LOADING...

Villa for sale in Herseaux (RAP77944) Online

€ 1.395.000
Get address Rue du Petit Voisinage 7
7712 Herseaux
Map
Immovlan reference: RAP77944
Seller's reference: VILLA HERSEAUX

Parking place(s)
6

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze instapklare villa ligt prachtig verborgen vlak naast een residentiële wijk.
Vanaf de smeedijzeren poort ontdekt U de prachtige gevel met het elegante torentje. De oprit met parking voor 6/7 wagens loopt door tot aan de apart gelegen garage (3 wagens). De uitzonderlijke charme van het interieur is onweerstaanbaar : prachtige trap in de inkom (toren), ruime en lichtrijke living met stijlvolle plafonds met eiken balken, verlaagde zitruimte, centraal open haard tussen zit- en eetplaats. De exclusieve binnendeuren in oud eik en de bruin/rode tegels dragen toe tot de warme uitstraling en het cachet ! De ultra ingerichte open keuken met eiland biedt een totaal kook comfort. Een tweede eetplaats naast de keuken nodigt uit voor een gezellig etentje. Alle leefruimtes genieten van een zicht op de prachtig aangelegde zonnige tuin, ook voorzien van een romantische vijver met een sfeervol houten terras met balustrade ! Drie terrassen bieden u de keuze voor zon of schaduw onder de prachtige catalpa bomen. Het gelijkvloers telt nog 3 slaapkamers met ingebouwde kasten, een douche- en een badkamer en 3 toiletten. Een aangename hobbyruimte is voorzien van een full cinema installatie (Bose - surround). Het verdiep bestaat uit 3 ruime slaapkamers waaronder de master bedroom met dressing en luxueuze badkamer (met balneo bad), tweede badkamer, 2 toiletten, alsook een gezellige open ruimte voorzien van een bar in engelse stijl met biljart. Een open trap loopt rechtstreeks naar de living.
De woning is volledig onderkelderd, met o.a. een immense wijnkelder met airco Show all Show less

Financial details

Price
€ 1.395.000
VAT regime
No

Services

Build Year
1991
Alarm
No
Elevator
No
Access for disabled
No
Number of facades
2
Number of parking places (outdoor)
6
Total surface (m²)
4500 m²
Balcony
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Natural reserve
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 27/10/2020 03:09
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Herseaux ?
Receive an email as soon as there's a new property available!