LOADING...

Villa for sale in Ardooie (RAK41341) Online

€ 1.300.000
Get address Ardooisestraat 70
8850 Ardooie
Map
Immovlan reference: RAK41341
Seller's reference: 1941735

Bedroom(s)
4
Garage
2
Bathroom(s)
4

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze unieke, klassevolle villa is gelegen In een oase van groen en een zee van rust. In het landelijke Ardooie op een steenworp van Tielt, Roeselare en Torhout.De villa heeft volgende indeling:Prachtige oprijlaan met elektrische poort, ruime oprit met parkeergelegenheid en aangebouwde garage die uitgeeft op de achteringang.Via de ruime inkom met prachtige trappenhal kunnen we onmiddellijk naar het afgesloten bureel zonder de privéwoning in te moeten. De inkomhal geeft links uit op de leefruimte, die omvat salon met open haard en eetruimte allemaal met open zicht op de prachtige tuin en vijver. De keuken beschikt over een extra bijkeuken met wasgelegenheid.Een lange gang brengt u naar het wellness gedeelte van de woning, met binnenzwembad, kleedkamers, sauna en douche komt u hier zeker tot rust. Boven het zwembad is een ruime bar/feestruimte voorzien met afzonderlijke vestiaire. Op het verdiep vinden we 4 slaapkamers en 4 bad/douchekamers, de bovenverdieping is overal voorzien van inbouwkasten. De lift neemt u naar de zolderruimte die moduleerbaar in te richten is tot bureel of praktijkruimte.De woning is volledig onderkelderd alwaar de technische ruimtes en een geklimatiseerde wijnkelder te vinden zijn.Eventuele bestemmingswijziging mogelijk.Bel Adriaan Logier voor meer info: Tel 0472 98 77 11   Show all Show less

Financial details

Price
€ 1.300.000
VAT regime
No

Services

State of the property
To refresh
Number of bedrooms
4
Cellar
Yes
Attic
Yes
Garage
Yes
Number of garages
2
Number of bathrooms
4
Total surface (m²)
25148 m²
Specific primary energy consumption
527 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
201911120002217377RES1
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Agricultural zone
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 07/12/2019 11:28
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Ardooie ?
Receive an email as soon as there's a new property available!