LOADING...

To parcel out site for sale in Hoogstraten (RAK36372) Online

€ 449.000
Get address Heilig Bloedlaan 267
2320 Hoogstraten
Map
Immovlan reference: RAK36372
Seller's reference: 3920526

Land Surface
983 m²
Depth of the terrain
112 m

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Projectgrond aan de Vrijheid ! 8.75 m breed x +/- 112 m diep - Totale opp. 983 m of 
Karaktervolle handelswoning aan de hoofd/winkelstraat van Hoogstraten met een diepe tuin en aparte privé-toegang. Opp. 983 m². 
Deze te renoveren karaktervolle woning "Art-deco getint 1935" heeft een diepe tuin en geeft vele mogelijkheden tot uitbating van oa. een horeca-gelegenheid met achterliggend terras, detailhandel, zelfstandige praktijk ( bv advocaat, kinesist ) of andere doeleinden. Er zijn mogelijkheden tot verbouwing/renovatie zie plannen online. Momenteel is het eigendom verhuurd en heeft een huuropbrengst. Het eigendom heeft eveneens een aparte privé-toegang naar de  achterliggende zitkamer en de bovenliggende woning. 
De indeling is als volgt : gelijkvloers een handelsruimte, diverse kamers momenteel in gebruik als voorraad-opslag en een grote zit/werkkamer met zicht op de tuin, een aparte toilet, keuken en toegang naar de kelder. De eerste verdieping heeft een woonkamer, 2 slpks, een badkamer en een keuken. De zolderverdieping is een open ruimte en kan ingericht worden als extra slaapkamer - hobby/kantoorruimte. 
Bijzonderheden: 1e verdieping nieuwe PVC ramen met dubb. beglazing, aparte meters woon/handelsgedeelte, cv op gas – opgedeeld (1999 en 2012) EPC : 301 kWh/m²/jaar - Vg, Wg, Gmo, Vkr, Gvv

Show all Show less

Financial details

Price
€ 449.000

Services

Currently leased
No
Availability
To be agreed
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 09/12/2019 01:05
We search on your behalf!
You search for Lands for sale in Hoogstraten ?
Receive an email as soon as there's a new property available!