Carl Buyens Immobiliën bvba (2400 Mol)

Hangarstraat 1 - 2400 Mol

IPI number BIV 501893

buyens.be

Uw woonwens staat centraal bij Carl Buyens Immobiliën en daar begint alles mee. Het verkopen van vastgoed is niet iets waar u dagelijks mee bezig bent. Samenwerken met een professional die de woningmarkt in De Kempen goed kent is dan een logische stap. Vastgoed krijgt bij ons de waardering die het verdient ! Carl Buyens Immobiliën streeft naar een persoonlijk contact en uitmuntende service om zo te zorgen voor een succesvolle verkoop ! Maak kennis met één van onze medewerkers op ons kantoor te Mol of contacteer ons voor een vrijblijvende en gratis schatting. Wij helpen u graag verder met de nodige kennis en ervaring. Show all Show less
Uw woonwens staat centraal bij Carl Buyens Immobiliën en daar begint alles mee. Het verkopen van vastgoed is niet iets waar u dagelijks mee bezig bent. Samenwerken met een professional die de woningmarkt in De Kempen goed kent is dan een logische stap. Vastgoed krijgt bij ons de waardering die het verdient ! Carl Buyens Immobiliën streeft naar een persoonlijk contact en uitmuntende service om zo te zorgen voor een succesvolle verkoop ! Maak kennis met één van onze medewerkers op ons kantoor te Mol of contacteer ons voor een vrijblijvende en gratis schatting. Wij helpen u graag verder met de nodige kennis en ervaring.
234 000 €

2440 Geel

Gezellige woning met tuin, op perceel van 446 m², op 2 min van de autostrade E313 te Geel. Indeling: Op de gelijkvloerse verdieping is een inkomhal, e ... Want to know more?

3
166 m²
2
contact
details
Email
Call
1 050 €

2400 Mol

Prachtig,perfect gelegen nieuwbouwappartement met drie slaapkamers. Het appartement heeft een mooie lichte woonkamer met open, volledig geïnstalleerde ... Want to know more?

3
115 m²
11 m²
1
contact
details
Email
Call
270 000 €

2460 Lichtaart

Mooi perceel villagrond, met een straatbreedte van 30 meter en een oppervlakte van 2255 m². Het perceel ligt in woonpark, dit is een zone voor residen ... Want to know more?

2255 m²
contact
details
Email
Call