Dewaele-luxevastgoed Izegem (8870 Emelgem)

"Je levenslange partner in wonen en ondernemen"
Gentsestraat 3 - 8870 Emelgem

vanderbuild.be/nl

Thuis. Het is een gevoel dat we allemaal kennen. Maar elk op onze manier. Of het nu is in je eerste appartementje, je eigen huis, een stijlvolle residentie of zelfs een tweede verblijf. Maar ook als ondernemer, wanneer je de ideale werkplek vindt met ruimte om te groeien. Of als investeerder, wanneer je in een bouwproject een veilig onderkomen vindt voor je kapitaal. Een thuis vinden, brengt rust. Maar thuis is ook nooit af. Want of je er nu in woont, onderneemt of investeert, het groeit met je mee. En op dat mooie traject staan we graag naast je. Van aankoop tot lang nadien. Met correct advies, praktische hulp en aangepaste diensten. Zodat iedereen zich bij ons thuis voelt. Want voor ons is vastgoed geen transactie, maar een engagement voor het leven. Show all Show less
Thuis. Het is een gevoel dat we allemaal kennen. Maar elk op onze manier. Of het nu is in je eerste appartementje, je eigen huis, een stijlvolle residentie of zelfs een tweede verblijf. Maar ook als ondernemer, wanneer je de ideale werkplek vindt met ruimte om te groeien. Of als investeerder, wanneer je in een bouwproject een veilig onderkomen vindt voor je kapitaal. Een thuis vinden, brengt rust. Maar thuis is ook nooit af. Want of je er nu in woont, onderneemt of investeert, het groeit met je mee. En op dat mooie traject staan we graag naast je. Van aankoop tot lang nadien. Met correct advies, praktische hulp en aangepaste diensten. Zodat iedereen zich bij ons thuis voelt. Want voor ons is vastgoed geen transactie, maar een engagement voor het leven.
750 000 €

8770 Ingelmunster

At the end of 1955, this unique detached house was built on a 3,972m² plot. The house is located in the Weststraat, so it enjoys a quiet residential l ... Want to know more?

5
456 m²
285 m²
2
contact
details
Email
Call
550 000 €

8880 Ledegem

Dit herenhuis werd recent volledig vernieuwd. De combinatie van authentieke elementen, hedendaagse architectuur, mooie volumes, hoge plafonds, parket, ... Want to know more?

5
305 m²
2
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.