LOADING...

Residence for sale in Aalst (RAP56001) Online

Price on demand
Get address Eversberg 44
9300 Aalst
Map
Immovlan reference: RAP56001
Seller's reference: 4148327

Bedroom(s)
3
Livable Surface
142 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
13 m²
Garden
45 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Op zoek naar een moderne energiezuinige nieuwbouw op een toplocatie mét een haalbaar prijskaartje?Woonerf Eversberg biedt een unieke opportuniteit aan van nieuwbouwwoningen vlakbij het centrum van Aalst, alle met een privatieve achtertuin.Dit project is heel centraal gelegen voor zowel uw dagelijkse woon-, werk- en schoolverkeer. U heeft van hieruit een vlotte verbinding naar de E40. Er is een bushalte op wandelafstand, maar u begeeft zich ook gemakkelijk en zonder stress te voet of met de fiets naar het stadscentrum. Op slechts een paar minuten rijden treft u tal van grootwarenhuizen en detailhandels, horeca, sportcentra, enz… Ook voor de schoolgaande jeugd heeft Aalst een ruim en gediversifieerd aanbod, en dit zowel voor kleuter-, basis-, middelbaar als hoger onderwijs. Woonerf Eversberg is bovendien pal gelegen in de groene long van Aalst, aan de rand van natuurgebied Osbroek en vlakbij het park van Aalst.De moderne architectuur oogt cosy en vormt een mooi geheel met de groene omgeving. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het gebruik van duurzame materialen en een optimale isolatie van de buitenschil in een compacte energiezuinige vorm.Buitenaf liggen de contouren van de woningen vast. De volledige afwerking en inrichting van het interieur gebeurt echter op maat en volgens uw persoonlijke behoeften en stijl, zodat u er uw droomstekje van kan maken waar het heerlijk vertoeven wordt.Voor alle info & verkoop Tel 0476 49 90 80 of Contact Show all Show less

Financial details

VAT regime
No

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Availability
On contract
Number of bedrooms
3
Livable surface
142 m²
Furnished
No
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of facades
2
Garden
Yes
Surface garden
45 m²
Terrace
Yes
Surface terrace
13 m²
Total surface (m²)
116 m²
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 17/09/2020 01:19
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Aalst ?
Receive an email as soon as there's a new property available!