LOADING...

Residence for sale in Zwalm (RAK90105) Online

€ 430.000
Get address Rozebekeplein 5 F/G
9630 Zwalm
Map
Immovlan reference: RAK90105
Seller's reference: 2010418

Bedroom(s)
3
Livable Surface
157 m²
Parking place(s)
2
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dit nieuw te bouwen exclusief woonerf gelegen in de dorpskern van Rozebeke omvat 10 energiezuinige woningen omgeven in een oase van groen. Het behoud van de stallingen en schuur zorgt voor een authentiek karakter op de site.  De schuur zal omgevormd worden tot een zorgwoning en een woning voorzien van commerciële/vrij beroep ruimte. De stallingen zullen ingericht worden als carports die langs het binnenplein toegankelijk zijn. De acht nieuwbouwwoningen zullen in twee rijen van vier woningen in een hoek geplaatst worden zodat in het midden ruimte is voor een oase van groen. Deze exclusieve authentieke woonst met praktijkgedeelte dat gesitueerd is in de schuur langsheen de Boembekestraat is een parel van formaat. Er zijn twee aparte ingangen waardoor privé en praktijk perfect afzondelrijk toegankelijk is. Het authentiek karakter door het behoud van de houten spanten zorgen voor extra eyecatcher. Het woongedeelte bestaande uit een inkomhal, vestiaire en bezoekerstoilet, leefruimte met open ingerichte keuken, bergruimte en mogelijkheid tot rechtstreekse toegang tot praktijkgedeelte. Bovenverdieping omvat 3 ruime slaapkamers en ingerichte badkamer en afzonderlijk nachttoilet. Het praktijkgedeelte bestaat uit een benedenverdieping en een verdiep die eventueel dienstig kan zijn als extra stockageruimte.  Het praktijkgedeelte is voorzien van twee parkeergelegenheden langsheen de Boembeekstraat.Alles wordt afgewerkt met uiterst duurzame en energiezuinige materialen en bovendien zijn alle entiteiten met een geothermische warmtepomp uitgerust.  U heeft de eigen keuze qua bevloering, sanitair en keuken (volgens een vooropgesteld budget) alsook kunt u zelf de posities bepalen van uw lichtpunten en stopcontacten. De vermelde prijs is excl. kosten en inclusief de volledige buitenaanleg.Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over dit uniek project op het nummer Tel 0478/72 13 00 of email Contact Show all Show less

Financial details

Price
€ 430.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
3
Livable surface
157 m²
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of facades
3
Frontage width
8 m
Number of parking places (outdoor)
2
Total surface (m²)
157 m²
Buildable surface (m²)
157 m²
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Extended area of residence
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 11/01/2020 12:39
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Zwalm ?
Receive an email as soon as there's a new property available!