LOADING...

Residence for sale in Brakel (RAJ73630) Online

€ 480.000
Get address Hollebeekstraat 45A
9660 Brakel
Map
Immovlan reference: RAJ73630
Seller's reference: 1691170

Bedroom(s)
3
Livable Surface
230 m²
Bathroom(s)
2

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

In een zeer aangename en rustige buurt, vlakbij het centrum van Parike, bevindt zich deze recent gebouwde (2012) villa in moderne stijl op een totale oppervlakte van 1278m²! De ligging is ideaal, zo kan je rondom de eigendom genieten van prachtig zicht op de groene velden, maar is het slechts enkele minuten rijden het centrum. Bij de bouw van deze eigendom hebben de eigenaars met heel wat aspecten en details rekening gehouden. Zo is de eigendom voorzien van veel diepte door de ruimtes op verschillende niveau's te vestigen, de ruimtes zo open mogelijk te houden,  strakke en moderne elementen voorzien, maar hebben ze het toch voor elkaar gekregen dat wanneer je de woning binnenwandelt het direct aanvoelt als een thuis. De ideale combinatie van een strakke look, met gezellige hoekjes is hier een feit!  Ook de tuin is volledig afgewerkt. Neem plaats op het grote terras aan de keuken  of geniet van je grote tuin met zicht op groen. Ruimte is er alvast in overvloed bij deze villa met zijn bewoonbare oppervlakte van: 230m² kan u nog alle richtingen uit! Al deze zaken waren nog maar een tipje van de sluier... Deze eigendom heeft nog veel meer te bieden, ontdek het snel! De indeling gaat als volgt: We komen binnen via de grote glazen voordeur. Deze geeft uit op de inkomhal, bureauruimte, berging en apart bezoekerstoilet. Via een gang kan u door naar de open ultra ingerichte keuken met kookeiland. Enkele treden hoger vind u het zitgedeelte, de salon. Met direct zicht op de nachthal boven u. De nachthal is helemaal open en een echte blikvanger in het huis! Deze staat centraal en via hier kan u elke kamer en badkamer betreden. De master bedroom is voorzien van een eigen dressing en badkamer met zowel ligbad als inloopdouche. Een kelder vinden we ook in deze woning. Buitenshuis is een volledig aangelegde en afgesloten tuin aanwezig met carport en tuinhuis. Adres: Hollebeekstraat 45A te BrakelEpeil: 78; 146.98kWh/m²;UC: 45059-G-2011_257/EP01773/A001/D01/SD001 Wglk, Gvkr, Vg, Vv, Gdv Show all Show less

Financial details

Price
€ 480.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent condition
Build Year
2012
Number of bedrooms
3
Surface bedroom 1
12 m²
Surface bedroom 2
13 m²
Surface bedroom 3
13 m²
Livable surface
230 m²
Surface of living-room
35 m²
Office surface
17 m²
Garage
No
Number of bathrooms
2
Number of toilets
2
Entry phone
Yes
Number of facades
4
Frontage width
9 m
Total surface (m²)
1287 m²
Buildable surface (m²)
230 m²
Ground depth (m)
66 m
Terrain width at the roadside (m)
17 m
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 08/01/2020 02:22
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Brakel ?
Receive an email as soon as there's a new property available!