LOADING...

Villa for sale in Lichtaart (RAK35619) Online

€ 579.000
Get address
2460 Lichtaart
Immovlan reference: RAK35619
Seller's reference: 0900805

Bedroom(s)
6
Livable Surface
514 m²
Garage
1
Parking place(s)
3
Bathroom(s)
2
Terrace

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze omvangrijke en architecturaal unieke villa biedt enorm veel mogelijkheden gaande van bijvoorbeeld een grote woonst voor bijvoorbeeld nieuw samengestelde gezinnen tot combinatie wonen met vrije beroepen/praktijk/kantoorruimte aan huis. Dit alles badende in het licht en groen.
Het professionele en het woongedeelte zijn elk afzonderlijk toegankelijk vanop de straat zodoende privé en werk perfect kunnen gescheiden worden/blijven. 
Op het gelijkvloers treft men voor het privégedeelte een uitnodigende inkomhal aan met gastentoilet, bureauruimte (of hobbyruimte), karaktervolle en rustgevende leefruimte, afzonderlijke goed ingerichte modern aandoende keuken (zowel keuken als leefruimte met zeer aangenaam zicht op de groene tuin mét zwembad en sauna/infrarood ruimte), bergplaats en terras. Het professionele gedeelte is momenteel ingericht met afzonderlijke eigen inkomhal, wachtruimte en grote praktijkruimte die nog eenvoudig kan opgedeeld worden én toegang biedt aan de patio. 
Op de 1ste verdieping treft men 5 slaapkamers aan alsook een extra kamer die momenteel ingericht is met een kitchenette (bereikbaar vanop de patio uit het professionele gedeelte). Verder zijn er op deze omvangrijke 1ste verdieping ook 2 vernieuwde badkamers, extra toilet én linnenkamer.
Met een vaste trap kan men dan naar de enorme zolder die nog eens mogelijkheid biedt tot het bijkomend afwerken van ruimten (reeds voorzien van een genivelleerde dekvloer, nieuwe verwarmingsinstallatie én verwarming/vernieuwde dakvlakramen. 
De tuin geeft een ruime mogelijkheid om, volledig door groen omgeven, te ontspannen door middel van het aangename zwembad, ontspannende sauna en infraroodcabine! 
Kortom, teveel om in dit bestek te kunnen toelichten en absoluut de moeite om (na afspraak op Tel 014 58 45 58 of Contact), te komen ontdekken!  Show all Show less

Financial details

Price
€ 579.000
Cadastral income
€ 1841
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent condition
Number of bedrooms
6
Livable surface
514 m²
Furnished
No
Cellar
Yes
Attic
Yes
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of bathrooms
2
Number of toilets
2
Type of glazing
Double glass
Elevator
No
Access for disabled
No
Number of parking places (outdoor)
3
Garden
Yes
Terrace
Yes
Total surface (m²)
1681 m²
Specific primary energy consumption
268 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
20190529-0002164993-RES-1
Validity date EPC/PEB
29/05/2029
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 14/01/2020 12:08
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Lichtaart ?
Receive an email as soon as there's a new property available!