De Immobiliers (1500 Halle)

De Immobiliers (1500 Halle)

Minderbroedersstraat 8 - 1500 Halle
De vastgoedspecialist in Halle en de ruime regio, toegankelijk voor iedereen. Wij zijn een jong en dynamisch team vastgoedmakelaars dat dagelijks met passie en inzet aan het werk gaat om uw vastgoed te verkopen, te verhuren of te optimaliseren. Elke verkoop is uniek, verkoper en koper hebben hun eigen verhaal. Uw verhaal verdient dan ook de service en expertise van een professional. Persoonlijke service en vertrouwen, daar kan u bij ons op rekenen. Show all Show less
De vastgoedspecialist in Halle en de ruime regio, toegankelijk voor iedereen. Wij zijn een jong en dynamisch team vastgoedmakelaars dat dagelijks met passie en inzet aan het werk gaat om uw vastgoed te verkopen, te verhuren of te optimaliseren. Elke verkoop is uniek, verkoper en koper hebben hun eigen verhaal. Uw verhaal verdient dan ook de service en expertise van een professional. Persoonlijke service en vertrouwen, daar kan u bij ons op rekenen.
395 000 €

1500 Halle

Maison rénovée avec une extension lumineuse, un grand jardin et un terrain à bâtir supplémentaire. Cette maison est idéalement située, proche du centr ... Want to know more?

3
146 m²
1
details
335 000 €

1500 Halle

Solide, goed onderhouden 3-gevel woning, gelegen in een rustige woonwijk op wandelafstand van het centrum van Halle. De ideale locatie van deze woning ... Want to know more?

3
152 m²
details
300 000 €

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Maison 3 facades prête à emménager avec 4 chambres à coucher avec jardin dans un quartier résidentiel calme à proximité des commerces, transports en c ... Want to know more?

4
127 m²
1
details