DEPOTTER - vastgoedadviseur (8900 Ieper)

"Uw vastgoed, onze zorg."
Frenchlaan 16 - 8900 Ieper

IPI number 508.096

depotter.immo

Uw vastgoed is onze zorg! Met deze gedachte bekijken wij de vastgoedmarkt vanuit een nieuw, fris en modern standpunt. Daarnaast focussen wij ons uitsluitend op de verkoop van residentieel vastgoed, nieuwbouwwoningen en -appartementen in de "Westhoek", zo optimaliseren wij onze zorg! De aan- en verkoop van onroerend goed is complex, verandert constant en daar willen wij u optimaal bij adviseren. Wij helpen u graag door het wespennest aan verplichtingen en wetten heen en kiezen daarbij zeer bewust onze advertentie mogelijkheden. Via onze bewuste keuze naar advertentie mogelijkheden kunnen wij onze service aanbieden aan zeer gunstige tarieven. Onze bedoeling is uw onroerend goed verkopen aan een zo hoog mogelijke prijs binnen een zo kort mogelijke tijd maar aan voordelig tarieven. Dit resulteert in een win-win situatie voor beide partijen! Show all Show less
Uw vastgoed is onze zorg! Met deze gedachte bekijken wij de vastgoedmarkt vanuit een nieuw, fris en modern standpunt. Daarnaast focussen wij ons uitsluitend op de verkoop van residentieel vastgoed, nieuwbouwwoningen en -appartementen in de "Westhoek", zo optimaliseren wij onze zorg! De aan- en verkoop van onroerend goed is complex, verandert constant en daar willen wij u optimaal bij adviseren. Wij helpen u graag door het wespennest aan verplichtingen en wetten heen en kiezen daarbij zeer bewust onze advertentie mogelijkheden. Via onze bewuste keuze naar advertentie mogelijkheden kunnen wij onze service aanbieden aan zeer gunstige tarieven. Onze bedoeling is uw onroerend goed verkopen aan een zo hoog mogelijke prijs binnen een zo kort mogelijke tijd maar aan voordelig tarieven. Dit resulteert in een win-win situatie voor beide partijen!
700 €

8920 Langemark

Statige gerenoveerde woning met tuin op sublieme ligging nabij de Markt van Langemark. De woning is als volgt ingedeeld: * GLV: inkom - apart toilet- ... Want to know more?

3
120 m²
1
contact
details
Email
Call
199 500 €

8900 Ieper

Te renoveren woning met uitweg en dubbele garage op gunstige ligging nabij centrum - Ieper. De vele ruimte en indeling bieden vele mogelijkheden. De w ... Want to know more?

3
200 m²
2
contact
details
Email
Call
1 150 000 €

8900 Ieper

Deze parel bevindt zich langs de Ieperse Vestingen en op wandelafstand van Menenpoort en Grote Markt. De prachtige villa staat op een perceel van 1.85 ... Want to know more?

7
600 m²
1
contact
details
Email
Call
237 000 €

8920 Langemark

Deze woning is gelegen te Langemark nabij alle faciliteiten. Het pand werd recent grotendeels onderhanden genomen. Zo werden technieken, pleisterwerk, ... Want to know more?

2
130 m²
1
contact
details
Email
Call
244 000 €

8908 Vlamertinge

Halfopen woning met 3 garages en aangelegde tuin op rustige ligging te Vlamertinge. Deze eigendom bevindt zich op een perceel van 582 m². Bent u op zo ... Want to know more?

3
230 m²
1
contact
details
Email
Call
220 000 €

8900 Ieper

Te renoveren woning op gunstige rustige ligging aan de stadsrand van Ieper. Het pand is als volgt ingedeeld: * Inkom - lichtrijke leefruimte met houth ... Want to know more?

3
200 m²
1
contact
details
Email
Call
50 €

8900 Ieper

Autostaanplaatsen te huur op een afgesloten parkeerzone met geautomatiseerde poort nabij het centrum, op wandelafstand van de Grote Markt. Extra: - ni ... Want to know more?

contact
details
Email
Call
235 000 €

8908 Vlamertinge

Opbrengsteigendom gelegen te Vlamertinge. Verhuurde woning met 3 slaapkamers, badkamer, aparte bureau, veranda en ruime tuin (ca. 375 m²). Woning is o ... Want to know more?

3
235 m²
1
contact
details
Email
Call
1 600 €

8900 Ieper

Deze eigendom gelegen in centrum - Ieper werd in 2010 volledig gerenoveerd met kwalitatieve goed onderhouden materialen. Momenteel doet dit pand diens ... Want to know more?

625 m²
124 m²
contact
details
Email
Call
Price on request

8900 Ieper

Deze polyvalente ruimte bevindt zich in Vlamertinge op de Dikkebusseweg, een invalsweg naar Ieper. Zeer gunstige en vlot te bereiken ligging. Deze rui ... Want to know more?

250 m²
15
185 m²
contact
details
Email
Call