LOADING...

Residence for sale in Knesselare (RAK35936) Online

€ 545.000
Get address Maldegemseweg 10
9910 Knesselare
Map
Immovlan reference: RAK35936
Seller's reference: 1937772

Bedroom(s)
4
Livable Surface
251 m²
Garage
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Vlakbij het centrum van Knesselare en toch vlot bereikbaar bevindt zich deze woning met een zee aan ruimte. Ze biedt 4 SLAAPKAMERS (waarvan 1 op het gelijkvloers), een afzonderlijk BUREEL, veel BERGRUIMTE en een gigantische tuin, die toch onderhoudsvriendelijk is. Voor een zelfstandige met nood aan ruimte, de hobbyist met plaatsgebrek of een vrij-beroeper is de grote garage met opslagruimte in dubbele hoogte een droom, die werkelijkheid wordt. Mits een grondige opknapbeurt, kan de woning een warme thuis bieden aan een groot gezin. De ruimtes zijn allen zeer FUNCTIONEEL INGEDEELD, dus structurele werken zijn geen noodzaak. De badkamer werd recent vernieuwd en voorzien van een RUIME INLOOPDOUCHE, LIGBAD, grote dubbele lavabo en een ingebouwde kast met schuifdeur om aan uw opbergnoden te kunnen voldoen. De master bedroom beschikt over een ruimte DRESSING, eveneens voorzien van een dubbele schuifdeur met spiegel.  De tuin bevindt zich achter de woning en garage en beidt de nodige PRIVACY om in alle rust van de zon en uitzicht over de achtergelegen velden te genieten op een zonnige dag. Onder het ganse perceel werd een DRAINAGESYSTEEM voorzien om een optimaal onderhoud te garanderen. De tuin werd dusdanig aangelegd dat deze een MINIMUM AAN ONDERHOUD vereist om u enkel de lusten en niet de lasten te kunnen bieden.Meer info en uitgebreider aantal foto’s op onze website, zie link.Bel snel voor een afspraak Tel 0474 095 099 Show all Show less

Financial details

Price
€ 545.000
Cadastral income
€ 718
VAT regime
No

Services

Number of bedrooms
4
Livable surface
251 m²
Cellar
Yes
Attic
Yes
Garage
Yes
Number of garages
1
Kitchen equipment
Fully equipped
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Type of heating
Gas
Type of glazing
Double glass
Air conditioning
Yes
Total surface (m²)
1248 m²
Buildable surface (m²)
251 m²
Gas
Yes
Specific primary energy consumption
420 kWh/m²/year
Validity date EPC/PEB
29/01/2020
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/01/2020 12:26
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Knesselare ?
Receive an email as soon as there's a new property available!