LOADING...

Villa for sale in Schoten (RAJ72860) Online

€ 897.000
Get address Taxanderlei 52
2900 Schoten
Map
Immovlan reference: RAJ72860
Seller's reference: 251

Bedroom(s)
5
Livable Surface
293 m²
Garage
2
Bathroom(s)
2

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze modernistische woning van 293 m² met bijgebouw van 400 m² in het groene en rustige Schotenhof werd in 2012 grondig gerenoveerd. Er zijn nu 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers en verschillende ruimtes waarvan u een slaapkamer, hobbykamer, bureau of andere ruimte kunt maken. De compleet uitgeruste keuken met AGA fornuis is voorzien van alle luxe en valt vast in de smaak. De leefruimte met houtkachel is 75 m² ruim en biedt plaats aan een grote eetkamer en groot salon. Ook op het terras hebt u een zee van ruimte. De tuin is een echt paradijs voor jong en oud met een groot grasveld, schaduwplekjes, bloemen- en plantenperken, serres en een schommel. Het bijgebouw bestaat uit 1 heel grote en 2 kleinere vergaderzalen, een bureauruimte, een keuken en een sanitaire ruimte met toilet en douche. U kunt die ruimtes een andere bestemming geven. Onder de woning hebt u nog een grote kelder van ca. 97 m². Voor en naast de woning is er parking voor meerdere wagens. 44 zonnepanelen voorzien u van stroom. 2 zonneboilers bezorgen u warm water. Er is vloerverwarming en cv met gascondensatieketels. Isolatie werd voorzien en alle nutsvoorzieningen zijn mee vernieuwd. Er is een centraal stofzuigsysteem. Woont u binnenkort in deze woning midden in het groen, vlak bij het Kasteel van Villers en op enkele minuten fietsen van het centrum van Schoten – op een steenworp afstand van winkels, horeca en scholen? Meer info op www.EST8.be . Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Show all Show less

Financial details

Price
€ 897.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Good condition
Build Year
1939
Availability
On contract
Number of bedrooms
5
Livable surface
293 m²
Furnished
No
Garage
Yes
Number of garages
2
Kitchen equipment
Super equipped
Number of bathrooms
2
Type of heating
Not specified
Elevator
No
Number of facades
4
Number of floors
1
Total surface (m²)
3104 m²
Specific primary energy consumption
379 kWh/m²/year
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: Flooding Actual flooding area.
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential park
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 04/09/2019 04:42
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Schoten ?
Receive an email as soon as there's a new property available!