LOADING...

Residence for sale in Merelbeke (RAK48668) Online

€ 695.000
Get address Burgemeester Van Gansberghelaan 75
9820 Merelbeke
Map
Immovlan reference: RAK48668
Seller's reference: 1979995

Bedroom(s)
2
Livable Surface
206 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
89 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Te koop prachtig gerenoveerde woning met kantoorgebouw te Merelbeke! In Lemberge, deelgemeente van MERELBEKE vinden we deze PRACHTIG GERENOVEERDE WONING met een bijhorend handelsgedeelte. Deze eigendom bevat een ruime woning, een KANTOORGEBOUW  (180m²) en een schuur (90m²)De woning werd de afgelopen jaren volledig onder handen genomen. De pracht van dit pand schuilt in de behouden AUTHENTIEKE ELEMENTEN in combinatie met alle HEDENDAAGSE BENODIGDHEDEN EN COMFORT. Deze parel heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 206 M ² en ligt op een totale oppervlakte van meer dan 15 ARE.Deze woning ligt voor de BINNENKOER die nog verder omringd wordt door een schuur waar nog tal van potentiële mogelijkheden zijn.De INDELING gaat als volgt: we betreden de woning via de imposante inkomhal die ons toegang biedt tot alle woongedeeltes. We beschikken over een woonkamer, eetkamer en een ruime leefkeuken. Verder bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping ook nog een apart toilet en de toegang tot de kelder. Al deze ruimtes zijn tot in de puntjes afgewerkt. Ook op de eerste verdieping wordt de luxe doorgetrokken. Hier vinden we 2 slaapkamers waarvan één beschikt over een verborgen dressing. De prachtig afgewerkte badkamer en het apart toilet bevinden zich hier ook. Ten slotte vinden we nog een ruime zolder terug in het dak van de woning.Buitenshuis vinden we de aangename binnenkoer die op elk moment van de dag een zonnig plaatsje kent. Hier zijn meerdere terrassen voorzien en vinden we ook de toegang tot de schuur achteraan en het kantoorgebouw.Het HANDELSGEDEELTE bestaat uit een ruime bruikbare oppervlakte van 180m² en beschikt over een apart sanitair gedeelte en een kleine keuken. Via het handelsgedeelte krijgen we ook nog toegang tot een zolder die kan gebruikt worden als extra opslagruimte voor de zaak. Kortom heeft deze parel u alles te bieden wat u zoekt en is deze dus zeker een bezoekje waard! Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging kan u ons steeds contacteren.Adres: Burgemeester Van Gansberghelaan 75 te Lemberge (Merelbeke)EPC: 382 kWh/m²; UC: 849335-4; Vg, Wg, Gvkr, Gvv, Gdv Show all Show less

Financial details

Price
€ 695.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent condition
Number of bedrooms
2
Surface bedroom 1
26 m²
Surface bedroom 2
12 m²
Livable surface
206 m²
Surface of living-room
28 m²
Cellar
Yes
Surface of the cellar(s)
11 m²
Attic
Yes
Attic surface
65 m²
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
3
Air conditioning
Yes
Entry phone
Yes
Alarm
Yes
Number of facades
4
Frontage width
12 m
Number of floors
4
Terrace
Yes
Surface terrace
89 m²
Total surface (m²)
1586 m²
Buildable surface (m²)
206 m²
Ground depth (m)
61 m
Terrain width at the roadside (m)
29 m
Gas
Yes
Specific primary energy consumption
382 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
20170421-0000849335-4
Validity date EPC/PEB
21/04/2027
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 14/12/2019 09:59
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Merelbeke ?
Receive an email as soon as there's a new property available!