LOADING...

Villa for sale in Roeselare (RAP57202) Online

€ 510.096
Get address Hillestraat 22
8800 Roeselare
Map
Immovlan reference: RAP57202
Seller's reference: 2289586

Bedroom(s)
3
Parking place(s)
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Prachtige nieuwbouwwoning op het einde van een doodlopende straat.Deze moderne villa is voorzien van een ruime inkom met gastentoilet en aparte bureau. De leefruimte, eetplaats en keuken hebben zeer veel lichtinval door de grote ramen. Aansluitend aan de keuken is er een aparte berging met buitendeur. Er wordt standaard vloerverwarming voorzien op het gelijkvloers.Op de bovenverdieping zijn er 3 grote slaapkamers, waarvan één met dressingruimte en toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, ruime douche en dubbel lavabomeubel. Verder is er een apart toilet en een berging.De villa wordt volledig afgewerkt met mooie materialen zoals o.a. maatkeuken inclusief toestellen en composiet werkblad,  parket in de leefruimte + bureau, vloerverwarming op het gelijkvloers, laminaat in slaapkamers, zonnepanelen, oprit, terrassen, ... De keuzes voor de afwerking zijn volledig naar smaak van de kopers.Heeft u reeds een bestaande woning die u eerst wenst te verkopen? Geen probleem! BOUW ZONDER ZORGEN. Wij verkopen eerst uw woning, pas daarna is de aankoop van de nieuwbouw definitief.Grondoppervlakte : 642 m²  /  E-peil : 37  /  Prijzen excl. btw en registratiebelastingenVoor meer informatie, contacteer BOUW BOSSU op het nummer 0496 101 201  -  www.bouwbossu.be Show all Show less

Financial details

Price
€ 510.096
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
3
Dressing
Yes
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Number of parking places (outdoor)
1
Total surface (m²)
642 m²
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 18/09/2020 10:55
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Roeselare ?
Receive an email as soon as there's a new property available!