantoor Tel +32 56 75 57 47 ) voor meer informatie. Johan Becue Zaakvoerder
199 000 €

8550 Zwevegem

Gelegen in een rustige en gezinsvriendelijke buurt, is deze woning perfect voor iedereen die op zoek is naar een ideale gezinswoning. Bij binnenkomst ... Want to know more?

3
160 m²
1
contact
details
Email
Call
299 000 €

8550 Zwevegem

Welkom bij deze prachtige halfopen woning, gelegen in hartje Zwevegem. Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een gezellige leefruimte ... Want to know more?

3
226 m²
2
contact
details
Email
Call
179 000 €

8500 Kortrijk

Looking for an investment? Then look no further and discover this property! Layout: Nice residence consisting of front room that serves as storage roo ... Want to know more?

3
106 m²
1
contact
details
Email
Call
515 000 €

8582 Outrijve

Karakterwoonst ten top! Deze woning werd een dikke 20 jaar geleden aangekocht door de huidige eigenaars. De woning werd verbouwd tot de woning zoals d ... Want to know more?

3
244 m²
1
contact
details
Email
Call
925 €

8550 Zwevegem

Welkom in de Leopoldstraat 44A in Zwevegem. Deze hedendaagse woning bevindt zich in een doodlopende straat in het centrum van Zwevegem . Op het gelijk ... Want to know more?

3
160 m²
1
contact
details
Email
Call
169 000 €

8550 Zwevegem

Ontdek de perfecte combinatie van rust en vlotte bereikbaarheid van deze charmante halfopen woning in het hart van Zwevegem. Met alle voorzieningen, w ... Want to know more?

3
125 m²
1
contact
details
Email
Call
349 000 €

8552 Moen

Bent u op zoek naar een ruime alleenstaande woning, gelegen in een rustige en groene omgeving, maar toch met een vlotte verbinding? Dan is deze woning ... Want to know more?

3
163 m²
1
contact
details
Email
Call